ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Valla öyle canım olsun da isterse keçi burcu olsun napalım

Ayyy çok komiksin kız. Valla öyle olsun da . Minissss ler .. Ben çok heyecanlandim şimdiden. 4 mayis ta kesin hamile kalcakmisim gibi hissediyorum. Ay hadi inşallah. . Dua istiyorum
inşallah canım hahhhhhh böyle pozitif olalımki bebişler yüzü gülerek gelsin

kızlar kk ya telden girince hemen kapanıyor resim eklemeye çalışıyorum olmuyor sizdede varmı böyle sorunlar

İnsallah. Bir de kendimi söyle avuttum ki bebeğim bu ay olsaydı. Yay burcu olurdu . Zor bebek oluyrlar çok hırçın falan. Nasip demek ki allahım ne ayarladi hakkımız da ne verecek bilmiyoruz
Ayyy demeee, burç tarafına hiç bakmamıştım. Oğlan terazi benim, tam cins evlat =) Hem çok sakin hem de ismi gibi bora =) Fırtına =) 2. tutarsa bir tane daha böyle çocuğu benim bünye kaldırır mı acep

Ayyy çok komiksin kız. Valla öyle olsun da . Minissss ler .. Ben çok heyecanlandim şimdiden. 4 mayis ta kesin hamile kalcakmisim gibi hissediyorum. Ay hadi inşallah. . Dua istiyorum
Dualarım herzaman seninle aman sende beni unutma yarın doktora gideceğim

İki gün kala çok koyu olacak. sen hamis olacaksın
Umarım canım oyle olur insss. Bir yandanda kendimi hazırlıyorum bugun siparis verdim bende ovuladyon testi elimde 6 tane kaldı ne olur ne olmaz diye verdim siparişi hakkımızda hayırlısı olsun ins

Kızlar hani gündüz yapıp yüklediğim ovulasyon testi vardı ya isten sonra eve gelince bir bakayım dedim test bu haldeydi

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 94
Bugunku testim boyleydi pilot kalemimi bulamadim bende goz kalemimle yazdim :))))

Ben sana demistim hamilesin diye
Canım ya testi boyle gorunce sasirdim hemen netten araştırdım boyle ovulasyonu cikip hamile olmayanlar varmis Yaa korktum ben simdi kist falan varsa yaaa bir kac kisi yazmis keske hic bakmasaydım offf insss guzel seyler düşüneyim guzel seyler olsun hayirlisiyla ins vardirrr allahım saglikli bir evlat nasip etsin hepimize

Canım buna bakıp hamilesin demek doğru değil de zaten bizim ki umut... 2 gün kala yi dikkate almak lazım . O zaman ovu testi kopkoyu çıkınca hamile cikiyor lar. Dolunay imtisall öyleydi. Seninkinin zamanla koyulasacagini düşünüyorum

4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canim
kuzum en son pzt oldu eşimin özel dersleri geç bitiyor sabahta uyanamıyom bugunü planlamıştım sondk 8. sınıf öğrencisi geldi yarın sınavı varmış yne tırt yani

Evet testler durunca kuruyor rengi değişiyor. Hamilesin inşallah
Insss öyledir canım insss umarım testler yaniltmiyordur beni daha oncede gebelik testinde cizgi görüp ümitlendim ama degilmiştim kanda 0 çıkmıştı umarım bu ayyy guzel haberler alırız hepimiz ins bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…