- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
canım büyük ihtimalle yumurtlamadan 4 gun önce 4 gun sonra gun aşırı deneyin demiş doktorArtı eksi dört ne demek anlamadım canım ya. İnşallah tutar bu ay. Ben de okudum ki ilski anında hemen ayrılmamak hatta 3 dk 5 dk öylece kalmak gerekmİş. Bir de bele yastık falan . Ay ben yapamıyorum öyle şeyler. çok görev gibi pufff. Daha yeni yeni alıştım zaten öylece kalkmadan uyumaya... ben de bu ay yeni stratejiler denicem bakalım. Hala normal adet olamadim ya. Gelse gitse.pufffffffff
kuzum gram stres yok çok şükür tam tersıne acayıp bir rahatlık var nerden geliyorsaAyyyy sesli guluverdim çok hoşsun yaaa. Ben de öyle oluyor çifti görünce ama dikkat et stres etkiliyormuş. Bu gün de çalış kuzu
Hımm anladım . Sağol canımm. Ay o ben de tutmadi . Bu kez çift çizgiye kadar beklicem hep. Bu ay da böyle olsun diyorum. . gün aşırı ve ustuste ilişki yi denedim olmadı.canım büyük ihtimalle yumurtlamadan 4 gun önce 4 gun sonra gun aşırı deneyin demiş doktor
Valla haklisin canim belkide adet belirtisidir.biraz daha beklemek gerekcek anlamak icin..sanirim seninde adetten once lekelenme seklinde oluyor dimi kanaman? Benim oyle oluyor 2-3 gun once leke seklinde geliyor sonra sökülmesi 3 gunu buluyor :/ adet baslangicini hangi gun sayacagini sasiriyor insanKişiye göre değişir bence . Ben adete yakın beyaz yoğun akıntı görüyorum. Bu da hep ben de adete işaret ediyor malesef
Aynen ya. Bir gün böyle olurdu . 2 gündür. Ped kullanamiyorum iyice sinir oldum. Olmaması da hastalık belirtisi ya. Şöyle ağrılı sizilı da olsa . Gelsin gitsin. Dediğin gibi. Adetimi hangi gün baz alsam şaşırdımValla haklisin canim belkide adet belirtisidir.biraz daha beklemek gerekcek anlamak icin..sanirim seninde adetten once lekelenme seklinde oluyor dimi kanaman? Benim oyle oluyor 2-3 gun once leke seklinde geliyor sonra sökülmesi 3 gunu buluyor :/ adet baslangicini hangi gun sayacagini sasiriyor insan
Hiç bilmiyorum o hapı tedaviyi de. Haziran da doktora giTcem gene olmazsa .. Bana da versin öyle şeyler. İğne miğne yapsın. Ben beceremedim hamile kalmayislm kızlar aranızda klomen kullanan var mı acayıp bı kasık agrısı var bende anlamadım gıttı daha 2 gun oldu sat 5 nisan anlamadım bıde bana bıldırım gelmıyor sayfadan takıpte gorunuyor ama anlamadım
Stresten olabilir mi acaba yoksa senin hep boylemiydi? Benim 3-4 aydir boyleAynen ya. Bir gün böyle olurdu . 2 gündür. Ped kullanamiyorum iyice sinir oldum. Olmaması da hastalık belirtisi ya. Şöyle ağrılı sizilı da olsa . Gelsin gitsin. Dediğin gibi. Adetimi hangi gün baz alsam şaşırdım
denk getirememek desek canım bende bı sorun yoktu doktora dedım valla her gecen ay daha stres oluyom bu gıdısle stresten olmayacak dedım ne verırsen artık dedım sag olsun kırmadı yaş ortada ılk cocuk daha nereye bekleyecez kı amaHiç bilmiyorum o hapı tedaviyi de. Haziran da doktora giTcem gene olmazsa .. Bana da versin öyle şeyler. İğne miğne yapsın. Ben beceremedim hamile kalmayi
Rabbim muhakkak duyuyor bitanem sadece biraz zamannn :)İnşallah canım benim bende sende buradaki herkeste kavuşur inşallah bebeğine duyar sesimizi rabbim
Stres ten sanırım canım. Yarın daha da artar. Geçsin de . Ovu testlerimi yapiyimStresten olabilir mi acaba yoksa senin hep boylemiydi? Benim 3-4 aydir boyle
Kuzum acayip derecede sag kasigimda agri batma var yumurtladigim anlamina gelirmiki buStres ten sanırım canım. Yarın daha da artar. Geçsin de . Ovu testlerimi yapiyim
Aynen oyleeeee. İşin kötüsü böyle ağrılı iken hiç ilişki yapası gelmiyo insanın. Ama sen bugünü boş gecmeKuzum acayip derecede sag kasigimda agri batma var yumurtladigim anlamina gelirmiki bu
Degerlendirdim kuzum :) yalniz dedigin gibi ben dikelemiyon bileAynen oylee İşin kötüsü böyle ağrılı iken hiç ilişki yapası gelmiyo insanın. Ama sen bugünü boş gecme
Canım yumurtlama zamanı bendede 2 gun oldu ağrılar değerlendirmen iyi olmuş ins kuzucuk gelirKuzum acayip derecede sag kasigimda agri batma var yumurtladigim anlamina gelirmiki bu
kokulu geldi canım benim akıntım,rahatsız edecek derecede değildi ama ben farkettimCanım Bebeğin hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olur.ben de takip ediyorum yazılarınızı sürekli ve bu Yazıyı görünce sormak istedim akıntı kokulu mu kokusuz mu oldu sende?
hadi inşallah tutunur bebeğin,yumurtlaman bugünse yarın silikleşmeye başlar canım testin yarını da değerlendirmek gerek asıl önemli olan yarın yumurtlama değil yumurta çatladığı zaman spermle buluşmalı yarını da boş geçme aman canımDegerlendirdim kuzum :) yalniz dedigin gibi ben dikelemiyon bile
İnsallah olmuştur Cnım. Ay ben bir de bu ay böyle erken değil de sabaha karşı olsun diyorum . Geçen kin de aksam olmuştu . Diyolar ki spermler sabaha karşı daha hareketli oluyor muş. Umut dünyasıDegerlendirdim kuzum :) yalniz dedigin gibi ben dikelemiyon bile
Ay öyle dimi. Benim belki de o yüzden olmuyor iki gün koyu çıkıyor. Çalışma oluyor sonra tamamen silikleşince yapmıyorum çalışmahadi inşallah tutunur bebeğin,yumurtlaman bugünse yarın silikleşmeye başlar canım testin yarını da değerlendirmek gerek asıl önemli olan yarın yumurtlama değil yumurta çatladığı zaman spermle buluşmalı yarını da boş geçme aman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?