İnsallahhh canimmm bat ne zamandi seninn sanirim ayni bizim seninleBen de bu ay tutturmak kaçırmamak istiyorUm.inşallah güzel güzel hamiş olurs
Hadi insallah canimmm hayirlisi olsunn bat ne zamandi canim seninKan sonucum 1 saat sonra çıkacak çok ama çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin
Kan sonucum 1 saat sonra çıkacak çok ama çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin
testin nasıl canım ayyy hadi inşallahh eğer sende de varsa valla uğurlu bu topicKan sonucum 1 saat sonra çıkacak çok ama çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhCanlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma. Bugün yumurtlamadan sonraki 12. günüm. Sonuç 47,79
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma. Bugün yumurtlamadan sonraki 12. günüm. Sonuç 47,79
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Canlarımmm
Memişler aynılar hala
Ayyy canım hayırlı olsunnnn cok sevindimmmm. Bende hasta olmayı bekliyorum bizede dua et olurmuKan sonucum 1 saat sonra çıkacak çok ama çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin
Canlarımmm
Memişler aynılar hala
Aminn çok teşekkür ederimmçok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
Çok teşekkürler canım 28*29 günde oluyorum reglCanım şimdiden hayırlı olsun diyelim :) kaç günde bir regl oluyorsun?
her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı kadar balı karıştırıp macun gibi yaptım. Dişimle çörekotlarını ezerek yemeye çalıştım. İnşallah sizlere de vesile olur.canım BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU tarifini (ölçüsünü) bizimle paylaşırmısın bizde uygulayalım :)
Çok teşekkürler canım, bak sakiın umudunu yitirme, benimde silikleşmeye başlamıştı ov. testimAyyy canım hayırlı olsunnnn cok sevindimmmm. Bende hasta olmayı bekliyorum bizede dua et olurmu
Aminnn çok teşekkür ederimmALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM
Canımmm. .takvimin de hayırlı olsun çok yakışmış. Yakışıklıya kardes gelecekkk. Oleyyy oleyyy. Rabbim hayırlı etsin . Bugün incir Almis eşim en iyisinden diyor bi Kilo. :) gün de 5 tane yesem. Bal tarçın corek otu da . Yiyim. Sağlıklı bi yumurtam olsun. Bebis olsun bu ay . İnşallahKan sonucum 1 saat sonra çıkacak çok ama çok heyecanlıyım. Rabbim herkese nasip etsin
Canimmmlaaaaarrr sevgili hamisler . Çok seviyorum sizi . Umutlarimsiniz, siz. Ben yoksa olmuyor olmuyor dövunurdum .. Duanizı eksik etmeyin
Şifa olsunnn, yarasın inş. arkadaşımm. Allah herkese çok bekletmeden versin bebişlerini.Canımmm. .takvimin de hayırlı olsun çok yakışmış. Yakışıklıya kardes gelecekkk. Oleyyy oleyyy. Rabbim hayırlı etsin . Bugün incir Almis eşim en iyisinden diyor bi Kilo. :) gün de 5 tane yesem. Bal tarçın corek otu da . Yiyim. Sağlıklı bi yumurtam olsun. Bebis olsun bu ay . İnşallah
Ay ağladım mesajini okuyunca. ... Çok tatlısıniz. Oğlunuda çok seviyorum. Ondann istiyorum allahım . Biliyorum bu sanà zor değil ... lütfen verrr . AminnnŞifa olsunnn, yarasın inş. arkadaşımm. Allah herkese çok bekletmeden versin bebişlerini.
Kan vermeye gittik, oğlum oradaki yaşlı teyzeye ne dedi var ya '' ben hasta değilim, kardeşim gelecekmişde annem kan aldırdı ''
Benim oğluşumdan bir tane de senin olsun canımm
Canım benimm yaa, inşşş. Allah kalbine göre verirAy ağladım mesajini okuyunca. ... Çok tatlısıniz. Oğlunuda çok seviyorum. Ondann istiyorum allahım . Biliyorum bu sanà zor değil ... lütfen verrr . Aminnn
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum;( bu ay incir kürü yaptım, ovulasyon testinde de 15. Gün çift çizgi çıktı. Şimdi 20. Günmdeyim.Canlarımmm
Memişler aynılar hala
Çok teşekkür ederim, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Güzel haberinizi bekliyorum inş.Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum;( bu ay incir kürü yaptım, ovulasyon testinde de 15. Gün çift çizgi çıktı. Şimdi 20. Günmdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?