Ins canimm ins bizlerde guzel haberler alirizda hep beraber hamışler topigine dolusuruzcanım hayırlısı inşallah bu ay değilse önümüzdeki ay alacaksın güzel haberlerini
Ask olsun beni unutuyorsun bende varımİNŞALLAH OLMAZSIN . BEBİŞ VARDIR. Bİ İKİMİZ KALDIK . YANİ ESKİLERDEN . :) AY BEN DE KOMİĞİM HA ESKİ DEDİĞİMDE DAHA ŞURDA 2 DİR DENİYORUZ
testlerin pozitifliği için iki çizgininde tam koyu olmasını bekleme herkesin lh değeri aynı değil canım bu yüzden diğer testlere göre en koyu olan test yumurtlama günündür silikleitiği günde çatlama,benim çizgilerde yok denecek kadar azdı ama tuttu dahada koyulaşacak diye beklersen kaçırabilirsin testlerine göre 16sı yumurtlama olmuş 17si çatlamış gibi duruyor o günlerde çalışma oldu mu canım?kızlar yardımcı olur musunuz? bunlar ovulasyon testlerim. 18 inci günüm olmasına rağmen çizgiler aynı olmadı test çizgisi koyulaşmadı sanki. ben bu ay incir kürü yapıyorum 9 gün oldu başlayalı bikaç günde havuç kürü yaptım. onun etkisi olabilir mi? ben daha öncede ovu testi yapmıştım 2 ay önce, 15. gün çizgiler koyuydu. off şaşkınım neden böyle
hakikaten canım ya daha ne kadar oldu burada yazışmaya başlayalı sizdende müjdeli haberi almaya az kaldı ben biliyorum,hep dualarımdasınız en az sizin gibi umutla bekliyorum güzel haberleriniziİNŞALLAH OLMAZSIN . BEBİŞ VARDIR. Bİ İKİMİZ KALDIK . YANİ ESKİLERDEN . :) AY BEN DE KOMİĞİM HA ESKİ DEDİĞİMDE DAHA ŞURDA 2 DİR DENİYORUZ
canım zaten 15 ve 16 diğerlerine göre daha koyu. 15. gün çalışma oldu bide 18. gün.geçen ay hep gün aşırı denedik 1 gün ayarla bu seferde 2 günde bir deneyelim dedik. off neler yapıyorum bir bilseniztestlerin pozitifliği için iki çizgininde tam koyu olmasını bekleme herkesin lh değeri aynı değil canım bu yüzden diğer testlere göre en koyu olan test yumurtlama günündür silikleitiği günde çatlama,benim çizgilerde yok denecek kadar azdı ama tuttu dahada koyulaşacak diye beklersen kaçırabilirsin testlerine göre 16sı yumurtlama olmuş 17si çatlamış gibi duruyor o günlerde çalışma oldu mu canım?
29 nisan canım. erken gebelik testini kaç gün önceden yapabilirim. 27 nisanda yapsam çıkarmı ki bat tan 2 gün önce. allah kimseye aratmasın inşallah yaInşaAllahhhh umut inşaAllahhh canım hep beraber ne zaman bat tarihin.
Sabah mı cift cizgiyi görmüşlerdi?
Ben sabah cift cizgiyi gördüm o yüzden gece oldu.
29 nisan canım. erken gebelik testini kaç gün önceden yapabilirim. 27 nisanda yapsam çıkarmı ki bat tan 2 gün önce. allah kimseye aratmasın inşallah ya
Ask olsun beni unutuyorsun bende varımIns bizlerde Hamis oluruz hatta siz den daha once haber alıcam kesin ins benim 35 gunde olunca coook zaman var ins sizlerin ardından da ben gelirim canim
hakikaten canım ya daha ne kadar oldu burada yazışmaya başlayalı sizdende müjdeli haberi almaya az kaldı ben biliyorum,hep dualarımdasınız en az sizin gibi umutla bekliyorum güzel haberlerinizivorones berenay06 sevgi8788 sevdabuzer bu arada sizde beni unutmayın benim bebiş hızlandırsın içeride çalışmayı da artsın şu değerler beklemekten içim çıktı valla
12. güne kadar devam, alışıyorsun zaten. Günde 2-3 tane kuru incirde yiyin gari
İlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.Canim ya benher sabah ac karnina 4 incir yiyordum ve folik iciyordum ve ceviz yiyordum acaba yumurta buyuyup catlamadan atiliyor mu? Mumkun mu? Sen deneyimli bi anne olarakyumurtanin catladigini anlayabiliyor muydun? Ben de ki tek belirtii iki gun suren uzayan akinti zaten o zaman ikiside koyu oluyor ama catliyor mu? Bilemedim(
Bildigim kadariyla yerlesme kanamasini gormek icin erken daha.kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
Ben de Yerleşme kanaması 6-10 gün sonra belli oluyo diye biliyorum canm bi bak istersen ne kadar sürcek belki endişelenck bişiy yokturkızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
29 nisan canım. erken gebelik testini kaç gün önceden yapabilirim. 27 nisanda yapsam çıkarmı ki bat tan 2 gün önce. allah kimseye aratmasın inşallah ya
Kizlarrrrr mehabalarrr :)
Bugun ov testinde koyu iki cizgi gordum aksama dogru bidaha yapicam o dahada koyu olur sanirim
Tecrubeli arkdslar dun iliski oldu ama disariya gitti cogu disariya bugun olun olmasin sizce
Ben şimdiden yumurtlama çizginı gördüğümü kaçırdığımi testlerin bozuk çıktığını falan rüyamda görmeye başladım . Ben nasıl stres siz yapıcam bu işi ya. Ayyy sen hamisssin yaaa . Düşündükçe mutlu oluyorum. Umut oluyosun banaİlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.
Benim de bu ay çift çizgi öncesi akşam, çift çizgi sonrası sabah oldu. Bu şekilde tuttu. Dünden sende ne kadar dışarı aksada vardır zaten. Eğer akşam koyuluk devam ediyorsa yarın sabahı mutlaka değerlendirKizlarrrrr mehabalarrr :)
Bugun ov testinde koyu iki cizgi gordum aksama dogru bidaha yapicam o dahada koyu olur sanirim
Tecrubeli arkdslar dun iliski oldu ama disariya gitti cogu disariya bugun olun olmasin sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?