ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kuzum en son pzt oldu eşimin özel dersleri geç bitiyor sabahta uyanamıyom bugunü planlamıştım sondk 8. sınıf öğrencisi geldi yarın sınavı varmış yne tırt yani
Olsun canım olmasa da Olur ki. Çift olduğu günü boş geçme de.... Senin de eşin öğretmen demek benim ki de

Evet dolunayı biliyorum onda çıkmıştı ozaman ben sakınce test yapmaya devam edeyim çıkarsa cok mutlu olurum cikmazsada ovuladyon testlerimi bile siparis ettim devam ederim allahım saglık versin ins bir kayıptan sonra yeterince korkularım oluştu en iyisi dua etmek allahıma bizim icin ne hayirliysa o olsun ins

4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canim . Bugün ku akıntı anlamsızmis demek
birde bizde ilişki öyle ha babam deyince olmuyor hazırlık aşamaları falan var 20 aylık evliyim eşimle 3 ay önce karı koca olabildik vajınısmus belasını 18 ay boyunca yenemedim tam anlamıylada bir aydır ilişki normal oluyor ondada ilişkiden yarım saat önce falan sıcak su olayı olursa

Olsun canım olmasa da Olur ki. Çift olduğu günü boş geçme de.... Senin de eşin öğretmen demek benim ki de
evet canım mat. öğretmeni akşam 5 te yemekte yüzünü goruyom hep özel ders. boş buluncada durmuyoz zaten

Ayyy demeee, burç tarafına hiç bakmamıştım. Oğlan terazi benim, tam cins evlat =) Hem çok sakin hem de ismi gibi bora =) Fırtına =) 2. tutarsa bir tane daha böyle çocuğu benim bünye kaldırır mı acep
Ayyy ben de ilkten oğlum sonra kızım olsun istiyorum. Tabi. Rabbim bilir. Ayyy inşallah hamis olduğumuzü paylaşalım bu ay. 50 ovu. Testimle . Hazırım ... bu arada adetim çözülmedi hala. Ben simdi adet başlangıcımi bugün mu yarın mı alsam.. Sabahtan beri bişi yok. Geçen ay da böyle olup ertesi gün çözüldü.

evet canım allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana bizlere olursa hepimiz çok mutlu oluruz ama olmazsada canımızı sıkacak değiliz tam gaz yola devam

Aynennn siz böyle umutlu olunca bana da güç oluyor. Birbirimize destek olmaya devam

Hımm geçmiş olsun.hiç bilgim yok bu konularda. Çok şükür ki geçmiş. Desene bu ay olacak bu issssss

Hımm geçmiş olsun.hiç bilgim yok bu konularda. Çok şükür ki geçmiş. Desene bu ay olacak bu issssss
inşallah canım allahım kimseye yaşatmasın bu illeti.nerden açtıysam bu konuyu senin bata kaçgün var

inşallah canım allahım kimseye yaşatmasın bu illeti.nerden açtıysam bu konuyu senin bata kaçgün var
Kuzummmmmm yaa okudum biraz. Öğrendim ne olduğunu allahım yaşatmasin kimseye iyi ki kurtulmuşsun şükür. Ben bat bugün . Haftaya çalışmalara başlarım nasipse.

Kuzummmmmm yaa okudum biraz. Öğrendim ne olduğunu allahım yaşatmasin kimseye iyi ki kurtulmuşsun şükür. Ben bat bugün . Haftaya çalışmalara başlarım nasipse.
AMIN YASAYANLARADA derman buldursun rabbim biz 1.5 yıl çilesini çektik doktor aradık herkes bebek hani derken ben içimden önce bana çare bulun dedim çok şükürki atlattık çektiğimiz sıkıntı çile dert ağlamalr bana kar kaldı................................kuzu bat bugunse ve hala adet olmadıysan

Allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım. Ben de kız çocuk sevdalarındayım ama sağlıklı olsun da yeter ki gelsin.
İlk lekelenme gördüğün gün başlıyor canım. Paylaşırsın ov. testlerini hepberaber yorumlarız

Kizlar coktandir yazamadim benimde bat 15 nisan sanirim, streseten cok degisti bu ara..gunler gecmek bilmiyor :/ bu ay olmazsada umidimi kaybetmeyip diger ayi beklicem..umarim bu topicteki isteyen herkesde tez zamanda hamile kalsin..kizlar biliyomusunuz bu erken gebelik testini kac gun onceden yapsam dogru sonuc verir?

Hayırlı günler efendim, bu ay testler vasıtasıyla ovulasyon takibine başladım. Deneyimli arkadaşlardan çizgilerin seyri hakkında bilgi ve görsel doküman rica edebilir miyim? Teşekkürler ...

Bence yapma bekle canım . O testler in genelde yanılma payı varmış.

Hayırlı günler efendim, bu ay testler vasıtasıyla ovulasyon takibine başladım. Deneyimli arkadaşlardan çizgilerin seyri hakkında bilgi ve görsel doküman rica edebilir miyim? Teşekkürler ...
Yaptıkça foto ararsın canım bakarız . Koyu olduğu günlerde çalışıriz. Ben de bu ay takipteyim. Beraberiz yani

Beklemiş testler ama yine de anlaşılır sanırım, çatlama 10. gün müdür bu durumda?

Eklentiler

• IMG_20150409_125546.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 92
Beklemiş testler ama yine de anlaşılır sanırım, çatlama 10. gün müdür bu durumda?
Sanki 9. Günü canım ya. Yani boş geçmemek gereken gün . 10 da da çalışma olduysa . İnsallah tutar. Topic ugurlu gelir . Mayıs ayı. Nisan bereketı ile hamisli haberler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…