İnsallah sen de hamilesindirTebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum;( bu ay incir kürü yaptım, ovulasyon testinde de 15. Gün çift çizgi çıktı. Şimdi 20. Günmdeyim.
Canım 15. Günü ilski olmayıp ertesi günü mü oldu. Yani koyu çizgi Günü olmadı mı.Canım benimm yaa, inşşş. Allah kalbine göre verir
14. gün akşam ve 16 sabah oldu tatlım. Koyu gün olmadı.Canım 15. Günü ilski olmayıp ertesi günü mü oldu. Yani koyu çizgi Günü olmadı mı.
İnşallah, bi tarafım karamsar, 3 yıldır sürekli negatifi gördüğüm için kendini kaptırma diyor, diğer tarafım sürekli hamilemiyim acaba diyor her belirtiyi hamileliğe yoruyor. Hayırlısı diyelim, hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum, en azından benim durumumda olanlar yararlanabilir. Sen hamilemisin?İnsallah sen de hamilesindir
Ay yüreğime inecekTi. Değerlerden anlamıyorm da böyle yardım edin deyince ben de korktum değer düştü falan diyecen diyé. oooyyy allahım korusun sizi . Masallahhhhh artsın değerler sağlıklà gelsin bebisinKızlar bana bi yardım edin ayın 9'unda bhcg 54 çıkmıştı bugün kan verdim yine 285 çıktı sonucum ikiye katlamış gibi ne dersiniz
Yok canım ya. Keşke olsam . Takvim yapardim hemen. Ben yardimci olamıyorum malesef de. Ben de ovulasyoncubaşı yimİnşallah, bi tarafım karamsar, 3 yıldır sürekli negatifi gördüğüm için kendini kaptırma diyor, diğer tarafım sürekli hamilemiyim acaba diyor her belirtiyi hamileliğe yoruyor. Hayırlısı diyelim, hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum, en azından benim durumumda olanlar yararlanabilir. Sen hamilemisin?
Ay acaba çizgi öncesi mi sonrası mi tuttu. Bakalım ben de bu ay sonrası olarak denicez. Peki çok sordum ama .. 15 ı gunu testi saat kaçta yaptın . Çiftten 36 saat sonrası ilski tavsiyesi doğru mu diye hesaplama da14. gün akşam ve 16 sabah oldu tatlım. Koyu gün olmadı.
Aynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapcam koyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???kızlar ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım ilk kez ve koyu çıkmayanları filan okuyunca gün aşırı çalşma oldu çok silikken başladık koyu gördüğümüz gün de oldu ertesi gün de akşamüstü baktım silikleşmiş yine hemen bi çalşma olduher neyse umutluydum maalsf tam gününde regl oldum demem o ki gün aşırı ilşki de bence sıkıntılı bir kere ovulasyon takibi yaptıysanız koyuluk en fazla nasıl oluyor filan kestiriyosunuz ben bu ay kıyaslıcam ve tam koyu olmadan önceki günü ve sonrasını değerlendircm diğer günler keyfine olur ancak
Bende senin gibiyim arkadaşım, napcaz hamile kalana kadar böyle. Hergün yapıyorum ovu. testini. İnşallah en kısa sürede hamilelik haberini alırızYok canım ya. Keşke olsam . Takvim yapardim hemen. Ben yardimci olamıyorum malesef de. Ben de ovulasyoncubaşı yimtestlerle kafayı sıyıriyip bat ı bekleyen cinsi
evet canım aynen bisürü şey okuduktan sonra gözlemlerimiz aynı dimi :) benim dün pembe akıntıyla başladı iki aydır böyle ilk yerleşme kanaması sanıyorum pembe akıntıyla başlıyo sonra kahve sonrası reglAynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapcam koyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???
