ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim benimde bu sekilde ydi tabi emin olamamistm bu yuzden 2 gün sonra tekrarladm testi ilk idrarla belirgn di ama bata vardi daha brnim. Kan testi yaptr hemen derm :)
sağol canım yarın ve ertesi gün ilk idrarla tekrarlayayım adete kadar bekleyip bir sürprizle karşılaşmazsam kan testi yaptırayım diyorum bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kendimi çok kaptırmak istemiyorum

Kimyasal gebelik nasil oluyr yaa acaba benim oyle bi durumum var midir Allah korusun brn kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum

Kimyasal gebelik nasil oluyr yaa acaba benim oyle bi durumum var midir Allah korusun brn kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
canım adetten 4 gün sonra test yapmıştım pozitifti hcg sonucumda 86 çıktı,2 günde bir kan testini tekrarlamak gerekiyor ya 2 gün sonraki hcg 24 çıktı düştü yani hemen adet oldum düşük yaptım. Doktor gayet normal bir durum dedi eğer test yapmayıp adetim gecikti diye bekleseydin zaten adet olacaktın düşük yaptığını bile anlamayacaktın bayanların çok büyük çoğunluğu geçirir bunu ama farketmezler dedi. Yumurta yada spermde genetik bir bozukluk vardı yada tutunamamış dedi sende yoktur canım öyle bişey ne kadarlık hamilesin hcg testlerini yaptırmışsındır sanırım ve adet olmadıysan hiçbir şekilde kimyasal olamaz sakın sıkma canını

Aaaa gördüm vallaaa =)) Tebrikler canım, yarın sabahta ilk idrarla tekrar yap sonra kna verirsin

Testlerimmm geldiii yarinda tam olarak refl biticekkk bu ay kacisi yokkk kizlarr bebisi yakaliycam allahin izniyle insallahhh hepimizin olsun bu ay hamile kalma rekoru kiralimmm bebislerimizzz bizimle olsun insallahhhh :)) mutmutlucuk oallimm :)

Adete 3 gün varken 79 du adetten 3 gun sonra 825 oldu. O zaman sorun yoktr insallah.

A

ayyy valla cift cizgi varr burda hayırlı olsunnnn canimm hemen kan testi yaptir koss bizede dua ett ins bizde mutlu haberler alalim
Çok sağol canım benim. Bata 2 gün var evde test yapmaya devam edeyim adet geçerse kan testine gideyim diyorum ama bakalım sabredebilirsem tabii dua etmez miyim hiç hep kendim için dua ederken sizleride kattım hep inşallah en hayırlı zamanda buradaki bütün bayanlar alacaklar güzel haberleri

CANIM TEBRİK EDERİM MAŞALLAH :)
OVULASYON YAPIYOMUSUN PEKİ ?
VALLA NE DİYİM BENM İÇİN UMUT IŞIĞI OLDUN SANKİ
Sağol canım benim hayır 27 marttan sonra çizgi tamamen kayboldu bir daha hiç ov. Testi yapmadım biliyosundur benim ov.testlerim hep çok silikti doktora gitmeyi düşünüyordum seninde mi silikti canım ov. testlerin birde faydası oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay incir kürü uyguladım belki yumurtanın gelişip çatlamasına faydası olmuştur

Hayırlısı canım bende incir yedim 1 hafta kadar
evet halen sürekli silik çizgi var yumurtlamadım diye düşünüyorum ama kısmet işte allahın işine karışılmaz.
ama senin adına çok sevindim canım...
belirti falan varmı peki ?
benim 2 gündür felaket belim ağrıyo.

ay valla cift cizgi var :) tahlil yaptirmadinmi

Kuzucuuuumm yol arkadaşımmmmmm ay hamilesin yahu. Çift çizgi çıkmış. İnşallah değerin yüksek çıkar. Canım yaaaa . Topic in 4. Hamisiii yupppiii.

Daha yumurtlamamış olabilirsin canım devam et testlerine,yada benim gibi ov. silik çıkıyor olabilir aman bırakma çalışmaları gerçi ben o silikleri gördükten sonra bırakmıştım moralim bozulup ama kısmet işte,fazla bi belirtim yok canım göğüs uçlarım acıyor bide hafif kasık ağrısı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…