Yarın mutlaka haber vericem sabah testi yapayım ondada cizgi çıkarsa kan vermeye gideyim Yaa eğer varsa bebis esime cok buyuk süpriz olacak cunku ben yok diye kendim inanmıştım oda umudu kesmişti bu ay ve hic dikkat bile etmedim ins canım hamileyimdir dularinizi eksik etmeyinOhooo ben de bu pazartesi koca evin camlarını sildim, balkon yıkadım ( yan da inşaat var öyle böyle uğraşmadım hani) Lütfen gönlünü ferah tut tatlım, yarın sabah kan ver öğlen de bize sonucunu yaz hemen
Ya yerim sizi oyle iyisinizki suan evde tekim birde üstümdeki korku panik ne yapacağımı bilememek şaşkınlık belirsizlik ySarken hepsini kovdunuz Allah razı olsun hepinizden allahım tez zamanda yani Mayıs'ta sizlerden haberleri alicaz ins yarında ben alırım ins dualarınızı eksik etmeyin olurmuhıhhh ben de seni bekliyordum . gel de de şuna hamişşin sen diye. hemen de kimyasal die korkar . ay bu benden çok felaket tellalı. ben modu değiştirdim valla stres yok umut çokk :) hoş ben ikizler burcuyum çok sürmez bu hallerim . biraz sonra karalar da bağlarım yani. inşallah ovu. günümde stressiz olurum :)
Canimmmm sabahnolmaz bizim yaa aksam yaptigimda da ayni koyuluk vardi ama iste sabh olmaz ya ise gdyrum esimde gdyor yatip bekleyemm cunku o yuzdenBenim de bu ay çift çizgi öncesi akşam, çift çizgi sonrası sabah oldu. Bu şekilde tuttu. Dünden sende ne kadar dışarı aksada vardır zaten. Eğer akşam koyuluk devam ediyorsa yarın sabahı mutlaka değerlendir
Oyle olucak canim artik bugun olmuyor ilsiki yarin olucak insallah kacirmayiz zamanitavsiyem bu akşam değil , yarın olmasıdır.çünkü çift çizgiyi gördüğün gün yumurtlama olmuyor 24-36 saat içinde olacağını söylüyor.buna görede ben bu akşam dinlenme sonrasında ilişki olmalı
Sabah güzel haberini alıcaz inşallah. Cuma mübarek gün rabbim kan sonucunu da pozitif sağlıklı gösterecek. Çok güzel heyecanlar ya. Ama ben senin için bu ay gerçekten çok umutluydum . Ve nihayet sen de hamisssinCanım yemin ediyorumki sevinemedim bile kendimi okadar hazirlamisimki olmadı diye birde test silik herkesin adet gunu kopkoyu benimse silik korkuyorum saglikli degilse diye birde emin olmak icin once sabah test yapicam eğer çıkarsa kan vermeye giderim hemen ins vardır ins sagliklidir umarım guzel haberler veririm
Kacirmazsin inşallah canım.Oyle olucak canim artik bugun olmuyor ilsiki yarin olucak insallah kacirmayiz zamani
Dualarımız seninleeeee...Ya yerim sizi oyle iyisinizki suan evde tekim birde üstümdeki korku panik ne yapacağımı bilememek şaşkınlık belirsizlik ySarken hepsini kovdunuz Allah razı olsun hepinizden allahım tez zamanda yani Mayıs'ta sizlerden haberleri alicaz ins yarında ben alırım ins dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Ayyyy neerden nereyekizlarrr bakin ilk mesajlar :))
Döngün kaç gün bilmiyorum ama henüz yumurtlamamışsın testlere göre canımKizlar merhaba. Ne olur ovu. testlerime bakip yorumlarmisiniz. Gerci isiktan dolayi iyi gorunmuyor ama t hala koyu degil. 2 gundur sag sol kasik agrilarim vardi. Bugun azaldi ama yumurtam catladi mi bilmiyorum. Bu sabah atesim 36.0 dan 36.6 yukselmisti.
Allah razı olsun canım ins güzell haber veririm kız sen hep dedin ben bütün ümidimi kesmiştim ins allahım hepimize saglikli evlatlar versin ins Mayıs'ta senden haber gelecekSabah güzel haberini alıcaz inşallah. Cuma mübarek gün rabbim kan sonucunu da pozitif sağlıklı gösterecek. Çok güzel heyecanlar ya. Ama ben senin için bu ay gerçekten çok umutluydum . Ve nihayet sen de hamisssin
Allah razı olsun canım benim aminn inss öyledir yarın sabah test yapayım sonra kan testine gitcemDualarımız seninleeeee...
Icini ferah tut Rabbim yardımcın olsun...
Bende cok sevindim bas baya hamilesin insaAllahhhh
Markadan markaya ve idrardaki HCG'ye göre değişir o koyuluk. Ben sana hamilesin demiştimKızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam
Yaa ilk defa boyle birsey yasadım burda kızlar sen hamilesin dediler ama benim hic ümidim yoktu sende hep dedin banaMarkadan markaya ve idrardaki HCG'ye göre değişir o koyuluk. Ben sana hamilesin demiştimki şu an kesin öylesin Tebrik ediyorum caaannıımmm
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzunuYaa ilk defa boyle birsey yasadım burda kızlar sen hamilesin dediler ama benim hic ümidim yoktu sende hep dedin banaIns yarın Sabah'ta görürüm dualariniza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden canım benim ins guzel haberler alirim
Bende dedim ben deeeYaa ilk defa boyle birsey yasadım burda kızlar sen hamilesin dediler ama benim hic ümidim yoktu sende hep dedin banaIns yarın Sabah'ta görürüm dualariniza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden canım benim ins guzel haberler alirim
26 veya 27 canim.Döngün kaç gün bilmiyorum ama henüz yumurtlamamışsın testlere göre canım
Evettttt canım sende dedin hemde kac defa yaaa ya hepiniz dediniz bir tek ben inanmadım hala inanamıyorum ins yarın sabah guzel sonuclar alirimBende dedim ben deee
Ayy vallahi oylesiniz canlarım ya amin insss neguzel söyledin allahım dan hayırlısını diliyorumHayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzunuHamilelerin 6.hissi kuvvetli olur yarın doktordan da duyacaksın inşallah "tebrikler hamilesiniz" cümlesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?