ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy canım hayırlı olsun Yaa cok sevindimmmm gayet iyi bence 2 gun sonra tekrarladığında 2 katı artmiş olur ayy ins bizede nasip olurr hayirlisiyla buralara yazmak
Sağol kuzum benim bundan sonrası beklemek işte o zamanlar gelecek tabiii hemde çok yakında

Öyle yapmaya çalışıyorum rabbime kalmış gerisi hayırlısıyla sağlıkla devam ederiz insallah

[
kuzummmmmmmm yani şimdi gebelik oluyor değilmi ayyyyy allahım ne olursun değerleri yükselsin

Tebrik ederim canimmm inşallah hayirlisiyla yukselir degerlerde alirsn kucagina bebegini

İyi aksamlar canlar bu ayin ilk ov. Testini yaptimm silik cikti adet daha yeni bitti adet dongum son aylarda cok duzensiz oldu nasil olucak bu ayda kestiremiyorum insallah adet tarihim de tam mayis ayinin ilk gunlerine gelicek en gecini hesapladim artik insallah mayista anneler gununde de annemede hediye olur banda anneler gununde annelik en buyuk hediye olur insallah ya :) insallahhh dua ediyorum insalah :) hepimizde anneler ginunde anne oluruz insallahhhh :)

Canimmmcimmm merak ettimmm seni de gördüm sinddiii ayy kuzum biseycik yoktur hamissindr sen canimmm bebisin hayrli ugurlu olsun agira girme dikkat et kendine sen bebisin rahat rahat tutunsun bebegimm..
Burde canim bat ne zamndi senin cigiyi ne zamn gordun

vorones canım topıgın hayırlı olsun benıde alırmısınız aranıza bende ılk defa klomen bıtkı çayı ovulasyon testı doktor kontrollerı her şeyın ılkı yanı :) Allah cumlemızın yardımcısı olsun

o ağır kaldırma meselesine hiç girmeyelim canım ya ben bu ay ov. testlerinin silikliği yüzünden o kadar umutsuzdum ki bildiğin bahar temzliğine giriştim haftasonu mutfak dolaplarını sildim,koltukları kaldırdım,perdeleri yıkayıp astım falan şimdi çok pişmanım tabi inşallah bi olumsuzluk yaşamayız. doktor ultrasonla da baktı bişey göremedi tabii canım benim bat bugündü ama ben 2 gün önce öğrendim testle,şimdi salı gününü bekliyorum bakalım değerler katlanacak mı diye

inşallah canım benim inşallah en güzel hediyenin haberini buradaki bütün bayanlar alacak en yakın zamanda hem bebeğim için dua ederken hemde buradaki herkese dua ediyorum sırayla gelmeye devam edecek müjdeler uğurlu topic burası 2 ayda bir sürü hamiş haberi aldık

hoşgeldin canım hadi bakalım sende başlamışsın bu keyifli ama bir o kadarda stresli sürece en yakın zamanda alırsın umarım müjdeyi

M3rv3_gkn canim cok sevindim simdiden tebrik ederim degerlerin kat ve kat artsin insallah allah sorunsuz,skntsiz bi sekilde hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin darisida burdaki diger herkese insallah

M3rv3_gkn canim cok sevindim simdiden tebrik ederim degerlerin kat ve kat artsin insallah allah sorunsuz,skntsiz bi sekilde hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin darisida burdaki diger herkese insallah
amin canım teşekkür ederim,streste iyi değil biliyorum bu yüzden Allaha bıraktım nasipse bu dünyada yiyecek lokması varsa gelecek inşallah,şuan benim yapabileceğim hiçbirşey yok beklemekten başka,şimdi tüm iş bebişte gelişsin,büyüsün ki artsın değerler

Hosgeldin canm. Yalnız bi şartla buraya gelen hamile kalıyor ona goreeeee . Benim de herseyin ilklerini yaşadığım bu günlerde birbirimize destek olalım . İnşallah hamis oluruz mayısta haber veririz en kötü

hoşgeldin canım hadi bakalım sende başlamışsın bu keyifli ama bir o kadarda stresli sürece en yakın zamanda alırsın umarım müjdeyi
Evet bazen diyorum. Bu sitede iyice stres oluyorm falan diye de. Yazmayıp girmeyince kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkadaş ortamım burası benim. Merakla takip ediyorum. Aksam uyumuşm. Nöbet günümdu çok yorgundu m. Saat 2 olmuş ben buralarda ..

İnşallah canım amacimiz bu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…