ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım büyük ihtimalle yumurtlamadan 4 gun önce 4 gun sonra gun aşırı deneyin demiş doktor

canım büyük ihtimalle yumurtlamadan 4 gun önce 4 gun sonra gun aşırı deneyin demiş doktor
Hımm anladım . Sağol canımm. Ay o ben de tutmadi . Bu kez çift çizgiye kadar beklicem hep. Bu ay da böyle olsun diyorum. . gün aşırı ve ustuste ilişki yi denedim olmadı.

slm kızlar aranızda klomen kullanan var mı acayıp bı kasık agrısı var bende anlamadım gıttı daha 2 gun oldu sat 5 nisan anlamadım bıde bana bıldırım gelmıyor sayfadan takıpte gorunuyor ama anlamadım

Kişiye göre değişir bence . Ben adete yakın beyaz yoğun akıntı görüyorum. Bu da hep ben de adete işaret ediyor malesef
Valla haklisin canim belkide adet belirtisidir.biraz daha beklemek gerekcek anlamak icin..sanirim seninde adetten once lekelenme seklinde oluyor dimi kanaman? Benim oyle oluyor 2-3 gun once leke seklinde geliyor sonra sökülmesi 3 gunu buluyor :/ adet baslangicini hangi gun sayacagini sasiriyor insan

Aynen ya. Bir gün böyle olurdu . 2 gündür. Ped kullanamiyorum iyice sinir oldum. Olmaması da hastalık belirtisi ya. Şöyle ağrılı sizilı da olsa . Gelsin gitsin. Dediğin gibi. Adetimi hangi gün baz alsam şaşırdım

Hiç bilmiyorum o hapı tedaviyi de. Haziran da doktora giTcem gene olmazsa .. Bana da versin öyle şeyler. İğne miğne yapsın. Ben beceremedim hamile kalmayi

Stresten olabilir mi acaba yoksa senin hep boylemiydi? Benim 3-4 aydir boyle

Hiç bilmiyorum o hapı tedaviyi de. Haziran da doktora giTcem gene olmazsa .. Bana da versin öyle şeyler. İğne miğne yapsın. Ben beceremedim hamile kalmayi
denk getirememek desek canım bende bı sorun yoktu doktora dedım valla her gecen ay daha stres oluyom bu gıdısle stresten olmayacak dedım ne verırsen artık dedım sag olsun kırmadı yaş ortada ılk cocuk daha nereye bekleyecez kı ama

Degerlendirdim kuzum :) yalniz dedigin gibi ben dikelemiyon bile
hadi inşallah tutunur bebeğin,yumurtlaman bugünse yarın silikleşmeye başlar canım testin yarını da değerlendirmek gerek asıl önemli olan yarın yumurtlama değil yumurta çatladığı zaman spermle buluşmalı yarını da boş geçme aman canım

Degerlendirdim kuzum :) yalniz dedigin gibi ben dikelemiyon bile
İnsallah olmuştur Cnım. Ay ben bir de bu ay böyle erken değil de sabaha karşı olsun diyorum . Geçen kin de aksam olmuştu . Diyolar ki spermler sabaha karşı daha hareketli oluyor muş. Umut dünyası

Ay öyle dimi. Benim belki de o yüzden olmuyor iki gün koyu çıkıyor. Çalışma oluyor sonra tamamen silikleşince yapmıyorum çalışma

Ben de tez yazsam olurmuş. Neden olmadi. Ne yapmalıyım diye. Hep stres stres. Oy ben uyusam iyi olacak. Yarın sancim olur gibi regl artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…