ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım çok takmakta iyi olmuyor stres iyice geriyor insanı ve çok etkiliyor biliyorum çok zor insan düşünmeden plan yapmadan duramıyor ama daha ov. tarihine varken bari şimdilerde rahatlamaya çalış eşinde de sende de bir sağlık problemi yok bildiğim kadarıyla sadece sizin bebiş biraz nazlı o kadar ama eninde sonunda gelecek

Kızlar bana bi yardım edin ayın 9'unda bhcg 54 çıkmıştı bugün kan verdim yine 285 çıktı sonucum ikiye katlamış gibi ne dersiniz
Maşallah canım gayet güzel

İşte orası muamma, ama sanırım sonrası olan tuttu. Ben hep testi öğlen 1-1,5 gibi yapıyordum canım.

Ayyyy hayirli olsun allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin topigin hamis grubu epey genisliyor insallah bizde yaniniza gelebiliriz
Çok teşekkür ederimm, hepiniz yanıma gelin inşallah kızlar

Hayirli olsun canimm cokk sevindim darisi isteyen herkesin basina onumuzdeki ay vebde val tarcn corekotu yapcam incir duzenli yiyorumm ama bu sefer kocime de kur uygulatcam bu ay bende ayni senin gibi calisma olmustu ama tutnadi sanirim bat a 3 gun var erjen gebelk testi yaptim negatif gerci daha uc gun var ama sanirim tutmadi

Kizlar Ben yumurtlama gununu ve bir sonraki gunu degerlendirdim iki gun daha ovulasyon yaptim tek cizgiydi yapmama gerek varmi artik

Canım teşekkür ederim. Benim bata 4 gün kala erken gebelik negatifti, 2 gün kala normal testlerde pozitifi gördüm. Daha günün gelmemiş umudunu kesme hemen. Ama tutmazsa da önümüzdeki ay sağlıkla olur inş.

İnşallah canım 8 aylık evliyim bebek isteyeli 4. Ayimiz dr gittim normal çıktı hormon yumurtalıklar acaba diyorum çatlama sorunum mu var ? Yine dr a gitmeli miyim çok mu aceleci davranıyorum acaba Rabbim inşallah nasip eder diyorum belki hayirli zamanı degildir diyorum hayirlisiyla bakalım bekliyorum annemin ve annem tarafinin hep 3.aylarin da olmuş bakalım benimki ne zaman tutacak ama ben silikleşince ilişki geç oldu sanirim hepte gece oluyor ve evim çok soğuk üşüyorum belki de yeterli sıcaklık yok sorular sorular beynimi yiyor yaa kendime kızıyorum ama düşünmeye engel olamıyorumm

Canım hep dua et, hayırlıysa sağlıklıysa hayırlı zamanda gelsin diye. Mutlaka gelecek zamanı vardır, sakın üzme kendini

Canım hep dua et, hayırlıysa sağlıklıysa hayırlı zamanda gelsin diye. Mutlaka gelecek zamanı vardır, sakın üzme kendini

önceliklee sizi çoookk çokk tebrik ediyorum.Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.bu topiği uzun zamandır takip ediyorum. Dün sizin gebelik haberinizi alınca bende dayanamayıp gebelik testi yaptım akşam çok silik çıktı. bu sabah tekrar denedim artık gayet pembeleşme gözüküyor. bizim batlarımız aynı. ilişki tarihleri ve ovuslasyon bi gün arayla farkımız. bende aynen lh testinin koyu gördüğüm günden önce ve sonrasında ilişki oldu.henüz kan testi vermedim öğlen gidip vericem inşaalh.dün resmen bana bir umut oldunuz. inşallah kan testimde de görürüm , bu güzel haberi sizlerle paylaşırım

İnanın sizin adınıza da çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza. Kan tahlilinden sonra haber vermeyi unutmayın Hayırlı olsun şimdiden

Maşallahhhh sizler adına o kadar cok sevindim ki bilemezsiniz...
Rabbim sağlıklıca kucağınıza almak nasip etsin ciceği burnunda hamişler
Gözünüz aydınnnn darısı bizlere inşallah en kısa zamandaaaa...
Rabbim sizleri ve bebişlerinizi korusun

Çoook teşekkürker canım, en kısa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin inş.

mutlaka haber vericem , Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah. İnşallah tez zamanda Allah sizlerede nasip eder. sonuç kesinleşince belirtlilerle ilgilide size bilgi vermek istiyorum. çünkü herkes bunuda merak ediyor. Eğer gebelik varsa farklı belirtiler oldu bende.tabi kişiden kişiye farklılık gösterir ama artı bilgi herzaman iyidir :)

Çoook teşekkürker canım, en kısa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Aminnnn canım aminnnn Allah razı olsun...
Bu gece uyandım gece 2.5 gibi sol kasığımda sanci göğüslerim de sancı daha bat'a 7 gün var. Benim de yumurtlamam cok erken oldu bu ay adetimden 2 gün sonra cift cizgiyi gördüm ve değerlendirdik.
Incir kuru yapmıştım adetimin 2. Gununden 7. gunune kadar erken catlama oldu o yuzden.
Nasip kısmet canim insallah bende sizlerle bu sevincimi paylaşırım..

Yumurtlama gününü tam biliyorsan üzerinden 12 gün geçince test yapabilirsin canım. Hayırlısı olsun inş.

Aminnn canım tabi ki dört gözle bekliyorummmm belirtileri taze taze hamişden duyacağızzzz

19-20 si gibi test yap o zaman canım
Inanın eğer hamile değilsem üzülmeyeceğim, sizlerin sevincini paylaşmak bu kadar beni mutlu etmemişti.
Uzaklarda bir yerlerde Rabbim kullarını sevindiriyor gün gelir Rabbim beni de sevindirir ümidi hep yüreğimde yaşayacak..
Allah'a emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…