Canim insallah yaa..heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)İnşallah bana da güzel haber vermek nasip olur son 6 gün
Ben de sıkıldım artık. Muhabbetlerimiz artık değişir inşallah gebeliklerimizi bebek lerin ultrason fotolarıni paylaşırız. Doğuma kala ki günleri sayarız. ..Canımmm nasılsın sen iki kere anne olcan aynı zaman da kızzz :)) inşallah torunların heyecanını da yaşarız belki burda onu da yazıyor oluruzayyy haydi inşallah bu ay benimki de tutar da gelişimlerini alışverişlerini konuşuruz
İyi olmaya çalışıyorum diyelim kuzumçok şükürRabbim nasip etti canım ya. Ben seni hamile gibi hatırladım biliyor musun? Ayy inşallah içime doğmuştur oluurr mu olur toruna nasıl bakılır başlığında toplanırız
Ben de sıkıldım artık. Muhabbetlerimiz artık değişir inşallah gebeliklerimizi bebek lerin ultrason fotolarıni paylaşırız. Doğuma kala ki günleri sayarız. ..
İnsallah tutar canım . İyi değerlendirmişsin . Tabi sen de benim gibi çok ümitlenme hani ümitlen tabi de sağlam çalıştım gerekeni yaptım kesin olacak diye düşünme . Ben bu ay sallamamaya çalışıcam inşallah güzel haberler veririz hep beraber burda
Evett imtisall in öyleydi ins vardır canım oyle aradayimki bir yanımda ümit var bir yanımda ise yok her iki durumada kendimi hazırlıyorum .Canım iliskiden sonra 10. Gündü bugun dun yaptığımda negatifti normal gebelik testi elimde 1 tane var ultra erken gebelik testi 1 2 gun daha geçince yapayım diyorum allahım hayırlısını versin ins buradaki herkes bende dahil cok beklemeden kavuşuruz bebislere saglikli bir sekilde inss
Ins ağrılar bebistendir canım ya. Eğer olurda hamile kalırsam esime ayrı bir hediye olacak cunku dogum zamanı kasıma geliyor olacak allahımdan hayırlısını saglikli bir bebek istiyorum dilerim burda hepimizin bebisi olur ins bizede dua et kuzum hamislerin duasi kabul olurYok yok ağrılar çok normal canım rahat ol ayağını sıcak tutevet bende de oldu hatta geçen gün 2.adet tarihi gününde yine adet olacakmışım gibi ağrıdı bu da geçiş dönemi olduğu için gayet normalmiş
Evett imtisall in öyleydi ins vardır canım oyle aradayimki bir yanımda ümit var bir yanımda ise yok her iki durumada kendimi hazırlıyorum .Canım iliskiden sonra 10. Gündü bugun dun yaptığımda negatifti normal gebelik testi elimde 1 tane var ultra erken gebelik testi 1 2 gun daha geçince yapayım diyorum allahım hayırlısını versin ins buradaki herkes bende dahil cok beklemeden kavuşuruz bebislere saglikli bir sekilde inss
Insan merak eduyor yerind eduramiyor ama sanurim cok okuyoruz bukadar didiklememek.lazim :)Büyük ihtimalle duyarsın canım. Ben de 6+6'da duydum çok şükür. Olur da duyamazsan hiç canını sıkma en iyi 7.haftadan itibaren duyuluyormuş çünkü. İkizse iki kalp sesi olacak
EVET CANIM TAKILMA. DAHA BURDAYIMMMM DEMESİ İÇİN YOLCULUĞU YENİ BAŞLAMIŞTIR. NAPSIN ANNESİ ÇOK YOKLAMA AZ BEKLEBenim de birden belime ağri girdi ayni anda mide bulantısı :)) şüphelendim biraz önce normal gebelk test yaptım boş çıktı kalbim kadar temiz ama takılmıyom üzerinden daha 8 gün geçyi şüpheli ilişki 4 nisandaydi :)) daha gömülçek için yer arıyor sanırım keratahele birde annesi gibi rahatina düşkünsee inşallah çok bekletmeden yereşir bebişlerimiz
Canim gebelik testi yapsana silikte olsa cikar iiinsallah :)Ins canım inssss öylece bekliyorum bakalım sonuc ne olaak
Canim insallah yaa..heyecanla bekliyoruz guzel haberleri :)
EVET CANIM TAKILMA. DAHA BURDAYIMMMM DEMESİ İÇİN YOLCULUĞU YENİ BAŞLAMIŞTIR. NAPSIN ANNESİ ÇOK YOKLAMA AZ BEKLE
Biz neyse de erkekler görüyorsa vardır bi keramet. Bizimki de bol bol balık tutuyormuş hah dedim bu bebeğe işaret :)) ama nerdeee geçen aydı o. Bu sefer bebek tutsa bari. Bizde gebe kalsakkkAslinda erken ama umudum bitmek uzere kizlar sizede oldu mu bilmiyorum ama iki gundur ustuste ikiz erkek bebek ve ikiz erk cocuk goruyorum ondan onceki gun cok guzel kiz cocuk gordum gecen ay da iki gun ust uste bebek gormustum regl oldum sanirim ögrenilmis caresizlik oldu bende kendime teshis koydumbu arada esim de ruyasinda bebek bezi alirken gormus bi de bebek gormus ama kiminmis hatirlamiyor dedim ki tutsaydin birakmasaydin
Eğer tahmin edemiyorsan yumurtlama gününü ov. testi kullanman daha mantıklı canım. G.gidiyor internet sitesinden çoğumuz aldık daha uygun oluyor.Kızlar bişey sorucam ben daha bu konularda yeniyim sizlerden fikir almak istiyorum yumurtlama tarihimi öğrenmek için ovuslasyon testi mi almam gerekli? yada gebelik testinde falan mı çıkıyor? bilgilendirirseniz memnun olurum :)
Eğer tahmin edemiyorsan yumurtlama gününü ov. testi kullanman daha mantıklı canım. G.gidiyor internet sitesinden çoğumuz aldık daha uygun oluyor.
Evet canımsiteye baktım markası Laboquick doğru mudur?
Hergün aynı saatte 4 saat öncesi sıvı alımını azaltıp idrara sıkışık olman gerkli. 2 çizgi aynı koyulukta ya da T daha koyu olursa C den 12-36 saat arasında yumurta çatlıyor. Bu dönemde yani koyulaşmalar olduğunda günaşırı olması mantıklı canımtamam canım peki kullanımı yazıyor mu üzerinde ? yani gebelik testi gibi çift görünce ogün yumurtlama günüm illa o gün mü ilişki olması gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?