ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yarın mutlaka haber vericem sabah testi yapayım ondada cizgi çıkarsa kan vermeye gideyim Yaa eğer varsa bebis esime cok buyuk süpriz olacak cunku ben yok diye kendim inanmıştım oda umudu kesmişti bu ay ve hic dikkat bile etmedim ins canım hamileyimdir dularinizi eksik etmeyin

Ya yerim sizi oyle iyisinizki suan evde tekim birde üstümdeki korku panik ne yapacağımı bilememek şaşkınlık belirsizlik ySarken hepsini kovdunuz Allah razı olsun hepinizden allahım tez zamanda yani Mayıs'ta sizlerden haberleri alicaz ins yarında ben alırım ins dualarınızı eksik etmeyin olurmu

Canimmmm sabahnolmaz bizim yaa aksam yaptigimda da ayni koyuluk vardi ama iste sabh olmaz ya ise gdyrum esimde gdyor yatip bekleyemm cunku o yuzden

Oyle olucak canim artik bugun olmuyor ilsiki yarin olucak insallah kacirmayiz zamani

Sabah güzel haberini alıcaz inşallah. Cuma mübarek gün rabbim kan sonucunu da pozitif sağlıklı gösterecek. Çok güzel heyecanlar ya. Ama ben senin için bu ay gerçekten çok umutluydum . Ve nihayet sen de hamisssin

Kizlar merhaba. Ne olur ovu. testlerime bakip yorumlarmisiniz. Gerci isiktan dolayi iyi gorunmuyor ama t hala koyu degil. 2 gundur sag sol kasik agrilarim vardi. Bugun azaldi ama yumurtam catladi mi bilmiyorum. Bu sabah atesim 36.0 dan 36.6 yukselmisti.

Eklentiler

• 20150416_231259.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 95
Dualarımız seninleeeee...
Icini ferah tut Rabbim yardımcın olsun...
Bende cok sevindim bas baya hamilesin insaAllahhhh

Döngün kaç gün bilmiyorum ama henüz yumurtlamamışsın testlere göre canım

Allah razı olsun canım ins güzell haber veririm kız sen hep dedin ben bütün ümidimi kesmiştim ins allahım hepimize saglikli evlatlar versin ins Mayıs'ta senden haber gelecek

Markadan markaya ve idrardaki HCG'ye göre değişir o koyuluk. Ben sana hamilesin demiştim ki şu an kesin öylesin Tebrik ediyorum caaannıımmm

Markadan markaya ve idrardaki HCG'ye göre değişir o koyuluk. Ben sana hamilesin demiştim ki şu an kesin öylesin Tebrik ediyorum caaannıımmm
Yaa ilk defa boyle birsey yasadım burda kızlar sen hamilesin dediler ama benim hic ümidim yoktu sende hep dedin banaIns yarın Sabah'ta görürüm dualariniza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden canım benim ins guzel haberler alirim

Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzunu Hamilelerin 6.hissi kuvvetli olur yarın doktordan da duyacaksın inşallah "tebrikler hamilesiniz" cümlesini

Bende dedim ben deee

Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzunu Hamilelerin 6.hissi kuvvetli olur yarın doktordan da duyacaksın inşallah "tebrikler hamilesiniz" cümlesini
Ayy vallahi oylesiniz canlarım ya amin insss neguzel söyledin allahım dan hayırlısını diliyorum

bende ovulasyon testi yapıyorum ama adetim düzensiz önerisi olan varmı?geçen ay iğneyle adet oldum.yasmin kullandım 1.5 sene sonrasında böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…