- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
İki gün kala çok koyu olacak. sen hamis olacaksınKızlar adete 6 gun var bugunki ovulasyon testim
Evet canim bende ogretmenim Bransim sinif alan degisikligi ile teknoloji tasarimEver TE="vorones, post: 40384728, member: 566866"]Canım sen de mi öğretmensin . Branş yaş kaç. Bu topicte ol hamile kalırsın
Canimmm cizgi gayet nettt yanii kan sonucunu merak edyrummmKızlar bu bakın nolurrr yapmıycam test bekleyeceğim diye çok konuştum ama dayanamadım biraz önce yaptım testte çok silik çizgi var adetime 2 gün var daha teste bi bakın ne dersiniz 5 dk dolmadan çıktı çizgi
Bu ay sende de olacak canım bence50 ovu testi sipariş ettin az önce. Gun dr 2 tane yapıcam. Son güne kadar deli gibi kullanirim artık. Bu ay da olmazsa . Güç bela da olsa bu memlekette doktor bulup gitcem. Baksın yumurtan oluştu desin takip etsin pufffff
Canım dün gece hiç uyuyamadım bugün de öğlen kalktım sağlık ocağına gittim sabah 9-10 arası kan alıyorlarmış kan veremedim,hastaneden de yarına randevu alabildim yarın belli olur kan sonucu sanırım bugün de test yaptım aynı dünkü gibi bi koyulaşma yok ona biraz canım sıkıldı ama yarın belli olur artık ne olduğuCanimmm cizgi gayet nettt yanii kan sonucunu merak edyrummm
Dolunayında böyle olmuştu sonuç pozitifti hadi inşallah canım tutunmuştur bebişinBu da benim kızlar bata 8 kala koyulaşma başladı. Ama koyulaşmaya devam etmesi gerek değil mi bata kadar.
İnşallah canım benimDolunayında böyle olmuştu sonuç pozitifti hadi inşallah canım tutunmuştur bebişin
Ayyyy hadi insallahhh canimmm kanda kesin sonuc amaa hani canin sikilsin istemem ama aynisi bna oldu bu ay kana gttim negatf amaa herkeste olucak diye bsey yok sonucta aen canini sikmaanrelax oll bebisin seninle inanyrum :)Canım dün gece hiç uyuyamadım bugün de öğlen kalktım sağlık ocağına gittim sabah 9-10 arası kan alıyorlarmış kan veremedim,hastaneden de yarına randevu alabildim yarın belli olur kan sonucu sanırım bugün de test yaptım aynı dünkü gibi bi koyulaşma yok ona biraz canım sıkıldı ama yarın belli olur artık ne olduğu
İnşallah canım. Niyeyse ben d é öyle hissediyorum. 4 mayis bakalım . Bu kez olmalı kesin demek istemiyorum ama his benimki gelecek ay olsun artık inşallah. Çok arayıp bekletmesin. Bu arada senin ovu. Testi 8 gün kala gayet iyi bence . 2 gun kala çok koyu olup hamis haberini duyacaz. Burada .Bu ay sende de olacak canım bence
Ben dé seni düşündüm. Stres yapmamaya çalış. . Bu kez değerin yüksek çıkacak. Ve sağlıkla kucağına alacaksın . Gelecek ay da ben inşallah .buradan birbirimize destek olucazCanım dün gece hiç uyuyamadım bugün de öğlen kalktım sağlık ocağına gittim sabah 9-10 arası kan alıyorlarmış kan veremedim,hastaneden de yarına randevu alabildim yarın belli olur kan sonucu sanırım bugün de test yaptım aynı dünkü gibi bi koyulaşma yok ona biraz canım sıkıldı ama yarın belli olur artık ne olduğu
İnşallah canım benim. Benim de bu ay tutmazsa 2016 nın ilk bebeleri olsun bizlerinki =)İnşallah canım. Niyeyse ben d é öyle hissediyorum. 4 mayis bakalım . Bu kez olmalı kesin demek istemiyorum ama his benimki gelecek ay olsun artık inşallah. Çok arayıp bekletmesin. Bu arada senin ovu. Testi 8 gün kala gayet iyi bence . 2 gun kala çok koyu olup hamis haberini duyacaz. Burada .
Anladım canım çok düşünmemeye çalışıyorum doktor kana bakamayız şimdi ama adetine 2 gün kala pozitifi gördüysen çok yüksek ihtimal gebesin dedi,seninde idrar testinde pozitif mi çıkmıştı canım yani idrarda pozitifi görüp kanda negatif mi oldu eğer öyleyse çok ilginç çünkü bhcg önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyorumAyyyy hadi insallahhh canimmm kanda kesin sonuc amaa hani canin sikilsin istemem ama aynisi bna oldu bu ay kana gttim negatf amaa herkeste olucak diye bsey yok sonucta aen canini sikmaanrelax oll bebisin seninle inanyrum :)
Tabiki öyle canım benim en hayırlı zamanda buluşucaz bebeklerimizle o bebekler gelecek başka yolu yokBen dé seni düşündüm. Stres yapmamaya çalış. . Bu kez değerin yüksek çıkacak. Ve sağlıkla kucağına alacaksın . Gelecek ay da ben inşallah .buradan birbirimize destek olucaz
Benim halim komik canım eğer sağlıklıysa muhtemel doğum tarihi 17 aralık yani 14 günden 1 yaş alacak bizimki doğduğu gün alırsak kimliğiniİnşallah canım benim. Benim de bu ay tutmazsa 2016 nın ilk bebeleri olsun bizlerinki =)
İnsallah. Bir de kendimi söyle avuttum ki bebeğim bu ay olsaydı. Yay burcu olurdu . Zor bebek oluyrlar çok hırçın falan. Nasip demek ki allahım ne ayarladi hakkımız da ne verecek bilmiyoruzİnşallah canım benim. Benim de bu ay tutmazsa 2016 nın ilk bebeleri olsun bizlerinki =)
Ayyy kardeşimin doğum günü olur . Süper olur. Yay burcu olucak senin ki ama bakma benim oyle dediğime çok zeki ve lider karakterli oluyorlar . Zaten o yüzden hırçın lar. . Anne sözü dinlemiyorlar bazen yemek yedirmek zorBenim halim komik canım eğer sağlıklıysa muhtemel doğum tarihi 17 aralık yani 14 günden 1 yaş alacak bizimki doğduğu gün alırsak kimliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?