canım nolur bozma moralini hayırlı bir zamanda mutlaka alacaksın müjdeyi ve inan streste çok etkiliyor bence evin sıcaklığıyla ilgisi yoktur çünkü o zaman kutuplarda yaşayan eskimoların bebeklerinin olmaması lazımİnşallah canım 8 aylık evliyim bebek isteyeli 4. Ayimiz dr gittim normal çıktı hormon yumurtalıklar acaba diyorum çatlama sorunum mu var ? Yine dr a gitmeli miyim çok mu aceleci davranıyorum acaba Rabbim inşallah nasip eder diyorum belki hayirli zamanı degildir diyorum hayirlisiyla bakalım bekliyorum annemin ve annem tarafinin hep 3.aylarin da olmuş bakalım benimki ne zaman tutacak ama ben silikleşince ilişki geç oldu sanirim hepte gece oluyor ve evim çok soğuk üşüyorum belki de yeterli sıcaklık yoksorular sorular beynimi yiyor yaa kendime kızıyorum ama düşünmeye engel olamıyorumm
aynen öyle önemli olan yükselmesi ama şuan gebelik var hayırlısı olsun inşallah daha sonra yaptığın testlerde yükselme görürsün inşallahaslında benim bildiğim referans aralıklarına göre gebelik olması lazım,ama bu testte referans aralıkları farklı. birde benim bat tarihim yarın , erken yaptım benblueflower test yapınca bende gaza geldim :))) şüpheli ilişki tarihi 4 nisan benim. eğer bikaç gün içinde regli olmazsam cuma ve ya c.tesi tekrar test yaptırcam eğer artmışsa sorun yok demek, hayırlısı olsun inşallah
aynen öyle önemli olan yükselmesi ama şuan gebelik var hayırlısı olsun inşallah daha sonra yaptığın testlerde yükselme görürsün inşallah
Bak canım şu an sonuç olmadığı için benim uygulamamın ne kadar doğru olur bilmem.Ben hiç yapmadım test ama merakımdan bişey sormak istiyorum testlerini inceledim 7 nisanda saat:09:00 çift çizgi koyu ama aynı gün akşam 21:00 da bir çizgi silik çıkmış sen ogün sabah mı çalışma yaptın?
Hayırlı olsn canm bat ne zamandi?kan testimi aldımm ama şuan bi karmaşa yaşıyorum değer 56,35 çıktı , fakat referans aralıkları farklı 2-3 hafta : 335-392 gösteriyor , yani aslında şuan düşük bir değer. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin...
Hayırlı olsn canm bat ne zamandi?
Benimde oyle cok yuksek cikmamisti bata 3.gün varken 79 du. Sonradan yukseldi 5 gunde 800e falan cikti. Yabi demem o ki onemli olan katlanmasi. Hayırlısıyla katlanacak insallahhhhhhh :)bat yarın 16 nisan , hayırlısı inşallahh
Benimde oyle cok yuksek cikmamisti bata 3.gün varken 79 du. Sonradan yukseldi 5 gunde 800e falan cikti. Yabi demem o ki onemli olan katlanmasi. Hayırlısıyla katlanacak insallahhhhhhh :)
Bak canım şu an sonuç olmadığı için benim uygulamamın ne kadar doğru olur bilmem.
Ben 6 nisan akşam 7 nisan akşam ve 8 nisan akşam yaptım. Cünkü gecen ay birgün arayla yapmıştım birde böyle deneyelim diye düşündüm.
Cift cizgi görür görmez yapılması önerilmiyor, bir gün önce bir gün sonra bir çok arkadaşların paylaşımı ve pozitif suncu alanlar böyle.
Ama ben sabah cift cizgiyi görünce buraya sordum arkadaşlar akşamı değerlendir dediler. Zaten bir gün öncesi de ilişki olmuştu ertesi günüde extra olsun ne kaybederim dedim :)
Ama cift cizgi gorunce yumurtlama hemen olmadığını yazıyor ve doktorumda aynısını söyledi 24/38 saat icin de yumurtluyor ve 24 saat yumurtlama kanalında yaşıyor. Sperma da kişiye göre değişiyor 3/4/5 gün sürebiliyor hatta cok kaliteli sperma 7 gün yaşadığı bile oluyor.
Eğer sperm hazır olursa erken dölenme olur. Sperm yumurta kanalına ilişki biter bitmez 10/15 dk icinde orda oluyor ve birleşme oluyor. Ama sperm yoksa 24 saat yumurta canlı duruyor sperm ile buluşmak için. Eğer dölenme olursa,
3/4 gün içinde de dölenme hücrelere ayrılma ve bu sürecte rahime düşüp kendisine yerleşme yeri arıyor bu da 2/3 gün sürüyor ve ortalama 7/9 gün içinde bu işlemler yolunda giderse hücrenin salgıladığı bir sıvı kana karışıyor ve kan değerlerinde gözüküyor. Idrar da da 12/14 gün sonra ovulasyon tarihinden.
Ayyy kaptırdım kendimiiii :)
o kadar araştırdım ki ne bileyim bir umut tez zamanda hamile kalma umudu ama ne yaparsak yapalı Allah yazdıysa oluyor...
