ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yaaa Canım neguzel demissin ins oyle olur bir yandanda kotuyede hazırlıyorum kendimi .ins bu ay hepimiz yazarız guzel haberler olmazsada birdahaki aya devam. Allahım saglikli bebekler nasip etsin ins

inşallah canım ya isteyen herkese hayırlı zamanda verir inşallah rabbim,benim bata 2 gün kaldı inatla bekliyorum test yapmadan bakalım hayırlısı diyorum
BeniM de çok az kaldı da ben pazar günü testi yaptim negatif tabi. İyiki de yapmışım ama ya . Ona rağmen beklenti içine giriyorum. Belirti aramiyorum ama kafam rahat göç değilse

BeniM de çok az kaldı da ben pazar günü testi yaptim negatif tabi. İyiki de yapmışım ama ya . Ona rağmen beklenti içine giriyorum. Belirti aramiyorum ama kafam rahat göç değilse
bende bu ay beklenti içine girmemek için zorluyorum kendimi,dinlememeye çalışıyorum vücudumu bakalım 9'unu bekliyorum sabırla adet olmazsam o zaman acaba? diyeceğim inşallah ikimizde bu ay görmeyiz kırmızı kart

Kızlar ustteki dunki ovulasyon alttaki bugunki sizdede böylemi yoksa yumurtlama sonrasi tamamen gidiyormu

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 108
Kizlarrr twstlerim geldi bat tarhimi kestremyrum amaaa baslycam bakalimmm ne zamana denk glirse artikk yarn adet bitiyorrr

Kızlar ustteki dunki ovulasyon alttaki bugunki sizdede böylemi yoksa yumurtlama sonrasi tamamen gidiyormu
benim tamamen kayboluyor canım zaten hoş ov. günümde de çok koyulaştığı söylenemez ya :) sonrada kaybolup gidiyor vardır senin kaybolmamasında bir keramet ama anlamadım belki bi yerlerde mercimeğin biri sıkışmıştır da,o ben burdayım diye sinyal verip duruyordur bilemedim şimdi

Keske oyle olsa kuzum Yaa inssss su 7 gun bir gecsede ona gore hemen diğer aya başlasam ins guzel haberler alırız ard Arda yazsak hamileyiz diye be guzel olur

Kızlar bu bakın nolurrr yapmıycam test bekleyeceğim diye çok konuştum ama dayanamadım biraz önce yaptım testte çok silik çizgi var adetime 2 gün var daha teste bi bakın ne dersiniz 5 dk dolmadan çıktı çizgi

Eklentiler

• P_20150407_155348.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 190
Bat tarihine 7 gun var gecmek bilmiyor canım ya
Aaahhh ahh bilmezmiyim canim benim o yuzden dayanamayip 5 gün once test yapmistm belli belirsiz bişey cikmisti emin olamadım. 3 gun kala tekrarladim daha belirgndi. Yani bati beklemeden ogrenms oldm. Ama o da kotu ya bu seferde surekli doktora git gel yapiyrsn. Sabirsizlaniyorsn falan. En iyisi battan bir hafta sonra test yapmak ama dayanamiyorz iste

Canim vr gibi gorunuyr. Testi acip cekermisin resim oylr daha net cikiyr ben ole yapmstm :) testin icini actm baktm daha net cizgi

Canim vr gibi gorunuyr. Testi acip cekermisin resim oylr daha net cikiyr ben ole yapmstm :) testin icini actm baktm daha net cizgi
Canım bunda daha net çizgi sen buna bak bende testi açıp tekrar cekeyim

Eklentiler

• P_20150407_161801.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 162
Bu da testin açık hali ilk idrarla yapmadım adete de 2 gün var ümitleneyim mi ne dersin?

Eklentiler

• P_20150407_162551.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 172
Bu da testin açık hali ilk idrarla yapmadım adete de 2 gün var ümitleneyim mi ne dersin?
Canim benimde bu sekilde ydi tabi emin olamamistm bu yuzden 2 gün sonra tekrarladm testi ilk idrarla belirgn di ama bata vardi daha brnim. Kan testi yaptr hemen derm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…