amin canım hepımız alırız inşallah ıyı haberlerhoşgeldin canım hadi bakalım sende başlamışsın bu keyifli ama bir o kadarda stresli sürece en yakın zamanda alırsın umarım müjdeyi
hayırlı ugurlu olsun canım bebısın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın inşallahamin canım teşekkür ederim,streste iyi değil biliyorum bu yüzden Allaha bıraktım nasipse bu dünyada yiyecek lokması varsa gelecek inşallah,şuan benim yapabileceğim hiçbirşey yok beklemekten başka,şimdi tüm iş bebişte gelişsin,büyüsün ki artsın değerler
o ağır kaldırma meselesine hiç girmeyelim canım ya ben bu ay ov. testlerinin silikliği yüzünden o kadar umutsuzdum ki bildiğin bahar temzliğine giriştim haftasonu mutfak dolaplarını sildim,koltukları kaldırdım,perdeleri yıkayıp astım falanşimdi çok pişmanım tabi inşallah bi olumsuzluk yaşamayız. doktor ultrasonla da baktı bişey göremedi tabii canım benim bat bugündü ama ben 2 gün önce öğrendim testle,şimdi salı gününü bekliyorum bakalım değerler katlanacak mı diye
Sağol canım diğer aylardan farklı bu ay incir kürü uygulamaya çalıştım diyelim çünkü onuda tam yapmadım çünkü benim ov. testlerim çok silikti yani prospektüste yazana göre negatif çıktı hep bende kızdım yarıda bıraktım diyebilirim tek fark bu belki onun etkisi olmuştur yumurtlamaya çatlamaya falanhayırlı ugurlu olsun canım bebısın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın inşallahben tum sayfaları okuyamadım ayrıyeten yaptıgın bısı varmıydı pekı az tuyo versen :)
Canimmm nerelerdesin. . İyiki geldin. Doktor gün aşırı mi olsun dedi . Ben 2 gün boş . Çizgi günü ve ertesi planlıyorum bu ay. Keşke 4 te bekleyip 5 te yapsaydın. Ama olmuştur tutunuyordur bence. Ben gecem ay çift ve ertesi günü yaptım da ne oldu. Olmayınca olmuyor.Kızlar bu ay doktorun dediği gibi gün aşırı oldu aslında tutunamayadabilir çünkü çift çizgide ilişki olmadı bi gün önce ve silikleşince bi gün sonra oldu tesleri paylaşıyoru yaninda arti olanlar da ilişki oldu ve hala günaşırı devam ve keyfi
Çok sağol canım benim unuturmuyum hiç hem bebeğime hem size dua ediyorum durmadan inşallah senin bebişte pılını pırtını toplamış yerleşecek güzel biyerler bakmak için çıkmıştır yolaHayırlı olsunnn canımm çok sevindim içini ferah tut artık meleğin seninleee ve bizlere de dua et bence bizlerin birbirimize duaları da büyük etken :)) korkma işler yapmışsın ya bir şeycik olmaz inşallah beraber bu yola başkoymuştuk ve her ay bir iki hamilemiz oluyor. Çok sık giremiyorum ama okuyorum hep benim bat tarihim 18 nisan inşallah melek şu anda tutunmaya çalışıyordur ve kazanırşimdiii sıradakiler
inşallahsevgi8788 , vorones , berenay06 , blueflower ve grubumuza katılan herkesin olur inşallah
Güzel haberler ve umudumuzu kaybetmeden yola devam
Ayy canım ümidini yitirme baksana çizgi belli bayagi bir iki gün sonra tekrarla hcg de bir kaç saat sonra bak bakalim incecik bir çizgi var mı ben bir keresinde 3 gün sonra tekrar bakmistim teste incecik çizgiyi görmüştüm ama sonra kimyasal geçirdim kaybettimKızlar sanırım bu ayda olmadı cunku hiçbir belirtim kalmadı adete 4 gun kala dayanamayip gebelik yaptım tabiki tek cizgiii bu yaptığımda ovuladyon testi t nin koyu olması gerek ama malesef yok artık birdahaki aya hazırladım kendimi
Canım iliskinin üzerinden 8. Gun bugun genede bir nebze umut ariyorum ama kendimi kotuyede surekli hazırlıyorum cunku sonrasi uzuluyor insan. Gecmis olsun canım bende 5 aylik bebegimi kaybettim ins hepsi geride kalsın guzel seyler yasayalım bundan sonra Allah'ın izniyleAyy canım ümidini yitirme baksana çizgi belli bayagi bir iki gün sonra tekrarla hcg de bir kaç saat sonra bak bakalim incecik bir çizgi var mı ben bir keresinde 3 gün sonra tekrar bakmistim teste incecik çizgiyi görmüştüm ama sonra kimyasal geçirdim kaybettim
