ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar yumurtlayali 11 gun oldu ama testte negatif cikti kac gun sonra testte gozukur ya varsa bebis adetide 2 gun geçti bu ay gec yumurtladim

Kizlar yumurtlayali 11 gun oldu ama testte negatif cikti kac gun sonra testte gozukur ya varsa bebis adetide 2 gun geçti bu ay gec yumurtladim
11. Günden sonra çıkar diyolar ama . 14. Gün en sağlamı. Hala umut var. Merak etme canım

Oo süper sen benim gelecek ay düşündügümü yapmışsın. Bü ay senin haberini alıcaz sonra bana umut olacaksın .. Hadi bakalım bugün de calis
ah inşlh canım pek umut yok gibi ama kistlerim var benim inşlh tutmuştur ya Allah sanada banada nasip eder

E="vorones, post: 40340775, member: 566866"]11. Günden sonra çıkar diyolar ama . 14. Gün en sağlamı. Hala umut var. Merak etme canım[/QUOTE]
Inşallah canim o zaman 14. Gun bidaha test yapim 3 gun daha dayanim

Ben de o akıntıyi geçen ay cok merak etmiştim. Adet geldi sonra. Beyaz akıntı ben de de var şimdi. Benim umut yok ya . Silikleşince de yaptiydik da ne oldu. Gelcek aya bakalım. Ama sen hamişsindir bence
Oyle diyorsun ama tam terside olabilir cunku benimde sallantida banada ben degilmiştim gibi geliyor belkide sen hamışsin canım ins ikimizde oluruz hayirlisiyla

Kizlarrr bu ay ov. Test kullandm poztif gordum iliskiyi uyguladm beklemeye gectim adet gunume 5 kala gebelik testlerinde silikleri gordum en sonunda gttim kan twsti verdim deger dusuk amapozsitf cikti 2 gun snra gttim ndeger negatf cikti ve adetnoldum uzuldum ama yinede yolaa devam dedim adetiminde bugun 3 gunu simdi tekrr ov resti sipars ettim 40 adett aizce ov testne ne zamn basliyim vee ne zamn yapayim kullananlr yardmci olsun :))

canım ben sabah saat 10 dan sonra sıvı almadan yapıyorum günde 1 defa yapıyorum ayrıca adetimin 9. günü başlamıştım geçen ay bu ay testim azdı tahmini yumurtlama günümde başladım yapmaya 4nisanda yakaladım çift çizgiyi

Hmmm anladmmm canmmm bnde gecen ay 9 gunu baslmstim 17 .gun yakaldm ama ilski tam olmadi sanrm iliski nasil olmali acaba cift cizgden bi gun once olduysa napmali ki iste kestremyoruz tam olarak

Yada cift cizgiyi goresiye kadar korunmalimi acaba bn bu ay cift cizgye kadar iki gune bir cift cizgi oldugu zaman o gun ve bir gun snra oldu ama adetime gore benm cft cizgiyi grdgumden snra 3. Gun yumurtlamsim o gun olmadi hic iste anlaymdm ve cift cizgi ve bir gun snraki iliskide hemen ayaga kaltim ve akti yani kakmak zorundydim kaynvalide zike basti bi durmuyoki cocuk yapiyozz :) oda ne bilsin demiii :)

Hmmm anladmmm canmmm bnde gecen ay 9 gunu baslmstim 17 .gun yakaldm ama ilski tam olmadi sanrm iliski nasil olmali acaba cift cizgden bi gun once olduysa napmali ki iste kestremyoruz tam olarak
canım bu ay bizim yumurtladığım gün oldu bugünde çizgi silikleşti yani yumurtam çatladı yarın yine olur sanırım bilemiyorum hakkımızda hayırlsı

Canimmm Ya geçmiş olsun. Hayırlısıni istemek gerekirmis bunu anladım. İnşallah bu ay tutunur bebisin. 8. Günü başla canim

Ben de bu ay çift çizgiye kadar em az 3 gün önce ilişki düşünüyorum. Yani. Bence ben çiftten önce yaptığım çalışmayla sperm sayısını düşuruyorum ondan olmuyo. Çiftten sonra üstüste çalışmak planım var.

Hele ki duydum ya. Spermler 2ve 16 saat kadar yaşıyormuş. Muhtemel yani.

Kızlar kendimce sebepler yazıyorum da. Sizce neden olmuyor benim. Çift çizgiyi 12. Gün gördüm . O gün ve ertesi çalıştık. Bir de 10. Gun calismistik. Kalkmadim yerimden. Belimı yüksek tuttum. . Acaba diyorum 1 buçuk sene d. Kontrol hapı kullandim onun etkisi mi hala. haziranda bıraktım ki ilacı. O kadar korur mu ki ya. Doktora sormustum aksine düzenler kist falan yok sen de hersey normal demişti

Doktor normal dedi ve gününde çalıştıysan tek eksik kısmet kuzum sabretmekten başka yapılacak bir şey yok. Tam yumurtlama anında ilişki olsa bile döllenme şansı %50

Doktor normal dedi ve gününde çalıştıysan tek eksik kısmet kuzum sabretmekten başka yapılacak bir şey yok. Tam yumurtlama anında ilişki olsa bile döllenme şansı %50
Canım sen nerelerdesin rahatsız degilsin dir inşallah . Bırakma beni. Beni de hamis gör kutla öyle git gideceksen. Özellikle yumurtlama günlerinde sana fikirlerine ihtiyaç duyuyorm . Bu yola beraber baş koyduk hamis öğretmenleriz biz. O gobusundeki kalem silgsi kılıklı benim yigenim hem

Hamis öğretmenler olalım diyecektim allah mi söylettı ki. Hani senin de bi mesajin vardı hamileyım diye yazmıştin doktor kontrolünden gelince . İnşallah allah soyletiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…