SENİN ÇALIŞMA GECE OLDUYSA BELLİ Kİ 21.00 DEN SONRA YANİ SİLİKLEŞİNCE OLMUŞ. BENİM TEZ DOĞRULANIR SEN DE HAMİLEYSEN. TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİNÇünkü yumurtlaman var kasıkların şişti idrar torbasını sıkıştırıyor birde çok iyi ve ikisi birden yumurtluyorsan daha sancılı olur çok normal bir iki gün içinde gecer.
Çooookkk sevin bunu hissetmeyen ve hatta hiç yumurtlamayan bayanlar var yada inne ile catlama oluyor valla o kadar sevinenler varki okuyorum arkadaşlarda nerdeyse zil takıp oynuyacaklar
Ben seni çok iyi anlıyorum ilk ay böyle olur bende gecen ay hep sordum araştırdım şimdi istiyorum ki bana yardım ettiler sağolsunlar bende başkasına yardım etmek istiyorum...
Elimdeki bilgileri paylaşmak istiyorum okuyanlara bir yol bir ümit olsun dualarimiz karşılıklı olsun inşallahhh..
Bak ovulasyon testimin renklerine 4 nisanda adetim bitti 6 nisan bekledim hatta sancım vardı 7 nisan sabah cift cizgiyi gördüm bende şaşırdım ve calışma yaptık o gece ve ertesi gece canim...
Allah yardımcımız olsun insallahhh hamiş oluruzzz hepimizzz
İNŞALLAH OLMAZSIN . BEBİŞ VARDIR. Bİ İKİMİZ KALDIK . YANİ ESKİLERDEN . :) AY BEN DE KOMİĞİM HA ESKİ DEDİĞİMDE DAHA ŞURDA 2 DİR DENİYORUZbenimde o durum var sınırlı konuda belirli çerçevede konusuyorsunannene anlatamazsın babana hiç anlatılmaz eşimde yazık etkileniyor onun da ruh halını bozdumm adet olursam haftaya kaplıcaya gitcem sol kasıkta ağrım var üşütme yada yanlış hareket sonucudur sıcakta azcık gevseyim :)))
BEN BUGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI BAL TARÇIN ÇÖREK OTU YEDİM ... AYYIYYYĞYY DEDİM BUNEEEE. NEYSE 5 GÜN BÖYLE YAPCAM BAKALIM . EŞİMİ STRESE SOKMİYİM DİYORUM DA . KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İÇ DEDİM HERGÜN Bİ KAŞIKHalaa gün hesaplıyoruz yaaama vardır bunda da bir hayır...
vorones cim taktiklerr geliştiriyoruz artık bak keçiboynuzu kürü içiriyorsun kocişine adetin başlar başlamaz bende yapacağım inşallah önce senin güzel haberini alacağız eğer ben adet olursam olmazsam ben sonra sen olur inşallah ayyy olsunda artık sen ben fark etmez :) yarın test yapmayacam cuma günü 1 gün kala oluyor o zaman yapacagım zati negatif olursa hala cumartesi buyurur benimki gerçi inşallah gelmezz
Valla heycanla bekliyorum evet sabah cift cizgi gece ilişki oldu.SENİN ÇALIŞMA GECE OLDUYSA BELLİ Kİ 21.00 DEN SONRA YANİ SİLİKLEŞİNCE OLMUŞ. BENİM TEZ DOĞRULANIR SEN DE HAMİLEYSEN. TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN
BEN BUGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI BAL TARÇIN ÇÖREK OTU YEDİM ... AYYIYYYĞYY DEDİM BUNEEEE. NEYSE 5 GÜN BÖYLE YAPCAM BAKALIM . EŞİMİ STRESE SOKMİYİM DİYORUM DA . KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İÇ DEDİM HERGÜN Bİ KAŞIK
HAŞLAMA FALAN YAPARSAM SEN DESORUN VAR MESAJI VERMİŞ OLURUM BOZULUR BENİM KOCA. HEVESİ KAÇMASIN ŞİMDİ. ÇOK ŞÜKÜR ONUN TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKMIŞTI. ŞİMDİLİK ONU KAHVE İÇMEYE İKNA ETTİM BAKALIM . NE OLACAK . VALLA DİKKAT EDELİM KENDİMİZE BEN DE BUGÜN İNCİR KOMASINA GİRCEKTİM . SEVERİM ZATEN . YEDİKÇE YİYOMcanımm şifa diyeceğizz artık bu arada keçiboynuzunu hasla içir spermleri çoğaltıp hareketleri hızlandırıyormuş saraçoğlu hoca demiş pekmezi suyu çok etkili değilmiş kii incirde iç aynı zamandaa o değilde bi gün hastanede bulcam kendimiimide fesadından
Valla heycanla bekliyorum evet sabah cift cizgi gece ilişki oldu.
