üzülme canım nolur sende de eşinde de bir problem yokmuş mutlaka hayırlı bir zamanda gelecek sizi de sevince boğacaktır bebeğindinlemiyim diyorum da.. hsgden sonra hamile kalan cokmus diye okuyunca ister istemez acaba mi diyorum... yoksa bi belirti yok ortada... napalim... bazen kendi kendime konusuyorum bebegim orda misin... ordaysan ses ver falan diyorum... deli gibi... bazen kendimi hamile gibi hissetmeye calisiyorum... Rabbim bize de nasip etsin inşAllah... yoksa bu gidisle ben kafayi yicem gibi duruyo
Kızlar iyi geceler. Az önce peçeteye gelen pembe akintim bana gülümsedi. Yarın kesin çözülür. Bat 8 nisan à çekti galiba 9 undan . Hayırlısı. Aman napiyim olmazsa olmuyor demekkı. Adet olunca ağlayanı duyunca garipsemistim. İnsana oluyor muş demek ki böyle şeyler. ..
Amiiiin inşAllah....üzülme canım nolur sende de eşinde de bir problem yokmuş mutlaka hayırlı bir zamanda gelecek sizi de sevince boğacaktır bebeğin
Belkide yerleşme kanamasıdir ayy inss canım YaaKızlar iyi geceler. Az önce peçeteye gelen pembe akintim bana gülümsedi. Yarın kesin çözülür. Bat 8 nisan à çekti galiba 9 undan . Hayırlısı. Aman napiyim olmazsa olmuyor demekkı. Adet olunca ağlayanı duyunca garipsemistim. İnsana oluyor muş demek ki böyle şeyler. ..
Yok canım ya. Yerleşme kanamasıni adetten bir hafta önce bekliyordum gelmedi. Bu adet bence. Kesin yani. Neyse umutlar 4 mayis à. Napalım. benim de bebeğim 2016 doğumlu olacak demekkiValla artık benimde umudum kalmadı bat 13 Nisan sanırsam ama bel agrisi arada kasik agrisi akinti var ama adet oncesinde olan seyler zaten zaman gecsede varmi yokmu öğrensem
Ben sen den umutluyum ya. Dur birazValla artık benimde umudum kalmadı bat 13 Nisan sanırsam ama bel agrisi arada kasik agrisi akinti var ama adet oncesinde olan seyler zaten zaman gecsede varmi yokmu öğrensem
Sabah gene gördüm canım ya. Test bol eve gidince bitane daha yapıyım . de yoktur değildir yani
Bat tarihin 9 nisandi degilmi hic belli olmaz ama değilsede bakarsın birdahaki ay devam ederiz gene beraber bir belli olsaydı ona gore ovuladyon testi alacam elimdekiler bitmek uzereYok canım ya. Yerleşme kanamasıni adetten bir hafta önce bekliyordum gelmedi. Bu adet bence. Kesin yani. Neyse umutlar 4 mayis à. Napalım. benim de bebeğim 2016 doğumlu olacak demekki
Belli olmaz canım yaa, hayırlısı olsun inşallahSabah gene gördüm canım ya. Test bol eve gidince bitane daha yapıyım . de yoktur değildir yani
Ben de de 3 tane var yetmez dimi. Karar veremedim. Sı paris edelim mi. Bu kez. Laboquick marka siparis etcem. c si silik çıkması bariBat tarihin 9 nisandi degilmi hic belli olmaz ama değilsede bakarsın birdahaki ay devam ederiz gene beraber bir belli olsaydı ona gore ovuladyon testi alacam elimdekiler bitmek uzere
Dün ilişki olduysa o da yapıyor öyle bi akıntı. Ama tabi testı yap bakalım yumurtlama oluyor olabilir..dun nasıldı. Koyu ya yakın miydiKizlar adet dongumun 8 gunundeyim biraz once pecwteye yumurta aki gibi birsey geldibu he an lama geliyor simdi okuldayim biran once dersim bitsede testi yapsam(
Canım sen de mi öğretmensin . Branş yaş kaç. Bu topicte ol hamile kalırsınKizlar adet dongumun 8 gunundeyim biraz once pecwteye yumurta aki gibi birsey geldibu he an lama geliyor simdi okuldayim biran once dersim bitsede testi yapsam(
1 2 gun daha gecsin siparis verelim ben hep laboquick kullanıyorum canım memnunum bu seferde alayım 50 lik vardı bari cok alayım gene tutmazsa puffBen de de 3 tane var yetmez dimi. Karar veremedim. Sı paris edelim mi. Bu kez. Laboquick marka siparis etcem. c si silik çıkması bari
yok kuzum en son pzt oldu iliski dun testi 3.30 da yaptim ancak boyle gunese tuttugunda hafifcecik bi cizgi vardi odada gorunmuyordu bile aksam tekrar yaptim o varla yok arasindqki cizgide yoktuDün ilişki olduysa o da yapıyor öyle bi akıntı. Ama tabi testı yap bakalım yumurtlama oluyor olabilir..dun nasıldı. Koyu ya yakın miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?