En güzelini yapıyorsun canım çok umutlanmadan ama vazgeçmeden de beklemek en güzeli hep dua ediyorum sizin ve kendim içinIns canım guzel sonuçlanırsa cok mutlu olurum eğer olmazsada kendimi cok kaptirmiyorumki üzüntü cok olmasın diye ins guzel seyler olur
İnşallah canım 2-3 gün kala gebelik testi deniycem sadece, çok teşekkürler desteğin içinCanım herkeste gebelik için aynı sonucu vermiyor ov. Daha günün var sanırım bat için,yumurtlama zamanı en umutsuz durumda olan bendim aranızda ikinci çizgi yok denecek gibiydi ama bir mucize oldu aldım güzel haberi ben inanıyorum güzel haberler gelecek sizlerden
Katlanirrr bebegim katlanirrr sennhic uzulmee o kdrda bsey olmazzz bu saatten snra onemli agirlik meselesi tutunmaya kese olusmaya dha yeni basladigi icin yaniio ağır kaldırma meselesine hiç girmeyelim canım ya ben bu ay ov. testlerinin silikliği yüzünden o kadar umutsuzdum ki bildiğin bahar temzliğine giriştim haftasonu mutfak dolaplarını sildim,koltukları kaldırdım,perdeleri yıkayıp astım falanşimdi çok pişmanım tabi inşallah bi olumsuzluk yaşamayız. doktor ultrasonla da baktı bişey göremedi tabii canım benim bat bugündü ama ben 2 gün önce öğrendim testle,şimdi salı gününü bekliyorum bakalım değerler katlanacak mı diye
İnssallahhh canimmmm insalah tabi srn hamilenolarak dualarin dahada onemli bizim icinde bol bol dua et bebeğim :)))inşallah canım benim inşallah en güzel hediyenin haberini buradaki bütün bayanlar alacak en yakın zamanda hem bebeğim için dua ederken hemde buradaki herkese dua ediyorum sırayla gelmeye devam edecek müjdeler uğurlu topic burası 2 ayda bir sürü hamiş haberi aldık
Etmez miyim kuzum yaaa hep aklımdasınız sen ne durumdasın canım kaç gün kaldı bataİnssallahhh canimmmm insalah tabi srn hamilenolarak dualarin dahada onemli bizim icinde bol bol dua et bebeğim :)))
Canimmm nerelerdesin. . İyiki geldin. Doktor gün aşırı mi olsun dedi . Ben 2 gün boş . Çizgi günü ve ertesi planlıyorum bu ay. Keşke 4 te bekleyip 5 te yapsaydın. Ama olmuştur tutunuyordur bence. Ben gecem ay çift ve ertesi günü yaptım da ne oldu. Olmayınca olmuyor.
hoşgeldin umarım fazla beklemeden alırsın güzel bir haber,izmirde yaşıyorum ama bende eskişehirliyim aahh nasıl özledim memleketimi soğuğunu bilebende yeniyim bende ilkim bende geliyorummm
akıntı ve kasık batması genelde belirti oluyor canım,bende de yoğun akıntı olmuştu kasık batmalarım birkaç gündür başladı umarım sende de belirtidir gelmiştir bebeğinKizlar adete 5-6 gun var kremsi akinti geliyor..kasiklarimdada batma seklinde agri var..umitlenmiyim desemde icimdende belirti olabilirmi acaba diyorum :/ sizce akinti normalmidir?
Ayy insallah canimm yaa..gunler gecmek bilmiyor :) acaba psiklojik mi agri diyorum ama yok yani..bildigin agri var,ama adet agrisida olabilir..en iyisi biraz daha sabredip beklemek..adet olmazsam test yapcam 5 gun snra.insallah bende guzel haberi veririm olmazsa bi dahaki ay yine testleri paylasmaya devam :)akıntı ve kasık batması genelde belirti oluyor canım,bende de yoğun akıntı olmuştu kasık batmalarım birkaç gündür başladı umarım sende de belirtidir gelmiştir bebeğin
2. Cizgi cok belirgin canim.. Bence bos gecme bugunuEki Görüntüle 1489024 Buda bugunku testim sizce ilski olsunmu
ikinci çizginin koyuluğu gayet iyi canım,hesaplamalara göre yumurtlama tarihin ne zaman? eğer yakın bir tarihse bugünü ve yarını boş geçme bencedeEki Görüntüle 1489024 Buda bugunku testim sizce ilski olsunmu
takvımım programını ındırdım geçen hafta ondada bugun görünüyor ayyyy heyecan yaptım surekli gidip gidip teste bakıyom eşim ne anlama geliyor bilmiyom ama çerçeveletip as istersen dediikinci çizginin koyuluğu gayet iyi canım,hesaplamalara göre yumurtlama tarihin ne zaman? eğer yakın bir tarihse bugünü ve yarını boş geçme bencede
inşallah canım eşim hastaydı doktora gitmiş bugun şimdi daha iyi ben anlamam valla olacak bu iş2. Cizgi cok belirgin canim.. Bence bos gecme bugunu
Canım Bebeğin hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olur.ben de takip ediyorum yazılarınızı sürekli ve bu Yazıyı görünce sormak istedim akıntı kokulu mu kokusuz mu oldu sende?akıntı ve kasık batması genelde belirti oluyor canım,bende de yoğun akıntı olmuştu kasık batmalarım birkaç gündür başladı umarım sende de belirtidir gelmiştir bebeğin
Ayyyy sesli guluverdim çok hoşsun yaaa. Ben de öyle oluyor çifti görünce ama dikkat et stres etkiliyormuş. Bu gün de çalış kuzutakvımım programını ındırdım geçen hafta ondada bugun görünüyor ayyyy heyecan yaptım surekli gidip gidip teste bakıyom eşim ne anlama geliyor bilmiyom ama çerçeveletip as istersen dedi
Artı eksi dört ne demek anlamadım canım ya. İnşallah tutar bu ay. Ben de okudum ki ilski anında hemen ayrılmamak hatta 3 dk 5 dk öylece kalmak gerekmİş. Bir de bele yastık falan . Ay ben yapamıyorum öyle şeyler. çok görev gibi pufff. Daha yeni yeni alıştım zaten öylece kalkmadan uyumaya... ben de bu ay yeni stratejiler denicem bakalım. Hala normal adet olamadim ya. Gelse gitse.pufffffffffCanım vekilen müdürlük yapıyorum. İşler güçler 23 Nisan telaşesindeyim doktor bana kağıda yazdı verdi adeti ikiye böldü +4 ve -4 dedi ve gün aşırı dedi canım geçen ay çift çizgiyi görünce ilişki oldu hatta birazdan bekledim gece Yarısı oldu çatlama olsun diye bi gün Öncesinde de olmuştu ama geçen ay tutmadı eşimde yapıştı bana yapalım diye hayır dedim giydim pijamaları ohh uyudumama silikleşince oldu ama geç saatte oldu Hayırlısı bakalım bu ayda olmazsa ki ihtimal %50 biliyorum ki Rabbim en güzel zamanda nasip eyler inşallah. Ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay bal tarçın çörekoyu macunu yapsam Hayırlısı bakalım bat a son 8 beklemekteyim bu aralar
Kişiye göre değişir bence . Ben adete yakın beyaz yoğun akıntı görüyorum. Bu da hep ben de adete işaret ediyor malesefKizlar adete 5-6 gun var kremsi akinti geliyor..kasiklarimdada batma seklinde agri var..umitlenmiyim desemde icimdende belirti olabilirmi acaba diyorum :/ sizce akinti normalmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?