ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben de sıkıldım artık. Muhabbetlerimiz artık değişir inşallah gebeliklerimizi bebek lerin ultrason fotolarıni paylaşırız. Doğuma kala ki günleri sayarız. ..

Ayyy inşallah canım ağzın bal yesin inşallah bu ay tutunabilmiştir bebiş bakalım hayırlısıyla tabiki test yapsam şimdi silik çıkar de mi aman işte merak başladı gerçi %50 şans böyle oldu olmuş olacak diye bi his yok ama umudum var az da olsa :)) bolca dua ediyorum sizlerde ediyorsunuz evvel Allah olur inşallah zamanı gelince

Ben de sıkıldım artık. Muhabbetlerimiz artık değişir inşallah gebeliklerimizi bebek lerin ultrason fotolarıni paylaşırız. Doğuma kala ki günleri sayarız. ..

Ay inşallah belKim Nisan Şanslı ayımdır senin adet durumu nasıl ? Belki bu ay da senin ayımdır yaa

Son düzenleme:

:)) ben o durumları aştım çok şükür uzun bir zamandır istiyoruz bebek inşallah ovulasyon kullandım bu ay ilk defa kısmetse hayırlısı olur ben sadece yumurtlama zamanlarımı iyi değerlendireyim gerisi Allahtan diyorum ..kısmet artık Kafaya takmıyorum bu hayatta her şey bizim için ) Rabbim bizlere sağlık ve hayırlısını versin...Biz elimizden geleni yapalım yeterki

Canım gebelik testi yaptın mı bak I imtisall in de böyle çıktığında gebelik testi de pozitif çıkmıştı bence hemen yap bana da olumlu geliyor belki 4 -5 gün arayla doğum yaparızzz
Evett imtisall in öyleydi ins vardır canım oyle aradayimki bir yanımda ümit var bir yanımda ise yok her iki durumada kendimi hazırlıyorum .Canım iliskiden sonra 10. Gündü bugun dun yaptığımda negatifti normal gebelik testi elimde 1 tane var ultra erken gebelik testi 1 2 gun daha geçince yapayım diyorum allahım hayırlısını versin ins buradaki herkes bende dahil cok beklemeden kavuşuruz bebislere saglikli bir sekilde inss

Ins ağrılar bebistendir canım ya. Eğer olurda hamile kalırsam esime ayrı bir hediye olacak cunku dogum zamanı kasıma geliyor olacak allahımdan hayırlısını saglikli bir bebek istiyorum dilerim burda hepimizin bebisi olur ins bizede dua et kuzum hamislerin duasi kabul olur

Benim de birden belime ağri girdi ayni anda mide bulantısı :)) şüphelendim biraz önce normal gebelk test yaptım boş çıktı kalbim kadar temiz ama takılmıyom üzerinden daha 8 gün geçyi şüpheli ilişki 4 nisandaydi :)) daha gömülçek için yer arıyor sanırım kerata hele birde annesi gibi rahatina düşkünsee inşallah çok bekletmeden yereşir bebişlerimiz

Büyük ihtimalle duyarsın canım. Ben de 6+6'da duydum çok şükür. Olur da duyamazsan hiç canını sıkma en iyi 7.haftadan itibaren duyuluyormuş çünkü. İkizse iki kalp sesi olacak
Insan merak eduyor yerind eduramiyor ama sanurim cok okuyoruz bukadar didiklememek.lazim :)

EVET CANIM TAKILMA. DAHA BURDAYIMMMM DEMESİ İÇİN YOLCULUĞU YENİ BAŞLAMIŞTIR. NAPSIN ANNESİ ÇOK YOKLAMA AZ BEKLE

Canim insallah yaa..heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)

EVET CANIM TAKILMA. DAHA BURDAYIMMMM DEMESİ İÇİN YOLCULUĞU YENİ BAŞLAMIŞTIR. NAPSIN ANNESİ ÇOK YOKLAMA AZ BEKLE

Aslinda erken ama umudum bitmek uzere kizlar sizede oldu mu bilmiyorum ama iki gundur ustuste ikiz erkek bebek ve ikiz erk cocuk goruyorum ondan onceki gun cok guzel kiz cocuk gordum gecen ay da iki gun ust uste bebek gormustum regl oldum sanirim ögrenilmis caresizlik oldu bende kendime teshis koydum bu arada esim de ruyasinda bebek bezi alirken gormus bi de bebek gormus ama kiminmis hatirlamiyor dedim ki tutsaydin birakmasaydin

Biz neyse de erkekler görüyorsa vardır bi keramet. Bizimki de bol bol balık tutuyormuş hah dedim bu bebeğe işaret :)) ama nerdeee geçen aydı o. Bu sefer bebek tutsa bari. Bizde gebe kalsakkk

Kızlar bişey sorucam ben daha bu konularda yeniyim sizlerden fikir almak istiyorum yumurtlama tarihimi öğrenmek için ovuslasyon testi mi almam gerekli? yada gebelik testinde falan mı çıkıyor? bilgilendirirseniz memnun olurum :)

Eğer tahmin edemiyorsan yumurtlama gününü ov. testi kullanman daha mantıklı canım. G.gidiyor internet sitesinden çoğumuz aldık daha uygun oluyor.

tamam canım peki kullanımı yazıyor mu üzerinde ? yani gebelik testi gibi çift görünce ogün yumurtlama günüm illa o gün mü ilişki olması gerekli?

Eğer tahmin edemiyorsan yumurtlama gününü ov. testi kullanman daha mantıklı canım. G.gidiyor internet sitesinden çoğumuz aldık daha uygun oluyor.

siteye baktım markası Laboquick doğru mudur?

tamam canım peki kullanımı yazıyor mu üzerinde ? yani gebelik testi gibi çift görünce ogün yumurtlama günüm illa o gün mü ilişki olması gerekli?
Hergün aynı saatte 4 saat öncesi sıvı alımını azaltıp idrara sıkışık olman gerkli. 2 çizgi aynı koyulukta ya da T daha koyu olursa C den 12-36 saat arasında yumurta çatlıyor. Bu dönemde yani koyulaşmalar olduğunda günaşırı olması mantıklı canım

hmm anladım canım çok teşekkür ederim bu ay başlıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…