Canım benim de 47,79 çıktı dün. Sıkındı yok gayet normal bir değer. 10 gün sonra gideceğim bende dr'akan testimi aldımm ama şuan bi karmaşa yaşıyorum değer 56,35 çıktı , fakat referans aralıkları farklı 2-3 hafta : 335-392 gösteriyor , yani aslında şuan düşük bir değer. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin...
Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Ben 12 gündür yapıyorum silik gördüm bugün ama diğer günlere oranla daha koyuydu ama yeterli değil tabi ve adetime 8 gün kaldı ne zaman iki çizgi de aynı olacak bilmiyorumolur mu onu da bilmiyorum
kizlarrr bakin ilk mesajlar :))Başlığımız açılmış olleyyİnşallah uğurlu gelecek bu başlık bize Benim de bugün bitti adetim. Cumartesi günü başlayacağım ovulasyon testine. Ben de ilk kez kullanacağım, bugün ulaştı elime. Laboquick diye bir marka. satıcı sağ olsun çok güzel paketlemiş ve çok yeni tarihlileri yollamış. 24 tane ovulasyon testi yanında da 3 tane gebelik testi var. Ortalama 29 günde 1 adet oluyorum. Yani BAT 16 Mart. İnşallah bu testler sayesinde bu ay tutturacağım ve o gün hamile olduğumu öğreneceğim inşallah. Sizlerin BAT ne zaman? Ve hangi marka test kullanacaksınız kızlar? Bu ay hepimiz hamile kalacağız, buna inanalım ve birbirimize dua etmeyi unutmayalım
Aynî benim durumdasın bende adet biterbitmez ertesi gün oldu. Benim ovulaston testi vardi hem cift cizgiyi gordum hemde senin belortilerinin aynısı vardı.Kizlar benim adetimim 9. günü ama adet bitiminden hemen sonra beyaz sulu akinti basladı. Sol kasikta bir sanci vardi bugun akinti daha yogun ve sag kasikta ara ara bir sanci var. erken mi yumurtluyorum acaba ? Erken yumurtlayanlar nasil anladiniz?
insan kendi ile ayni durumda birini bulunca nasil seviniyor. Ben bu agrilardan dolayi gebelik testi bile yaptim ustune mi gordum acaba diye. : ) Ovu testi yaptim 1 saat once ama t cizgisi henuz silik. Dun calisma olmustu zaten. Bu gece ara : ) sag kasik ara ara sancilaniyor ve inanilmaz idrara cikiyorum 2 gundur. Gece bile uyandiriyorAyn
Aynî benim durumdasın bende adet biterbitmez ertesi gün oldu. Benim ovulaston testi vardi hem cift cizgiyi gordum hemde senin belortilerinin aynısı vardı.
Ovulasyon testi yoksa hemen calışmalara başla derim bu gece...
Kolay gelsin :)
KUZUM YAA BENLE SEVGİ8788 DE DURUM AYNI. SENİNKİLERİ MERVENİNKİNİ NEYİM ALINTILASAYDIN . BİZ HALA UĞRAŞIYOZ :) TESTLERLE . ELİMİZ YÜZÜMÜZ İDRAR GEZİOZ DELİ DELİkizlarrr bakin ilk mesajlar :))
canım nolur bozma moralini hayırlı bir zamanda mutlaka alacaksın müjdeyi ve inan streste çok etkiliyor bence evin sıcaklığıyla ilgisi yoktur çünkü o zaman kutuplarda yaşayan eskimoların bebeklerinin olmaması lazımdüşünmemeye çalış kendini oyalayacak birşeyler yarat biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış kuzum
BENİM DE ARKADAŞ YOK . YANİ VAR DA ÖĞRTMN ARKDŞLAR. SEVMİOM ONLARIVar yaaa çok güzel yerden yakaladın bak işte insan beyni bir süre sonra resmen saçma sapan şeyler üretiyor çünkü neden arama derdine düşmüş bayıldım eskimo acıklamanadoğru söylüyorsun canım ama ne yapacam hiç bir fikrim yok buraya yeni geldim arkadaş yok takılabileceğim birileri yok
kizlarrr bakin ilk mesajlar :))
KUZUM YAA BENLE SEVGİ8788 DE DURUM AYNI. SENİNKİLERİ MERVENİNKİNİ NEYİM ALINTILASAYDIN . BİZ HALA UĞRAŞIYOZ :) TESTLERLE . ELİMİZ YÜZÜMÜZ İDRAR GEZİOZ DELİ DELİ
Çünkü yumurtlaman var kasıkların şişti idrar torbasını sıkıştırıyor birde çok iyi ve ikisi birden yumurtluyorsan daha sancılı olur çok normal bir iki gün içinde gecer.: )
insan kendi ile ayni durumda birini bulunca nasil seviniyor. Ben bu agrilardan dolayi gebelik testi bile yaptim ustune mi gordum acaba diye. : ) Ovu testi yaptim 1 saat once ama t cizgisi henuz silik. Dun calisma olmustu zaten. Bu gece ara : ) sag kasik ara ara sancilaniyor ve inanilmaz idrara cikiyorum 2 gundur. Gece bile uyandiriyor
BENİM DE ARKADAŞ YOK . YANİ VAR DA ÖĞRTMN ARKDŞLAR. SEVMİOM ONLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?