Valla öyle canım olsun da isterse keçi burcu olsun napalımAyyy kardeşimin doğum günü olur . Süper olur. Yay burcu olucak senin ki ama bakma benim oyle dediğime çok zeki ve lider karakterli oluyorlar . Zaten o yüzden hırçın lar. . Anne sözü dinlemiyorlar bazen yemek yedirmek zorşaka bi yana da olsun da yay olsun minnakin
Ayyy çok komiksin kız. Valla öyle olsun da . Minissss ler .. Ben çok heyecanlandim şimdiden. 4 mayis ta kesin hamile kalcakmisim gibi hissediyorum. Ay hadi inşallah. . Dua istiyorumValla öyle canım olsun da isterse keçi burcu olsun napalım
allah sizi napsın ya :))Valla öyle canım olsun da isterse keçi burcu olsun napalım
inşallah canım hahhhhhh böyle pozitif olalımki bebişler yüzü gülerek gelsinAyyy çok komiksin kız. Valla öyle olsun da . Minissss ler .. Ben çok heyecanlandim şimdiden. 4 mayis ta kesin hamile kalcakmisim gibi hissediyorum. Ay hadi inşallah. . Dua istiyorum
Ayyy demeee, burç tarafına hiç bakmamıştım. Oğlan terazi benim, tam cins evlat =) Hem çok sakin hem de ismi gibi bora =) Fırtına =) 2. tutarsa bir tane daha böyle çocuğu benim bünye kaldırır mı acepİnsallah. Bir de kendimi söyle avuttum ki bebeğim bu ay olsaydı. Yay burcu olurdu . Zor bebek oluyrlar çok hırçın falan. Nasip demek ki allahım ne ayarladi hakkımız da ne verecek bilmiyoruz
Dualarım herzaman seninle aman sende beni unutma yarın doktora gideceğimAyyy çok komiksin kız. Valla öyle olsun da . Minissss ler .. Ben çok heyecanlandim şimdiden. 4 mayis ta kesin hamile kalcakmisim gibi hissediyorum. Ay hadi inşallah. . Dua istiyorum
Senide unutmasın kuzumallah sizi napsın ya :))buldum buldum anne yapsın aynen böylede oynasın
Umarım canım oyle olur insss. Bir yandanda kendimi hazırlıyorum bugun siparis verdim bende ovuladyon testi elimde 6 tane kaldı ne olur ne olmaz diye verdim siparişi hakkımızda hayırlısı olsun insİki gün kala çok koyu olacak. sen hamis olacaksın
Ben sana demistim hamilesin diyeKızlar hani gündüz yapıp yüklediğim ovulasyon testi vardı ya isten sonra eve gelince bir bakayım dedim test bu haldeydi
Evet testler durunca kuruyor rengi değişiyor. Hamilesin inşallahKızlar hani gündüz yapıp yüklediğim ovulasyon testi vardı ya isten sonra eve gelince bir bakayım dedim test bu haldeydi
4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canimEki Görüntüle 1486402 Bugunku testim boyleydi pilot kalemimi bulamadim bende goz kalemimle yazdim :))))
Teste devam canım gittikçe koyulaşacak hesaplama yöntemindeki tarihle de karşılaştır ona göre başlarsın çalışmalaraEki Görüntüle 1486402 Bugunku testim boyleydi pilot kalemimi bulamadim bende goz kalemimle yazdim :))))
Canım ya testi boyle gorunce sasirdim hemen netten araştırdım boyle ovulasyonu cikip hamile olmayanlar varmis Yaa korktum ben simdi kist falan varsa yaaa bir kac kisi yazmis keske hic bakmasaydım offf insss guzel seyler düşüneyim guzel seyler olsun hayirlisiyla ins vardirrr allahım saglikli bir evlat nasip etsin hepimizeBen sana demistim hamilesin diye
4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canim . Bugün ku akıntı anlamsızmis demekEki Görüntüle 1486402 Bugunku testim boyleydi pilot kalemimi bulamadim bende goz kalemimle yazdim :))))
Canım buna bakıp hamilesin demek doğru değil de zaten bizim ki umut... 2 gün kala yi dikkate almak lazım . O zaman ovu testi kopkoyu çıkınca hamile cikiyor lar. Dolunay imtisall öyleydi. Seninkinin zamanla koyulasacagini düşünüyorumCanım ya testi boyle gorunce sasirdim hemen netten araştırdım boyle ovulasyonu cikip hamile olmayanlar varmis Yaa korktum ben simdi kist falan varsa yaaa bir kac kisi yazmis keske hic bakmasaydım offf insss guzel seyler düşüneyim guzel seyler olsun hayirlisiyla ins vardirrr allahım saglikli bir evlat nasip etsin hepimize
kuzum en son pzt oldu eşimin özel dersleri geç bitiyor sabahta uyanamıyom4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canim
Insss öyledir canım insss umarım testler yaniltmiyordur beni daha oncede gebelik testinde cizgi görüp ümitlendim ama degilmiştim kanda 0 çıkmıştı umarım bu ayyy guzel haberler alırız hepimiz ins bendeEvet testler durunca kuruyor rengi değişiyor. Hamilesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?