Canimm bencede hamilesin..cunku silikte olsa 2. Cizgi var :) ayy insallah yarin guzel haberlerini duyariz..dualarimiz seninle..Kızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam
Canimm neden olumsuz dusunuyrsn benimde testim silikti suan bi sıkıntı yok cok şükür olumlu düşün olumlu olsunKızlar dun hasta olmam lazımdı olmadım dun test negatifti biraz once bir deneyim dedim test bu halde ama 4dk sonra boyle oldu sanırım kimyasal cunku silik adet tarihinde koyu olması gerekmezmi yada testte bir hata var sabah tekrarlicam
Canım benim ilişki periyodum söyle oldu. Dün bugün oldu. Şimdi . Hep bekliycem çift çizgi görené kadar. Çizginin öncesi 3 gün perhiz olacak gibi .acaba uygun mu. Çizgiyi görüp bekliyim siliklesme başlayınca ilişki olsun? Diğer arkadaşlar ne dersinizCanimm neden olumsuz dusunuyrsn benimde testim silikti suan bi sıkıntı yok cok şükür olumlu düşün olumlu olsun
canuım bencede cizgi silikleşince ilişki olsun tutturanların hepsinin ortak noktası bu bizim gibi çift çizginin üstüne atlamamışlarCanım benim ilişki periyodum söyle oldu. Dün bugün oldu. Şimdi . Hep bekliycem çift çizgi görené kadar. Çizginin öncesi 3 gün perhiz olacak gibi .acaba uygun mu. Çizgiyi görüp bekliyim siliklesme başlayınca ilişki olsun? Diğer arkadaşlar ne dersiniz
Valla iste benim oyle oldu oldu canim hatta 16 mart sabahi testim cok koyu cikti. Aksam 9 gibi tekrar yaptm silik Cikti. o gece olmadi heralde sıvı fazla tukettim ondan böyle cikti diye dusundm. Ertesi gun sabah tekrar yaptm ikinci cizgi yok denecek kadar azdi. Tamam dedim yumurtam catlayacak o gece oldu. Sonrada ara verdm zaten.Canım benim ilişki periyodum söyle oldu. Dün bugün oldu. Şimdi . Hep bekliycem çift çizgi görené kadar. Çizginin öncesi 3 gün perhiz olacak gibi .acaba uygun mu. Çizgiyi görüp bekliyim siliklesme başlayınca ilişki olsun? Diğer arkadaşlar ne dersiniz
amin canım hepimizin inşallah. ben hep allah isteyen herkese versin diye dua ediyorum.allahım gönlune göre verir inşallah
Insallah canim ben 4 gun kala yaptim negatif su an iki gun var ama yok sanirim adet belirtilerim basladi 18 ine gelir kirmizilar gerci keskem gelmese ama hayirlisi bakalim uc gun kala yapip hamileligi ogrenen cok canim insallah hamissindir :))[/QUOTE
inşallah canım ya inşallah burda hamile olduğumuzuda söylemek kısmet olur
canım 3 günlük perhiz mantıklı ama 3 gün önce de de olsun bence bi tazelensin spermcikler deCanım benim ilişki periyodum söyle oldu. Dün bugün oldu. Şimdi . Hep bekliycem çift çizgi görené kadar. Çizginin öncesi 3 gün perhiz olacak gibi .acaba uygun mu. Çizgiyi görüp bekliyim siliklesme başlayınca ilişki olsun? Diğer arkadaşlar ne dersiniz
İşte onu bi ayarlayabilsem.benim çift çizgi ya 12. Gün ya da 13. Gün çıkıyor geçen ay 10. Gun iliski oldu. 11 boştu. 12 13 tu .tutmadı . Bu ay bakalim. Bekliycem cifté kadar. Okudum da 5 günden sonrası spermcikler dölleme yeteneğini kaybediyormis. İnşallah bu kez de kas yapacakken göz cikarmamcanım 3 günlük perhiz mantıklı ama 3 gün önce de de olsun bence bi tazelensin spermcikler de
Aynen ya iki aydır deli gibi iki gün çıkan çift çizgiye atladım. Kendime kızdım da valla . Prospektüste de yazıyor ki zaten çift günü değil ertesi çatlama olur diye . Ayyy inşallah bu kez tutar stratejiler..bir aksilik cikmazcanuım bencede cizgi silikleşince ilişki olsun tutturanların hepsinin ortak noktası bu bizim gibi çift çizginin üstüne atlamamışlar
16 mart oncesi hangi gün olmuştu canım. Anladığım kadarıyla 17 si aksami tuttu ?Valla iste benim oyle oldu oldu canim hatta 16 mart sabahi testim cok koyu cikti. Aksam 9 gibi tekrar yaptm silik Cikti. o gece olmadi heralde sıvı fazla tukettim ondan böyle cikti diye dusundm. Ertesi gun sabah tekrar yaptm ikinci cizgi yok denecek kadar azdi. Tamam dedim yumurtam catlayacak o gece oldu. Sonrada ara verdm zaten.
Canım adetimin 2. Gunu ve sabahki testim cok silik oyuzden kan vermeye gitmicem Pazartesi ye kadar beklicem artış olursa çizgide. Gidicem biraz koyulasmistir dedim ama nerede ins vardirCanimm neden olumsuz dusunuyrsn benimde testim silikti suan bi sıkıntı yok cok şükür olumlu düşün olumlu olsun
ozaman 12. günü çift çıkmasına ihtimal vererek 9 unu değerlendir bu ay canım ben de çift çizgi tam koyulaşmazsa filan diye düşünerek hem kendimi hem kocişi bezdirdim geçen ay :) sabırla bekleyelim canım geçen ayki ovu günüyle kıyaslayarak takip edelim inşallah bu ay olurİşte onu bi ayarlayabilsem.benim çift çizgi ya 12. Gün ya da 13. Gün çıkıyor geçen ay 10. Gun iliski oldu. 11 boştu. 12 13 tu .tutmadı . Bu ay bakalim. Bekliycem cifté kadar. Okudum da 5 günden sonrası spermcikler dölleme yeteneğini kaybediyormis. İnşallah bu kez de kas yapacakken göz cikarmam
Canım sabah test yaptım silik cizgi hic koyulasma yok offf Pazartesi'ye kadar beklicem ama uzuldum belki artmıştır dedim ama artmamışberenay06 sabah gözümü açar açmaz acaba test yapmışmıdır diye düşündüm hadi artık güzel haberleri ver bize
Canım cizgi var ama cok silik adetimin 2. Gunu biraz bekleyip Pazartesi vericem kan testi ins vardır canım ins sagliklidirCanimm bencede hamilesin..cunku silikte olsa 2. Cizgi var :) ayy insallah yarin guzel haberlerini duyariz..dualarimiz seninle..
Ben de artmıştir diye ümitlenmistim de . Bir şe farklı marka yapsan şu kaset testlerdenCanım sabah test yaptım silik cizgi hic koyulasma yok offf Pazartesi'ye kadar beklicem ama uzuldum belki artmıştır dedim ama artmamış
Gelen giden yok ama dimi canım. Merak etme artacak inşallahCanım sabah test yaptım silik cizgi hic koyulasma yok offf Pazartesi'ye kadar beklicem ama uzuldum belki artmıştır dedim ama artmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?