ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Cok silik degilmi canım ins öyledir korkuyorum sabah birdaha yapayım eğer çıkarsa gideyim kan vermeye daha oncede silik cizgi gordum sabahına birsey çıkmadı test bozulmuş insss doğrudur ins sagliklidir tek istegim saglikli olsun ben bütün ümidimi yitirmiştim temizlik yaptım bir sürü

ayyyyyyyyyyyy hamilesin benceeeeeee

ne ümitsizlik yaşıyorsun beyybisiiii.. bence hamilesin . ayyy süper bihaber bu.. şimdi mi gitsen acile falan . ay heyecan yaptım . adet gelmedi dimi hiç kahve akıntı falan

canımmmmm. senin de 18 inde müjdeli haberi alıcaz bence. ay ayol bi ben kaldım . ben de 4 mayısta veririm haberi. olmadı 29 mayıs ta nasippppppppp

kuzum dualarım seninle gönlünü ferah tut sabah bir daha test yap .o kadar bahar temizliğine lütfed,p gelmesi gerekıyor bebişin inşallah inşallah inşallah

Ay delimisin sennn hamilesin canım işteee Kimyasalı nerden çıkardın benim de böyle çıktı ya işte. Hep iyi düşün iyi şeyler olsun Tebrikler canım, yarın doooğru kan vermeye

Ay delimisin sennn hamilesin canım işteee Kimyasalı nerden çıkardın benim de böyle çıktı ya işte. Hep iyi düşün iyi şeyler olsun Tebrikler canım, yarın doooğru kan vermeye
hıhhh ben de seni bekliyordum . gel de de şuna hamişşin sen diye. hemen de kimyasal die korkar . ay bu benden çok felaket tellalı. ben modu değiştirdim valla stres yok umut çokk :) hoş ben ikizler burcuyum çok sürmez bu hallerim . biraz sonra karalar da bağlarım yani. inşallah ovu. günümde stressiz olurum :)

Canım deli misin testte silik çıkmasının kimyasalla kesinlikle alakası yok sakın korkma kimyasal kanda gebelik tespit edildikten sonra değerin aniden düşmesiyle oluyor ben yaşadım benim 2. çizgim senden çok daha silikti silik olmasının tek nedeni bebişin küçük olması valla var ikinci çizgin hamilesin bence yarın tekrarla testini sonra doğru kan vermeye

Eneee ben de ikizlerim 27 Mayıs

ne ümitsizlik yaşıyorsun beyybisiiii.. bence hamilesin . ayyy süper bihaber bu.. şimdi mi gitsen acile falan . ay heyecan yaptım . adet gelmedi dimi hiç kahve akıntı falan
Canım yemin ediyorumki sevinemedim bile kendimi okadar hazirlamisimki olmadı diye birde test silik herkesin adet gunu kopkoyu benimse silik korkuyorum saglikli degilse diye birde emin olmak icin once sabah test yapicam eğer çıkarsa kan vermeye giderim hemen ins vardır ins sagliklidir umarım guzel haberler veririm

Canım hatırlamıyo musun benim çizgim çok daha silikti testin sağlıkla alakası yok sadece döllenmeye alakalı Aynı bende yapmıştım bir sürü temizlik Allah yazdıktan sonra hiçbirşey olmaz korkma hayırlı olsun tatlım ya çok sevindim

Canimm gercektenmii adet günümü silikdi ya insss vardır canım soktayim ben ümidi kestim temizlik yaptım koltuk falan cektim ins vardır ins sagliklidir yarın belli olacak

Canimm gercektenmii adet günümü silikdi ya insss vardır canım soktayim ben ümidi kestim temizlik yaptım koltuk falan cektim ins vardır ins sagliklidir yarın belli olacak
Ohooo ben de bu pazartesi koca evin camlarını sildim, balkon yıkadım ( yan da inşaat var öyle böyle uğraşmadım hani ) Lütfen gönlünü ferah tut tatlım, yarın sabah kan ver öğlen de bize sonucunu yaz hemen

Yaa ben inanamıyorum ki ben tüm ümidimi kesmiştim ayyy ins dediğin gibidir canım ya allahım ins nasip etmiştir yarın sabah bir yapayım test dogrumu diye sonra kan vermeye gidicem

Ayyy siz boyle dedikxe icimde ümit artıyor insss hamileyimdir canım ya evettt seninde öyleydi dogru diyorsun nebileyim hamile degil diye bir sürü temizlik yaptım ins iyidir varsa hayirlisiyla saglikla ins

Kızlarrrrr ovulasyon testlerimin devamıı

Eklentiler

• 20150416_205634.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…