ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adet döngüm 26 gün, takvime göre erken oldu evet. Regl gününe kadar test yapmaya devam etmeli miyim peki birden fazla yumurta oluşumu gibi şeyler okumuştum?

Adet döngüm 26 gün, takvime göre erken oldu evet. Regl gününe kadar test yapmaya devam etmeli miyim peki birden fazla yumurta oluşumu gibi şeyler okumuştum?
Gerek yok ama devam etmek istersen et. İkinci yumurtlama çok nadir oluyor. Adete yakın ki koyulaşma genel de gebelık olduğunu gösteriyor

Kızlar ya 2 bardak su içtiğimi unuttum yarım saat 45 dk civarı sonra ovuladyon yaptım ya nasıl hata yaptım herzaman yaptıgım saatte gitti acaba Dunkinden koyumu diye bakicaktim adete 5 gun kaldı saat 5 te yapsam testi acaba olurmuki

Olur tabii canım ben de öğlen yapacaktım güya, ama bardak yerine tuvalete gitti

kızlar hastaneden geldim şimdi bcgh 54.18 aldığım sonuç kağıdında 3. hafta 5.8------71.12 diyor yüksek değere yakın gibi sonuç ne dersiniz nasıl sizce durum? doktor daha çok yeni sağlıklı veya değil yada kimyasal olabilir yada olmaz diyemem bekleyeceğiz pazartesi tekrar gel hcg ölçümü için dedi

Gayet güzel canım, sağlıkla artar inş. değerlerin

Ayyy haydi dualar la ol canım. P. Tesi kat kat artsın değerin . Ben pek anlamıyorum bu değer işin den de . Anlamaya çalışacağım günler de gelecek inşallah. Sen hiç korkma bebis seni bırakmaz

Ayyy haydi dualar la ol canım. P. Tesi kat kat artsın değerin . Ben pek anlamıyorum bu değer işin den de . Anlamaya çalışacağım günler de gelecek inşallah. Sen hiç korkma bebis seni bırakmaz
sağol kuzum ya inşallah sevinemedim,üzülmedim bi acaip durumdayım doktorda bi acaip çıktı şansıma,sürekli en kötüsünü söyledi kanaman olursa acile git,şuan çok yeni bişey diyemem bilmem ne bekliyorum bakalım yani erken öğrenmekte iyi değil aslında beklemekle acabalarla geçiyor zaman. Seninde bu değerlerle uğraşacağın zaman gelecek tabi canım hemde çok yakın bir zamanda sen ne yaptın adet oldun mu peki senin bat 9'uydu

Ayyy canım hayırlı olsun Yaa cok sevindimmmm gayet iyi bence 2 gun sonra tekrarladığında 2 katı artmiş olur ayy ins bizede nasip olurr hayirlisiyla buralara yazmak

Canım bu arada benim daha önceki hamileliğimde adete 4 gin kala beta hcg 4 çıkmıştı Dr be var ne yok dedi yolladı ama 2 gun sonra 54 olmuştu sonrada iyice arttı oyuzden degerleri cok takma kafana keyfini sur bugunlerin

Adet başlangicı gibi 8 de belirdi bişeyler. Hala normalé dönemedi. Ped falan ihtiyaç duymadım henüz. Gelse de bitse de. Yeni ay umutla bebisim gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…