ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnşallah canım artar değerlerin stres yapma.Rabbim canı verdi o hücrelere bebis çıktı yola.allahım onu koruma altına almıştır merak etme annesi

Kızlar ovula marka ile laboquick in farkı var bence. Bugün ilk testi yaptım c gayet koyu ve net. Ovula böyle değildi . İnşallah yumurtlama gününde de t ve c çok koyu çıkar ve yaniltmaz
İnşallah canımmm hergün aynı saatte yapmayı unutma. Çok koyulaştığında sabah akşam yap.
Hamişim demiii valla benimde inanasım gelmiyor Sen hergün paylaş buradan testlerini ben de yardımcı olmaya çalırım canımcım

Insallah canim ben 4 gun kala yaptim negatif su an iki gun var ama yok sanirim adet belirtilerim basladi 18 ine gelir kirmizilar gerci keskem gelmese ama hayirlisi bakalim uc gun kala yapip hamileligi ogrenen cok canim insallah hamissindir :))
4 gün kala değil de 2 gün kala çıkmasi muhtemel . Yapsan mi ki bidaaaa

Tamam canım . Yardımcı olacağından eminim . Çok iyisiniz hepiNiz. İyi ki varsınız.

İlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.

Bilemedim ya bakalım hayırlısı 18 nisan da belli olur zaten 

sende benim gibisin arkadaş canlısı birisi olarak benimde burda hiç arkadaşım yok varım yoğum kk :)))buarada üzülme canım çalışmalara hep bereber devam ederiz burda allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....

bulabilirsen mesir macunuda ver canım

Amiinnn inşallah canım olacak inşallah Rabbimin izniyle o güzel haber i bizlerde paylaşacağız :))

ayyy kuzum sağolasın bebişini allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin

Kızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 107
canım bu kadar stres yapma biliyorsun stresde etkiliyor hamışlıği

ya aaa hemen olumsuz düşünme belkide hamilesindir

ya aaa hemen olumsuz düşünme belkide hamilesindir
Canım Cok korkuyorum benn ne yapacağımı sasirdim daha once 4 aylıkken kaybettim simdi cok silik allahıma dua ediyorum aynı seyleri yasatmasin Rabbim bana onlar hep saglikli olsunlar ben sabah birdaha yapayım degilmi ozaman anlaşılır ne olur dua edin bana ya ben temizlik yaptık okadar ya varsa ayy ben ne yapicam ne yapiyim

Canım bu şekilde çıktığını gören herkes hamile test yaptır bence yarın keşke bende görebilmek vorones de :)) bak birde adetten 10 gün sonra test yaptırın diyo çoğu kişi umutlu ol bence

İçini ferah tut ve keyfine bak dua edelim bolca isteyen herkese nasip olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…