ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

eczanede certain diye bir test aldım. laboquickle aynı firmada yapılmış başka yok dedi eczane :) 21. gün yumurtluyor yazıyor canım hesaplama motorlarında. t c' ye iç yaklaşamadı ki :) regli dönemine kadar devam etmek gerek sanırım. teşekkür ederim canım

17. günümdeyim canım. ovulasyon günüm 15 nisan görünüyor. geçen ayda hiç koyu çizgi görmeyince şühelendim. denemeye devam o zaman :) teşekkür ederim
Canım birde sabit bir saat belirle ben 3 te yapıyorum testi sıvı alımınada dikkat ediyorsundur sen devam et ins koyu çizgiyi göreceksin canım bende oyle diyordum ilk kullandığımda meger gec yumurtluyormusum

Evet canim surelab laboquick ovula. Bu üçü de aynı firmay miş. Ovula idi benimki de . Ve bence o daha kalitesiz c si t si sacmaliyir du bazen . Laboquick in gebelik testinde c si çok net çıkıyor. ben de 50 lik laboquick siparis ettim henüz gelmedi. Bu ay onunla geçircem. İnşallah bir daha siparis etmek zorunda kalmam

Canım birde sabit bir saat belirle ben 3 te yapıyorum testi sıvı alımınada dikkat ediyorsundur sen devam et ins koyu çizgiyi göreceksin canım bende oyle diyordum ilk kullandığımda meger gec yumurtluyormusum
Bende 3'te yapıyorum her gün ve sıvı alımını 11'de kesiyorum, tuvalete de gitmiyorum canım. Geç yumurtladığımı tahmin ediyorum bende senin gibi. o günü tespit edebilirim bu ay inşallah yaş ilerliyor, iş stresi derken iyice karıştı kafam. Rabbim hayırlısını versinn. Burda kimseye anlatamıyorum. Bu site iyi gelecek bana galiba :)

Foto atarsın bakarız

İnsallah hamişsindir. Koyulaşma var gibi. Benim adete 2 kala t hiç yoktu. Ben senin 2 kala ki ni merak ediyirm
Canım 15 16 Nisan gibi bat tarihim bekliyorum bakalım bugun 9. Gun iliskiden sonra genede test yapmaya devam ediyorum bakalım ne olacak vallahi hic bilmiyorum 2 gun kalada yapicam bakalım hayırlısı ins olur canım

bende şimdi verdim tekrar elimde az kalmıştı. umutlandım yazılarınızdan canım. daha pahalılarına bakmaya başlamıştım şu dijitallere. bu ayda olmazsa gelecek ay onları da denicem galiba :) aminnn umarım mecbur kalmayız hiçbirimiz

Benim akıntımda bazen sari bazen beyaz oluyor kokusuz. Bide benim t hic c den koyu cikmadi ayni koyulukta oldu.

Dunku testimle bugunkusu. dun koyuydu bugun siliklesmis bugun kesinlikle iliski olmasi lazim

evet canım silikleşmiş. benogre dimn öğrendim ki sağolsun kızlardan. bu gün yani silikleştiği gün çok önemli miş . çalışmalara devam :) inşallah tutar
Insallah hepimizin tutar canim siliklestigi gun olmasi gerektigini bnde dun ogrendim

Benim akıntımda bazen sari bazen beyaz oluyor kokusuz. Bide benim t hic c den koyu cikmadi ayni koyulukta oldu.
Belirsizlik kadar sıkıcı birsey yok vallahi bir sonuca olumlu yada olumsuz varsaydım ona gire yolumu çizicem bekliyorum bakalım canım ins testler biraz belli ama git gide nasıl olcak meraktayim yaptikca yüklüyorum buraya bakalım yarın nasıl olacak

Insallah canim yqlniz senin nickini gordugumde hep hamileymissin gibi hissediyom insallahda oyledir tmm Ben kosuyom :))
Oyy ins öyledir canım ya vallahi bende cok karisigim 2 3 güne netlesir artık varmi yokmu. Birde ayakları dikmeyi unutma kuzum

ayy super superrr :))) ya dusununce biranda ikisi cikiyor iste diyorsun sobra bakimi zor.diyrosun :)) kismet kuzum hayirlsii valla cok sevindim ama ()) saglikla dogsunlar insallah
Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah dediğin gibi artısı da var eksisi de, Rabbim kuvvet verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…