ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canimm bencede hamilesin..cunku silikte olsa 2. Cizgi var :) ayy insallah yarin guzel haberlerini duyariz..dualarimiz seninle..

Canimm neden olumsuz dusunuyrsn benimde testim silikti suan bi sıkıntı yok cok şükür olumlu düşün olumlu olsun

Canimm neden olumsuz dusunuyrsn benimde testim silikti suan bi sıkıntı yok cok şükür olumlu düşün olumlu olsun
Canım benim ilişki periyodum söyle oldu. Dün bugün oldu. Şimdi . Hep bekliycem çift çizgi görené kadar. Çizginin öncesi 3 gün perhiz olacak gibi .acaba uygun mu. Çizgiyi görüp bekliyim siliklesme başlayınca ilişki olsun? Diğer arkadaşlar ne dersiniz

yaklaşık bi 45 dakikadır ben neden mesaj atamıyorum kk ya diyorum heralde sistemde bir hata vardır diyordum kiiiiiiii giriş yapmamışım :))))999)) onu fartettim

canuım bencede cizgi silikleşince ilişki olsun tutturanların hepsinin ortak noktası bu bizim gibi çift çizginin üstüne atlamamışlar

berenay06 sabah gözümü açar açmaz acaba test yapmışmıdır diye düşündüm hadi artık güzel haberleri ver bize

Valla iste benim oyle oldu oldu canim hatta 16 mart sabahi testim cok koyu cikti. Aksam 9 gibi tekrar yaptm silik Cikti. o gece olmadi heralde sıvı fazla tukettim ondan böyle cikti diye dusundm. Ertesi gun sabah tekrar yaptm ikinci cizgi yok denecek kadar azdi. Tamam dedim yumurtam catlayacak o gece oldu. Sonrada ara verdm zaten.

inşallah

canım 3 günlük perhiz mantıklı ama 3 gün önce de de olsun bence bi tazelensin spermcikler de

canım 3 günlük perhiz mantıklı ama 3 gün önce de de olsun bence bi tazelensin spermcikler de
İşte onu bi ayarlayabilsem.benim çift çizgi ya 12. Gün ya da 13. Gün çıkıyor geçen ay 10. Gun iliski oldu. 11 boştu. 12 13 tu .tutmadı . Bu ay bakalim. Bekliycem cifté kadar. Okudum da 5 günden sonrası spermcikler dölleme yeteneğini kaybediyormis. İnşallah bu kez de kas yapacakken göz cikarmam

canuım bencede cizgi silikleşince ilişki olsun tutturanların hepsinin ortak noktası bu bizim gibi çift çizginin üstüne atlamamışlar
Aynen ya iki aydır deli gibi iki gün çıkan çift çizgiye atladım. Kendime kızdım da valla . Prospektüste de yazıyor ki zaten çift günü değil ertesi çatlama olur diye . Ayyy inşallah bu kez tutar stratejiler..bir aksilik cikmaz

16 mart oncesi hangi gün olmuştu canım. Anladığım kadarıyla 17 si aksami tuttu ?

Canım adetimin 2. Gunu ve sabahki testim cok silik oyuzden kan vermeye gitmicem Pazartesi ye kadar beklicem artış olursa çizgide. Gidicem biraz koyulasmistir dedim ama nerede ins vardir

Eklentiler

• image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 97
ozaman 12. günü çift çıkmasına ihtimal vererek 9 unu değerlendir bu ay canım ben de çift çizgi tam koyulaşmazsa filan diye düşünerek hem kendimi hem kocişi bezdirdim geçen ay :) sabırla bekleyelim canım geçen ayki ovu günüyle kıyaslayarak takip edelim inşallah bu ay olur

berenay06 sabah gözümü açar açmaz acaba test yapmışmıdır diye düşündüm hadi artık güzel haberleri ver bize
Canım sabah test yaptım silik cizgi hic koyulasma yok offf Pazartesi'ye kadar beklicem ama uzuldum belki artmıştır dedim ama artmamış

Eklentiler

• image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 79
Canimm bencede hamilesin..cunku silikte olsa 2. Cizgi var :) ayy insallah yarin guzel haberlerini duyariz..dualarimiz seninle..
Canım cizgi var ama cok silik adetimin 2. Gunu biraz bekleyip Pazartesi vericem kan testi ins vardır canım ins sagliklidir

Canım sabah test yaptım silik cizgi hic koyulasma yok offf Pazartesi'ye kadar beklicem ama uzuldum belki artmıştır dedim ama artmamış
Ben de artmıştir diye ümitlenmistim de . Bir şe farklı marka yapsan şu kaset testlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…