ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İyi geceler herkese. Sağlıkla kalın hamis kalın. ... hamis ler de dualarla olsunlar

İyi geceler herkese. Sağlıkla kalın hamis kalın. ... hamis ler de dualarla olsunlar
Canim şimdi okudm mesajlari dün uyumusum hemen. Sen ssiliklestigi gün yapmiyr musun? Asıl önemli olan o gün olması. Ben koyu çıktığı zamanlarda yapmadm. Sadece siliklestigi gün yaptm ve ara verdm. Cok şükür oldu. Hatta kacirdgmi düşünmüştüm ama tam denk gelms. Muhakkak silik olan günü boş gecme. Ve vücudunun verdiği sinyalleri dinle. Rahat ol. Bu ay testin koyulassin o günler yapma siliklestigi gün yap. E zaten silik ciktiginda yunurta catlick anlamina geliyr. O gün yaparsan spermler hazir bekler. Ve sperm kalitesini de dusurmemis olursn. 100 tane gidiyrsa oraya kadar 200 tane gider ihtimal yükselir. Bu ayda böyle dene Allah'ın izniyle olacak :)

Öyle valla 2 çift günü üst üste yaptım sonra yapmadım . Bu ay o halde ilk koyu çıkışta yapmiyim. Bekliyim tam koyu çıksın . É gene mi yapmiyim . Valla ertesi gün hemen silikleşiyor ve ben de öncesi yeter zaten diye bırakıyorum ilişkiyi . Ay bu ay farklı şeyler deniyim. kafamı karisTiran bu takvimde yüksek ihtimal dediği günlerden hemen sonra düşük ihtimal diyor gebelik için . O günler de benim silikleştigı günler oluyo. Aman tamam gene kafayı siyirdim. Stres yok .. dediğin gibi yapcam bekleyem. Kaçarsa kacsin. Gelmese bu ay da gelmedi tutmadi derim yoluma bakarım ya. Valla dert sahibi oldum

Günaydin canım o 4 ler yumurtlamadan önce ve sonra gün aşırı hem dr bana o testlere guvenme dedi neden ni çünkü yumurtlamanin en yüksek olduğu zaman en koyu zaman ama çatlama gerçekleştiğini göstermiyor yumurta 24 -36 saat arasinda çatlayip yolculuk yapiyor işte ben bu sefrr iki çizgide ilişki yapmadim silinince yaptim hatta birazda zsman geçsin üstünden doye bekledim tutar ya da tutmaz Allah bilir tabi bolca dua ediyorum kendime sana ve isteyenlere inşallah tutunur vr sağlıkla doğar tutunması önemli tabii ama sağııkla kucağımıza almak daha önemli :))) başka topiklerdr okudum test yapıp silikleşince tek ilişki ile hamile kalanlar var ama şu bir gerçekki hamile kalanların çogu ertesi gun yani silikleşincede ilişki yaşamış

I imtisall nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyorr bebişş nasıl :)) inşallah sağlıkla dogar. canım ya birşey sorcam sen kaç gün kala öğrenmiştin ? Ovulasyon teslerin koyu çıkmıştı değil mi?

Canimmm son adetim çok tuhaftı benimde az az oldu afedersin pıhtı atamadımm damla damla geldi her gelmesinde canimi acitti hatta acaba üstüne görme diye düşündüm yest yaptim negatifti ama 3. Gün pıhtı attim ama azdı ya çok az geldi olamadım doğru düzgün bi hafta sürdü ama azcik azcik son 3 gün günlükle pd ile gezdim bende de o var bel altına koy yat ayakları dik aslinda yapsak iyi olur ama işte :)) kızz Allah a şükür normaliz bişeyimiz yok inşallah bebişte olur bence doğru zamanı bekliyor bizim meleklerr tutunurlar saglıkla büyürler inşallah. Canım birde ben sabah aç karnlna 4 incir yiuorum her sabah sonra folbiol sonradan 3 ceviz inşallah işe yaramıştır :)) tabii aralarinda en az 1 saat var bu arada bebişim olsun diye kendime bakmaya başladiğimi fark ettim çay kahveyi bıraktim fastfood yemiyorum zaten sig ve alkol yok kendime faydam oldu haaa daha canlı hissediyorum kendimi ama adete 7 gün kala yorgunluk çöküyor şimdide oldu akıntım var, göğsüm şişiyo damarlar belirginleşiyo sol kasikta hafif şişme ara ara sag kasikta batma bel agrisi, üşüme yüksek ateş aslında biçok kişi de bunlar hamilelik belirtisi bende korunmayi biraktiktan sonra olan adet belirtisi hayırlısı bakalım bi hafta kaldı şunun şurasında inşallah mercimek kılıklılar bizlere de gös kırpar

Simdilik iyi gidiyr canm insallah da böyle guzel devM eder. bata 8 veya 9 gün kala testlerim koyulasmaya baslamisti.

