Olsun canım olmasa da Olur ki. Çift olduğu günü boş geçme de.... Senin de eşin öğretmen demek benim ki dekuzum en son pzt oldu eşimin özel dersleri geç bitiyor sabahta uyanamıyombugunü planlamıştım sondk 8. sınıf öğrencisi geldi yarın sınavı varmış yne tırt yani
Evet dolunayı biliyorum onda çıkmıştı ozaman ben sakınce test yapmaya devam edeyim çıkarsa cok mutlu olurum cikmazsada ovuladyon testlerimi bile siparis ettim devam ederim allahım saglık versin ins bir kayıptan sonra yeterince korkularım oluştu en iyisi dua etmek allahıma bizim icin ne hayirliysa o olsun insCanım buna bakıp hamilesin demek doğru değil de zaten bizim ki umut... 2 gün kala yi dikkate almak lazım . O zaman ovu testi kopkoyu çıkınca hamile cikiyor lar. Dolunay imtisall öyleydi. Seninkinin zamanla koyulasacagini düşünüyorum
birde bizde ilişki öyle ha babam deyince olmuyor hazırlık aşamaları falan var 20 aylık evliyim eşimle 3 ay önce karı koca olabildik vajınısmus belasını 18 ay boyunca yenemedim tam anlamıylada bir aydır ilişki normal oluyor ondada ilişkiden yarım saat önce falan sıcak su olayı olursa4 günee kadar iyice koyulasır. Çalışma yapıyor musun canim . Bugün ku akıntı anlamsızmis demek
evet canım mat. öğretmeni akşam 5 te yemekte yüzünü goruyom hep özel ders. boş buluncada durmuyoz zatenOlsun canım olmasa da Olur ki. Çift olduğu günü boş geçme de.... Senin de eşin öğretmen demek benim ki de
Ayyy ben de ilkten oğlum sonra kızım olsun istiyorum. Tabi. Rabbim bilir. Ayyy inşallah hamis olduğumuzü paylaşalım bu ay. 50 ovu. Testimle . Hazırım ... bu arada adetim çözülmedi hala. Ben simdi adet başlangıcımi bugün mu yarın mı alsam.. Sabahtan beri bişi yok. Geçen ay da böyle olup ertesi gün çözüldü.Ayyy demeee, burç tarafına hiç bakmamıştım. Oğlan terazi benim, tam cins evlat =) Hem çok sakin hem de ismi gibi bora =) Fırtına =) 2. tutarsa bir tane daha böyle çocuğu benim bünye kaldırır mı acep
evet canım allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana bizlere olursa hepimiz çok mutlu oluruz ama olmazsada canımızı sıkacak değiliz tam gaz yola devamEvet dolunayı biliyorum onda çıkmıştı ozaman ben sakınce test yapmaya devam edeyim çıkarsa cok mutlu olurum cikmazsada ovuladyon testlerimi bile siparis ettim devam ederim allahım saglık versin ins bir kayıptan sonra yeterince korkularım oluştu en iyisi dua etmek allahıma bizim icin ne hayirliysa o olsun ins
Aynennn siz böyle umutlu olunca bana da güç oluyor. Birbirimize destek olmaya devamEvet dolunayı biliyorum onda çıkmıştı ozaman ben sakınce test yapmaya devam edeyim çıkarsa cok mutlu olurum cikmazsada ovuladyon testlerimi bile siparis ettim devam ederim allahım saglık versin ins bir kayıptan sonra yeterince korkularım oluştu en iyisi dua etmek allahıma bizim icin ne hayirliysa o olsun ins
Hımm geçmiş olsun.hiç bilgim yok bu konularda. Çok şükür ki geçmiş. Desene bu ay olacak bu issssssbirde bizde ilişki öyle ha babam deyince olmuyor hazırlık aşamaları falan var 20 aylık evliyim eşimle 3 ay önce karı koca olabildik vajınısmus belasını 18 ay boyunca yenemedim tam anlamıylada bir aydır ilişki normal oluyor ondada ilişkiden yarım saat önce falan sıcak su olayı olursa
inşallah canım allahım kimseye yaşatmasın bu illeti.nerden açtıysam bu konuyu senin bata kaçgün varHımm geçmiş olsun.hiç bilgim yok bu konularda. Çok şükür ki geçmiş. Desene bu ay olacak bu issssss
Kuzummmmmm yaa okudum biraz. Öğrendim ne olduğunu allahım yaşatmasin kimseye iyi ki kurtulmuşsun şükür. Ben bat bugün . Haftaya çalışmalara başlarım nasipse.inşallah canım allahım kimseye yaşatmasın bu illeti.nerden açtıysam bu konuyu senin bata kaçgün var
AMIN YASAYANLARADA derman buldursun rabbim biz 1.5 yıl çilesini çektik doktor aradık herkes bebek hani derken ben içimden önce bana çare bulun dedim çok şükürki atlattık çektiğimiz sıkıntı çile dert ağlamalr bana kar kaldı................................kuzu bat bugunse ve hala adet olmadıysanKuzummmmmm yaa okudum biraz. Öğrendim ne olduğunu allahım yaşatmasin kimseye iyi ki kurtulmuşsun şükür. Ben bat bugün . Haftaya çalışmalara başlarım nasipse.
Allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım. Ben de kız çocuk sevdalarındayım ama sağlıklı olsun da yeter ki gelsin.Ayyy ben de ilkten oğlum sonra kızım olsun istiyorum. Tabi. Rabbim bilir. Ayyy inşallah hamis olduğumuzü paylaşalım bu ay. 50 ovu. Testimle . Hazırım ... bu arada adetim çözülmedi hala. Ben simdi adet başlangıcımi bugün mu yarın mı alsam.. Sabahtan beri bişi yok. Geçen ay da böyle olup ertesi gün çözüldü.
Bütün öğretmeler buraya toplanmış ne güzel yaaaOlsun canım olmasa da Olur ki. Çift olduğu günü boş geçme de.... Senin de eşin öğretmen demek benim ki de
Bence yapma bekle canım . O testler in genelde yanılma payı varmış.Kizlar coktandir yazamadim benimde bat 15 nisan sanirim, streseten cok degisti bu ara..gunler gecmek bilmiyor :/ bu ay olmazsada umidimi kaybetmeyip diger ayi beklicem..umarim bu topicteki isteyen herkesde tez zamanda hamile kalsin..kizlar biliyomusunuz bu erken gebelik testini kac gun onceden yapsam dogru sonuc verir?
Yaptıkça foto ararsın canım bakarız . Koyu olduğu günlerde çalışıriz. Ben de bu ay takipteyim. Beraberiz yaniHayırlı günler efendim, bu ay testler vasıtasıyla ovulasyon takibine başladım. Deneyimli arkadaşlardan çizgilerin seyri hakkında bilgi ve görsel doküman rica edebilir miyim? Teşekkürler...
Himm tamam canim o zman bekliyim biraz daha,sabirsizlaniyorum..seninde yeni dongun hayirli olsun canim insallah bu ay hamile kalcaz hep beraber insallahBence yapma bekle canım . O testler in genelde yanılma payı varmış.
Sanki 9. Günü canım ya. Yani boş geçmemek gereken gün . 10 da da çalışma olduysa . İnsallah tutar. Topic ugurlu gelir . Mayıs ayı. Nisan bereketı ile hamisli haberler verirBeklemiş testler ama yine de anlaşılır sanırım, çatlama 10. gün müdür bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?