Canım kaç gün kaldı adetine eğer çok varsa bekle derim ama 1-2 günün varsa gebelik testi yapsana ov. göre hamile gibi duruyorsun biliyosun benimde adete 2 gün kala çıkmıştı idrarda gebelikCani
canim insss oyledirrr bekliyorum merakla ama kasik dışında bir şeyim yok
Yumurtlamadada bu markada laqouick bu boleydi.bide bn sivi alimina hic dikkat etmiorum.agzim kuruyoo iki haftadir bise icmesem duramiyorum.yok hamile degilsem olmak istiorum adet calismalara devam edecem oda yok.hakkimizda hayirlisicanım moralini bozmak istemem ama 2.çizgiler silik gibi geldi bana. Ha yumurtlama döneminde de böyleyse, koyu hiç olmadıysa orası başka tabi.
Canım şimdi gördüm 10. günmüş gebelik testinde çıkmaz sanırım daha birde belirtiye hiç bakma herkesin çok farklı oluyor benim kasık ağrım göğüs hassasiyetim yeni başladı 1-2 gündür inşallah hamilesindir canım benim gelmiştir bebeğinKızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
eğer yumurtlama günüyle aynıysa ihtimal var tabi. ama adetim geçti diyorsun daha da koyulaşmalıydı şu durumda... sıvı alımına dikkat etmeden testleri yaptıysan yumurtlama gününü kaçırmış olma ihtimalin var, inşallah tutturmuşsundurYumurtlamadada bu markada laqouick bu boleydi.bide bn sivi alimina hic dikkat etmiorum.agzim kuruyoo iki haftadir bise icmesem duramiyorum.yok hamile degilsem olmak istiorum adet calismalara devam edecem oda yok.hakkimizda hayirlisi
25 ve 27 mart yumurtlamamdi. Olmamak adet gerdi bni hamilemiyim diemiyorum nzaman adet olcam diorum artik.36 ay oldu deneyeli negatifede alistim aslinda bole gecikince degisik oldum atesim 36.7 civari ovularda adetten sonra yok gibi silikti yumrtlama gunu boleydi.simdi 8 nisan batti olmadim ovu yapiom yumurtluyo gibi gebelik testi negatif yrn olmadi kana gidecem kismet diorum.Allah razi olsun cvpladin. Bebegine ve sana saglik veuzun omur versin Yaradanimeğer yumurtlama günüyle aynıysa ihtimal var tabi. ama adetim geçti diyorsun daha da koyulaşmalıydı şu durumda... sıvı alımına dikkat etmeden testleri yaptıysan yumurtlama gününü kaçırmış olma ihtimalin var, inşallah tutturmuşsunduryumurtlama günün ne zxamandı testlere göre?
Canım nasılsın gözükmüyosun ne zamandır nasıl gidiyor hamilelik bebekler nasıllareğer yumurtlama günüyle aynıysa ihtimal var tabi. ama adetim geçti diyorsun daha da koyulaşmalıydı şu durumda... sıvı alımına dikkat etmeden testleri yaptıysan yumurtlama gününü kaçırmış olma ihtimalin var, inşallah tutturmuşsunduryumurtlama günün ne zxamandı testlere göre?
