ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy canım hayırlı olsunnnn 2 bebismi varr cok sevindim Yaa saglikla doğsunlar kucuzuklat ins belirtin varmiydi canim
amin canım amin darısı tüm isteyenlere inşallah İkiz belirtisi mi? Hayır hiç yoktu. Hatta ilk başta tek kese gördük

BAT yarınsa pek umut yok diyecektim ama 8 gün önceden silik yerine hafif koyulaşan çizgin olduysa heyecanlandım :) bundan sonra 2 güne bir yap bakalım koyulaşacak mı silikleşecek mi
Hergun yapıyorum hala sıvı alımına herseye dikkat ederek ins guzel olur sonu canım ya zamanda geçmiyor bir turlu Yaa nasıl guzel mutluktur 2 kalp birden atıyor ya Allah'ın mucizesi gercekten ailede olmasıda kısmeti varsa geliyor gercekten ins bizede nasip olur dua et canım bizlerede senin duaların kabul olurr ikiz annesinin çifte duasi olur

İnşallah canım inşallah tutmuştur bu ay evet hem de ne mucize, sağlıklı ve eksiksiz olarak doğar inşallah yavrularım... Hep dualarım sizinle. Rabbim eeeenn hayırlı zamanda (illa bu ay değil), hayırlı evlatlar versin inşallah sizlere

bende ovulasyon testine başladım sizlerle beraber ...cuma gunu edetim bitti o gun başladım 4 gündür sadece tek çizgi var adet düzenm normalde 21 gundu bu ay 25 gun sürdü
Hosgeldin canım . Umarım sen de bu ay hamis grubumuza katılırsin. Ben de inşallah

bende ovulasyon testine başladım sizlerle beraber ...cuma gunu edetim bitti o gun başladım 4 gündür sadece tek çizgi var adet düzenm normalde 21 gundu bu ay 25 gun sürdü
hoşgeldin canım ilk defa test yapıyorsan erken başlaman iyi olmuş,erken yumurtlama gibi bir olasılığın var mı öğrenmiş olursun. Daha çok erken çift çizgi için umarım hayırlı zamanda müjdeli haberi alırsın sende

canım bu ay bizim yumurtladığım gün oldu bugünde çizgi silikleşti yani yumurtam çatladı yarın yine olur sanırım bilemiyorum hakkımızda hayırlsı
Canim siliklestigi gün muhakkak olmali bence çünkü biliyrsn ki yumurta catladiktn sonra 24 saat yasiyr. E zaten spermin yumurtayla bulusmasi 7 saati falan buluyrms.hatta bazen daha fazla. O yuzden riske atma. Ertesi gunde kendini.hic yorma. Bugün yap. Biraz gec kaldm yazma konusunda ama kusura bakma :)

Kızlar ya 27. Gun ovulasyon testinde 2. Cizgi genede belli yumurtlama bitti gitti cizgininde yok olması gerekmiyormuydu bugun kasiklarimda da baskı var ve akinti arada sari arada beyaz puff zaman gecsede varmi yokmu öğrensem
Canim benimde bata yanlis hayirlamiyorsm.8 yada 9 gün vardı ve ov. Testm bu.sekilde çıkmıştı. Gunden gune koyulasmisti. Sen yapmaya devam.et inşallah seninkide koyulasirr aminnn

inşallah canım sende çok istiyorsun allahım çok arattırmadan nasip eder inşallah sana yavrularını

inşallah canım sende çok istiyorsun allahım çok arattırmadan nasip eder inşallah sana yavrularını
inşallah canım ya isteyen herkese hayırlı zamanda verir inşallah rabbim,benim bata 2 gün kaldı inatla bekliyorum test yapmadan bakalım hayırlısı diyorum

iyiki bu kk varya yoksa ben nerden öğrenecektim yumurtlamaymış ovulasyon testiymiş

inşallah adet olmazsın ya dua ediyorum senin için
çok sağol kuzum ya,diğer sayfaları okuduysan benim testler hep silik çıktı o yüzden umutsuzum aslında bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum olmazsa o yüzden adetimi bekliyorum. O kadar umutsuzum ki cumadan beri bahar temizliği yapıyorum heryeri ayaklandırdım,koltukları kaldırdım falan eğer varsa çok şaşırırım

Canim benimde bata yanlis hayirlamiyorsm.8 yada 9 gün vardı ve ov. Testm bu.sekilde çıkmıştı. Gunden gune koyulasmisti. Sen yapmaya devam.et inşallah seninkide koyulasirr aminnn
Gercektenmii ayy canım ins oyle olur.aminnn inss. peki kasıklarında baskı hissediyormutdun birde akıntın nasıldı

ayy super superrr :))) ya dusununce biranda ikisi cikiyor iste diyorsun sobra bakimi zor.diyrosun :)) kismet kuzum hayirlsii valla cok sevindim ama ()) saglikla dogsunlar insallah

maşallah canım
sağsalim gelsinler inşallah.

Kuzum insallah vardirda bahar temizligin ise yqramis olur.malum bebis geldikten sonra boyle buyuk temizlik zor olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…