Ayyyy bir de senin de iki kuzucukkkk olurmuss hadi hayırlısıValla degerim yuksek cikinca acabami dedik :) bakalim bende haftaya kalp atislarini dinlemeye gidecegim hayirlsi ile saglikli olsunda en onemlisi o tabi
Adetten 3 gun once 38,5 di adetten 4 gunu 1410 cikti biz 700 falan bekliyorduk da :)hayırlısı olsun aynen canım :) kaç çıktı ki değerin?
Valla haftaya belli olcek :)Ayyyy bir de senin de iki kuzucukkkk olurmuss hadi hayırlısı
Eskişehir tam bir Ayaz canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allahhoşgeldin umarım fazla beklemeden alırsın güzel bir haber,izmirde yaşıyorum ama bende eskişehirliyim aahh nasıl özledim memleketimi soğuğunu bile
Ben de incir aldırıyim kocime de ona da Türk kahvesi aldım cezvem yoktu onu da alim. Senin belirtiler süper mercimek kılıklın tutundu bence. Benim kafama takılan bişi oldu şimdi. Peki çatlama olmuyorsa çift çizgi günü. O o kadar adet ağrısi gibi kasık ağrısı falan neden oluyor. Geçen ay ben resmen hasta gibiydim karın ağrısiyla ilişki oldu.
Siliklestigi gün olms insallah tutunur bebegin :)
Masallahhh bnce resmen hamilesin gebelik testi denedinmi hic? Baska konuda bi ark ovuladyonla boleydi hamileKızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
Canım dun 9. Gun yapmıştım negatifti bugun hic yapmadım 10. Gun bugun 1 2 gun daha gecsse bir varmi yokmu anlicamda korkuyorum ya kist varsa diyeMasallahhh bnce resmen hamilesin gebelik testi denedinmi hic? Baska konuda bi ark ovuladyonla boleydi hamile
Cnm pko yoksa yanilmio bu pkolularda bazen koyu cikio diolarCanım dun 9. Gun yapmıştım negatifti bugun hic yapmadım 10. Gun bugun 1 2 gun daha gecsse bir varmi yokmu anlicamda korkuyorum ya kist varsa diye
Canimm senin gecmis adetin galiba belkide gec döllenmedir cizgi belliKizlar adetim 4 gun gecti dun sabah ve bugunki ovu testim assada gebelik testleri negatif. Bugunki ovu kahvaltidan sonra yapildi bi yorum yapin bacoooolarrr
Yok canım yani 3 ay once doktora gittiğimde birsey yoktu oyle karistiki kafamCnm pko yoksa yanilmio bu pkolularda bazen koyu cikio diolar
Isallahhh cnm hepimiz hamileyizdirrr.gebelikler negatif cikio daha kana gitmedim bugun olmazsam yarin kana gitcmCanimm senin gecmis adetin galiba belkide gec döllenmedir cizgi belli
olabilir valla. benimki BAT günü 243'tü ona rağmen ikiz, seninkinin olasılığı daha yüksek şu an :)Adetten 3 gun once 38,5 di adetten 4 gunu 1410 cikti biz 700 falan bekliyorduk da :)
Büyük ihtimalle hamilesin canımKızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
Bizede yorum yapsaniza kizlar ovu testi attim adet 4 gun gecti idrarda negatif ovularda var gibiolabilir valla. benimki BAT günü 243'tü ona rağmen ikiz, seninkinin olasılığı daha yüksek şu an :)
canim insss oyledirrr bekliyorum merakla ama kasik dışında bir şeyim yokBüyük ihtimalle hamilesin canımbenimki adete 3 gün kala böyleydi
belirtiler çok sonra başlıyor zatenCani
canim insss oyledirrr bekliyorum merakla ama kasik dışında bir şeyim yok
canım moralini bozmak istemem ama 2.çizgiler silik gibi geldi bana. Ha yumurtlama döneminde de böyleyse, koyu hiç olmadıysa orası başka tabi.Kizlar adetim 4 gun gecti dun sabah ve bugunki ovu testim assada gebelik testleri negatif. Bugunki ovu kahvaltidan sonra yapildi bi yorum yapin bacoooolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?