ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım nolur bozma moralini hayırlı bir zamanda mutlaka alacaksın müjdeyi ve inan streste çok etkiliyor bence evin sıcaklığıyla ilgisi yoktur çünkü o zaman kutuplarda yaşayan eskimoların bebeklerinin olmaması lazım düşünmemeye çalış kendini oyalayacak birşeyler yarat biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış kuzum

aynen öyle önemli olan yükselmesi ama şuan gebelik var hayırlısı olsun inşallah daha sonra yaptığın testlerde yükselme görürsün inşallah

Bak canım şu an sonuç olmadığı için benim uygulamamın ne kadar doğru olur bilmem.
Ben 6 nisan akşam 7 nisan akşam ve 8 nisan akşam yaptım. Cünkü gecen ay birgün arayla yapmıştım birde böyle deneyelim diye düşündüm.
Cift cizgi görür görmez yapılması önerilmiyor, bir gün önce bir gün sonra bir çok arkadaşların paylaşımı ve pozitif suncu alanlar böyle.

Ama ben sabah cift cizgiyi görünce buraya sordum arkadaşlar akşamı değerlendir dediler. Zaten bir gün öncesi de ilişki olmuştu ertesi günüde extra olsun ne kaybederim dedim :)
Ama cift cizgi gorunce yumurtlama hemen olmadığını yazıyor ve doktorumda aynısını söyledi 24/38 saat icin de yumurtluyor ve 24 saat yumurtlama kanalında yaşıyor. Sperma da kişiye göre değişiyor 3/4/5 gün sürebiliyor hatta cok kaliteli sperma 7 gün yaşadığı bile oluyor.
Eğer sperm hazır olursa erken dölenme olur. Sperm yumurta kanalına ilişki biter bitmez 10/15 dk icinde orda oluyor ve birleşme oluyor. Ama sperm yoksa 24 saat yumurta canlı duruyor sperm ile buluşmak için. Eğer dölenme olursa,
3/4 gün içinde de dölenme hücrelere ayrılma ve bu sürecte rahime düşüp kendisine yerleşme yeri arıyor bu da 2/3 gün sürüyor ve ortalama 7/9 gün içinde bu işlemler yolunda giderse hücrenin salgıladığı bir sıvı kana karışıyor ve kan değerlerinde gözüküyor. Idrar da da 12/14 gün sonra ovulasyon tarihinden.
Ayyy kaptırdım kendimiiii :)
o kadar araştırdım ki ne bileyim bir umut tez zamanda hamile kalma umudu ama ne yaparsak yapalı Allah yazdıysa oluyor...

Hayırlı olsn canm bat ne zamandi?

bat yarın 16 nisan , hayırlısı inşallahh
Benimde oyle cok yuksek cikmamisti bata 3.gün varken 79 du. Sonradan yukseldi 5 gunde 800e falan cikti. Yabi demem o ki onemli olan katlanmasi. Hayırlısıyla katlanacak insallahhhhhhh :)

Benimde oyle cok yuksek cikmamisti bata 3.gün varken 79 du. Sonradan yukseldi 5 gunde 800e falan cikti. Yabi demem o ki onemli olan katlanmasi. Hayırlısıyla katlanacak insallahhhhhhh :)

inşallahh katlanır da , güzel haberleri sizlere de veririm. Allah hayırlısını nasip etsin , hep öyle dua ediyorum , şuan elimizden sadece bu geliyor :)

Canım sağolasın hiç üşenmeden döktürmüşsün inşallah bu bilgiler sana bebiş olarak geri döner :)

Canım benim de 47,79 çıktı dün. Sıkındı yok gayet normal bir değer. 10 gün sonra gideceğim bende dr'a

Kizlar benim adetimim 9. günü ama adet bitiminden hemen sonra beyaz sulu akinti basladı. Sol kasikta bir sanci vardi bugun akinti daha yogun ve sag kasikta ara ara bir sanci var. erken mi yumurtluyorum acaba ? Erken yumurtlayanlar nasil anladiniz?