Hayirlisi bakalim ama ona kalırsa gecen ay doktor kontrolu altinda yumurtlama takibi yapıldı echo ile ve doktorun dediği zaman yaptık ama tutmadı malesef gecen ay cok heveslenmiştim o yüzden bu ay ovulasyon testialıp kendim takip ettim.
HAŞLAMA FALAN YAPARSAM SEN DESORUN VAR MESAJI VERMİŞ OLURUM BOZULUR BENİM KOCA. HEVESİ KAÇMASIN ŞİMDİ. ÇOK ŞÜKÜR ONUN TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKMIŞTI. ŞİMDİLİK ONU KAHVE İÇMEYE İKNA ETTİM BAKALIM . NE OLACAK . VALLA DİKKAT EDELİM KENDİMİZE BEN DE BUGÜN İNCİR KOMASINA GİRCEKTİM . SEVERİM ZATEN . YEDİKÇE YİYOM
kızlar yardımcı olur musunuz? bunlar ovulasyon testlerim. 18 inci günüm olmasına rağmen çizgiler aynı olmadı test çizgisi koyulaşmadı sanki. ben bu ay incir kürü yapıyorum 9 gün oldu başlayalı bikaç günde havuç kürü yaptım. onun etkisi olabilir mi? ben daha öncede ovu testi yapmıştım 2 ay önce, 15. gün çizgiler koyuydu. off şaşkınım neden böyle
SENİN ÇALIŞMA GECE OLDUYSA BELLİ Kİ 21.00 DEN SONRA YANİ SİLİKLEŞİNCE OLMUŞ. BENİM TEZ DOĞRULANIR SEN DE HAMİLEYSEN. TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN
Yok benim bayan jinikolok doktorum altan baktı her 22mm dedi tam yumurtlamanın ağzında ve rahim duvarını ölctü kalınlaşmış dedi bugunden sonra gün aşırı değerlendirin dedi.olur inşallah canım içini ferah tut :) birde bişey sorcam canım yumurtanın çatladığını doktor görebilir değil mi ama alttan bakmadan ?
Sabah mı cift cizgiyi görmüşlerdi?canım gece değil ündüz gündüz hamişlerin çoğu silikleşince gündüz çalışma yapmış benim kuzende diyordu gündüzümüz gemiz yoktu diyee hooop hamiş kaldı doğurdu bile 7 aylık oğlumuz varrrhesaplara bakk yaaaa
Cok tesekkurler canim verdigin bilgiler icin : ) insallah dualarimiz kabul olur bu ay hcg de de pozitifleri gorururuz. Amiiiinnn : ) korunmayi birakinca cekmeye basladim bu agrilari zaten yaklasik 2 bucuk aydir. Cok sukur ki vucudumuz saglikli demek ki organlar gorevini yapiyor : ) cok sukur Allah 'a .Çünkü yumurtlaman var kasıkların şişti idrar torbasını sıkıştırıyor birde çok iyi ve ikisi birden yumurtluyorsan daha sancılı olur çok normal bir iki gün içinde gecer.
