- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aminnn sen de canımInanın eğer hamile değilsem üzülmeyeceğim, sizlerin sevincini paylaşmak bu kadar beni mutlu etmemişti.
Uzaklarda bir yerlerde Rabbim kullarını sevindiriyor gün gelir Rabbim beni de sevindirir ümidi hep yüreğimde yaşayacak..
Allah'a emanet olunnn
Canım hep dua et, hayırlıysa sağlıklıysa hayırlı zamanda gelsin diye. Mutlaka gelecek zamanı vardır, sakın üzme kendini
evet sade sert türk kahvesi diyorlar. benim de takvimle paralel oluyor da. 2 gün koyu çıkıyor ya. bu ay da bi iki gün kayacak gibi ya bilmiyorum bakalım . ovu gününde sabah akşam iki test yapiyim diyorum . ben hep silikleşince ilişkiyi bırakıyordum . bu kez farklı denicem . inşallah tutar. ben de eşimi sevindiririm . bizimkisinin derdi bebek değil de ben böyle her ay takılıp üzüldükçe o da üzülüyor . beni mutlu görmek onu mutlu edecektir.
Benim bu ay değişti canım.hanımlar yaptığınız bu kürler bat tarihini, ovuslasyon tarihini değiştiriyor mu?
Ovulasyon erken olunca bat da erken olacak zannedersem bekleyip göreceğiz...Benim bu ay değişti canım.
Ilk defa incir kuru yapmıştım adetin 2. Gununden 6. Gunune kadar.
Ovulasyon 8 gunu.oldu hemen adet bitiminde ve cok belirtiler yaşadım resmen yumurtalarımı hissettim ve ovulasyon cift cizgi cok belirliydi.
Nasip bakalim 7 günüm var bat'a faydası olmuşmu arkadaşım paylaşırım negatif yada pozitif olursa.
Insallah pozitiftirrrr
Adetim 7 gün sürer her zaman adet zamanımda bir değişiklik olmadı.inşallah faydası olur diyelim...
Normalde sen kaç günde bir adet oluyordunda hemen adet bitimi ovulasyon günün oldu?
Adetim 7 gün sürer her zaman adet zamanımda bir değişiklik olmadı.
Ovulasyon 14. Günü ortalama olurdu ve adet döngüm 28 gün hemde bir ay önce doktor kontrolu altında bakıldı herşey normal 14. Günü yumurta ölcümüm 22 mm di ve 15. ilişkiye girmemizi söyledi. Gecen ay gebelik olmadı.
Bu ay incir kuru yaptim ovulasyon 8. Gunu oldu yani adetim biter bitmez oldu o yuzden bu ay bat erken bekliyorum.
Incir kuru ne kadar değişiklik yaptı bekleyip göreceğim. Daha vaktim var 7 nisan da ovulasyon oldu cift cizgi.
Anlatmaya calıştım insallah aciklayicidir..
Canım bu ay artık hic umut yok testler negatif hasta olmayı bekliyorum sonra yola devamAminn çok teşekkür ederimm
Çok teşekkürler canım 28*29 günde oluyorum regl
her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı kadar balı karıştırıp macun gibi yaptım. Dişimle çörekotlarını ezerek yemeye çalıştım. İnşallah sizlere de vesile olur.
Çok teşekkürler canım, bak sakiın umudunu yitirme, benimde silikleşmeye başlamıştı ov. testim
Aminnn çok teşekkür ederimm
Canım bende değiştirmedi ama yumurtlama ağrım çok oldu.hanımlar yaptığınız bu kürler bat tarihini, ovuslasyon tarihini değiştiriyor mu?
Canım hayırlısı olsun diyelim, demek ki bu ay senin bebişinin zamanı değilmiş. Önümüzdeki ay sağlıkla gelsin inş. Ama hala regl olmadan yine de umudunu kesmeCanım bu ay artık hic umut yok testler negatif hasta olmayı bekliyorum sonra yola devam
İnanın sizin adınıza da çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza. Kan tahlilinden sonra haber vermeyi unutmayınHayırlı olsun şimdiden
yumurtan çatlamış sanırım canım inşallah tutunmuştur bebek inşallah güzel haberleri alırsın bu ayKizlar Ben yumurtlama gununu ve bir sonraki gunu degerlendirdim iki gun daha ovulasyon yaptim tek cizgiydi yapmama gerek varmi artik
Arkadaşlar ovulasyon testi ilk defa kullananlar adet bitince ertesi günü başlayın derim.
Benim adetim 4 nisan da biti ve gördüğünüz gibi 7 nisan sabah ovulasyon testinde cift cizgi cıktı.
Esasında sabah 7 nisan da yapmıştım kendimce her gün öğlen arası yada akşam yapacaktım.
7 nisan sabah icime bir kurt düştü bakayım dedim eğer yapmasaydım hergün yaparak ayın sonunu getirirdim ve benim yumurtlamada problem var diye düşünürdüm.
Adet bitince 2 gün sonra sabah akşam yapın derim.
Kolay gelsin hepinizeeeee...
Bu arada bugün de yaptım elimde fazla test vardı sanki biraz pempeleşmiş gibi en son yaptığıma bakarak.
Bazı arkadaşların paylaşımlarını okudum sonradan bat tarine yaklaşırkene ovulasyon testi cift cizgiye doğru koyulaşmış hatta gördüm bile resimlerini. Ve adet günü olmayınca hamile testi pozitif cıkmış.
Şimdi de ben deneyim dedim ne kadar doğruluk payı var inşallah bende pozitif görürüm bekleyip göreceğiz hayırlısıyla...
canım referans aralıkları mantıklı gelmedi bana benim adet günümde 54 çıkmıştı dün 285'e yükselmiş yani hamilesin sen benim test sonucumda referans aralığı 3. hafta 5.8----71.12 yazıyor o kadar kısa aralık olmaması lazım referansta gözün aydın bence hamilesin yarın doktorda net bişey söyleyecektir ama onlarda kese görünene kadar belirgin bişeyler söylemiyor çekimser kalıyorlarkan testimi aldımm ama şuan bi karmaşa yaşıyorum değer 56,35 çıktı , fakat referans aralıkları farklı 2-3 hafta : 335-392 gösteriyor , yani aslında şuan düşük bir değer. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin...
yumurtan çatlamış sanırım canım inşallah tutunmuştur bebek inşallah güzel haberleri alırsın bu ay
canım hayırlısı inşallah bu ay değilse önümüzdeki ay alacaksın güzel haberleriniCanım bu ay artık hic umut yok testler negatif hasta olmayı bekliyorum sonra yola devam
canım referans aralıkları mantıklı gelmedi bana benim adet günümde 54 çıkmıştı dün 285'e yükselmiş yani hamilesin sen benim test sonucumda referans aralığı 3. hafta 5.8----71.12 yazıyor o kadar kısa aralık olmaması lazım referansta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?