Ben 12 gündür yapıyorum silik gördüm bugün ama diğer günlere oranla daha koyuydu ama yeterli değil tabi ve adetime 8 gün kaldı ne zaman iki çizgi de aynı olacak bilmiyorum olur mu onu da bilmiyorum

kizlarrr bakin ilk mesajlar :))

Ayn
Aynî benim durumdasın bende adet biterbitmez ertesi gün oldu. Benim ovulaston testi vardi hem cift cizgiyi gordum hemde senin belortilerinin aynısı vardı.
Ovulasyon testi yoksa hemen calışmalara başla derim bu gece...
Kolay gelsin :)

: )
insan kendi ile ayni durumda birini bulunca nasil seviniyor. Ben bu agrilardan dolayi gebelik testi bile yaptim ustune mi gordum acaba diye. : ) Ovu testi yaptim 1 saat once ama t cizgisi henuz silik. Dun calisma olmustu zaten. Bu gece ara : ) sag kasik ara ara sancilaniyor ve inanilmaz idrara cikiyorum 2 gundur. Gece bile uyandiriyor

Var yaaa çok güzel yerden yakaladın bak işte insan beyni bir süre sonra resmen saçma sapan şeyler üretiyor çünkü neden arama derdine düşmüş bayıldım eskimo acıklamana doğru söylüyorsun canım ama ne yapacam hiç bir fikrim yok buraya yeni geldim arkadaş yok takılabileceğim birileri yok

BENİM DE ARKADAŞ YOK . YANİ VAR DA ÖĞRTMN ARKDŞLAR. SEVMİOM ONLARI

kizlarrr bakin ilk mesajlar :))

Halaa gün hesaplıyoruz yaa ama vardır bunda da bir hayır...

KUZUM YAA BENLE SEVGİ8788 DE DURUM AYNI. SENİNKİLERİ MERVENİNKİNİ NEYİM ALINTILASAYDIN . BİZ HALA UĞRAŞIYOZ :) TESTLERLE . ELİMİZ YÜZÜMÜZ İDRAR GEZİOZ DELİ DELİ

vorones cim taktiklerr geliştiriyoruz artık bak keçiboynuzu kürü içiriyorsun kocişine adetin başlar başlamaz bende yapacağım inşallah önce senin güzel haberini alacağız eğer ben adet olursam olmazsam ben sonra sen olur inşallah ayyy olsunda artık sen ben fark etmez :) yarın test yapmayacam cuma günü 1 gün kala oluyor o zaman yapacagım zati negatif olursa hala cumartesi buyurur benimki gerçi inşallah gelmezz

Çünkü yumurtlaman var kasıkların şişti idrar torbasını sıkıştırıyor birde çok iyi ve ikisi birden yumurtluyorsan daha sancılı olur çok normal bir iki gün içinde gecer.
Çooookkk sevin bunu hissetmeyen ve hatta hiç yumurtlamayan bayanlar var yada inne ile catlama oluyor valla o kadar sevinenler varki okuyorum arkadaşlarda nerdeyse zil takıp oynuyacaklar
Ben seni çok iyi anlıyorum ilk ay böyle olur bende gecen ay hep sordum araştırdım şimdi istiyorum ki bana yardım ettiler sağolsunlar bende başkasına yardım etmek istiyorum...
Elimdeki bilgileri paylaşmak istiyorum okuyanlara bir yol bir ümit olsun dualarimiz karşılıklı olsun inşallahhh..
Bak ovulasyon testimin renklerine 4 nisanda adetim bitti 6 nisan bekledim hatta sancım vardı 7 nisan sabah cift cizgiyi gördüm bende şaşırdım ve calışma yaptık o gece ve ertesi gece canim...
Allah yardımcımız olsun insallahhh hamiş oluruzzz hepimizzz

Eklentiler

• 20150415_191911.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 98
BENİM DE ARKADAŞ YOK . YANİ VAR DA ÖĞRTMN ARKDŞLAR. SEVMİOM ONLARI

benimde o durum var sınırlı konuda belirli çerçevede konusuyorsun annene anlatamazsın babana hiç anlatılmaz eşimde yazık etkileniyor onun da ruh halını bozdumm adet olursam haftaya kaplıcaya gitcem sol kasıkta ağrım var üşütme yada yanlış hareket sonucudur sıcakta azcık gevseyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…