ikiz bebişlerin annesiiii..amiiiin çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlere inşallah
evet bencede koyu olmalı. öncesi de böyle miydi kiArkadaşlar bu testi 9 nisan da yaptım 15. gündü. Yaptığım testlerin en koyusu. T çizgisinin daha koyu olması gerekmiyor mu ovulasyondan söz etmek için
bana da sen hamilesin gibi geliyor ya inşallah hayırlısı. sen memleketlimmisin yoksa . 06 ankara ?Belirsizlik kadar sıkıcı birsey yok vallahi bir sonuca olumlu yada olumsuz varsaydım ona gire yolumu çizicem bekliyorum bakalım canım ins testler biraz belli ama git gide nasıl olcak meraktayim yaptikca yüklüyorum buraya bakalım yarın nasıl olacak
Amiiin sağ ol kuzucuğumikiz bebişlerin annesiiii..sağlıkla utlulukla geçir günlerini . kolay doğumlar süreçler olsun . dualarını eksik etme. benim Meryem suresini okumaya eşim devam ediyor maalesef. umarım bitirebilirz. 1 mayıs ta 41 olacak. 3 mayıs da da beklenmeyen regl günüm inşallah ben de müjdeli haberi alırım . kendine bebişlerine ii bak
Sende cift kesemi gorunmustu canim ? Normal mi oldu tupmu bide onu sorim :))Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallahdediğin gibi artısı da var eksisi de, Rabbim kuvvet verir inşallah
Hayır malesef değildi öncesi de sonrası da daha siliktievet bencede koyu olmalı. öncesi de böyle miydi ki
Benim de en koyusu öyleydi canım kişiden kişiye Değişiyo sen bu koyulkkta Olanları değerlendir ozmnHayır malesef değildi öncesi de sonrası da daha siliktio yüzden guvenemiyrm teste. Her gün ayni saatte yapıyorum oysa
Insallah daha da koyulasacak :)Belirsizlik kadar sıkıcı birsey yok vallahi bir sonuca olumlu yada olumsuz varsaydım ona gire yolumu çizicem bekliyorum bakalım canım ins testler biraz belli ama git gide nasıl olcak meraktayim yaptikca yüklüyorum buraya bakalım yarın nasıl olacak
Normal yollardan oldu canım :) hatta ailelerde bile olmadığı için çok şaşırttı bizi sıpalarSende cift kesemi gorunmustu canim ? Normal mi oldu tupmu bide onu sorim :))
Anladım canım. daha koyu olacak diye çok beklentiye girmiyim o zaman :) teşekkür ederimBenim de en koyusu öyleydi canım kişiden kişiye Değişiyo sen bu koyulkkta Olanları değerlendir ozmn
Canım umarım öyledir ins evettt memleketliyiz canım benimbana da sen hamilesin gibi geliyor ya inşallah hayırlısı. sen memleketlimmisin yoksa . 06 ankara ?
ayy ovulasyon testi yapış mıydın bugün? merak ettim sonucu vallaCanım umarım öyledir ins evettt memleketliyiz canım benim
Yani ilk baktiginda yani daha kalp atisini duymadan tek kese gordun demi sobra kalp atisinda iki tane duydun ozaman ?Normal yollardan oldu canım :) hatta ailelerde bile olmadığı için çok şaşırttı bizi sıpalarİlk öğrendiğimizde tek kesede iki bebiş vardı, doktor ayrılabilir ya da böyle de kalabilir dedi. Bir dahaki randevuda öğrenceğim onu :)
Canım dunki ustteki alttaki bugunayy ovulasyon testi yapış mıydın bugün? merak ettim sonucu valla
Aynen öyle. 5 haftalıkken tek kese vardı. Sonra 6+6 günlükken kalp atışını dinlemeye gittik ki tek kesede iki bebiş vardı :) senin de mi ikiz olma ihtimali varYani ilk baktiginda yani daha kalp atisini duymadan tek kese gordun demi sobra kalp atisinda iki tane duydun ozaman ?
eğer ovulasyon günlerinde de bugünküne yakın koyuluktaysa hamile olabilirsin canımCanım dunki ustteki alttaki bugun
Canım isin tuhafiki yumurtlama günlerimde hep ikiside aynı koyuluktaydi Iliskiden sonraki 9. Gündü bugun biraz daha bekleyim bakalım ilerleyen zamanlarda koyulasacakmi oyle belirsiz bekliyorumeğer ovulasyon günlerinde de bugünküne yakın koyuluktaysa hamile olabilirsin canım
Valla degerim yuksek cikinca acabami dedik :) bakalim bende haftaya kalp atislarini dinlemeye gidecegim hayirlsi ile saglikli olsunda en onemlisi o tabiAynen öyle. 5 haftalıkken tek kese vardı. Sonra 6+6 günlükken kalp atışını dinlemeye gittik ki tek kesede iki bebiş vardı :) senin de mi ikiz olma ihtimali var
hayırlısı olsun aynen canım :) kaç çıktı ki değerin?Valla degerim yuksek cikinca acabami dedik :) bakalim bende haftaya kalp atislarini dinlemeye gidecegim hayirlsi ile saglikli olsunda en onemlisi o tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?