eczanede certain diye bir test aldım. laboquickle aynı firmada yapılmış başka yok dedi eczane :) 21. gün yumurtluyor yazıyor canım hesaplama motorlarında. t c' ye iç yaklaşamadı ki :) regli dönemine kadar devam etmek gerek sanırım. teşekkür ederim canımEczaneden alınan 5 tanesi 25 lira olan varmış canımm. Amà beş tane yetmez bence hele ki döngün uzun 15. Günden sonra yumurtlama oluyor olabilir. O yüzden laboquick yapmaya devam et. Yakalar sin inşallah. Bir gün t c ye yakınsa o da pozitif sayilir
Canım birde sabit bir saat belirle ben 3 te yapıyorum testi sıvı alımınada dikkat ediyorsundur sen devam et ins koyu çizgiyi göreceksin canım bende oyle diyordum ilk kullandığımda meger gec yumurtluyormusum17. günümdeyim canım. ovulasyon günüm 15 nisan görünüyor. geçen ayda hiç koyu çizgi görmeyince şühelendim. denemeye devam o zaman :) teşekkür ederim
Evet canim surelab laboquick ovula. Bu üçü de aynı firmay miş. Ovula idi benimki de . Ve bence o daha kalitesiz c si t si sacmaliyir du bazen . Laboquick in gebelik testinde c si çok net çıkıyor. ben de 50 lik laboquick siparis ettim henüz gelmedi. Bu ay onunla geçircem. İnşallah bir daha siparis etmek zorunda kalmameczanede certain diye bir test aldım. laboquickle aynı firmada yapılmış başka yok dedi eczane :) 21. gün yumurtluyor yazıyor canım hesaplama motorlarında. t c' ye iç yaklaşamadı ki :) regli dönemine kadar devam etmek gerek sanırım. teşekkür ederim canım
Bende 3'te yapıyorum her gün ve sıvı alımını 11'de kesiyorum, tuvalete de gitmiyorum canım. Geç yumurtladığımı tahmin ediyorum bende senin gibi. o günü tespit edebilirim bu ay inşallahCanım birde sabit bir saat belirle ben 3 te yapıyorum testi sıvı alımınada dikkat ediyorsundur sen devam et ins koyu çizgiyi göreceksin canım bende oyle diyordum ilk kullandığımda meger gec yumurtluyormusum
Foto atarsın bakarızeczanede certain diye bir test aldım. laboquickle aynı firmada yapılmış başka yok dedi eczane :) 21. gün yumurtluyor yazıyor canım hesaplama motorlarında. t c' ye iç yaklaşamadı ki :) regli dönemine kadar devam etmek gerek sanırım. teşekkür ederim canım
Canım 15 16 Nisan gibi bat tarihim bekliyorum bakalım bugun 9. Gun iliskiden sonra genede test yapmaya devam ediyorum bakalım ne olacak vallahi hic bilmiyorum 2 gun kalada yapicam bakalım hayırlısı ins olur canımİnsallah hamişsindir. Koyulaşma var gibi. Benim adete 2 kala t hiç yoktu. Ben senin 2 kala ki ni merak ediyirm
Yarın yapınca atarım canımFoto atarsın bakarız
bende şimdi verdim tekrar elimde az kalmıştı. umutlandım yazılarınızdan canım. daha pahalılarına bakmaya başlamıştım şu dijitallere. bu ayda olmazsa gelecek ay onları da denicem galiba :) aminnn umarım mecbur kalmayız hiçbirimizEvet canim surelab laboquick ovula. Bu üçü de aynı firmay miş. Ovula idi benimki de . Ve bence o daha kalitesiz c si t si sacmaliyir du bazen . Laboquick in gebelik testinde c si çok net çıkıyor. ben de 50 lik laboquick siparis ettim henüz gelmedi. Bu ay onunla geçircem. İnşallah bir daha siparis etmek zorunda kalmam
Benim akıntımda bazen sari bazen beyaz oluyor kokusuz. Bide benim t hic c den koyu cikmadi ayni koyulukta oldu.Canım umarım vardır temennin o ama t nin daha koyu olması gerekiyor galiba git gide bana hic koyulasiyirmus gibi gelmiyor birde sari akintim oldu 2 gun bugun beyaza dondu arada sag ve sol kasığıma baskı hissediyorum vallahi karmakarisigim baska hic bir belirtim yok tabi belirti sayılırsa bekliyorum sessizce allahım hayırlısını versin ins
evet canım silikleşmiş. ben de bugün öğrendim ki sağolsun kızlardan. bu gün yani silikleştiği gün çok önemli miş . çalışmalara devam :) inşallah tutarEki Görüntüle 1490002 Dunku testimle bugunkusu. dun koyuydu bugun siliklesmis bugun kesinlikle iliski olmasi lazim
senin dün de ilişki oldu öncesi de mi olmuştu . ay ben de üst üste ilişki de olmuyo. inşallah senin olur tutarEki Görüntüle 1490002 Dunku testimle bugunkusu. dun koyuydu bugun siliklesmis bugun kesinlikle iliski olmasi lazim
Insallah hepimizin tutar canim siliklestigi gun olmasi gerektigini bnde dun ogrendimevet canım silikleşmiş. benogre dimn öğrendim ki sağolsun kızlardan. bu gün yani silikleştiği gün çok önemli miş . çalışmalara devam :) inşallah tutar
Pzt dun bide bugun olacqk cqnimsenin dün de ilişki oldu öncesi de mi olmuştu . ay ben de üst üste ilişki de olmuyo. inşallah senin olur tutar
evet canım siliklesmis hemen koss boş gecirmeins guzel haberler alicaz sendendeEki Görüntüle 1490002 Dunku testimle bugunkusu. dun koyuydu bugun siliklesmis bugun kesinlikle iliski olmasi lazim
Insallah canim yqlniz senin nickini gordugumde hep hamileymissin gibi hissediyom insallahda oyledir tmm Ben kosuyom :))Ev
evet canım siliklesmis hemen koss boş gecirmeins guzel haberler alicaz sendende
Belirsizlik kadar sıkıcı birsey yok vallahi bir sonuca olumlu yada olumsuz varsaydım ona gire yolumu çizicem bekliyorum bakalım canım ins testler biraz belli ama git gide nasıl olcak meraktayim yaptikca yüklüyorum buraya bakalım yarın nasıl olacakBenim akıntımda bazen sari bazen beyaz oluyor kokusuz. Bide benim t hic c den koyu cikmadi ayni koyulukta oldu.
Oyy ins öyledir canım ya vallahi bende cok karisigim 2 3 güne netlesir artık varmi yokmu. Birde ayakları dikmeyi unutma kuzumInsallah canim yqlniz senin nickini gordugumde hep hamileymissin gibi hissediyom insallahda oyledir tmm Ben kosuyom :))
Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallahayy super superrr :))) ya dusununce biranda ikisi cikiyor iste diyorsun sobra bakimi zor.diyrosun :)) kismet kuzum hayirlsii valla cok sevindim ama ()) saglikla dogsunlar insallah
amiiiin çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlere inşallahmaşallah canım
sağsalim gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?