Yok canım daha yaptırmadım adetimin geçmesini bekliyorumay valla cift cizgi var :) tahlil yaptirmadinmi
Canım benim çok sağol,şimdi korkum şu değerle ilgili bakalım hayırlısı,kuzum valla uğurlu senin topiğin en kısa zamanda sendende çok güzel haberler gelecek eminim ben hep dualarımdasın zaten ve buradaki bütün bayanlar inşallah en yakın zamanda alacaklar o güzel haberiKuzucuuuumm yol arkadaşımmmmmm ay hamilesin yahu. Çift çizgi çıkmış. İnşallah değerin yüksek çıkar. Canım yaaaa . Topic in 4. Hamisiii yupppiii.
Ay bilmiyorum ya. 9 nisan da olmazsam ben de test yaparım . duanı eksik etme. Kimyasal falan diye de korkma.daha öncekiler de de böyle cikmismiydi idrar testinCanım benim çok sağol,şimdi korkum şu değerle ilgili bakalım hayırlısı,kuzum valla uğurlu senin topiğin en kısa zamanda sendende çok güzel haberler gelecek eminim ben hep dualarımdasın zaten ve buradaki bütün bayanlar inşallah en yakın zamanda alacaklar o güzel haberi
Umut oldun bana. Ben de hamis çıksam keşke bu ay. Test mest uğraşmasam gelecek Ay. Bir de ben çok canitez bi insanım beklemek ve bekletilmek en yapamadigim şeylerken allahım beni böyle siniyor demek kiCanım benim çok sağol,şimdi korkum şu değerle ilgili bakalım hayırlısı,kuzum valla uğurlu senin topiğin en kısa zamanda sendende çok güzel haberler gelecek eminim ben hep dualarımdasın zaten ve buradaki bütün bayanlar inşallah en yakın zamanda alacaklar o güzel haberi
Daha önceki testimi adetten 4 gün sonra yapmıştım daha koyuydu tabi inşallah bu ay olmazsa gelecek ay olacak,beklemek çok zor evet ama sabrının karşılığını alacaksın sakın sıkma canınıUmut oldun bana. Ben de hamis çıksam keşke bu ay. Test mest uğraşmasam gelecek Ay. Bir de ben çok canitez bi insanım beklemek ve bekletilmek en yapamadigim şeylerken allahım beni böyle siniyor demek ki
Alırız dimi.alırım. .. Çok umutsuzum. Hiç ben buralara yazamayacakmisim gibi geliyor. bu kadar deli gibi isteyeceğimı bilsem hiç kyllanirmiydim o d. Kontrol haplarını birbuçuk yıl. Saf kafammmmmm. Ağlamaklı oluyorum artık hani birsey değil takıntı oldu ben de . Bi goriyim o çift çizgiyi. Sanki 9 ay ı beklemeyecek gibi sabırlı olacakmisim gibi geliyor. Başını agrittim çok yazdım ama. Benim bi tek paylaştığım arkadaşlarım dert ortaklarım sizsiniz bu topicDaha önceki testimi adetten 4 gün sonra yapmıştım daha koyuydu tabi inşallah bu ay olmazsa gelecek ay olacak,beklemek çok zor evet ama sabrının karşılığını alacaksın sakın sıkma canını
Sacmalama kuzum benim neden ağrısın başım bizi birbirimizden iyi kim anlayabilir? Tabiki alacaksın karşılığını sakın stres yapma birde benim testleri hatırlamıyo musun hiç ümidim yoktu ben bile görebildiysem bu çizgileri senin en kısa zamanda alacağına eminim müjdeyi bide tatlım sende denesene incir kürünü progeston hormonun yüksek değilse hiçbir yan etkisi yokmuş bence bana faydası olduAlırız dimi.alırım. .. Çok umutsuzum. Hiç ben buralara yazamayacakmisim gibi geliyor. bu kadar deli gibi isteyeceğimı bilsem hiç kyllanirmiydim o d. Kontrol haplarını birbuçuk yıl. Saf kafammmmmm. Ağlamaklı oluyorum artık hani birsey değil takıntı oldu ben de . Bi goriyim o çift çizgiyi. Sanki 9 ay ı beklemeyecek gibi sabırlı olacakmisim gibi geliyor. Başını agrittim çok yazdım ama. Benim bi tek paylaştığım arkadaşlarım dert ortaklarım sizsiniz bu topic
Iki gun nasil dayancan ay insallah pozitiftir insallah insallah[/QUOTE]WOTE="m3rv3_gkn, post: 40372172, member: 583476"]Yok canım daha yaptırmadım adetimin geçmesini bekliyorum
Canim sakin ol seninde olacak bebisin ama acicik sabir inaniyorum cok yakinda sende topigin hamile grubuna katilacaksinpeki sen d.k. haplarını bıraktıktan sonra doktora gttinmi hiç.Alırız dimi.alırım.. Çok umutsuzum. Hiç ben buralara yazamayacakmisim gibi geliyor. bu kadar deli gibi isteyeceğimı bilsem hiç kyllanirmiydim o d. Kontrol haplarını birbuçuk yıl. Saf kafammmmmm. Ağlamaklı oluyorum artık hani birsey değil takıntı oldu ben de . Bi goriyim o çift çizgiyi. Sanki 9 ay ı beklemeyecek gibi sabırlı olacakmisim gibi geliyor. Başını agrittim çok yazdım ama. Benim bi tek paylaştığım arkadaşlarım dert ortaklarım sizsiniz bu topic
Canım idrar testleri pozitif ya 2 gün onlarla idare ederim diyorum çünkü kan testinden sonrada çok stres oluyor insan yükseldi mi düşecek mı diye. Onları yaşamak istemiyorum adetime kadar bekleyeceğim en azından içim kıpır kıpır ama sabretmek istiyorum 2 gün değerlerim yükselsin diye[/QUOTE]Iki gun nasil dayancan ay insallah pozitiftir insallah insallah
Evet gittim. Tahliller temiz çıktı. Doktora da sordum haplar mi koruyor kı hala dedim yok dedi hapların zararı olmaz dedi. Uff bilmiyorum. Teşekkür ederim siz böyle söyleyince bi mutlu umutlu oldum benCanim sakin ol seninde olacak bebisin ama acicik sabir inaniyorum cok yakinda sende topigin hamile grubuna katilacaksinpeki sen d.k. haplarını bıraktıktan sonra doktora gttinmi hiç.