Ben de onu denicem yarın . İncir de ye arada. İnşallah kaliteli yumurta oluşturur da tutar. İlski öncesi içmelik Turk kahvesi de aldım. Eşime onü icircem. Bakalim. Ovu günüm 19 20 si diyor takvim. Testler de öyle derse . Çalışmalar o zamn inşallahevet canım aynen bisürü şey okuduktan sonra gözlemlerimiz aynı dimi :) benim dün pembe akıntıyla başladı iki aydır böyle ilk yerleşme kanaması sanıyorum pembe akıntıyla başlıyo sonra kahve sonrası reglbenm de döngüm 29 gün oldu bebek denemeye başladığımızdan beri kuzum :) bide ben şu bal tarçın çörek otu nu denicem bu ay inşallah yarın sabah başlıyorum eşime de boynuz kaynatıp içireyim diyorum bi sıkıntımız yok ama şifa olur enerji verir dimi
yerim canım ben incir severim de zaten :) sen de içir canım türk kahvesi biz her gün içeriz nerdeyse ama sade içmiyoruz sade içmek gerekiyo gibi bişiy okudum ama öyle mi? benim de takvimde 30 u diyo ovuya geçen de 1 nisan demişti gerçekten en koyu çizgi o gün oldu inşallah yine öyle olur bu ay güzel haberler alırız da eşimizi de çoooooooookkkk mutlu ederiz ben en çok eşimin sevincini görünce sevincem galiba :))Ben de onu denicem yarın . İncir de ye arada. İnşallah kaliteli yumurta oluşturur da tutar. İlski öncesi içmelik Turk kahvesi de aldım. Eşime onü icircem. Bakalim. Ovu günüm 19 20 si diyor takvim. Testler de öyle derse . Çalışmalar o zamn inşallah
evet sade sert türk kahvesi diyorlar. benim de takvimle paralel oluyor da. 2 gün koyu çıkıyor ya. bu ay da bi iki gün kayacak gibi ya bilmiyorum bakalım . ovu gününde sabah akşam iki test yapiyim diyorum . ben hep silikleşince ilişkiyi bırakıyordum . bu kez farklı denicem . inşallah tutar. ben de eşimi sevindiririm . bizimkisinin derdi bebek değil de ben böyle her ay takılıp üzüldükçe o da üzülüyor . beni mutlu görmek onu mutlu edecektir.yerim canım ben incir severim de zaten :) sen de içir canım türk kahvesi biz her gün içeriz nerdeyse ama sade içmiyoruz sade içmek gerekiyo gibi bişiy okudum ama öyle mi? benim de takvimde 30 u diyo ovuya geçen de 1 nisan demişti gerçekten en koyu çizgi o gün oldu inşallah yine öyle olur bu ay güzel haberler alırız da eşimizi de çoooooooookkkk mutlu ederiz ben en çok eşimin sevincini görünce sevincem galiba :))
tamm canım ben de denicem sade türk kahvesini hiç hoşuna gitmese de seve seve içer o günevet sade sert türk kahvesi diyorlar. benim de takvimle paralel oluyor da. 2 gün koyu çıkıyor ya. bu ay da bi iki gün kayacak gibi ya bilmiyorum bakalım . ovu gününde sabah akşam iki test yapiyim diyorum . ben hep silikleşince ilişkiyi bırakıyordum . bu kez farklı denicem . inşallah tutar. ben de eşimi sevindiririm . bizimkisinin derdi bebek değil de ben böyle her ay takılıp üzüldükçe o da üzülüyor . beni mutlu görmek onu mutlu edecektir.
Oyy kıyamam kuzum ya korkuttum seni kusura bakma bi sorayım dedim değer bana biraz düşük geldide sonra hesapladım 2 güne 2 katına çıkması gerekiyor ya tam 2 katı artmış ama düşük yinede ya napalim bizim bebiş keyfine düşkün sanırım yavaş yavaş artıyorAy yüreğime inecekTi. Değerlerden anlamıyorm da böyle yardım edin deyince ben de korktum değer düştü falan diyecen diyé. oooyyy allahım korusun sizi . Masallahhhhh artsın değerler sağlıklà gelsin bebisin
Canim aynen hamile kalanlar cif t cizgiyi degil bir gun oncesini ve sonrasini degerlendirmisler benim icin ilk tecrubeydi en azindan ogrenmis oldum ne zaman yunurtladigimi eger hamile olmazsam bir sonraki ay bende oyle denicem allahim çok fazla bekletmeden aratmadan verir insallah bizlereAynennn öyle canım tespitlerine katılıyorum. Hem öyle görev gibi oluyor istek kalmıyor stres artıyor. Ben de keyfi yapckoyudan sonra ustuste denicem. Adetimin son günü yarın . Bat 3 mayıs . Senin ???
Ayyyy hayirli olsun allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin topigin hamis grubu epey genisliyor insallah bizde yaniniza gelebilirizÇok teşekkür ederim, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Güzel haberinizi bekliyorum inş.
Bir gün öncesini de boş geçerim gibi. Çünkü geçen aylarda hep bir gün öncesi de yaptım . Sonra üst üste oluyor olmuyo. Aman olmayacaksa bi de böyle denedik olmadı deriz. Bi işte spermler bekleyince çok pasiflesiyormus o yüzden yumurtlamadan 3 gün önce falan düşünüyorum. Ay tabi bunlar planlar. Hiç tam planladığm gibi olmuyor ki. Neyse valla . Düşün düşün kafayı yicem . Ben biraz kafa dağıtsam iyi olacakCanim aynen hamile kalanlar cif t cizgiyi degil bir gun oncesini ve sonrasini degerlendirmisler benim icin ilk tecrubeydi en azindan ogrenmis oldum ne zaman yunurtladigimi eger hamile olmazsam bir sonraki ay bende oyle denicem allahim çok fazla bekletmeden aratmadan verir insallah bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?