Canım ne yaptin var mı bi gelişme . İnşallah yakışıklıya kardes geliyor durHergün aynı saatte 4 saat öncesi sıvı alımını azaltıp idrara sıkışık olman gerkli. 2 çizgi aynı koyulukta ya da T daha koyu olursa C den 12-36 saat arasında yumurta çatlıyor. Bu dönemde yani koyulaşmalar olduğunda günaşırı olması mantıklı canım
İlk defa deneyip hamilelik görenler çok senin de ilk ve son olur . Hemen hamis olursunhmm anladım canım çok teşekkür ederim bu ay başlıyorum artık :)
Canım regl sancılarım başladı, 3 gün kaldı bata. Dünkü testim negatiftiCanım ne yaptin var mı bi gelişme . İnşallah yakışıklıya kardes geliyor dur
Yeni ay içim Umutlu ve motivasyon un çok iyi. Ama dur hele adet gelmeden ümitler bitmezKızlar son durumu bildiriyorum olumsuzdur 11. Gun malesef gebelik testi yaptım yanında bembeyaz cizgi var fakat okadarrrrr silikki belkide benim gözüm yanlis görüyor o bile yoktur resmen ışık tutup baktım zaten ovulasyon rengide açıldı ı artık birdahaki aya kismetse demekki dogru zaman değilmiş tam hız devam tabikide. Ins sizler Hamis olursunuz canlarım bu arada ovulasyon testi diğer zamanlar niye belirgindi anlamadım acaba 2 defamı yumurtlama olduki olmadı adet oncesi bir değerlendirme yapayım bakalım
Hayırlısı canım ya. Sen bizim ensogukkanlimiz sin. Üzülmek hiç yok. Çalışmalara bu ay da devammm . Yeni stratejiler geliştiriris allahin günü ayı bitmedi yaCanım regl sancılarım başladı, 3 gün kaldı bata. Dünkü testim negatifti
Öyle tabii canım. Allah önce sizlere bir tane bebiş versin, ondan sonra bana 2. gelse de olur. Önümüzdeki ay istikrarlı çalışmalara devamHayırlısı canım ya. Sen bizim ensogukkanlimiz sin. Üzülmek hiç yok. Çalışmalara bu ay da devammm . Yeni stratejiler geliştiriris allahin günü ayı bitmedi ya
Canım bence bekle senin epey koyu çıkıyordu belli olmaz. Ama olmasa da önümüzdeki ay deneyeceğizKızlar son durumu bildiriyorum olumsuzdur 11. Gun malesef gebelik testi yaptım yanında bembeyaz cizgi var fakat okadarrrrr silikki belkide benim gözüm yanlis görüyor o bile yoktur resmen ışık tutup baktım zaten ovulasyon rengide açıldı ı artık birdahaki aya kismetse demekki dogru zaman değilmiş tam hız devam tabikide. Ins sizler Hamis olursunuz canlarım bu arada ovulasyon testi diğer zamanlar niye belirgindi anlamadım acaba 2 defamı yumurtlama olduki olmadı adet oncesi bir değerlendirme yapayım bakalım
Canım bu yüklediğin ov.sanırım adete 3 gün kala bu bile koyu benim tamamen kaybolmuştu acaba 2 defa mı yumurtlama oldu yumurtlamadan sonra çalışmalara devam ettiniz mi belki geç döllenme olacaktır ne bileyim ovülasyon testlerin kafa karıştırıyor gerçekten adete kadar bekle bakalım umudunu kaybetmeKızlar son durumu bildiriyorum olumsuzdur 11. Gun malesef gebelik testi yaptım yanında bembeyaz cizgi var fakat okadarrrrr silikki belkide benim gözüm yanlis görüyor o bile yoktur resmen ışık tutup baktım zaten ovulasyon rengide açıldı ı artık birdahaki aya kismetse demekki dogru zaman değilmiş tam hız devam tabikide. Ins sizler Hamis olursunuz canlarım bu arada ovulasyon testi diğer zamanlar niye belirgindi anlamadım acaba 2 defamı yumurtlama olduki olmadı adet oncesi bir değerlendirme yapayım bakalım
