ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yok yok bugün değil yarın olsun, sonra duruma göre hareket edersin

bende ovulasyon testi yapıyorum ama adetim düzensiz önerisi olan varmı?geçen ay iğneyle adet oldum.yasmin kullandım 1.5 sene sonrasında böyle oldu
yardımcı olacak yokmuu ?? yazmıştım ama cvplayan olmamış

Tamam canım sağol. Öyle yapiyim. Bugün istemiyidim zaten. Yarın yapiyim sonra bekliyim.
YA kafanı meşgul ediyorm kusura bakma da . Simdı eski . Geçen ay ki testlerde .10. Gun işaretli bak o gün ilişki olmus. 11 de olmadı 12 de çift çizgi de oldu. Şimdi bugünki 9 sa.yarın ki 10 olursa gene aynı şey yapmaktan korkuyorm

Eklentiler

• 2015-04-17 13.06.26.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 73
bu topicte adet düzensizliği yaşayan yok sanırım yardımcı olabilirler mi bilmiyorum ama düzensizse adet bitiminden hemen sonra başlayıp çift çizgiyi görene kadar devam et o şekilde yumurtlama gününü tespit edebilirsin sanırım

Canım ben de yasmin kullandım 1 buçuk yıl. Haziran da bıraktım. Ama adetim hap dolayısıyla sanırım çok düzenli. 25 günde bir oluyorum. Senin neden düzensiz acaba bilemedim. Ovu testleri düzensiz olanlar için en doğruşu. Hergün yapmaya devam et canım. Yardımcı olanlar çıkıyor sağolsunlar

Tamam canım sağol. Öyle yapiyim. Bugün istemiyidim zaten. Yarın yapiyim sonra bekliyim.
canım senin 12.gün oluyorsa ov. 10. gün yap yine 12. gün yakalarsan koyuluğu o gün olur,ertesi gün silikleştiği günde sabah olur ne dersin benim o şekilde tutmuştu

Canım ben yasmin hic kullanmadım pek bilmiyorum.ama kendi adet düzenimden ornek vereyim benimki onceleri 29 gunde oluyordum sonra 35 gun oldu bu aralarda 36 37. Günlerde ama benim kendiliğinden oluyor Dr bana normal demişti bu arada soğan suyu içmeyi denedinmi 2 arkadasımda kullandı adetleri düzene girdi.bu arada ovulasyon testini mutlaka kullan cunku yumurtlamamiz her ay değişiyor ve daha gec oluyor

canım senin 12.gün oluyorsa ov. 10. gün yap yine 12. gün yakalarsan koyuluğu o gün olur,ertesi gün silikleştiği günde sabah olur ne dersin benim o şekilde tutmuştu
12 de de yapmiyim diyorum ya. Bi yerde okudum da o gün 4 saatte bir testi yapın silikleşme başlayınca yapın yazıyordu. Benim korkum gene kaliteyi düşürürsem diye . Perhiz yapmadan ilişki olunca tutmuyor ben de.

Canım bana umut oluyorsun cok sagol ins vardır sagliklidir ins
bence var canım ve inşallah sağlıklıdır,bende testi yaptıktan sonra gitmiycem kan için birkaç gün bekleyeceğim dedim ama dayanamadım ertesi gün soluğu hastanede aldım senin birde araya haftasonu girecek nasıl dayanırsın bilmem ama içini ferah tut inşallahh kan testinde de göreceksin o güzel değerleri

Ay kuzu bekleme ya . Ankara gibi yerdesin . Özel é git 5 dk ver kanı giz ne var . Korkacak . Yoksa da yok . Biz bu yola baş koyduk yani
Aynen bir yandanda öğrenip kurtulmak istiyorum ama 1 gun daha bekleyecem bu arada bugun istifra ettim belki yumurtadan bilmiyorum belki psikolojik simdi versem yarım saate cikiyor canım ama birazcık daha bekleyim diyorum en azından 2 gun sadece

12 de de yapmiyim diyorum ya. Bi yerde okudum da o gün 4 saatte bir testi yapın silikleşme başlayınca yapın yazıyordu. Benim korkum gene kaliteyi düşürürsem diye . Perhiz yapmadan ilişki olunca tutmuyor ben de.
ya aslında canım benim silikti çizgiler biliyosun ya 26'sı oldu ertesi gün çizgi iyice kaybolmaya yüz tutunca ertesi akşamda oldu birde o gecenin sabahı amann dedim olacaksa olur bari bugünleri kaçırmayayım ama ben öncesinde hiç yapmadan bekledim 25'i çift çizgiyi gördüm olmadı,26'sı çalışma oldu,27'si hem gece hem sabah artık hangisi tuttu bilmem ama kendini ve eşini en iyi sen tanırsın düzeninizi değiştirerek dene bakalım bu ayda

Kızlar 1 saat sonra birdaha test yaptım oda bu sekilde
Canim benim nirmaldw 4 saat idrarini tutup yapman gerwkiyr ya sen 1 saattlik idrarla yapmissin ve buna rağmen bu sekilde cikmis belli oluyr yani bence hamilesin olmasa cikmaz test bozuk olsa dunden beri yaptgn testlerin muhakkak biri negatif cikardi.

Canım ins bende senin gibi guzel haberler alırım Cumartesi pazar acilden alıp bakıyorlar sıkıntı yokta 1 gun daha bekleyim yarın giderim olmadı esime süpriz yaparım belki ins varsa bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…