Hormon testinde hepsi normal demişti doktor. Canım ben zaten çayın yanına falan hep incir yerim. Gene yiyim adet zamanı falan da. Bilmiyorm ya ben çok stres yapıyorm galiba ondan olmuyo. Bu yumurtlama gününde de aşırı griptim. İlişki oldu iki gün ama. Stres tavandi. Aman denk gelsin olsun diye..Sacmalama kuzum benim neden ağrısın başım bizi birbirimizden iyi kim anlayabilir? Tabiki alacaksın karşılığını sakın stres yapma birde benim testleri hatırlamıyo musun hiç ümidim yoktu ben bile görebildiysem bu çizgileri senin en kısa zamanda alacağına eminim müjdeyi bide tatlım sende denesene incir kürünü progeston hormonun yüksek değilse hiçbir yan etkisi yokmuş bence bana faydası oldu
Daha yumurtlamamış olabilirsin canım devam et testlerine,yada benim gibi ov. silik çıkıyor olabilir aman bırakma çalışmaları gerçi ben o silikleri gördükten sonra bırakmıştım moralim bozulup ama kısmet işte,fazla bi belirtim yok canım göğüs uçlarım acıyor bide hafif kasık ağrısı o kadar
Canım streste çok büyük etken diyorlar ama biliyorum tamamen unutmak mümkün değil ama rahatlatmaya çalış kendini. Ben incir kürünü burada okumuştum her sabah 8 inciri ortadan ikiye bölüp 2,5 bardak klorsuz suda kaynattım sabah akşam aç karnına suyunu içtim bunu deneyip hamile kalan çok var canımHormon testinde hepsi normal demişti doktor. Canım ben zaten çayın yanına falan hep incir yerim. Gene yiyim adet zamanı falan da. Bilmiyorm ya ben çok stres yapıyorm galiba ondan olmuyo. Bu yumurtlama gününde de aşırı griptim. İlişki oldu iki gün ama. Stres tavandi. Aman denk gelsin olsun diye..
Hadi inşallah canım umarım alırsın güzel haberlerini bebişin seninledirbu son haftam canım bat'a, bekleyip görücez bakalım. adetten beri yaptığım tesetlerin hepsi silik ihtimal varsa eğer olucaktır.
Tamam canım ben de deneyiM.ne zaman basliyim. Adet bitince miCanım streste çok büyük etken diyorlar ama biliyorum tamamen unutmak mümkün değil ama rahatlatmaya çalış kendini. Ben incir kürünü burada okumuştum her sabah 8 inciri ortadan ikiye bölüp 2,5 bardak klorsuz suda kaynattım sabah akşam aç karnına suyunu içtim bunu deneyip hamile kalan çok var canım
ayyyyy heyecan yaptım hadi inşallah senide hamişlr grubuna gönderiyoruz[/QUOTE]Canım idrar testleri pozitif ya 2 gün onlarla idare ederim diyorum çünkü kan testinden sonrada çok stres oluyor insan yükseldi mi düşecek mı diye. Onları yaşamak istemiyorum adetime kadar bekleyeceğim en azından içim kıpır kıpır ama sabretmek istiyorum 2 gün değerlerim yükselsin diye
Ay insallah canim benim persembe gününe randevu verdi doktr insallah hayirli haberlerle donerm.Canım ya böyle kötü enerjili olmak hiç yakışmıyor . Allahım korusun öyle bir durumun tabiki yok. Sen bizim güzel hamisimissin
Canım idrar testleri pozitif ya 2 gün onlarla idare ederim diyorum çünkü kan testinden sonrada çok stres oluyor insan yükseldi mi düşecek mı diye. Onları yaşamak istemiyorum adetime kadar bekleyeceğim en azından içim kıpır kıpır ama sabretmek istiyorum 2 gün değerlerim yükselsin diye[/QUOTE]Iki gun nasil dayancan ay insallah pozitiftir insallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?