ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin kuzucuğum :) bana öyle geldi valla inşallah tutunuyordur şu sıralar meleğin Sizler de hep dualrımdasınız, en hayırlı zamanda hamile kalırsınız inşallah. Sabret biraz daha yapma hemen test

Haklisin daha 5 gun var ama iliskiden 11gun sonra belli olur diye biliyom bugun 2 hafta 6. Gun :)) ama benim adete 5 gun kaldi iki gun daha gecsinde bi daha bi test yapayim insallah tutunmustur Bu ay olmazsa onumuzdeki ay doktora gidecegm karin alti ve sol kasik sancilarim oluyor gerci 2 ay once bise yoktu niye geldin de diyebilir

2 hafta 6 gün önce yumurtlamış olamazsın kuzum. Çünkü yumurtlamadan 2 hafta sonra (14 gün) adet olunur. Ondan başka ilişki olmadı mı?

2 hafta 6 gün önce yumurtlamış olamazsın kuzum. Çünkü yumurtlamadan 2 hafta sonra (14 gün) adet olunur. Ondan başka ilişki olmadı mı?

Canim o adetin ilk gunude dahil adetim 24 mart ovu testi cift cizgi 3 nisan 2 ve 4 nisan da iliski oldu duzenli devam ediyor. supheli iliski 4 nisan ben 26 gunde bir adet oluyorum 6 gun suruyor yani 4 unde catladiysa bugun bulusma ve ilerleme de 9. Gun iste cift cizgi 3 uydu ama catlama 4 u buyuk ihtimalle zaten takvim de 18 nisan bat gunu gorunuyo su an 5 gun var gorunuyor cokca dua ediyorum bel agrim var sol kalca kemigimin ustunden ortaya dogru ve o sol kasik siskinligi hissim devam ediyor genelde sabahlari midem bulanir bu bende cok dogal ama bugun yedigim seylerden sonra da midem hafif bulandi bunu usutneye yoruyorum ama evim soguk iliski sirasinda da usuyorum ben belki de yeterince sicakligi saglayamiyoruzder dun atesim 37.5 du bugun 37.2 normalim 36.7 veya 36.8 dir cok dalgaki gidiyo hastalanmis olmam kuvvetle ihtimal dr a bi daha gidecegim yaa

düzenli düzenli çalışmışsın işte ne güzel mide bulantısı için çok erken ama belli olmaz tabi. Ateş ölçme yöntemini bilmiyorum maalesef ama ona takılma, dediğin gibi ev soğuk geliyorsa o da etkiler ya da üşüttüysen filan hemen ilk ateş etkileniyor. inşallah hamilesindir tatlım

Insallah canim benim dualarin ve temennilerin icin cok tesekkur ederim insallah kabul olur hepimiz icin :) esimi bi daha ki aya kaplicaya mi gotursem ki dur bunu da planlarin arasina koyayim su an icimde olumsuz bi his yok canim ya olmazsa da uzulmeyecegim cunku yillarca ugrasip yeni kavusanlar var sabir ve bolca dua bana iyi gelecek olan bu arada annem sari renkte bebek battaniyesi baslamis rengi cok guzel sevdim insallah tutunmustur ananesinin battaniyesi hazir gibi birsey

Hayırlısı ne ise o olsun kuzucuğum aferin hep böyle ol, ne gelirse Allah'tan... ve hepsi kabulümüz...

Hayırlısı ne ise o olsun kuzucuğum aferin hep böyle ol, ne gelirse Allah'tan... ve hepsi kabulümüz...

Aynen öyle canım hayırlısıyla inşallah her duamın başı Rabbimin izniyle hayırlısıyla zihnen ve bedenen sağlıklı bebişler ben ve tüm isteyen arkadaşlara inşallah 0dolunay0 canım sen ve hamiş arkadaşlar inşallah sağlıkla süreci tamamlarsınız en az bulantı ve sancıyla

Kızlar yaa oğluma suveter oruyorim. Deli gibi konuşuyorm . Aman da oluşuma nasıl da yakışır diye. Bitince resmini atarim Mayıs ayında iki regl günüm olacak . Yani hamisligimı 3 mayıs da ogrenemesem 28 mayıs da falan öğrenirim. Mayıs ayı bereket olacak inşallah. Saf gibi heyecanlıyım ve mutluyum bu kez çok hissediyorum . İnsallah hislerim doğru çıkar da hamile girerim haziran à. aminnnnn dediğinizı duyar gibiyim

Amin amin aminnnn, Allah gönlüne göre versin cannım

Ayy aminnn canim benimm insallah yaa..

Bugunku test sonucu kizlar ben anlamafim bu isi bir koyu bir silik gun gunu tutmuyor...

Eklentiler

• 20150413_191637.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 126
Amin kuzum benim amiiiinnnn Allah güzel gönlüne göre versin

Bugunku test sonucu kizlar ben anlamafim bu isi bir koyu bir silik gun gunu tutmuyor...
Hesaplamalarına göre yakın bir tarihse yumurtlaman ikisi de koyulaşacak aynı renk olması lazım diye bekleme canım benim yumurtlama günümde resmen 2. çizgi yok gibiydi iyiki bu pozitif değil diye o günü değerlendirmemezlik yapmamışım hcg testinde pozitifi gördüm herkesin lh değeri aynı olmuyor bu yüzdende farklılık oluyor sana göre en koyu günü ve siliklestiği ertesi günü degerlendir canım

Kızlar testlerime bi bakarmisinizz 22.gun bugun 24 Nisan bat. 11 gunum kaldı

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 135
Ayyy amin canım benim amin cümlemiz inşallahh

Amin kuzum amin.Rabbim gönlüne göre versiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…