Boyleydi iste ov testleri. en alttaki bata 3 gün kala bu sekilde cikmisti ayni idrarla gebelik testi yapmistm oda belirgin cıktı.

Eklentiler

• 20150410_181312.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 209
Boyleydi iste ov testleri. en alttaki bata 3 gün kala bu sekilde cikmisti ayni idrarla gebelik testi yapmistm oda belirgin cıktı.

Aslında yapmak istiyorum ama korkuyorumda bebiş tutunamamışsa ovu testim devaz kaldı bitecek ultra erken geb. Testim var geçen ay 6 gün kala yaptim negatif çıktı 4 ve 2 gün kalada normal gebel yaptim negatifti zaten bat günü pembe akıntıhla gelmeye başladı bu sefer 5 gun kala erken gebelik testi yapsam 3 gün kala da normal yapsam çıkar belkimm :))) bu ay bende senin gibi yaptim çalışmayı bak yüklüyorum :) artık hakkımda hayirlisinı dilekmekten başka çarem yok :))Allah ım inşallah saglıkla tutunur ve doğar amiiinnn :) yanında artı olanlar çalışma günleri

Eklentiler

• 20150406_235057.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 483
Ay canım ya sen ve imtisall bana umut oldunuz benim neden olmadığını anladım nihayet . Çizgi koyulaşmaya başlayınca yapıyorduk . Silikleşince yapmadım. İnşallah bu ay senin gibi denediğimzde olur. Senin hamis haberini alacaz bu ay bence. İyice ümit olacaksın bana . Mutlaka yaz gelişmeleri. Sayılı gün çabuk geçer. Yalnız bırakmayın beni buralarda. Korkmucam bu kez. Kaçırırsam da kaciriyim napim. Beklicem koyulassin diye. Bi de sizin gibi . 17. 00 civarı yapcam testi

Ben de incir aldırıyim kocime de ona da Türk kahvesi aldım cezvem yoktu onu da alim. Senin belirtiler süper mercimek kılıklın tutundu bence. Benim kafama takılan bişi oldu şimdi. Peki çatlama olmuyorsa çift çizgi günü. O o kadar adet ağrısi gibi kasık ağrısı falan neden oluyor. Geçen ay ben resmen hasta gibiydim karın ağrısiyla ilişki oldu.

Kızlar iliskinin üzerinden 9. Gun bugun ustteki dun alttaki bugünün ovuladyon testi vallahi ben birsey anladıysam ne olayım bukadar belirsizim suan

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 93
Siliklestigi gün olms insallah tutunur bebegin :)

Var var bebis var inşallah :)
Canım umarım vardır temennin o ama t nin daha koyu olması gerekiyor galiba git gide bana hic koyulasiyirmus gibi gelmiyor birde sari akintim oldu 2 gun bugun beyaza dondu arada sag ve sol kasığıma baskı hissediyorum vallahi karmakarisigim baska hic bir belirtim yok tabi belirti sayılırsa bekliyorum sessizce allahım hayırlısını versin ins

Merhaba arkadaşlar. Günlerdir okuyorum yazılanları ama yazmaya bir türlü cesaret edemedim. şu ovulasyon testini çözemedim. Laboquick diye bir marka aldım ama geçen ay yakalayamadım. Bu ay da deniyorum ama hep silik. 34 günde bir regli oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Farklı marka test almak için site site gezdim ama hepsi tükenmiş Bildiğiniz, eczaneden aldığınız ve güvenilir bir marka var mı? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler..

İnsallah hamişsindir. Koyulaşma var gibi. Benim adete 2 kala t hiç yoktu. Ben senin 2 kala ki ni merak ediyirm

Canım bende laboquick test kullanıyorum 35 gunde bir oluyorum ve gec yumurtluyorum 21. Gun 25. Gun değişiyor belki seninde gec yumurtlamadım ben memnun kaldım bu testten istersen biraz daha dene suan kacinci gundesin

Eczaneden alınan 5 tanesi 25 lira olan varmış canımm. Amà beş tane yetmez bence hele ki döngün uzun 15. Günden sonra yumurtlama oluyor olabilir. O yüzden laboquick yapmaya devam et. Yakalar sin inşallah. Bir gün t c ye yakınsa o da pozitif sayilir

Canım bende laboquick test kullanıyorum 35 gunde bir oluyorum ve gec yumurtluyorum 21. Gun 25. Gun değişiyor belki seninde gec yumurtlamadım ben memnun kaldım bu testten istersen biraz daha dene suan kacinci gundesin
17. günümdeyim canım. ovulasyon günüm 15 nisan görünüyor. geçen ayda hiç koyu çizgi görmeyince şühelendim. denemeye devam o zaman :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…