Yok kuzum bırakır mıyım hiçCanım sen nerelerdesin rahatsız degilsin dir inşallah . Bırakma beni. Beni de hamis gör kutla öyle git gideceksen. Özellikle yumurtlama günlerinde sana fikirlerine ihtiyaç duyuyorm . Bu yola beraber baş koyduk hamis öğretmenleriz biz. O gobusundeki kalem silgsi kılıklı benim yigenim hem
Olabilir valla inşallah canım benim inşallahHamis öğretmenler olalım diyecektim allah mi söylettı ki. Hani senin de bi mesajin vardı hamileyım diye yazmıştin doktor kontrolünden gelince . İnşallah allah soyletiyordur
Hadi canım 2kiz mi diyorsuuuuuüun... ay yerim sizi ben çok tatlısıniz. Dualarla olun. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin . Bat 9 nisan.Yok kuzum bırakır mıyım hiççok fena mide bulantılarım oluyor hatta gece kalkıp kusmaya başladım o yüzden çok giremiyorum. Ayrıcaaaa bir haberim daha var, yeğen değil yeğenlerin oluyooor
sorma ya hafta sonu kalbini dinlemeye gitmiştik ultrasonda iki mercimek ve iki kalp vardıHadi canım 2kiz mi diyorsuuuuuüun... ay yerim sizi ben çok tatlısıniz. Dualarla olun. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin . Bat 9 nisan.
oyyy ne güzel haber bu çok sevindim o zaman sağlıkla büyüsün bebişler,bulantılar kusmalar geçecek elbet sabret canım. maşallah bebeklerine de sanadasorma ya hafta sonu kalbini dinlemeye gitmiştik ultrasonda iki mercimek ve iki kalp vardıinanılmaz bir duydu hem ağlıyorum hem gülüyorum yattığım yerde. ailede de yok tam bir şok yani amin Allah razı olsun canım benim. o yüzden 2 kat bulantım ve halsizliğim var, katlanacağım mecbur, sıpalar sömürüyolar iyice ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırım senden ovulasyon tetsine devam ediyor musun?
Sağ ol canım Allah razı olsun :) darısı ennn hayırlı zamanda sizlere inşallahoyyy ne güzel haber bu çok sevindim o zaman sağlıkla büyüsün bebişler,bulantılar kusmalar geçecek elbet sabret canım. maşallah bebeklerine de sanada
Sagol bebegimmmm insallah bu ayyy diyorum bnde otle tapayim bariCanimmm Ya geçmiş olsun. Hayırlısıni istemek gerekirmis bunu anladım. İnşallah bu ay tutunur bebisin. 8. Günü başla canim
Yok canım etmiyorum son 3 tane kaldı. Sipariş etmedim çok olunca çok test yapıp stres oluyorm. Gelcek ay 3 tane ile yakalarım inşallah ovu. Gununu. Dün hcg yaptım çıkmadı tabi gıcık oluyorum kendime artık. Adete dair tüm belirtilerm mevcut. Ümit yok açıkçası.sorma ya hafta sonu kalbini dinlemeye gitmiştik ultrasonda iki mercimek ve iki kalp vardıinanılmaz bir duydu hem ağlıyorum hem gülüyorum yattığım yerde. ailede de yok tam bir şok yani amin Allah razı olsun canım benim. o yüzden 2 kat bulantım ve halsizliğim var, katlanacağım mecbur, sıpalar sömürüyolar iyice ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırım senden ovulasyon tetsine devam ediyor musun?
