ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

[QUOTEs6, post: 40384756, member: 582884"]1 2 gun daha gecsin siparis verelim ben hep laboquick kullanıyorum canım memnunum bu seferde alayım 50 lik vardı bari cok alayım gene tutmazsa puff[/QUOTE]
Neyin siparisini hemen umut keameyelim ya

Kızlar adete 6 gun var bugunki ovulasyon testim

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 137
Ever TE="vorones, post: 40384728, member: 566866"]Canım sen de mi öğretmensin . Branş yaş kaç. Bu topicte ol hamile kalırsın
Evet canim bende ogretmenim Bransim sinif alan degisikligi ile teknoloji tasarim ((yas 28 evet bu topigin bi ugru var inaniyorum ona :))) ugu r bocekleri etrafimizdan hiccccc ayrilmasin[/QUOTE]
İnsallah canım . Rabbim gönlümüzerinde göre versin. Çok istiyorum haberlerimizi burda paylaşalım. 2. Ay da bol bebişli haber duyduk. Gelcek aylar da bizim olacak..

50 ovu testi sipariş ettin az önce. Gun dr 2 tane yapıcam. Son güne kadar deli gibi kullanirim artık. Bu ay da olmazsa . Güç bela da olsa bu memlekette doktor bulup gitcem. Baksın yumurtan oluştu desin takip etsin pufffff

Canimmm cizgi gayet nettt yanii kan sonucunu merak edyrummm

Bu da benim kızlar bata 8 kala koyulaşma başladı. Ama koyulaşmaya devam etmesi gerek değil mi bata kadar.

Eklentiler

• 11139770_10153197532309719_230940728_n.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 129
Bu ay sende de olacak canım bence

Canimmm cizgi gayet nettt yanii kan sonucunu merak edyrummm
Canım dün gece hiç uyuyamadım bugün de öğlen kalktım sağlık ocağına gittim sabah 9-10 arası kan alıyorlarmış kan veremedim,hastaneden de yarına randevu alabildim yarın belli olur kan sonucu sanırım bugün de test yaptım aynı dünkü gibi bi koyulaşma yok ona biraz canım sıkıldı ama yarın belli olur artık ne olduğu

Ayyyy hadi insallahhh canimmm kanda kesin sonuc amaa hani canin sikilsin istemem ama aynisi bna oldu bu ay kana gttim negatf amaa herkeste olucak diye bsey yok sonucta aen canini sikmaanrelax oll bebisin seninle inanyrum :)

Bu ay sende de olacak canım bence
İnşallah canım. Niyeyse ben d é öyle hissediyorum. 4 mayis bakalım . Bu kez olmalı kesin demek istemiyorum ama his benimki gelecek ay olsun artık inşallah. Çok arayıp bekletmesin. Bu arada senin ovu. Testi 8 gün kala gayet iyi bence . 2 gun kala çok koyu olup hamis haberini duyacaz. Burada .

Ben dé seni düşündüm. Stres yapmamaya çalış. . Bu kez değerin yüksek çıkacak. Ve sağlıkla kucağına alacaksın . Gelecek ay da ben inşallah .buradan birbirimize destek olucaz

İnşallah canım benim. Benim de bu ay tutmazsa 2016 nın ilk bebeleri olsun bizlerinki =)

Ayyyy hadi insallahhh canimmm kanda kesin sonuc amaa hani canin sikilsin istemem ama aynisi bna oldu bu ay kana gttim negatf amaa herkeste olucak diye bsey yok sonucta aen canini sikmaanrelax oll bebisin seninle inanyrum :)
Anladım canım çok düşünmemeye çalışıyorum doktor kana bakamayız şimdi ama adetine 2 gün kala pozitifi gördüysen çok yüksek ihtimal gebesin dedi,seninde idrar testinde pozitif mi çıkmıştı canım yani idrarda pozitifi görüp kanda negatif mi oldu eğer öyleyse çok ilginç çünkü bhcg önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyorum

Ben dé seni düşündüm. Stres yapmamaya çalış. . Bu kez değerin yüksek çıkacak. Ve sağlıkla kucağına alacaksın . Gelecek ay da ben inşallah .buradan birbirimize destek olucaz
Tabiki öyle canım benim en hayırlı zamanda buluşucaz bebeklerimizle o bebekler gelecek başka yolu yok

İnşallah canım benim. Benim de bu ay tutmazsa 2016 nın ilk bebeleri olsun bizlerinki =)
İnsallah. Bir de kendimi söyle avuttum ki bebeğim bu ay olsaydı. Yay burcu olurdu . Zor bebek oluyrlar çok hırçın falan. Nasip demek ki allahım ne ayarladi hakkımız da ne verecek bilmiyoruz

Benim halim komik canım eğer sağlıklıysa muhtemel doğum tarihi 17 aralık yani 14 günden 1 yaş alacak bizimki doğduğu gün alırsak kimliğini
Ayyy kardeşimin doğum günü olur . Süper olur. Yay burcu olucak senin ki ama bakma benim oyle dediğime çok zeki ve lider karakterli oluyorlar . Zaten o yüzden hırçın lar. . Anne sözü dinlemiyorlar bazen yemek yedirmek zor şaka bi yana da olsun da yay olsun minnakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…