ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aminnn sen de canım

Canım hep dua et, hayırlıysa sağlıklıysa hayırlı zamanda gelsin diye. Mutlaka gelecek zamanı vardır, sakın üzme kendini

Haklısın canım üzmemek gerekiyo stresten belki de kimden duysam bi hafta geçmiş on gun geçmiş beklemiyorduk lafları bi uğraşlar bulmam lazim evle uğraşayim filan haklısın benimde süpheli ilişki 4 nisani 5 e baglayan gece 1 geç kalıyorum sanirim ben :)) yada sperm ve yumurta uyuyor ondan

vorones canımmm sıra bize doğru geliyorrr biz 2016 annesi olcazz sanırımm baksana başladık her ay birer ikişer hamile haberi aldık önümüzde ki ay stres yapmadan ballı çörekotlu ve incir yiyerekteb sonra da kocişlere keçiboynuz kürü yaparaktan gün aşırı ve gunduzleri yaparaktan ve bolca duayla bu ay birde tesbih çekelim kızlarda yardim eder bize bi sana bi bana :)) Gerisi Rabbimizde muradımızı nasip eder inşallah :)) ben bugün erken gebelik testi yaptim negatif 3 gün var bat a ama geçen ayda böykeydi önümüzdeki maçlara bakıyorum artık

hanımlar yaptığınız bu kürler bat tarihini, ovuslasyon tarihini değiştiriyor mu?

hanımlar yaptığınız bu kürler bat tarihini, ovuslasyon tarihini değiştiriyor mu?
Benim bu ay değişti canım.
Ilk defa incir kuru yapmıştım adetin 2. Gununden 6. Gunune kadar.
Ovulasyon 8 gunu.oldu hemen adet bitiminde ve cok belirtiler yaşadım resmen yumurtalarımı hissettim ve ovulasyon cift cizgi cok belirliydi.
Nasip bakalim 7 günüm var bat'a faydası olmuşmu arkadaşım paylaşırım negatif yada pozitif olursa.
Insallah pozitiftirrrr

Ovulasyon erken olunca bat da erken olacak zannedersem bekleyip göreceğiz...

inşallah faydası olur diyelim...
Normalde sen kaç günde bir adet oluyordunda hemen adet bitimi ovulasyon günün oldu?

inşallah faydası olur diyelim...
Normalde sen kaç günde bir adet oluyordunda hemen adet bitimi ovulasyon günün oldu?
Adetim 7 gün sürer her zaman adet zamanımda bir değişiklik olmadı.
Ovulasyon 14. Günü ortalama olurdu ve adet döngüm 28 gün hemde bir ay önce doktor kontrolu altında bakıldı herşey normal 14. Günü yumurta ölcümüm 22 mm di ve 15. ilişkiye girmemizi söyledi. Gecen ay gebelik olmadı.
Bu ay incir kuru yaptim ovulasyon 8. Gunu oldu yani adetim biter bitmez oldu o yuzden bu ay bat erken bekliyorum.
Incir kuru ne kadar değişiklik yaptı bekleyip göreceğim. Daha vaktim var 7 nisan da ovulasyon oldu cift cizgi.
Anlatmaya calıştım insallah aciklayicidir..

evet teşekkürler..gerçektende 1 haftalık bir süre kayma yapmış tarihler merak ettim seninle birlikte bizde bekleyelim bakalım hayırlısı canım :) ama inşallah bu sefer tutmuştur!

Canım bu ay artık hic umut yok testler negatif hasta olmayı bekliyorum sonra yola devam

Canım bende değiştirmedi ama yumurtlama ağrım çok oldu.
Canım bu ay artık hic umut yok testler negatif hasta olmayı bekliyorum sonra yola devam
Canım hayırlısı olsun diyelim, demek ki bu ay senin bebişinin zamanı değilmiş. Önümüzdeki ay sağlıkla gelsin inş. Ama hala regl olmadan yine de umudunu kesme

Arkadaşlar ovulasyon testi ilk defa kullananlar adet bitince ertesi günü başlayın derim.
Benim adetim 4 nisan da biti ve gördüğünüz gibi 7 nisan sabah ovulasyon testinde cift cizgi cıktı.
Esasında sabah 7 nisan da yapmıştım kendimce her gün öğlen arası yada akşam yapacaktım.
7 nisan sabah icime bir kurt düştü bakayım dedim eğer yapmasaydım hergün yaparak ayın sonunu getirirdim ve benim yumurtlamada problem var diye düşünürdüm.
Adet bitince 2 gün sonra sabah akşam yapın derim.
Kolay gelsin hepinizeeeee...
Bu arada bugün de yaptım elimde fazla test vardı sanki biraz pempeleşmiş gibi en son yaptığıma bakarak.
Bazı arkadaşların paylaşımlarını okudum sonradan bat tarine yaklaşırkene ovulasyon testi cift cizgiye doğru koyulaşmış hatta gördüm bile resimlerini. Ve adet günü olmayınca hamile testi pozitif cıkmış.

Şimdi de ben deneyim dedim ne kadar doğruluk payı var inşallah bende pozitif görürüm bekleyip göreceğiz hayırlısıyla...

Eklentiler

• 20150415_123543.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 160
İnanın sizin adınıza da çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza. Kan tahlilinden sonra haber vermeyi unutmayın Hayırlı olsun şimdiden

kan testimi aldımm ama şuan bi karmaşa yaşıyorum değer 56,35 çıktı , fakat referans aralıkları farklı 2-3 hafta : 335-392 gösteriyor , yani aslında şuan düşük bir değer. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin...

Ben hiç yapmadım test ama merakımdan bişey sormak istiyorum testlerini inceledim 7 nisanda saat:09:00 çift çizgi koyu ama aynı gün akşam 21:00 da bir çizgi silik çıkmış sen ogün sabah mı çalışma yaptın?

canım referans aralıkları mantıklı gelmedi bana benim adet günümde 54 çıkmıştı dün 285'e yükselmiş yani hamilesin sen benim test sonucumda referans aralığı 3. hafta 5.8----71.12 yazıyor o kadar kısa aralık olmaması lazım referansta gözün aydın bence hamilesin yarın doktorda net bişey söyleyecektir ama onlarda kese görünene kadar belirgin bişeyler söylemiyor çekimser kalıyorlar

aslında benim bildiğim referans aralıklarına göre gebelik olması lazım,ama bu testte referans aralıkları farklı. birde benim bat tarihim yarın , erken yaptım ben blueflower test yapınca bende gaza geldim :))) şüpheli ilişki tarihi 4 nisan benim. eğer bikaç gün içinde regli olmazsam cuma ve ya c.tesi tekrar test yaptırcam eğer artmışsa sorun yok demek, hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…