ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ins canım guzel sonuçlanırsa cok mutlu olurum eğer olmazsada kendimi cok kaptirmiyorumki üzüntü cok olmasın diye ins guzel seyler olur
En güzelini yapıyorsun canım çok umutlanmadan ama vazgeçmeden de beklemek en güzeli hep dua ediyorum sizin ve kendim için

İnşallah canım 2-3 gün kala gebelik testi deniycem sadece, çok teşekkürler desteğin için

Katlanirrr bebegim katlanirrr sennhic uzulmee o kdrda bsey olmazzz bu saatten snra onemli agirlik meselesi tutunmaya kese olusmaya dha yeni basladigi icin yanii

İnssallahhh canimmmm insalah tabi srn hamilenolarak dualarin dahada onemli bizim icinde bol bol dua et bebeğim :)))

Canım vekilen müdürlük yapıyorum. İşler güçler 23 Nisan telaşesindeyim doktor bana kağıda yazdı verdi adeti ikiye böldü +4 ve -4 dedi ve gün aşırı dedi canım geçen ay çift çizgiyi görünce ilişki oldu hatta birazdan bekledim gece Yarısı oldu çatlama olsun diye bi gün Öncesinde de olmuştu ama geçen ay tutmadı eşimde yapıştı bana yapalım diye hayır dedim giydim pijamaları ohh uyudum ama silikleşince oldu ama geç saatte oldu Hayırlısı bakalım bu ayda olmazsa ki ihtimal %50 biliyorum ki Rabbim en güzel zamanda nasip eyler inşallah. Ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay bal tarçın çörekoyu macunu yapsam Hayırlısı bakalım bat a son 8 beklemekteyim bu aralar

Kizlar adete 5-6 gun var kremsi akinti geliyor..kasiklarimdada batma seklinde agri var..umitlenmiyim desemde icimdende belirti olabilirmi acaba diyorum :/ sizce akinti normalmidir?

Kizlar adete 5-6 gun var kremsi akinti geliyor..kasiklarimdada batma seklinde agri var..umitlenmiyim desemde icimdende belirti olabilirmi acaba diyorum :/ sizce akinti normalmidir?
akıntı ve kasık batması genelde belirti oluyor canım,bende de yoğun akıntı olmuştu kasık batmalarım birkaç gündür başladı umarım sende de belirtidir gelmiştir bebeğin

Kizlar bu dunku testim yalniz yaptiktan 2 saat sonra aklima geldi baktim bu haldeydi yaptiktan 1 dk sonra cokkkkkk silik bir cizgi vardi

akıntı ve kasık batması genelde belirti oluyor canım,bende de yoğun akıntı olmuştu kasık batmalarım birkaç gündür başladı umarım sende de belirtidir gelmiştir bebeğin
Ayy insallah canimm yaa..gunler gecmek bilmiyor :) acaba psiklojik mi agri diyorum ama yok yani..bildigin agri var,ama adet agrisida olabilir..en iyisi biraz daha sabredip beklemek..adet olmazsam test yapcam 5 gun snra.insallah bende guzel haberi veririm olmazsa bi dahaki ay yine testleri paylasmaya devam :)

ikinci çizginin koyuluğu gayet iyi canım,hesaplamalara göre yumurtlama tarihin ne zaman? eğer yakın bir tarihse bugünü ve yarını boş geçme bencede
takvımım programını ındırdım geçen hafta ondada bugun görünüyor ayyyy heyecan yaptım surekli gidip gidip teste bakıyom eşim ne anlama geliyor bilmiyom ama çerçeveletip as istersen dedi

Canım Bebeğin hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olur.ben de takip ediyorum yazılarınızı sürekli ve bu Yazıyı görünce sormak istedim akıntı kokulu mu kokusuz mu oldu sende?

takvımım programını ındırdım geçen hafta ondada bugun görünüyor ayyyy heyecan yaptım surekli gidip gidip teste bakıyom eşim ne anlama geliyor bilmiyom ama çerçeveletip as istersen dedi
Ayyyy sesli guluverdim çok hoşsun yaaa. Ben de öyle oluyor çifti görünce ama dikkat et stres etkiliyormuş. Bu gün de çalış kuzu

Artı eksi dört ne demek anlamadım canım ya. İnşallah tutar bu ay. Ben de okudum ki ilski anında hemen ayrılmamak hatta 3 dk 5 dk öylece kalmak gerekmİş. Bir de bele yastık falan . Ay ben yapamıyorum öyle şeyler. çok görev gibi pufff. Daha yeni yeni alıştım zaten öylece kalkmadan uyumaya... ben de bu ay yeni stratejiler denicem bakalım. Hala normal adet olamadim ya. Gelse gitse.pufffffffff

Kişiye göre değişir bence . Ben adete yakın beyaz yoğun akıntı görüyorum. Bu da hep ben de adete işaret ediyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…