İnşallah canım artar değerlerin stres yapma.Rabbim canı verdi o hücrelere bebis çıktı yola.allahım onu koruma altına almıştır merak etme annesihakikaten canım ya daha ne kadar oldu burada yazışmaya başlayalı sizdende müjdeli haberi almaya az kaldı ben biliyorum,hep dualarımdasınız en az sizin gibi umutla bekliyorum güzel haberlerinizivorones berenay06 sevgi8788 sevdabuzer bu arada sizde beni unutmayın benim bebiş hızlandırsın içeride çalışmayı da artsın şu değerler beklemekten içim çıktı valla
İnşallah canımmm hergün aynı saatte yapmayı unutma. Çok koyulaştığında sabah akşam yap.Kızlar ovula marka ile laboquick in farkı var bence. Bugün ilk testi yaptım c gayet koyu ve net. Ovula böyle değildi . İnşallah yumurtlama gününde de t ve c çok koyu çıkar ve yaniltmaz
Hamişim demiii valla benimde inanasım gelmiyorBen şimdiden yumurtlama çizginı gördüğümü kaçırdığımi testlerin bozuk çıktığını falan rüyamda görmeye başladım . Ben nasıl stres siz yapıcam bu işi ya. Ayyy sen hamisssin yaaa . Düşündükçe mutlu oluyorum. Umut oluyosun bana
4 gün kala değil de 2 gün kala çıkmasi muhtemel . Yapsan mi ki bidaaaaInsallah canim ben 4 gun kala yaptim negatif su an iki gun var ama yok sanirim adet belirtilerim basladi 18 ine gelir kirmizilar gerci keskem gelmese ama hayirlisi bakalim uc gun kala yapip hamileligi ogrenen cok canim insallah hamissindir :))
Tamam canım . Yardımcı olacağından eminim . Çok iyisiniz hepiNiz. İyi ki varsınız.İnşallah canımmm hergün aynı saatte yapmayı unutma. Çok koyulaştığında sabah akşam yap.
Hamişim demiii valla benimde inanasım gelmiyorSen hergün paylaş buradan testlerini ben de yardımcı olmaya çalırım canımcım
İlla ağrı olacak diye birşey yok canım, kimisinde de mesela uzayan akıntı olmuyormuş. Ama yine de yumurtluyormuş. Ben bu ay yumurtlama ağrısını 2 gün çektim sağ bacağıma vuruyordu ağrısı.
4 gün kala değil de 2 gün kala çıkmasi muhtemel . Yapsan mi ki bidaaaa
sende benim gibisin arkadaş canlısı birisi olarak benimde burda hiç arkadaşım yok varım yoğum kk :)))buarada üzülme canım çalışmalara hep bereber devam ederiz burda allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....Var yaaa çok güzel yerden yakaladın bak işte insan beyni bir süre sonra resmen saçma sapan şeyler üretiyor çünkü neden arama derdine düşmüş bayıldım eskimo acıklamanadoğru söylüyorsun canım ama ne yapacam hiç bir fikrim yok buraya yeni geldim arkadaş yok takılabileceğim birileri yok
bulabilirsen mesir macunuda ver canımBEN BUGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI BAL TARÇIN ÇÖREK OTU YEDİM ... AYYIYYYĞYY DEDİM BUNEEEE. NEYSE 5 GÜN BÖYLE YAPCAM BAKALIM . EŞİMİ STRESE SOKMİYİM DİYORUM DA . KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İÇ DEDİM HERGÜN Bİ KAŞIK
valla bu deneyeceklerimizi bi deneyelim . olmadı onları da gelecek ayların stratejisi yaparızbulabilirsen mesir macunuda ver canım
sende benim gibisin arkadaş canlısı birisi olarak benimde burda hiç arkadaşım yok varım yoğum kk :)))buarada üzülme canım çalışmalara hep bereber devam ederiz burda allahım hayırlısını nasip etsin bizlere....
allahım gönlune göre verir inşallahdenemede 5. ayımız bu ay artık olsun ya( hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama hala olmuyo
valla bu deneyeceklerimizi bi deneyelim . olmadı onları da gelecek ayların stratejisi yaparız
adet oldunmu canım tühh ya ben senle ilgili hep hamile diye düşünüyordum neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)Ins canimm ins bizlerde guzel haberler alirizda hep beraber hamışler topigine dolusuruz
ayyy kuzum sağolasın bebişini allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsinhakikaten canım ya daha ne kadar oldu burada yazışmaya başlayalı sizdende müjdeli haberi almaya az kaldı ben biliyorum,hep dualarımdasınız en az sizin gibi umutla bekliyorum güzel haberlerinizivorones berenay06 sevgi8788 sevdabuzer bu arada sizde beni unutmayın benim bebiş hızlandırsın içeride çalışmayı da artsın şu değerler beklemekten içim çıktı valla
canım bu kadar stres yapma biliyorsun stresde etkiliyor hamışlığiBen şimdiden yumurtlama çizginı gördüğümü kaçırdığımi testlerin bozuk çıktığını falan rüyamda görmeye başladım . Ben nasıl stres siz yapıcam bu işi ya. Ayyy sen hamisssin yaaa . Düşündükçe mutlu oluyorum. Umut oluyosun bana
ya aaa hemen olumsuz düşünme belkide hamilesindirKızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam
Canım Cok korkuyorum benn ne yapacağımı sasirdim daha once 4 aylıkken kaybettim simdi cok silik allahıma dua ediyorum aynı seyleri yasatmasin Rabbim bana onlar hep saglikli olsunlar ben sabah birdaha yapayım degilmi ozaman anlaşılır ne olur dua edin bana ya ben temizlik yaptık okadar ya varsa ayy ben ne yapicam ne yapiyimya aaa hemen olumsuz düşünme belkide hamilesindir
Kızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam
Canım Cok korkuyorum benn ne yapacağımı sasirdim daha once 4 aylıkken kaybettim simdi cok silik allahıma dua ediyorum aynı seyleri yasatmasin Rabbim bana onlar hep saglikli olsunlar ben sabah birdaha yapayım degilmi ozaman anlaşılır ne olur dua edin bana ya ben temizlik yaptık okadar ya varsa ayy ben ne yapicam ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?