ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

hoşgeldin umarım fazla beklemeden alırsın güzel bir haber,izmirde yaşıyorum ama bende eskişehirliyim aahh nasıl özledim memleketimi soğuğunu bile
Eskişehir tam bir Ayaz canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allah

Merhaba canım işte ben o belirtileri iki ay yaşadım ama regl oldum onun için o belirtilere güvenmiyorum yaa geçen ay çift çizgide ve bi gün öncesinde çalışma oldu ama ertesi gün olamadı ben ilk defa çift çizgi gördüm ve bildiğin umutlandım bir hafta sonra ayy sol kasığım acayip ağrıdı hatta oldu sandım eşimi bile yaklaştırmadım yanıma ama ne oldu bat günü kırmızılar el salladı artık şansımıza bu ayda bakalım şunun şurasında bi hafta kaldı beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim inşallah nasip eder bizlere de sağlıkla sıhhatle :)) Ama bekliyorsakta var bir sebebi inşallah doğru zamanda zihnen ve bedenen sağlıklı evlatlaraa kavusuruz her şey dualarla bilmiyorumki canım kişiden kişiye Değişiyor sanırım bende de uzayan yapışkan akıntı oldu hatta çift çizgi günü ertesi gün ve sonraki gün devam etti üç gün sürdü bitti başka bi belirti olmadı ama ÇOĞU kişi de çift çizgi ve ertesi günü ilişki olanlar tutturalar bak sende ben gibisin ertesi günün olmamış birde hep gece oluyo bend belki de ondan bilemiyorum ki nasip meselesi ama istatistiklerde önemli

Kızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 122
Kizlar adetim 4 gun gecti dun sabah ve bugunki ovu testim assada gebelik testleri negatif. Bugunki ovu kahvaltidan sonra yapildi bi yorum yapin bacoooolarrr

Eklentiler

• 1428841429481.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
Masallahhh bnce resmen hamilesin gebelik testi denedinmi hic? Baska konuda bi ark ovuladyonla boleydi hamile

Masallahhh bnce resmen hamilesin gebelik testi denedinmi hic? Baska konuda bi ark ovuladyonla boleydi hamile
Canım dun 9. Gun yapmıştım negatifti bugun hic yapmadım 10. Gun bugun 1 2 gun daha gecsse bir varmi yokmu anlicamda korkuyorum ya kist varsa diye

Kizlar adetim 4 gun gecti dun sabah ve bugunki ovu testim assada gebelik testleri negatif. Bugunki ovu kahvaltidan sonra yapildi bi yorum yapin bacoooolarrr
canım moralini bozmak istemem ama 2.çizgiler silik gibi geldi bana. Ha yumurtlama döneminde de böyleyse, koyu hiç olmadıysa orası başka tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…