Aaaaaaaaasorma ya hafta sonu kalbini dinlemeye gitmiştik ultrasonda iki mercimek ve iki kalp vardıinanılmaz bir duydu hem ağlıyorum hem gülüyorum yattığım yerde. ailede de yok tam bir şok yani amin Allah razı olsun canım benim. o yüzden 2 kat bulantım ve halsizliğim var, katlanacağım mecbur, sıpalar sömürüyolar iyice ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırım senden ovulasyon tetsine devam ediyor musun?
ayyy superrrr :))) cnm hayirli olsun sana Zor ama saglikli olsunlar ..... kuzum sen ilk keaeyi gordugunde tek miydi sobradanmi gordun ? Kan degerin ikivkat miydi ?birde bunu sorum :)Yok kuzum bırakır mıyım hiççok fena mide bulantılarım oluyor hatta gece kalkıp kusmaya başladım o yüzden çok giremiyorum. Ayrıcaaaa bir haberim daha var, yeğen değil yeğenlerin oluyooor
4 gundur konuyu en başından beri okudum hamile kalanlar adına çok sevindim allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder umarım tuttumu tutmadımı diye bekleyenlerle kaçırdımmı kaçırmadımmı diye bekleyenlerle bende burda bekledim :)ama bu mesajı okuyordumki artık suratımda nasıl bir mutluluk yerleşmişse eşim yanma geldi gözlerin ışıldıyor canınmı istiyor dedi :) :) çok sevindim ya anlatamam bende o kadar çok ikiz istiyorumki.......sülalede hiç kimsede yok sendede yokmuş ama bak olmuş tebrik ederim allahım sağlıcakla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsinYok kuzum bırakır mıyım hiççok fena mide bulantılarım oluyor hatta gece kalkıp kusmaya başladım o yüzden çok giremiyorum. Ayrıcaaaa bir haberim daha var, yeğen değil yeğenlerin oluyooor
Kısmet kuzucuğum, henüz kana geçmemiş de olabilirYok canım etmiyorum son 3 tane kaldı. Sipariş etmedim çok olunca çok test yapıp stres oluyorm. Gelcek ay 3 tane ile yakalarım inşallah ovu. Gununu. Dün hcg yaptım çıkmadı tabi gıcık oluyorum kendime artık. Adete dair tüm belirtilerm mevcut. Ümit yok açıkçası.
amiiin amiiin sağ ol canım benim evet çifte mutluluk, çifte şükürAaaaaaaaa
Çifte mutluluk canım yaa, inan çok ama çok sevindim. Sağsalim al kucağına iki meleğini de inşallah
İnşallah sağ ol canım darısı sana inşallahayyy superrrr :))) cnm hayirli olsun sana Zor ama saglikli olsunlar ..... kuzum sen ilk keaeyi gordugunde tek miydi sobradanmi gordun ? Kan degerin ikivkat miydi ?birde bunu sorum :)
Amiiin canım çok teşekkür ederim. Rabbim bu sevincinin yüzü suyu hürmetine sana da nasip eder inşallah4 gundur konuyu en başından beri okudum hamile kalanlar adına çok sevindim allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder umarım tuttumu tutmadımı diye bekleyenlerle kaçırdımmı kaçırmadımmı diye bekleyenlerle bende burda bekledim :)ama bu mesajı okuyordumki artık suratımda nasıl bir mutluluk yerleşmişse eşim yanma geldi gözlerin ışıldıyor canınmı istiyor dedi :) :) çok sevindim ya anlatamam bende o kadar çok ikiz istiyorumki.......sülalede hiç kimsede yok sendede yokmuş ama bak olmuş tebrik ederim allahım sağlıcakla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
BAT'a kaç gün var canım?Kızlar ya 27. Gun ovulasyon testinde 2. Cizgi genede belli yumurtlama bitti gitti cizgininde yok olması gerekmiyormuydu bugun kasiklarimda da baskı var ve akinti arada sari arada beyaz puff zaman gecsede varmi yokmu öğrensem
Ayy canım hayırlı olsunnnn 2 bebismi varr cok sevindim Yaa saglikla doğsunlar kucuzuklat ins belirtin varmiydi canimİnşallah sağ ol canım darısı sana inşallahilk başta tek keseydi. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gittik. Aman Allah'ım o da ne iki tane mercimek iki tane kalp var ekranda kan değerim de sadece BAT günü bakıldı 243'tü. Normaldi yani Sürpriz yaptı bize sıpacıklar
8 gun var canimBAT'a kaç gün var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?