Çooookkk sevin bunu hissetmeyen ve hatta hiç yumurtlamayan bayanlar var yada inne ile catlama oluyor valla o kadar sevinenler varki okuyorum arkadaşlarda nerdeyse zil takıp oynuyacaklar
Ben seni çok iyi anlıyorum ilk ay böyle olur bende gecen ay hep sordum araştırdım şimdi istiyorum ki bana yardım ettiler sağolsunlar bende başkasına yardım etmek istiyorum...
Elimdeki bilgileri paylaşmak istiyorum okuyanlara bir yol bir ümit olsun dualarimiz karşılıklı olsun inşallahhh..
Bak ovulasyon testimin renklerine 4 nisanda adetim bitti 6 nisan bekledim hatta sancım vardı 7 nisan sabah cift cizgiyi gördüm bende şaşırdım ve calışma yaptık o gece ve ertesi gece canim...
Allah yardımcımız olsun insallahhh hamiş oluruzzz hepimizzz
Olsun kuzum yaaa sizinde olacak yakinda insallahh hissediyrm. Ilk konusmalar geldi aklima baktim öyle. Cok guzel ya geçmişe dönüp bakmak. Cokta gecmedi aslinda 2 ay.bile olmadiKUZUM YAA BENLE SEVGİ8788 DE DURUM AYNI. SENİNKİLERİ MERVENİNKİNİ NEYİM ALINTILASAYDIN . BİZ HALA UĞRAŞIYOZ :) TESTLERLE . ELİMİZ YÜZÜMÜZ İDRAR GEZİOZ DELİ DELİ
canım ama ben 7 nisanda başladım incir kürüne yani adetten itibaren sayınca 10. gün hemen etki etmesi mümkünmü havuç kürünüde 3 gündür yaptım bugün yapmadım havuç kürü hatta.İncir kürünü ve havuc kürünü yaptığımda çatlama erken olmuştu ve ben o sıralar test yapmadığım için kaçırmıştım canım ben 26 günde 6 gün hastalanıyordum normalde 12. günü yumurtlamam olurdu kür yaptığımda 8. gün olmuştu yani adetin bitiminden 2 gün sonra böyle bişey olabilir mi ki bilemedim?
InşaAllahhhh umut inşaAllahhh canım hep beraber ne zaman bat tarihin.denemede 5. ayımız bu ay artık olsun ya( hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama hala olmuyo
BEN BUGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI BAL TARÇIN ÇÖREK OTU YEDİM ... AYYIYYYĞYY DEDİM BUNEEEE. NEYSE 5 GÜN BÖYLE YAPCAM BAKALIM . EŞİMİ STRESE SOKMİYİM DİYORUM DA . KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İÇ DEDİM HERGÜN Bİ KAŞIK
Gercekten kısmet canlar Yaa nekadar plan yapsakta olmuyor yani bende olmamıştı 3 gun ard Arda değerlendirdiğim zaman hamile kalmıştım bu ayda ovuladyoBir gün öncesini de boş geçerim gibi. Çünkü geçen aylarda hep bir gün öncesi de yaptım . Sonra üst üste oluyor olmuyo. Aman olmayacaksa bi de böyle denedik olmadı deriz. Bi işte spermler bekleyince çok pasiflesiyormus o yüzden yumurtlamadan 3 gün önce falan düşünüyorum. Ay tabi bunlar planlar. Hiç tam planladığm gibi olmuyor ki. Neyse valla . Düşün düşün kafayı yicem . Ben biraz kafa dağıtsam iyi olacak
ayben canım dogru zamanda saglikli gelsin ins bir hasta olsaydım bitseydi hemen çalısmalara başlasak daha hasta olamadım 1 2 gun gecikecek galibaCanım bende değiştirmedi ama yumurtlama ağrım çok oldu.
Canım hayırlısı olsun diyelim, demek ki bu ay senin bebişinin zamanı değilmiş. Önümüzdeki ay sağlıkla gelsin inş. Ama hala regl olmadan yine de umudunu kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?