bence de oyle :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın en kısa zamnda inşallahHepimiz.ayniyiz :))) ya cok guzel ve cok heyecan verici bir duygu bu :))
Hesaplamalarına göre yakın bir tarihse yumurtlaman ikisi de koyulaşacak aynı renk olması lazım diye bekleme canım benim yumurtlama günümde resmen 2. çizgi yok gibiydi iyiki bu pozitif değil diye o günü değerlendirmemezlik yapmamışım hcg testinde pozitifi gördüm herkesin lh değeri aynı olmuyor bu yüzdende farklılık oluyor sana göre en koyu günü ve siliklestiği ertesi günü degerlendir canım
Kızlar testlerime bi bakarmisinizz 22.gun bugun 24 Nisan bat. 11 gunum kaldı
Amin.cnmbence de oyle :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın en kısa zamnda inşallah
Kizlar seffaf uzayan akinti neydi bu akintidan ne kadar sonra ov. Testinde cift cizgi gordunuz
gecen ayda kullandim canim 16. 17. Gunde gordum koyu cizgiyi ama o zamnda seffafi 11. Gun gormustum ben koyu cizgiyi 16 da gordum yine bugun 11. Gunkoyulaşma olmadı mı hiç
birde ilk kez mı ovu. testi yapıyosun ?
LH değeri düşük olabilir bünyende o yüzden silik çıkar canım.
ama bu uzayan akıntı yumurtlamanın işareti haberin olsun.
İlk defa deneyip hamilelik görenler çok senin de ilk ve son olur . Hemen hamis olursun
gecen ayda kullandim canim 16. 17. Gunde gordum koyu cizgiyi ama o zamnda seffafi 11. Gun gormustum ben koyu cizgiyi 16 da gordum yine bugun 11. Gun
En iyisi oyle yapmak gecen ay gunu kacirdim bu ay kacirmak istemiyorum artiken kesin çözüm çalışmalara aksatmadan devam et canım
Aynen öyle canım. Ümit var hala. Testi yaptığın iii olmuş üzülme. 5 güné adet gelmese bebis gelir sürpriz olurKizlar bugun dayanamayip erken gebelik testi yaptim bugun adetimin 30. Gunuydu..ama son aylarda adet dongum degistigi icin gecikme olup olmadigini bilmiyordum..yani gecen ay ilk defa tam 35. Gunde adet olmustum..dayanamadim yinede belki cikar dedim..sonuc negatiftiama yinede rabbim hayirlisini versin..dogru zmanda olur insallah..gecen ay gibi 35. Gunde regl olursam daha 5 gunum var demektir..yinede bir umit diyorum..5 gun snra olmazsam testi tekrarliycam
Ben de bu ay tutturmak kaçırmamak istiyorUm.inşallah güzel güzel hamiş olursEn iyisi oyle yapmak gecen ay gunu kacirdim bu ay kacirmak istemiyorum artik
Insallah canim benimm eger olmazsa bi dahaki aya denemelere devamm..bu arada yelege bayildim eline saglik cok guzel olmus..insallah bi dahaki aya hamis olursunda dahada guzellerini heyecanla orersin :)Aynen öyle canım. Ümit var hala. Testi yaptığın iii olmuş üzülme. 5 güné adet gelmese bebis gelir sürpriz olur
Ay inşallah canım ya . Ters düz orebiliyorum bi tek daha guzellerini yapabilir miyim bilmiyorum.Insallah canim benimm eger olmazsa bi dahaki aya denemelere devamm..bu arada yelege bayildim eline saglik cok guzel olmus..insallah bi dahaki aya hamis olursunda dahada guzellerini heyecanla orersin :)
Bebegimmm buraya da gelllll. Gel de uğuru yayilsin topigin. . Herkesler hamişşşş gorsunnnn. Yuppiiii yaaaa çok mutluyum. MasallahhhhhCanım regl sancılarım başladı, 3 gün kaldı bata. Dünkü testim negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?