Anladım canım Rabbim yardımcın olsun. döllenen yumurta 6-10 günde rahme yerleşiyor ve ondan sonra HCG salgılanıyor. İnşallah hamilesindir ve idrara geçmediği için testin negatif çıkıyordur. Boşuna ümitlendirmemek için tarafsız olarak yazdım test yorumlarını yanlış anlama olur mu? Bir de 36 aydır korunmuyor musunuz? Doktora gittin mi hiç?25 ve 27 mart yumurtlamamdi. Olmamak adet gerdi bni hamilemiyim diemiyorum nzaman adet olcam diorum artik.36 ay oldu deneyeli negatifede alistim aslinda bole gecikince degisik oldum atesim 36.7 civari ovularda adetten sonra yok gibi silikti yumrtlama gunu boleydi.simdi 8 nisan batti olmadim ovu yapiom yumurtluyo gibi gebelik testi negatif yrn olmadi kana gidecem kismet diorum.Allah razi olsun cvpladin. Bebegine ve sana saglik veuzun omur versin Yaradanim
Canım adetin gecikmiş ama idrar testleri negatifse belki geç döllenmedir doktora gidip kanda baktırmak en mantıklısı gibi duruyor inşallah olmuştur tutunmuştur bebeğin25 ve 27 mart yumurtlamamdi. Olmamak adet gerdi bni hamilemiyim diemiyorum nzaman adet olcam diorum artik.36 ay oldu deneyeli negatifede alistim aslinda bole gecikince degisik oldum atesim 36.7 civari ovularda adetten sonra yok gibi silikti yumrtlama gunu boleydi.simdi 8 nisan batti olmadim ovu yapiom yumurtluyo gibi gebelik testi negatif yrn olmadi kana gidecem kismet diorum.Allah razi olsun cvpladin. Bebegine ve sana saglik veuzun omur versin Yaradanim
Merhaba canım. Bulantılarla başım dertte 2 kilo verdim bu yüzdenCanım nasılsın gözükmüyosun ne zamandır nasıl gidiyor hamilelik bebekler nasıllar
Bnde ikizim :) cokkk guzel bise ikiz olmak..bizde anamizi somurmusuzzz paso.pekmez ic pekmezMerhaba canım. Bulantılarla başım dertte 2 kilo verdim bu yüzdenbebişler iyiler çok şükür ama sömürülüyorum resmen Ders anlatmakta çok zorlanıyorum. doktorum 12.haftaya kadar sık dişini dedi. bekliyorum bakalım:) sen nasılsın? İnşallah hepinizin bulantısız gebeliği olur
Kist falan yok hamissin sen kuzummm :)Kızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
Anladım canım tabi senin ikiz olunca iki katı yaşıyosun herşeyi hem zorluğu hem güzelliği iyiyim ben şimdilik bir sıkıntım yok şükür salı günü kontrolüm var bakalım inşallah katlamıştır bcgh onu stresi var biraz onun dışında gayet iyiyimMerhaba canım. Bulantılarla başım dertte 2 kilo verdim bu yüzdenbebişler iyiler çok şükür ama sömürülüyorum resmen Ders anlatmakta çok zorlanıyorum. doktorum 12.haftaya kadar sık dişini dedi. bekliyorum bakalım:) sen nasılsın? İnşallah hepinizin bulantısız gebeliği olur
Bakalim kismet artik bu hafta kalp atisni duymaya gitcem.6+3 duyarim heralde degilmi ?olabilir valla. benimki BAT günü 243'tü ona rağmen ikiz, seninkinin olasılığı daha yüksek şu an :)
Kuzumm bence hamilelik var. Ay hadi inşallah. Bi de hcg mi yapsan belki çıkarKızlar iliskinin üstünden 10. Gun bugunki ovuladyon testim boyle ya ben korkmayafa başladım kist falanmi varki offf kasik agrisi dışında baska belirti falan yok
Canım yaa sağlıklı geçir inşallah günlerini. Rabbim in yardımıseninle olsun. Annelik ne büyük fedaKarlık. . Darısı bizlere inşallahMerhaba canım. Bulantılarla başım dertte 2 kilo verdim bu yüzdenbebişler iyiler çok şükür ama sömürülüyorum resmen Ders anlatmakta çok zorlanıyorum. doktorum 12.haftaya kadar sık dişini dedi. bekliyorum bakalım:) sen nasılsın? İnşallah hepinizin bulantısız gebeliği olur
Aminn ins canım Yaa 12 13. Günlerde gebelik tedti yapayım diyorum ama karnimda agriyor ara ara acaba hastamı olucammkiCanım şimdi gördüm 10. günmüş gebelik testinde çıkmaz sanırım daha birde belirtiye hiç bakma herkesin çok farklı oluyor benim kasık ağrım göğüs hassasiyetim yeni başladı 1-2 gündür inşallah hamilesindir canım benim gelmiştir bebeğin
Bu ayyy çoğu yerde hamis yok . Ama sen buranın bereketi hamilesisin. . Haydi insallah. Yarın da geçsin . Sonra hcg yap. İnşallah silik de olsa cikacakAminn ins canım Yaa 12 13. Günlerde gebelik tedti yapayım diyorum ama karnimda agriyor ara ara acaba hastamı olucammki
Tamam canım etmezmiyim hic ins guzel sonuçlanır 15 16 Nisan bat tarihim bekliyorum canım karnimda ağrılar oluyor oyuzden hastamı olcamki diyorum sende varmiydi agri birde dun ince sizi seklinde sol ve sag kasığıma batma oldu gecti bakalım bekliyorumbelirtiler çok sonra başlıyor zatenhaber et mutlaka merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?