Aynen canım Allahın günleri daha bitmedi inşallah en hayırlı zamanda çok güzel haberler gelecek sizlerdenHayırlısı canım ya. Sen bizim ensogukkanlimiz sin. Üzülmek hiç yok. Çalışmalara bu ay da devammm . Yeni stratejiler geliştiriris allahin günü ayı bitmedi ya
Allah oğluna uzun sağlıklı ömür versin inşallah,canım kardeşi de doğru zamanda hayırlısı ile gelecekÖyle tabii canım. Allah önce sizlere bir tane bebiş versin, ondan sonra bana 2. gelse de olur. Önümüzdeki ay istikrarlı çalışmalara devam
İnşallah canımm, aminnnAllah oğluna uzun sağlıklı ömür versin inşallah,canım kardeşi de doğru zamanda hayırlısı ile gelecek
inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder kuzummmBebeler bitti torun kaldıçok hoşsunuz ya. Benim bugün çok çok agrım oldu. Adet sancılarm. İlaç da yutmadim zararli olmasın diye . Okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum. O AN düşündüm ki hamilelik te falan sıkıntıli olsa bile gebelik insan razı gelebilir. Eskiden 2 3 ilaç yutan ben . Şimdi kramplara rağmen yumurtlamaya zarar vermesin falan diye ilaç almadım. . Demekki ben gerçekten bebis istiyorum anne olmak ..
Amin kuzucuğum :) bana öyle geldi valla inşallah tutunuyordur şu sıralar meleğinAyyy inşallah canım ağzın bal yesininşallah bu ay tutunabilmiştir bebiş bakalım hayırlısıyla tabiki test yapsam şimdi silik çıkar de mi aman işte merak başladı gerçi %50 şans böyle oldu olmuş olacak diye bi his yok ama umudum var az da olsa :)) bolca dua ediyorum sizlerde ediyorsunuz evvel Allah olur inşallah zamanı gelince
İnşallah canım benimIns ağrılar bebistendir canım ya. Eğer olurda hamile kalırsam esime ayrı bir hediye olacak cunku dogum zamanı kasıma geliyor olacak allahımdan hayırlısını saglikli bir bebek istiyorum dilerim burda hepimizin bebisi olur ins bizede dua et kuzum hamislerin duasi kabul olur
Canım inaniyorumki 2 3 ay icinde ins hepimiz Hamis olucaz oyle hissediyorum tabiii motivasyon tam hız devam yola kuzucumYeni ay içim Umutlu ve motivasyon un çok iyi. Ama dur hele adet gelmeden ümitler bitmez
aynen her anını merak ediyor insan. telefona hamilelik diye bir uygulama indirdim ordan gün gün takip ediyorum ne olacaksa sankiInsan merak eduyor yerind eduramiyor ama sanurim cok okuyoruz bukadar didiklememek.lazim :)
Canım artık hayırlısı kendimi coktannn hazırladım diğer aya ins dogru zamanda saglikli sekilde gelsin bebislerrCanım bence bekle senin epey koyu çıkıyordu belli olmaz. Ama olmasa da önümüzdeki ay deneyeceğiz
Evet canım ovulasyon testi valla İnan kafam karıştı bende diyorum acaba 2 defamı yumurtladimki cunku daha once adete yakın yaptığımda 2. Cizgi okadar silikti belli bile olmuyordu artık hasta olacağım gunu bekliyorum bakalimCanım bu yüklediğin ov.sanırım adete 3 gün kala bu bile koyu benim tamamen kaybolmuştu acaba 2 defa mı yumurtlama oldu yumurtlamadan sonra çalışmalara devam ettiniz mi belki geç döllenme olacaktır ne bileyim ovülasyon testlerin kafa karıştırıyor gerçekten adete kadar bekle bakalım umudunu kaybetme
Biz neyse de erkekler görüyorsa vardır bi keramet. Bizimki de bol bol balık tutuyormuş hah dedim bu bebeğe işaret :)) ama nerdeee geçen aydı o. Bu sefer bebek tutsa bari. Bizde gebe kalsakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?