ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnsallah sen de hamilesindir
İnşallah, bi tarafım karamsar, 3 yıldır sürekli negatifi gördüğüm için kendini kaptırma diyor, diğer tarafım sürekli hamilemiyim acaba diyor her belirtiyi hamileliğe yoruyor. Hayırlısı diyelim, hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum, en azından benim durumumda olanlar yararlanabilir. Sen hamilemisin?

Kızlar bana bi yardım edin ayın 9'unda bhcg 54 çıkmıştı bugün kan verdim yine 285 çıktı sonucum ikiye katlamış gibi ne dersiniz

Kızlar bana bi yardım edin ayın 9'unda bhcg 54 çıkmıştı bugün kan verdim yine 285 çıktı sonucum ikiye katlamış gibi ne dersiniz
Ay yüreğime inecekTi. Değerlerden anlamıyorm da böyle yardım edin deyince ben de korktum değer düştü falan diyecen diyé. oooyyy allahım korusun sizi . Masallahhhhh artsın değerler sağlıklà gelsin bebisin

Yok canım ya. Keşke olsam . Takvim yapardim hemen. Ben yardimci olamıyorum malesef de. Ben de ovulasyoncubaşı yim testlerle kafayı sıyıriyip bat ı bekleyen cinsi

14. gün akşam ve 16 sabah oldu tatlım. Koyu gün olmadı.
Ay acaba çizgi öncesi mi sonrası mi tuttu. Bakalım ben de bu ay sonrası olarak denicez. Peki çok sordum ama .. 15 ı gunu testi saat kaçta yaptın . Çiftten 36 saat sonrası ilski tavsiyesi doğru mu diye hesaplama da

kızlar ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım ilk kez ve koyu çıkmayanları filan okuyunca gün aşırı çalşma oldu çok silikken başladık koyu gördüğümüz gün de oldu ertesi gün de akşamüstü baktım silikleşmiş yine hemen bi çalşma oldu her neyse umutluydum maalsf tam gününde regl oldum demem o ki gün aşırı ilşki de bence sıkıntılı bir kere ovulasyon takibi yaptıysanız koyuluk en fazla nasıl oluyor filan kestiriyosunuz ben bu ay kıyaslıcam ve tam koyu olmadan önceki günü ve sonrasını değerlendircm diğer günler keyfine olur ancak

Aynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapcam koyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???

Yok canım ya. Keşke olsam . Takvim yapardim hemen. Ben yardimci olamıyorum malesef de. Ben de ovulasyoncubaşı yim testlerle kafayı sıyıriyip bat ı bekleyen cinsi
Bende senin gibiyim arkadaşım, napcaz hamile kalana kadar böyle. Hergün yapıyorum ovu. testini. İnşallah en kısa sürede hamilelik haberini alırız

Aynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapcam koyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???
evet canım aynen bisürü şey okuduktan sonra gözlemlerimiz aynı dimi :) benim dün pembe akıntıyla başladı iki aydır böyle ilk yerleşme kanaması sanıyorum pembe akıntıyla başlıyo sonra kahve sonrası regl benm de döngüm 29 gün oldu bebek denemeye başladığımızdan beri kuzum :) bide ben şu bal tarçın çörek otu nu denicem bu ay inşallah yarın sabah başlıyorum eşime de boynuz kaynatıp içireyim diyorum bi sıkıntımız yok ama şifa olur enerji verir dimi

Ben de onu denicem yarın . İncir de ye arada. İnşallah kaliteli yumurta oluşturur da tutar. İlski öncesi içmelik Turk kahvesi de aldım. Eşime onü icircem. Bakalim. Ovu günüm 19 20 si diyor takvim. Testler de öyle derse . Çalışmalar o zamn inşallah

yerim canım ben incir severim de zaten :) sen de içir canım türk kahvesi biz her gün içeriz nerdeyse ama sade içmiyoruz sade içmek gerekiyo gibi bişiy okudum ama öyle mi? benim de takvimde 30 u diyo ovuya geçen de 1 nisan demişti gerçekten en koyu çizgi o gün oldu inşallah yine öyle olur bu ay güzel haberler alırız da eşimizi de çoooooooookkkk mutlu ederiz ben en çok eşimin sevincini görünce sevincem galiba :))

evet sade sert türk kahvesi diyorlar. benim de takvimle paralel oluyor da. 2 gün koyu çıkıyor ya. bu ay da bi iki gün kayacak gibi ya bilmiyorum bakalım . ovu gününde sabah akşam iki test yapiyim diyorum . ben hep silikleşince ilişkiyi bırakıyordum . bu kez farklı denicem . inşallah tutar. ben de eşimi sevindiririm . bizimkisinin derdi bebek değil de ben böyle her ay takılıp üzüldükçe o da üzülüyor . beni mutlu görmek onu mutlu edecektir.

tamm canım ben de denicem sade türk kahvesini hiç hoşuna gitmese de seve seve içer o gün 2 gün öyle çıkıyosa bence ilkini ve gün aşırı silikleştiği güne denk gelcek şekilde değerlendirebilirsin ben bu ay tutmayınca gün aşırı da erkeğin kendini tam toparlayamadığını düşünüyorum :/ yaa işte benm eşim çok seviyo bebekleri ben de öyle olunca çıktık bi yola inşallah hepimizin yüzü güler bu süreçte :)

Oyy kıyamam kuzum ya korkuttum seni kusura bakma bi sorayım dedim değer bana biraz düşük geldide sonra hesapladım 2 güne 2 katına çıkması gerekiyor ya tam 2 katı artmış ama düşük yinede ya napalim bizim bebiş keyfine düşkün sanırım yavaş yavaş artıyor

Aynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapckoyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???
Canim aynen hamile kalanlar cif t cizgiyi degil bir gun oncesini ve sonrasini degerlendirmisler benim icin ilk tecrubeydi en azindan ogrenmis oldum ne zaman yunurtladigimi eger hamile olmazsam bir sonraki ay bende oyle denicem allahim çok fazla bekletmeden aratmadan verir insallah bizlere

Bir gün öncesini de boş geçerim gibi. Çünkü geçen aylarda hep bir gün öncesi de yaptım . Sonra üst üste oluyor olmuyo. Aman olmayacaksa bi de böyle denedik olmadı deriz. Bi işte spermler bekleyince çok pasiflesiyormus o yüzden yumurtlamadan 3 gün önce falan düşünüyorum. Ay tabi bunlar planlar. Hiç tam planladığm gibi olmuyor ki. Neyse valla . Düşün düşün kafayı yicem . Ben biraz kafa dağıtsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…