ilişkinin üzerinden 8 gün geçtiyse çizgi gayet iyi durumda ya ikinci yumurtan catlayacak ya da hamile olma ihtimalini artırıyor Bence sen ovulasyon testine devam et bakalım ne olacakCanım iliskinin üzerinden 8. Gun bugun genede bir nebze umut ariyorum ama kendimi kotuyede surekli hazırlıyorum cunku sonrasi uzuluyor insan. Gecmis olsun canım bende 5 aylik bebegimi kaybettim ins hepsi geride kalsın guzel seyler yasayalım bundan sonra Allah'ın izniyle
Çok ümitlenmeyelim sonu hüsran olmasın ama. Ben ce ümitli gene de. Yumurtlamadan 11 gun geçtiyse silik de olsa çıkıyor hcg. Geçti mi pekiKızlar sanırım bu ayda olmadı cunku hiçbir belirtim kalmadı adete 4 gun kala dayanamayip gebelik yaptım tabiki tek cizgiii bu yaptığımda ovuladyon testi t nin koyu olması gerek ama malesef yok artık birdahaki aya hazırladım kendimi
Hemen . ovu. Testleri ne baslayalimmmmm. Benim bir hafta m var tabi başlamayabende yeniyim bende ilkim bende geliyorummm
8. Günü çıkması zor kuzucum ya. İki gün daha ümitle bekle. Benim ovu testlerinde t hiç yoktu. Senin gene var yaniCanım iliskinin üzerinden 8. Gun bugun genede bir nebze umut ariyorum ama kendimi kotuyede surekli hazırlıyorum cunku sonrasi uzuluyor insan. Gecmis olsun canım bende 5 aylik bebegimi kaybettim ins hepsi geride kalsın guzel seyler yasayalım bundan sonra Allah'ın izniyle
Benimde 6 gün kala silikleşmeye başladı sanki, tutmadı galibaKızlar sanırım bu ayda olmadı cunku hiçbir belirtim kalmadı adete 4 gun kala dayanamayip gebelik yaptım tabiki tek cizgiii bu yaptığımda ovuladyon testi t nin koyu olması gerek ama malesef yok artık birdahaki aya hazırladım kendimi
Canım artık cok notr oldum cunku heryeri okumaya çalıştım nette boyle olup hamile olmayanda varmis oyuzden allahıma dua edip bekliyorum dogru zamanı nezamansa ins Ogün gelsin hic sende stres yapma daha bir sure burda beraber olucaz kuzum8. Günü çıkması zor kuzucum ya. İki gün daha ümitle bekle. Benim ovu testlerinde t hiç yoktu. Senin gene var yani
Canım nolur moralini bozma daha erken gebelik testi için ov.testide herkeste aynı sonucu vermiyo gebelik için beni hatırlasana yumurtlama gününde bile senin şimdiki çizginden çok daha silikti t çizgisi umudunu kaybetme zor biliyorum ama sabırla bekleCanım artık cok notr oldum cunku heryeri okumaya çalıştım nette boyle olup hamile olmayanda varmis oyuzden allahıma dua edip bekliyorum dogru zamanı nezamansa ins Ogün gelsin hic sende stres yapma daha bir sure burda beraber olucaz kuzum
Canım herkeste gebelik için aynı sonucu vermiyor ov. Daha günün var sanırım bat için,yumurtlama zamanı en umutsuz durumda olan bendim aranızda ikinci çizgi yok denecek gibiydi ama bir mucize oldu aldım güzel haberi ben inanıyorum güzel haberler gelecek sizlerdenBenimde 6 gün kala silikleşmeye başladı sanki, tutmadı galibaYumurtlama sonrası 8. gün
Ins canım guzel sonuçlanırsa cok mutlu olurum eğer olmazsada kendimi cok kaptirmiyorumki üzüntü cok olmasın diye ins guzel seyler olurCanım nolur moralini bozma daha erken gebelik testi için ov.testide herkeste aynı sonucu vermiyo gebelik için beni hatırlasana yumurtlama gününde bile senin şimdiki çizginden çok daha silikti t çizgisi umudunu kaybetme zor biliyorum ama sabırla bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?