ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ne yaptin var mı bi gelişme . İnşallah yakışıklıya kardes geliyor dur

Kızlar son durumu bildiriyorum olumsuzdur 11. Gun malesef gebelik testi yaptım yanında bembeyaz cizgi var fakat okadarrrrr silikki belkide benim gözüm yanlis görüyor o bile yoktur resmen ışık tutup baktım zaten ovulasyon rengide açıldı ı artık birdahaki aya kismetse demekki dogru zaman değilmiş tam hız devam tabikide. Ins sizler Hamis olursunuz canlarım bu arada ovulasyon testi diğer zamanlar niye belirgindi anlamadım acaba 2 defamı yumurtlama olduki olmadı adet oncesi bir değerlendirme yapayım bakalım

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
Yeni ay içim Umutlu ve motivasyon un çok iyi. Ama dur hele adet gelmeden ümitler bitmez

Canım regl sancılarım başladı, 3 gün kaldı bata. Dünkü testim negatifti
Hayırlısı canım ya. Sen bizim ensogukkanlimiz sin. Üzülmek hiç yok. Çalışmalara bu ay da devammm . Yeni stratejiler geliştiriris allahin günü ayı bitmedi ya

Hayırlısı canım ya. Sen bizim ensogukkanlimiz sin. Üzülmek hiç yok. Çalışmalara bu ay da devammm . Yeni stratejiler geliştiriris allahin günü ayı bitmedi ya
Öyle tabii canım. Allah önce sizlere bir tane bebiş versin, ondan sonra bana 2. gelse de olur. Önümüzdeki ay istikrarlı çalışmalara devam

Canım bence bekle senin epey koyu çıkıyordu belli olmaz. Ama olmasa da önümüzdeki ay deneyeceğiz

Canım bu yüklediğin ov.sanırım adete 3 gün kala bu bile koyu benim tamamen kaybolmuştu acaba 2 defa mı yumurtlama oldu yumurtlamadan sonra çalışmalara devam ettiniz mi belki geç döllenme olacaktır ne bileyim ovülasyon testlerin kafa karıştırıyor gerçekten adete kadar bekle bakalım umudunu kaybetme

Aynen canım Allahın günleri daha bitmedi inşallah en hayırlı zamanda çok güzel haberler gelecek sizlerden

Öyle tabii canım. Allah önce sizlere bir tane bebiş versin, ondan sonra bana 2. gelse de olur. Önümüzdeki ay istikrarlı çalışmalara devam
Allah oğluna uzun sağlıklı ömür versin inşallah,canım kardeşi de doğru zamanda hayırlısı ile gelecek

inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder kuzummm ama yine de sağlıklı ve dertsiz bir gebelik için de dua et 1-2 gün değil 9 ay çünkü

Amin kuzucuğum :) bana öyle geldi valla inşallah tutunuyordur şu sıralar meleğin Sizler de hep dualrımdasınız, en hayırlı zamanda hamile kalırsınız inşallah. Sabret biraz daha yapma hemen test

İnşallah canım benim hep dualarımdasınız inan. hepinizi böyle görmek istiyorum, en kısa zamanda hamileik takvimlerini oluşturursunuz inşallah

Evet canım ovulasyon testi valla İnan kafam karıştı bende diyorum acaba 2 defamı yumurtladimki cunku daha once adete yakın yaptığımda 2. Cizgi okadar silikti belli bile olmuyordu artık hasta olacağım gunu bekliyorum bakalim

Biz neyse de erkekler görüyorsa vardır bi keramet. Bizimki de bol bol balık tutuyormuş hah dedim bu bebeğe işaret :)) ama nerdeee geçen aydı o. Bu sefer bebek tutsa bari. Bizde gebe kalsakkk

İnşallah canım bakalım hiç bi belirtim yok zaten erken farkındayım ama işte bazıları 6 gün kala öğreniyo imreniyorumm rüyama giriyo bilinç altı işte hayırlısı bakalım ama olmazsa önümüzdeki ayy bal tarçın çörekotu macunu yapcam zati hepsinin faydası çok :)) şifa niyetine kilo da alıyor insan bugün öğrencim ilk defa öğretmenim bugün kötümüsünüz hiç haliniz yok gibi dedi bende rahatsızım dedim ama bişeyim de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…