ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yok kuzum bırakır mıyım hiç çok fena mide bulantılarım oluyor hatta gece kalkıp kusmaya başladım o yüzden çok giremiyorum. Ayrıcaaaa bir haberim daha var, yeğen değil yeğenlerin oluyooor

Hamis öğretmenler olalım diyecektim allah mi söylettı ki. Hani senin de bi mesajin vardı hamileyım diye yazmıştin doktor kontrolünden gelince . İnşallah allah soyletiyordur
Olabilir valla inşallah canım benim inşallah kaç gün var BAT'a?

Yok kuzum bırakır mıyım hiç çok fena mide bulantılarım oluyor hatta gece kalkıp kusmaya başladım o yüzden çok giremiyorum. Ayrıcaaaa bir haberim daha var, yeğen değil yeğenlerin oluyooor
Hadi canım 2kiz mi diyorsuuuuuüun... ay yerim sizi ben çok tatlısıniz. Dualarla olun. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin . Bat 9 nisan.

Hadi canım 2kiz mi diyorsuuuuuüun... ay yerim sizi ben çok tatlısıniz. Dualarla olun. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin . Bat 9 nisan.
sorma ya hafta sonu kalbini dinlemeye gitmiştik ultrasonda iki mercimek ve iki kalp vardıinanılmaz bir duydu hem ağlıyorum hem gülüyorum yattığım yerde. ailede de yok tam bir şok yani amin Allah razı olsun canım benim. o yüzden 2 kat bulantım ve halsizliğim var, katlanacağım mecbur, sıpalar sömürüyolar iyice ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırım senden ovulasyon tetsine devam ediyor musun?

oyyy ne güzel haber bu çok sevindim o zaman sağlıkla büyüsün bebişler,bulantılar kusmalar geçecek elbet sabret canım. maşallah bebeklerine de sanada

oyyy ne güzel haber bu çok sevindim o zaman sağlıkla büyüsün bebişler,bulantılar kusmalar geçecek elbet sabret canım. maşallah bebeklerine de sanada
Sağ ol canım Allah razı olsun :) darısı ennn hayırlı zamanda sizlere inşallah

Yok canım etmiyorum son 3 tane kaldı. Sipariş etmedim çok olunca çok test yapıp stres oluyorm. Gelcek ay 3 tane ile yakalarım inşallah ovu. Gununu. Dün hcg yaptım çıkmadı tabi gıcık oluyorum kendime artık. Adete dair tüm belirtilerm mevcut. Ümit yok açıkçası.

Aaaaaaaaa
Çifte mutluluk canım yaa, inan çok ama çok sevindim. Sağsalim al kucağına iki meleğini de inşallah

ayyy superrrr :))) cnm hayirli olsun sana Zor ama saglikli olsunlar ..... kuzum sen ilk keaeyi gordugunde tek miydi sobradanmi gordun ? Kan degerin ikivkat miydi ?birde bunu sorum :)

4 gundur konuyu en başından beri okudum hamile kalanlar adına çok sevindim allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder umarım tuttumu tutmadımı diye bekleyenlerle kaçırdımmı kaçırmadımmı diye bekleyenlerle bende burda bekledim :)ama bu mesajı okuyordumki artık suratımda nasıl bir mutluluk yerleşmişse eşim yanma geldi gözlerin ışıldıyor canınmı istiyor dedi :) :) çok sevindim ya anlatamam bende o kadar çok ikiz istiyorumki.......sülalede hiç kimsede yok sendede yokmuş ama bak olmuş tebrik ederim allahım sağlıcakla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin

bende ovulasyon testine başladım sizlerle beraber ...cuma gunu edetim bitti o gun başladım 4 gündür sadece tek çizgi var adet düzenm normalde 21 gundu bu ay 25 gun sürdü

Kısmet kuzucuğum, henüz kana geçmemiş de olabilir en hayırlısını dileyerek bekleyelim

ayyy superrrr :))) cnm hayirli olsun sana Zor ama saglikli olsunlar ..... kuzum sen ilk keaeyi gordugunde tek miydi sobradanmi gordun ? Kan degerin ikivkat miydi ?birde bunu sorum :)
İnşallah sağ ol canım darısı sana inşallah ilk başta tek keseydi. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gittik. Aman Allah'ım o da ne iki tane mercimek iki tane kalp var ekranda kan değerim de sadece BAT günü bakıldı 243'tü. Normaldi yani Sürpriz yaptı bize sıpacıklar

Kızlar ya 27. Gun ovulasyon testinde 2. Cizgi genede belli yumurtlama bitti gitti cizgininde yok olması gerekmiyormuydu bugun kasiklarimda da baskı var ve akinti arada sari arada beyaz puff zaman gecsede varmi yokmu öğrensem

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 103
Amiiin canım çok teşekkür ederim. Rabbim bu sevincinin yüzü suyu hürmetine sana da nasip eder inşallah bizim için gerçek bir sürpriz oldu. çünkü tedavi falan görmedim doğal yollarla ve genetik bir durum olmadan pat diye ikiz oldu. Rabbim yeter ki kısmet etsin valla

Kızlar ya 27. Gun ovulasyon testinde 2. Cizgi genede belli yumurtlama bitti gitti cizgininde yok olması gerekmiyormuydu bugun kasiklarimda da baskı var ve akinti arada sari arada beyaz puff zaman gecsede varmi yokmu öğrensem
BAT'a kaç gün var canım?

Ayy canım hayırlı olsunnnn 2 bebismi varr cok sevindim Yaa saglikla doğsunlar kucuzuklat ins belirtin varmiydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…