Ins canım inssss öylece bekliyorum bakalım sonuc ne olaakKist falan yok hamissin sen kuzummm :)
Canım insss oyle olur. Eğer degilsemde adete yakın ovulasyon testinin koyu olması bende tutmadı olacakBu ayyy çoğu yerde hamis yok . Ama sen buranın bereketi hamilesisin. . Haydi insallah. Yarın da geçsin . Sonra hcg yap. İnşallah silik de olsa cikacak
Ayy canım inss guzel haberler veririz bendede aynı kasik ağrıdı karin agrisi dışında hic birsey yok bende 14 15 gibi yapicam ins cift cizgi goruruzberenay06 canim seninle bat tarihlerimiz ayni :) ayy insallah hamilesindir yaa..ben ovulasyon testi yapmiyorum 1 haftadir..bu ayda hamile kalamazsam yeniden siparis vermem lazim bidahaki ay icin..bu arada bende de kasik agrisi cok fazla..ama baskada belirti hissetmiyorum..insallah bende seninle beraber guzel haberi veririm burdan..ayin 16 sinda hamilelik testi yapmayi planliyorum bende..o zman cikar heralde dogru sonuc
hadi insallah canimm..once senden bekliyorum guzel haberi :) 15 inde sonrada insallah ben..tabiiki burdaki diger tum arkadaslarim icinde dua ediyorumm hepimiz hamis olalimm..tutturana kadar devam :)Ayy canım inss guzel haberler veririz bendede aynı kasik ağrıdı karin agrisi dışında hic birsey yok bende 14 15 gibi yapicam ins cift cizgi goruruz
Ayyy ne güzelll ben de kızımı\oğlumu senin yaşlarına getirebilecek miyim acaba :) ahahaha benimkiler de size çekmişBnde ikizim :) cokkk guzel bise ikiz olmak..bizde anamizi somurmusuzzz paso.pekmez ic pekmez
Ayyy ne güzelll ben de kızımı\oğlumu senin yaşlarına getirebilecek miyim acaba :) ahahaha benimkiler de size çekmişama pekmez hiiiç sevmiyorum
Ayy canım inss guzel haberler veririz bendede aynı kasik ağrıdı karin agrisi dışında hic birsey yok bende 14 15 gibi yapicam ins cift cizgi goruruz
Hoşgeldin canım senin adet düzenin nasıl sat bat ne zaman o toplu fotoğrafa göre 10unda yumurtlama olmuş 11inde çatlamış gibi inşallah olmuştur güzel haberler alırsın umarımKızlar merhaba burası ne bereketli ne güzel bir konuymuş herkes hamişşşş :)) İnş bizlerde böyle güzel haberler alırız .
Sizlerle paylaşayım dedim yapmış olduğum tesleri hepsinin olduğu bir resim ve bugün tek olanın resmini atıcam işaretli olanlarda birliktelik olmuştur sizce nasıl ne durumdayım inş yakalamışımdır ...
Bilginize ihtiyacım var ilk defa kullanıyorum testi pco olduğu için düzensiz adetlerim inş işe yarar...
Evet canım doktorum da öyle söyledi :) Gönlünü ferah tut, duanı eksik etme görürsün inşallah keseyiAnladım canım tabi senin ikiz olunca iki katı yaşıyosun herşeyi hem zorluğu hem güzelliği iyiyim ben şimdilik bir sıkıntım yok şükür salı günü kontrolüm var bakalım inşallah katlamıştır bcgh onu stresi var biraz onun dışında gayet iyiyim
Büyük ihtimalle duyarsın canım. Ben de 6+6'da duydum çok şükür. Olur da duyamazsan hiç canını sıkma en iyi 7.haftadan itibaren duyuluyormuş çünkü. İkizse iki kalp sesi olacakBakalim kismet artik bu hafta kalp atisni duymaya gitcem.6+3 duyarim heralde degilmi ?
Hoşgeldin canım senin adet düzenin nasıl sat bat ne zaman o toplu fotoğrafa göre 10unda yumurtlama olmuş 11inde çatlamış gibi inşallah olmuştur güzel haberler alırsın umarım
Amin canım benim amin... Annelerin hakkı cidden ödenmez ya. Ben onlar bit kadarken bile duman oldum, annelerimiz bizi bu yaşlara iyi getirmiş valla... Rabbim en kısa zamanda bulantısız ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kuzumCanım yaa sağlıklı geçir inşallah günlerini. Rabbim in yardımıseninle olsun. Annelik ne büyük fedaKarlık. . Darısı bizlere inşallah
Yok yok ağrılar çok normal canım rahat ol ayağını sıcak tutTamam canım etmezmiyim hic ins guzel sonuçlanır 15 16 Nisan bat tarihim bekliyorum canım karnimda ağrılar oluyor oyuzden hastamı olcamki diyorum sende varmiydi agri birde dun ince sizi seklinde sol ve sag kasığıma batma oldu gecti bakalım bekliyorum
İyi olmaya çalışıyorum diyelim kuzumCanımmm nasılsın sen iki kere anne olcan aynı zaman da kızzz :)) inşallah torunların heyecanını da yaşarız belki burda onu da yazıyor oluruzayyy haydi inşallah bu ay benimki de tutar da gelişimlerini alışverişlerini konuşuruz
İnsallah tutar canım . İyi değerlendirmişsin . Tabi sen de benim gibi çok ümitlenme hani ümitlen tabi de sağlam çalıştım gerekeni yaptım kesin olacak diye düşünme . Ben bu ay sallamamaya çalışıcam inşallah güzel haberler veririz hep beraber burdaKızlar merhaba burası ne bereketli ne güzel bir konuymuş herkes hamişşşş :)) İnş bizlerde böyle güzel haberler alırız .
Sizlerle paylaşayım dedim yapmış olduğum tesleri hepsinin olduğu bir resim ve bugün tek olanın resmini atıcam işaretli olanlarda birliktelik olmuştur sizce nasıl ne durumdayım inş yakalamışımdır ...
Bilginize ihtiyacım var ilk defa kullanıyorum testi pco olduğu için düzensiz adetlerim inş işe yarar...
Bebeler bitti torun kaldıİyi olmaya çalışıyorum diyelim kuzumçok şükürRabbim nasip etti canım ya. Ben seni hamile gibi hatırladım biliyor musun? Ayy inşallah içime doğmuştur oluurr mu olur toruna nasıl bakılır başlığında toplanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?