ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Teşekkürler bende senin gibi düşünüyorum.Çünkü herkes bir değil bende bilmiyorum ne zaman yumurtamın çatlayacağını çünkü benimde bu testi kullanmamın sebebi adet düzensizliği dediğin gibi bende öyle yapıyorum bir gün yapıyorum bir gün ara veriyoruz gün aşrı özetle yani...Dediğin gibi inşşşşşşşşş hayırlısı olur faydasını görürüm ...Akışına bıraktım zaten sıkıntı yok çok şükür Rabbim kararlamıştır diyorum ...

Kızlar testlerime bi bakarmisinizz 22.gun bugun 24 Nisan bat. 11 gunum kaldı

Benimde genellikle test sonuçlarım böyle çıkmıştı ..Hatta aynı gibi bende yeniyim daha ama 21. gün baya koyu çıkmış senin değerlendirmişiniz dir.Umarım hatta bak benim testlerimi tekrar paylaşayım burada sen 21. gün yakalamışken ben yine12. gün aynı koyulukta gördm herkesin farklı bünyeleri bakalım kısmet diyelim bence...

Eklentiler

• 20150411_113426.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar seffaf uzayan akinti neydi bu akintidan ne kadar sonra ov. Testinde cift cizgi gordunuz

Adetimin 11.gun bugun daha ama ov. Testlerim silik hep bu akinti yumurtlamanin yakalscgi anlamana gelmiyormu

koyulaşma olmadı mı hiç
birde ilk kez mı ovu. testi yapıyosun ?
LH değeri düşük olabilir bünyende o yüzden silik çıkar canım.
ama bu uzayan akıntı yumurtlamanın işareti haberin olsun.

koyulaşma olmadı mı hiç
birde ilk kez mı ovu. testi yapıyosun ?
LH değeri düşük olabilir bünyende o yüzden silik çıkar canım.
ama bu uzayan akıntı yumurtlamanın işareti haberin olsun.
gecen ayda kullandim canim 16. 17. Gunde gordum koyu cizgiyi ama o zamnda seffafi 11. Gun gormustum ben koyu cizgiyi 16 da gordum yine bugun 11. Gun

Kizlar bugun dayanamayip erken gebelik testi yaptim bugun adetimin 30. Gunuydu..ama son aylarda adet dongum degistigi icin gecikme olup olmadigini bilmiyordum..yani gecen ay ilk defa tam 35. Gunde adet olmustum..dayanamadim yinede belki cikar dedim..sonuc negatifti ama yinede rabbim hayirlisini versin..dogru zmanda olur insallah..gecen ay gibi 35. Gunde regl olursam daha 5 gunum var demektir..yinede bir umit diyorum..5 gun snra olmazsam testi tekrarliycam

Aynen öyle canım. Ümit var hala. Testi yaptığın iii olmuş üzülme. 5 güné adet gelmese bebis gelir sürpriz olur

Kızlar örgüyu bitirdim. Erkek bebek İçin . Maksat zaman geçsin . Netten aldım tarifi . Daha düğmeleri yanlara dikilecek

Eklentiler

• 2015-04-14 14.08.48.webp
    208,9 KB · Görüntüleme: 121
Aynen öyle canım. Ümit var hala. Testi yaptığın iii olmuş üzülme. 5 güné adet gelmese bebis gelir sürpriz olur
Insallah canim benimm eger olmazsa bi dahaki aya denemelere devamm..bu arada yelege bayildim eline saglik cok guzel olmus..insallah bi dahaki aya hamis olursunda dahada guzellerini heyecanla orersin :)

Insallah canim benimm eger olmazsa bi dahaki aya denemelere devamm..bu arada yelege bayildim eline saglik cok guzel olmus..insallah bi dahaki aya hamis olursunda dahada guzellerini heyecanla orersin :)
Ay inşallah canım ya . Ters düz orebiliyorum bi tek daha guzellerini yapabilir miyim bilmiyorum. Ama bebis heyecanıyla dahà güzel örülür orası kesiN. . yaza kalmadan hamile haberlerimizi veririz inşallah. Tatil planlarımizi ona göre yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…