ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tamam canım ben de deneyiM.ne zaman basliyim. Adet bitince mi
Adetin 5. Günü başlıyosun canım,ben 10.günden de itibaren 2 havucu kaynattım incirle havuç suyunu karıştırıp içmiştim incir yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş havuçta çatlamaya yardımcı oluyormuş diye okudum. Herşey herkese yaramaz belki ama burada forumlarda da okudum birçok bayan hamile kalmış bu kürle

Yaptigin testleri yuklemeyi unutma ;-)[/QUOTE]
yüklerim tabiki canım,akşam eşimle birlikte yaptık yine test tekrar çıktı 2. çizgi

Onlarin kalacaklari varmiş... gecen biri diyor ki ben iliskiden sonra bacaklarimi havaya diktim oyle hamile kaldim. Hmm ne kadardir hamilelik icin ugrastin diyorum. 3 ay diyor... tovbe yarabbim diyorum icimden...2 yildir ugrasiyoruz bizde tik yok... degil bacaklarimi havaya dikmek amuda da kalksam nasip yoksa olmuyor...

Canım ya benim yumurtlama günü tam hesaplayicinın dediği gün çift koyu çıkıyor. 2 aydır. Yumurtlama da sorun yok gibi. İnciri denerim gene de. Bir de bu aY. İlişkiyi sabaha karşı yapiyim diyorum saati kurup falan .2 gun perhizle . Yeni stratejim bu .

Aynen bu aydan oncelerinde yataktan hemen kalkıp gidiyordum artık yatıyorum. Bu ay belimı de yüksek tuttum gün aşırı denedim ama işte olmayınca olmuyor

Aynen bu aydan oncelerinde yataktan hemen kalkıp gidiyordum artık yatıyorum. Bu ay belimı de yüksek tuttum gün aşırı denedim ama işte olmayınca olmuyor
Ben de belimin altina yastik koyuyordum ama sonradan o bnde bel agrisi yapmaya basladi simdi sadece yatiyorum... verecek olan Rabbim boyle de verir... gecen hsg cektirdim kadinin verdigi sivi iki dakikada yayildi dumduz yatarken hem de kendimi kasmişken... demek giden gidiyor. Bizim spermlerde de bi sorun yok ama yolda mi kayboluyolar anlamadim ki

Hadi inşallah canım umarım alırsın güzel haberlerini bebişin seninledir
Ayin 20 si gibi benim yeni yumurtlama günüm burda ol lütfen . Geçen de pek kimse yoktu. Kendimi çok yalnız hissetmistim. Eşim stres olmasın diye ona da paylaşmiyordum. Bebisten falan miden bulansa da falan . Bırakma burayi

Hele yeni bi bilgi öğrendim ki spermler 2 - 16saat arası yaşıyormuş bizimkiler yumurtayla bulusamadan ölüyor zavalliciklar

herşey nasip tabiki rabbimin ol demesi yeter,vardır hayırlı bir zamanı umarım biran önce kavuşursunuz ama en başı sağlık tabiki sağlıklı,hayırlı gebelik haberinizi en yakın zamanda alırsınız inşallah

olmaz mıyım asıl şimdi daha çok buralardayım,ne yazıkki sigara kullanıyodum canım ben,öğrendiğim saatten itibaren kestim içmeyeceğim paketi kırdım çakmağı falanda attım oyalanacak bişeyler lazım unutmam için hep buradayım yani sen hiç merak etme

canım burda en iyi sen biliyosun benim ov. testlerinin durumunu 25'i silik çıktı ama neyse değerlendireyim dedim sonra 26'sı sabahı yine oldu birde biz abarttık 26'sı akşamını da denedik sonra çizgi kaybolunca benim moralim bozuldu koyuluk yakalamadan gitti yine çizgi diye bıraktım ben çalışmayı belli bir düzene oturtmaya çalışma canım spontane olsun öyle saat falan kurma,göreve dönüyor o zaman

bende hiç yatmadım öyle belime yastık falanda koymadım olacak olduktan sonra Allah yazdıysa ne yaparsan yap geliyor zaten

Bende sigara kullaniyrm yaa ama aza indirdm günde 2 veya 3 tane inşallah tiksinirimde bi daha icmemm..

Amin cnm sağol iyi dileklerin icin Rabbim isteyen umut eden dua eden bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşAllah...

bende hiç yatmadım öyle belime yastık falanda koymadım olacak olduktan sonra Allah yazdıysa ne yaparsan yap geliyor zaten

Aynen Rabbim verecek olduktan sonra veriyor önüne geçilmez... Ama bize de versin tez zamanda gönlümüze duamiza göre inşAllah... bekliyoruz bir umut... ama surekli kendimi dinler oldum hapşirsam acaba hamile miyim diye düşünür oldum... kafayi yemezsek iyi...

Bende sigara kullaniyrm yaa ama aza indirdm günde 2 veya 3 tane inşallah tiksinirimde bi daha icmemm..
inşallah tiksinirsin canım umarım tamamen kesebilirsin,ben kendime güveniyorum içmeyeceğim ağzıma sürmemeye kararlıyım ama bakalım çok büyük konuşmayayım yinede

bende geçtğimiz aylarda öyle belirtiler yaşadım ki canım şaşarsın kasık batması,mide bulanması,baş dönmesi,bel ağrısı,halsizlik aha dedim geliyor bebek ama nerdeee hepsi psikolojikmiş onu anladım sonunda bu ay hiç dinlemedim kendimi hatta oyalanayım diye bahar temizliğine giriştim çok umutsuzdum çünkü koltukları kaldırdım,dolapları sildim,perdeleri taktım ve bende hemen hemen hiç belirti yok dinlememeye çalış canım kendini insanın aklı türlü oyunlar oynuyor insana

dinlemiyim diyorum da.. hsgden sonra hamile kalan cokmus diye okuyunca ister istemez acaba mi diyorum... yoksa bi belirti yok ortada... napalim... bazen kendi kendime konusuyorum bebegim orda misin... ordaysan ses ver falan diyorum... deli gibi... bazen kendimi hamile gibi hissetmeye calisiyorum... Rabbim bize de nasip etsin inşAllah... yoksa bu gidisle ben kafayi yicem gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…