sağol canım yarın ve ertesi gün ilk idrarla tekrarlayayım adete kadar bekleyip bir sürprizle karşılaşmazsam kan testi yaptırayım diyorum bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kendimi çok kaptırmak istemiyorumCanim benimde bu sekilde ydi tabi emin olamamistm bu yuzden 2 gün sonra tekrarladm testi ilk idrarla belirgn di ama bata vardi daha brnim. Kan testi yaptr hemen derm :)
Kimyasal gebelik nasil oluyr yaa acaba benim oyle bi durumum var midir Allah korusunsağol canım yarın ve ertesi gün ilk idrarla tekrarlayayım adete kadar bekleyip bir sürprizle karşılaşmazsam kan testi yaptırayım diyorum bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kendimi çok kaptırmak istemiyorum
canım adetten 4 gün sonra test yapmıştım pozitifti hcg sonucumda 86 çıktı,2 günde bir kan testini tekrarlamak gerekiyor ya 2 gün sonraki hcg 24 çıktı düştü yani hemen adet oldum düşük yaptım. Doktor gayet normal bir durum dedi eğer test yapmayıp adetim gecikti diye bekleseydin zaten adet olacaktın düşük yaptığını bile anlamayacaktın bayanların çok büyük çoğunluğu geçirir bunu ama farketmezler dedi. Yumurta yada spermde genetik bir bozukluk vardı yada tutunamamış dedi sende yoktur canım öyle bişey ne kadarlık hamilesin hcg testlerini yaptırmışsındır sanırım ve adet olmadıysan hiçbir şekilde kimyasal olamaz sakın sıkma canınıKimyasal gebelik nasil oluyr yaa acaba benim oyle bi durumum var midir Allah korusunbrn kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
ayyy valla cift cizgi varr burda hayırlı olsunnnn canimm hemen kan testi yaptir koss bizede dua ett ins bizde mutlu haberler alalimBu da testin açık hali ilk idrarla yapmadım adete de 2 gün var ümitleneyim mi ne dersin?
Aaaa gördüm vallaaa =)) Tebrikler canım, yarın sabahta ilk idrarla tekrar yap sonra kna verirsinKızlar bu bakın nolurrr yapmıycam test bekleyeceğim diye çok konuştum ama dayanamadım biraz önce yaptım testte çok silik çizgi var adetime 2 gün var daha teste bi bakın ne dersiniz 5 dk dolmadan çıktı çizgi
Adete 3 gün varken 79 du adetten 3 gun sonra 825 oldu. O zaman sorun yoktr insallah.canım adetten 4 gün sonra test yapmıştım pozitifti hcg sonucumda 86 çıktı,2 günde bir kan testini tekrarlamak gerekiyor ya 2 gün sonraki hcg 24 çıktı düştü yani hemen adet oldum düşük yaptım. Doktor gayet normal bir durum dedi eğer test yapmayıp adetim gecikti diye bekleseydin zaten adet olacaktın düşük yaptığını bile anlamayacaktın bayanların çok büyük çoğunluğu geçirir bunu ama farketmezler dedi. Yumurta yada spermde genetik bir bozukluk vardı yada tutunamamış dedi sende yoktur canım öyle bişey ne kadarlık hamilesin hcg testlerini yaptırmışsındır sanırım ve adet olmadıysan hiçbir şekilde kimyasal olamaz sakın sıkma canını
Çok sağol canım benim. Bata 2 gün var evde test yapmaya devam edeyim adet geçerse kan testine gideyim diyorum ama bakalım sabredebilirsem tabiiA
ayyy valla cift cizgi varr burda hayırlı olsunnnn canimm hemen kan testi yaptir koss bizede dua ett ins bizde mutlu haberler alalim
Gördün dimi evet yarın yine tekrarliycam testi sonra kan vermeye koşarım artıkAaaa gördüm vallaaa =)) Tebrikler canım, yarın sabahta ilk idrarla tekrar yap sonra kna verirsin
Yok canım hicbir sorun kimyasalla ilgili için rahat olsunAdete 3 gün varken 79 du adetten 3 gun sonra 825 oldu. O zaman sorun yoktr insallah.
Iinsallahhhhhhh baska bi sorunda cikmazda gorurum bebegimi hayirlisiyla :)Yok canım hicbir sorun kimyasalla ilgili için rahat olsun
İnşallah hicbir sorun çıkmaz canım sağlıklı bir hamilelik geçirir kavuşursun bebişineIinsallahhhhhhh baska bi sorunda cikmazda gorurum bebegimi hayirlisiyla :)
İnşallah hicbir sorun çıkmaz canım sağlıklı bir hamilelik geçirir kavuşursun bebişine
Sağol canım benim hayır 27 marttan sonra çizgi tamamen kayboldu bir daha hiç ov. Testi yapmadım biliyosundur benim ov.testlerim hep çok silikti doktora gitmeyi düşünüyordum seninde mi silikti canım ov. testlerin birde faydası oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay incir kürü uyguladım belki yumurtanın gelişip çatlamasına faydası olmuşturCANIM TEBRİK EDERİM MAŞALLAH :)
OVULASYON YAPIYOMUSUN PEKİ ?
VALLA NE DİYİM BENM İÇİN UMUT IŞIĞI OLDUN SANKİ
ay valla cift cizgi var :) tahlil yaptirmadinmiKızlar bu bakın nolurrr yapmıycam test bekleyeceğim diye çok konuştum ama dayanamadım biraz önce yaptım testte çok silik çizgi var adetime 2 gün var daha teste bi bakın ne dersiniz 5 dk dolmadan çıktı çizgi
Kuzucuuuumm yol arkadaşımmmmmm ay hamilesin yahu. Çift çizgi çıkmış. İnşallah değerin yüksek çıkar. Canım yaaaa . Topic in 4. Hamisiii yupppiii.Sağol canım benim hayır 27 marttan sonra çizgi tamamen kayboldu bir daha hiç ov. Testi yapmadım biliyosundur benim ov.testlerim hep çok silikti doktora gitmeyi düşünüyordum seninde mi silikti canım ov. testlerin birde faydası oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay incir kürü uyguladım belki yumurtanın gelişip çatlamasına faydası olmuştur
YA da 5. Galiba . Ay olsun olsun bol bol. Darısı bize inşallahKuzucuuuumm yol arkadaşımmmmmm ay hamilesin yahu. Çift çizgi çıkmış. İnşallah değerin yüksek çıkar. Canım yaaaa . Topic in 4. Hamisiii yupppiii.
Canım ya böyle kötü enerjili olmak hiç yakışmıyor . Allahım korusun öyle bir durumun tabiki yok. Sen bizim güzel hamisimissinKimyasal gebelik nasil oluyr yaa acaba benim oyle bi durumum var midir Allah korusunbrn kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
Daha yumurtlamamış olabilirsin canım devam et testlerine,yada benim gibi ov. silik çıkıyor olabilir aman bırakma çalışmaları gerçi ben o silikleri gördükten sonra bırakmıştım moralim bozulup ama kısmet işte,fazla bi belirtim yok canım göğüs uçlarım acıyor bide hafif kasık ağrısı o kadarHayırlısı canım bende incir yedim 1 hafta kadar
evet halen sürekli silik çizgi var yumurtlamadım diye düşünüyorum ama kısmet işte allahın işine karışılmaz.
ama senin adına çok sevindim canım...
belirti falan varmı peki ?
benim 2 gündür felaket belim ağrıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?