ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Arkadaşlar bu testi 9 nisan da yaptım 15. gündü. Yaptığım testlerin en koyusu. T çizgisinin daha koyu olması gerekmiyor mu ovulasyondan söz etmek için

Eklentiler

• 20150409_151540.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 92
amiiiin çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlere inşallah
ikiz bebişlerin annesiiii.. sağlıkla utlulukla geçir günlerini . kolay doğumlar süreçler olsun . dualarını eksik etme. benim Meryem suresini okumaya eşim devam ediyor maalesef. umarım bitirebilirz. 1 mayıs ta 41 olacak. 3 mayıs da da beklenmeyen regl günüm inşallah ben de müjdeli haberi alırım . kendine bebişlerine ii bak

Arkadaşlar bu testi 9 nisan da yaptım 15. gündü. Yaptığım testlerin en koyusu. T çizgisinin daha koyu olması gerekmiyor mu ovulasyondan söz etmek için
evet bencede koyu olmalı. öncesi de böyle miydi ki

bana da sen hamilesin gibi geliyor ya inşallah hayırlısı. sen memleketlimmisin yoksa . 06 ankara ?

Amiiin sağ ol kuzucuğumAllah dualarınızı hayırlısı ile kabul eder inşallah. Ayy inşallah canım ya çok istiyorum burada hamileyim diye çığlık atmanı vallasen de kendine dikkat et, kuruyemiş ye bol bol

Insallah daha da koyulasacak :)

Sende cift kesemi gorunmustu canim ? Normal mi oldu tupmu bide onu sorim :))
Normal yollardan oldu canım :) hatta ailelerde bile olmadığı için çok şaşırttı bizi sıpalar İlk öğrendiğimizde tek kesede iki bebiş vardı, doktor ayrılabilir ya da böyle de kalabilir dedi. Bir dahaki randevuda öğrenceğim onu :)

Yani ilk baktiginda yani daha kalp atisini duymadan tek kese gordun demi sobra kalp atisinda iki tane duydun ozaman ?

Yani ilk baktiginda yani daha kalp atisini duymadan tek kese gordun demi sobra kalp atisinda iki tane duydun ozaman ?
Aynen öyle. 5 haftalıkken tek kese vardı. Sonra 6+6 günlükken kalp atışını dinlemeye gittik ki tek kesede iki bebiş vardı :) senin de mi ikiz olma ihtimali var

eğer ovulasyon günlerinde de bugünküne yakın koyuluktaysa hamile olabilirsin canım
Canım isin tuhafiki yumurtlama günlerimde hep ikiside aynı koyuluktaydi Iliskiden sonraki 9. Gündü bugun biraz daha bekleyim bakalım ilerleyen zamanlarda koyulasacakmi oyle belirsiz bekliyorum

Aynen öyle. 5 haftalıkken tek kese vardı. Sonra 6+6 günlükken kalp atışını dinlemeye gittik ki tek kesede iki bebiş vardı :) senin de mi ikiz olma ihtimali var
Valla degerim yuksek cikinca acabami dedik :) bakalim bende haftaya kalp atislarini dinlemeye gidecegim hayirlsi ile saglikli olsunda en onemlisi o tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…