ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İNŞALLAH OLMAZSIN . BEBİŞ VARDIR. Bİ İKİMİZ KALDIK . YANİ ESKİLERDEN . :) AY BEN DE KOMİĞİM HA ESKİ DEDİĞİMDE DAHA ŞURDA 2 DİR DENİYORUZ
Ask olsun beni unutuyorsun bende varım Ins bizlerde Hamis oluruz hatta siz den daha once haber alıcam kesin ins benim 35 gunde olunca coook zaman var ins sizlerin ardından da ben gelirim canim

testlerin pozitifliği için iki çizgininde tam koyu olmasını bekleme herkesin lh değeri aynı değil canım bu yüzden diğer testlere göre en koyu olan test yumurtlama günündür silikleitiği günde çatlama,benim çizgilerde yok denecek kadar azdı ama tuttu dahada koyulaşacak diye beklersen kaçırabilirsin testlerine göre 16sı yumurtlama olmuş 17si çatlamış gibi duruyor o günlerde çalışma oldu mu canım?

İNŞALLAH OLMAZSIN . BEBİŞ VARDIR. Bİ İKİMİZ KALDIK . YANİ ESKİLERDEN . :) AY BEN DE KOMİĞİM HA ESKİ DEDİĞİMDE DAHA ŞURDA 2 DİR DENİYORUZ
hakikaten canım ya daha ne kadar oldu burada yazışmaya başlayalı sizdende müjdeli haberi almaya az kaldı ben biliyorum,hep dualarımdasınız en az sizin gibi umutla bekliyorum güzel haberlerinizi vorones berenay06 sevgi8788 sevdabuzer bu arada sizde beni unutmayın benim bebiş hızlandırsın içeride çalışmayı da artsın şu değerler beklemekten içim çıktı valla

canım zaten 15 ve 16 diğerlerine göre daha koyu. 15. gün çalışma oldu bide 18. gün.geçen ay hep gün aşırı denedik 1 gün ayarla bu seferde 2 günde bir deneyelim dedik. off neler yapıyorum bir bilseniz kendime incir kürü eşime keçiboynuzu kürü, omega 3 kullanıyorum folik asit kullanıyorum. kafayı yedim iyice

Sabah mı cift cizgiyi görmüşlerdi?
Ben sabah cift cizgiyi gördüm o yüzden gece oldu.

Himm bilmiyorum ki canim ckft cizgi ve ertesi gunu iliski sonuclari hamilelik olustu bircok arkadasimizda bende saat 5 e dogru yapiyordum iliski gece oluyordu hep Nasip gerisi biz uzerimize duseni yaptik ko:))

29 nisan canım. erken gebelik testini kaç gün önceden yapabilirim. 27 nisanda yapsam çıkarmı ki bat tan 2 gün önce. allah kimseye aratmasın inşallah ya

Insallah canim ben 4 gun kala yaptim negatif su an iki gun var ama yok sanirim adet belirtilerim basladi 18 ine gelir kirmizilar gerci keskem gelmese ama hayirlisi bakalim uc gun kala yapip hamileligi ogrenen cok canim insallah hamissindir :))

Ask olsun beni unutuyorsun bende varım Ins bizlerde Hamis oluruz hatta siz den daha once haber alıcam kesin ins benim 35 gunde olunca coook zaman var ins sizlerin ardından da ben gelirim canim

Canim kanda baktirdin mi bir daha belki vardir insallah canim hepimize ve isteyenlere nasip olur hayirlisiyla uzulme incir ve hAvuc suyu kuru dene tabi bi problem yoksa insallah tutunur bebislerimizz..

Canimm insallah buyur gelisir icini ferah tut Rabbim bi nefes verdiyse birden gelisiverir saglikla biyur insallahh :) balik ye ceviz ye bol yesillik ye bu tur seyler gelistiriyormus haa birde komsumuz gunde iki yumurta ve haftada on kilo yogurt tuketmis anne fazla kilo almadi bebiste masallah saglikli :))

12. güne kadar devam, alışıyorsun zaten. Günde 2-3 tane kuru incirde yiyin gari

Canim ya benher sabah ac karnina 4 incir yiyordum ve folik iciyordum ve ceviz yiyordum acaba yumurta buyuyup catlamadan atiliyor mu? Mumkun mu? Sen deneyimli bi anne olarakyumurtanin catladigini anlayabiliyor muydun? Ben de ki tek belirtii iki gun suren uzayan akinti zaten o zaman ikiside koyu oluyor ama catliyor mu? Bilemedim (

İlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.

Kizlarrrrr mehabalarrr :)
Bugun ov testinde koyu iki cizgi gordum aksama dogru bidaha yapicam o dahada koyu olur sanirim
Tecrubeli arkdslar dun iliski oldu ama disariya gitti cogu disariya bugun olun olmasin sizce

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Bildigim kadariyla yerlesme kanamasini gormek icin erken daha.

Ben de Yerleşme kanaması 6-10 gün sonra belli oluyo diye biliyorum canm bi bak istersen ne kadar sürcek belki endişelenck bişiy yoktur

29 nisan canım. erken gebelik testini kaç gün önceden yapabilirim. 27 nisanda yapsam çıkarmı ki bat tan 2 gün önce. allah kimseye aratmasın inşallah ya

ben bata 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı , bat bugün , dünde kan tahlili yaptım ama hcg değeri henüz düşük. bence bu kadar erken yapmamak lazım bu sefer kafa fazla insan kafaya takıyor,nacizane tavsiyem regl dönemini en az 4-5 gün geçtikten sonra test yapıp , kan tahlili yaptırmak. Benimde aslında amacım öyleydi ama çok aşırı farklılıklar hissettiğim için bu kadar beklentiye girdim, bi de gaza geldim :)) şimdi hcg değerinin artmasını bekliyorum ama günler hiçççç geçmiyoooo

Bugun ov testinde koyu iki cizgi gordum aksama dogru bidaha yapicam o dahada koyu olur sanirim
Tecrubeli arkdslar dun iliski oldu ama disariya gitti cogu disariya bugun olun olmasin sizce

tavsiyem bu akşam değil , yarın olmasıdır.çünkü çift çizgiyi gördüğün gün yumurtlama olmuyor 24-36 saat içinde olacağını söylüyor.buna görede ben bu akşam dinlenme sonrasında ilişki olmalı

Kızlar ovula marka ile laboquick in farkı var bence. Bugün ilk testi yaptım c gayet koyu ve net. Ovula böyle değildi . İnşallah yumurtlama gününde de t ve c çok koyu çıkar ve yaniltmaz

İlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.
Ben şimdiden yumurtlama çizginı gördüğümü kaçırdığımi testlerin bozuk çıktığını falan rüyamda görmeye başladım . Ben nasıl stres siz yapıcam bu işi ya. Ayyy sen hamisssin yaaa . Düşündükçe mutlu oluyorum. Umut oluyosun bana

Benim de bu ay çift çizgi öncesi akşam, çift çizgi sonrası sabah oldu. Bu şekilde tuttu. Dünden sende ne kadar dışarı aksada vardır zaten. Eğer akşam koyuluk devam ediyorsa yarın sabahı mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…