ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

9 ü bugün canım galiba. Aman dun gece oldu ya ..Aman olmasın beklemeye geçelim artik. Şimdi ben hep üstüste ilski den kacirdigimi düşünüyorum ya bu ay da böyle olsun. Sabırsızlıkla çift çizgiyi bekliyorum bakalım.

üsüste yapma canım bence de ben de düşnmüyorum bu ay hatta gün aşırı sadece ovu günlerinde düşünüyorum bakalım nasıl olcak belli olmuyo gerçi

Berenay06 haydi gelllll . Senin de kendinden eminnn hamileyim dediğini duyalim
Canım diyemiyorum çok isterdim demeyi sabah test taptım gene silik cikti pazartesiyi bekliyorum canım koyulasma artış varmi diye ins yazabilirim hamileyim diye canım basıma gelmeyen kalmadı ovulasyon testleride koyudan açığa dogru gitti siliklesti sıra gebelik testi de dualariniza ihtiyacım var ne olur dua edin bana canim

Naıl tutturcan canım öyle çok da ara vermemeye çalış
yaklaşık bi 45 dakikadır ben neden mesaj atamıyorum kk ya diyorum heralde sistemde bir hata vardır diyordum kiiiiiiii giriş yapmamışım :))))999)) onu fartettim

Canım adetimin 2. Gunu ve sabahki testim cok silik oyuzden kan vermeye gitmicem Pazartesi ye kadar beklicem artış olursa çizgide. Gidicem biraz koyulasmistir dedim ama nerede ins vardir
Canım bence de normal kaset testlerden denesene, ben bu kağıt gibi olanlardan pek bişey anlamıyorum
Şimdi hesap yapalım. 8'i en son oldu. 12-13 te koyu çizgi oluyorsa çook ara vermiş olursun bence.. 10. günde olsun. 12 ya da 13 de koyuluk yakalarsan silikleştiği gün olsun bence

Gelen giden yok ama dimi canım. Merak etme artacak inşallah
Canım suana kDar birsey yok bakalım bende koyulasmistir defim ama nerede hep kaset tipi kullanıyordum bu ay ovulasyonum yanında geldi bugun baska marka test alıcam birde oradaki koyuluga bakayım birde

Canım adetimin 2. Gunu ve sabahki testim cok silik oyuzden kan vermeye gitmicem Pazartesi ye kadar beklicem artış olursa çizgide. Gidicem biraz koyulasmistir dedim ama nerede ins vardir
Yaaa nasil dayanacaksn git bugün iste.

Kızlar 1 saat sonra birdaha test yaptım oda bu sekilde

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar 1 saat sonra birdaha test yaptım oda bu sekilde
canım var bence gebelik,hem 1 gecede koyulaşma olmaz ki belirgin bir şekilde 2. çizginin farklılık göstermesi için üzerinden birkaç gün geçmesi lazım benim ilk bir hafta hemen hemen aynı şekilde çıktı koyuluk sonra belirginleşmeye başladı 2 gün nasıl dayanacaksın kan testi için zaten korkulacak bir durumda yok testin yanlış olması gibi yaptığım hiçbir testi atmadım koyulaşmayı görmek istiyosan atayım istersen hepsinin bir arada fotoğrafını

Ayy neguzel olurr canım yollasana bir bakayım bende

Canım senden guzel haber gelecek bak gor Mayıs'ta yazacaksın buraya topigine kurucusu olarak

benim ilk testimle bugün arasında 10 gün var bu hale geldi canım yani öyle hemen koyulaşmayı bekleme özellikle ilk zamanlar
Bak ne güzel ornek berenay06.... teşekkürler paylaşım için .hepimizé örnek olsun

Canım senden guzel haber gelecek bak gor Mayıs'ta yazacaksın buraya topigine kurucusu olarak
Ay inşallah ya. Mayıs da iki hakkim var ya. Olacaksa mayıs da olsun inşallah. Tabi gönlüm 4 mayis da öğrenmekten yana . Olmasa 29 mayıs da kabulum. Napiyiim

Ay inşallah ya. Mayıs da iki hakkim var ya. Olacaksa mayıs da olsun inşallah. Tabi gönlüm 4 mayis da öğrenmekten yana . Olmasa 29 mayıs da kabulum. Napiyiim
inşallah canım yaaa bence bu mayısta alacaksın güzel haberi ama stres yapma canını sıkma biliyorum zor ama stres gerçekten etkiliyormuş 4 aydır ne belirtiler yarattım kafamda,nasıl taktım ama bu ay ov. o silik çizgileri gördükten sonra kesin bir sorun var yumurtlamadım ben deyip doktora gitmek için adetimi beklemeye başladım oldu inşallah seninde tutunacak mayısta bebişin

Şimdi aslında karışıklık söyle benim adetim 9nisan da bekliyordum 8 de çok hafif pembe gelince adetin başlangıcı 8 nisan saydım. Dolayısıyla 9. Günü ve onuncu günleri de karışmış oldu Yumurtlama da karışacak gibi. Test yaptım az önce t yok gibi gene . Dün oldu. Bugün de olsun mu ki . Sonra beklemeye geçiyim öyle mi . Dur resim atiyim.

Böyle

Eklentiler

• 2015-04-17 12.49.48.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…