- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Evet 9. gün gibi duruyor canım. Kaç günde regl oluyorsun, epey erken yumurtlama olmuş sankiBeklemiş testler ama yine de anlaşılır sanırım, çatlama 10. gün müdür bu durumda?
Gerek yok ama devam etmek istersen et. İkinci yumurtlama çok nadir oluyor. Adete yakın ki koyulaşma genel de gebelık olduğunu gösteriyorAdet döngüm 26 gün, takvime göre erken oldu evet. Regl gününe kadar test yapmaya devam etmeli miyim peki birden fazla yumurta oluşumu gibi şeyler okumuştum?
Daha önceki Resim deki. Oğlunmuydu canım ya buradaki de aynı. kartpostal gibi masallah. Ben onu alintı sanıyordumEvet 9. gün gibi duruyor canım. Kaç günde regl oluyorsun, epey erken yumurtlama olmuş sanki
Elinde fazla varsa devam et canımAdet döngüm 26 gün, takvime göre erken oldu evet. Regl gününe kadar test yapmaya devam etmeli miyim peki birden fazla yumurta oluşumu gibi şeyler okumuştum?
Evet oğlum canım =) Şimdi 5 buçuk yaşında.Daha önceki Resim deki. Oğlunmuydu canım ya buradaki de aynı. kartpostal gibi masallah. Ben onu alintı sanıyordum
Olur tabii canım ben de öğlen yapacaktım güya, ama bardak yerine tuvalete gittiKızlar ya 2 bardak su içtiğimi unuttum yarım saat 45 dk civarı sonra ovuladyon yaptım ya nasıl hata yaptım herzaman yaptıgım saatte gitti acaba Dunkinden koyumu diye bakicaktim adete 5 gun kaldı saat 5 te yapsam testi acaba olurmuki
Ay kafamız gidiyor ya vallahi . Allah iyiliğini versin denk gelmemiş artık 2 3 saat sonra tekrar yapalım bskalimOlur tabii canım ben de öğlen yapacaktım güya, ama bardak yerine tuvalete gitti
Sorma valla
Ay kafamız gidiyor ya vallahi . Allah iyiliğini versin denk gelmemiş artık 2 3 saat sonra tekrar yapalım bskalim
Seninde az kaldı canim acaba sonuc ne olacak ins guzel sonuçlanır bizler icinSorma valla
Yok ben yarın yapayım artık, hem varsa daha iyi koyulaşmış olurBenim bata 7 gün var daha
İnş. canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay test felan yapmıycam, oluruna bırakacağım sadece.Seninde az kaldı canim acaba sonuc ne olacak ins guzel sonuçlanır bizler icin
Gayet güzel canım, sağlıkla artar inş. değerlerinkızlar hastaneden geldim şimdi bcgh 54.18aldığım sonuç kağıdında 3. hafta 5.8------71.12 diyor yüksek değere yakın gibi sonuç ne dersiniz nasıl sizce durum? doktor daha çok yeni sağlıklı veya değil yada kimyasal olabilir yada olmaz diyemem bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel hcg ölçümü için dedi
inşallah canım sağolGayet güzel canım, sağlıkla artar inş. değerlerin
Ayyy haydi dualar la ol canım. P. Tesi kat kat artsın değerin . Ben pek anlamıyorum bu değer işin den de . Anlamaya çalışacağım günler de gelecek inşallah. Sen hiç korkma bebis seni bırakmazkızlar hastaneden geldim şimdi bcgh 54.18aldığım sonuç kağıdında 3. hafta 5.8------71.12 diyor yüksek değere yakın gibi sonuç ne dersiniz nasıl sizce durum? doktor daha çok yeni sağlıklı veya değil yada kimyasal olabilir yada olmaz diyemem bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel hcg ölçümü için dedi
sağol kuzum ya inşallah sevinemedim,üzülmedim bi acaip durumdayım doktorda bi acaip çıktı şansıma,sürekli en kötüsünü söyledi kanaman olursa acile git,şuan çok yeni bişey diyemem bilmem ne bekliyorum bakalım yani erken öğrenmekte iyi değil aslında beklemekle acabalarla geçiyor zaman. Seninde bu değerlerle uğraşacağın zaman gelecek tabi canım hemde çok yakın bir zamanda sen ne yaptın adet oldun mu peki senin bat 9'uyduAyyy haydi dualar la ol canım. P. Tesi kat kat artsın değerin . Ben pek anlamıyorum bu değer işin den de . Anlamaya çalışacağım günler de gelecek inşallah. Sen hiç korkma bebis seni bırakmaz
Ayyy canım hayırlı olsun Yaa cok sevindimmmm gayet iyi bence 2 gun sonra tekrarladığında 2 katı artmiş olur ayy ins bizede nasip olurr hayirlisiyla buralara yazmakkızlar hastaneden geldim şimdi bcgh 54.18aldığım sonuç kağıdında 3. hafta 5.8------71.12 diyor yüksek değere yakın gibi sonuç ne dersiniz nasıl sizce durum? doktor daha çok yeni sağlıklı veya değil yada kimyasal olabilir yada olmaz diyemem bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel hcg ölçümü için dedi
Canım bu arada benim daha önceki hamileliğimde adete 4 gin kala beta hcg 4 çıkmıştı Dr be var ne yok dedi yolladı ama 2 gun sonra 54 olmuştu sonrada iyice arttı oyuzden degerleri cok takma kafana keyfini sur bugunlerinkızlar hastaneden geldim şimdi bcgh 54.18aldığım sonuç kağıdında 3. hafta 5.8------71.12 diyor yüksek değere yakın gibi sonuç ne dersiniz nasıl sizce durum? doktor daha çok yeni sağlıklı veya değil yada kimyasal olabilir yada olmaz diyemem bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel hcg ölçümü için dedi
Adet başlangicı gibi 8 de belirdi bişeyler. Hala normalé dönemedi. Ped falan ihtiyaç duymadım henüz. Gelse de bitse de. Yeni ay umutla bebisim gelsesağol kuzum ya inşallah sevinemedim,üzülmedim bi acaip durumdayım doktorda bi acaip çıktı şansıma,sürekli en kötüsünü söyledi kanaman olursa acile git,şuan çok yeni bişey diyemem bilmem ne bekliyorum bakalım yani erken öğrenmekte iyi değil aslında beklemekle acabalarla geçiyor zaman. Seninde bu değerlerle uğraşacağın zaman gelecek tabi canım hemde çok yakın bir zamanda sen ne yaptın adet oldun mu peki senin bat 9'uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?