Ay kafa gitti benim gene . Yapmiyim bugün de yarın da öbür gün de çifte kAdar bekliyim anasiniııya aslında canım benim silikti çizgiler biliyosun ya 26'sı oldu ertesi gün çizgi iyice kaybolmaya yüz tutunca ertesi akşamda oldu birde o gecenin sabahıamann dedim olacaksa olur bari bugünleri kaçırmayayım ama ben öncesinde hiç yapmadan bekledim 25'i çift çizgiyi gördüm olmadı,26'sı çalışma oldu,27'si hem gece hem sabah artık hangisi tuttu bilmem ama kendini ve eşini en iyi sen tanırsın düzeninizi değiştirerek dene bakalım bu ayda
Hala varsa diyo yaaaaaa.Canım ins bende senin gibi guzel haberler alırım Cumartesi pazar acilden alıp bakıyorlar sıkıntı yokta 1 gun daha bekleyim yarın giderim olmadı esime süpriz yaparım belki ins varsa bebis
ilaçtan dolayı böyleymiş cnm doktor öyle dedi 6 ay deniycez olmazsa çatlatma iğnesi olcam öyle yapıyorum ama işte çift çizgiyi hiç yakalayamadımCanım ben de yasmin kullandım 1 buçuk yıl. Haziran da bıraktım. Ama adetim hap dolayısıyla sanırım çok düzenli. 25 günde bir oluyorum. Senin neden düzensiz acaba bilemedim. Ovu testleri düzensiz olanlar için en doğruşu. Hergün yapmaya devam et canım. Yardımcı olanlar çıkıyor sağolsunlar
soğan suyunu denemedim incir kürünü denedim ama bıkınca bıraktım cnm geçen ay iğneyle adet oldum bu ayda tık yok ayrıca ovulasyonda da hiç çift çizgiyi yakalayamadım neden acaba biliyomusun?hep silik çıkıyo ben gerçi ilk idrarla yapıyodum dün normal yaptım yine siliktiCanım ben yasmin hic kullanmadım pek bilmiyorum.ama kendi adet düzenimden ornek vereyim benimki onceleri 29 gunde oluyordum sonra 35 gun oldu bu aralarda 36 37. Günlerde ama benim kendiliğinden oluyor Dr bana normal demişti bu arada soğan suyu içmeyi denedinmi 2 arkadasımda kullandı adetleri düzene girdi.bu arada ovulasyon testini mutlaka kullan cunku yumurtlamamiz her ay değişiyor ve daha gec oluyor
Dün olmus zaten bugün yapipta sperm kalitesini dusurme yaa bak kizicam ama artk sanaŞimdi aslında karışıklık söyle benim adetim 9nisan da bekliyordum 8 de çok hafif pembe gelince adetin başlangıcı 8 nisan saydım. Dolayısıyla 9. Günü ve onuncu günleri de karışmış oldu Yumurtlama da karışacak gibi. Test yaptım az önce t yok gibi gene . Dün oldu. Bugün de olsun mu ki . Sonra beklemeye geçiyim öyle mi . Dur resim atiyim.
Canim benimde adetim duzensizdi ov testiyle anca 28. Günde yakalim cift cizgiyi o vesileyle hamile kaldmbende ovulasyon testi yapıyorum ama adetim düzensiz önerisi olan varmı?geçen ay iğneyle adet oldum.yasmin kullandım 1.5 sene sonrasında böyle oldu
yardımcı olacak yokmuu ?? yazmıştım ama cvplayan olmamış
Canım korktuğum sey adetin 2. Gunu silik cikti diye ins guzel sonuclar alirimCanim benim nirmaldw 4 saat idrarini tutup yapman gerwkiyr ya sen 1 saattlik idrarla yapmissin ve buna rağmen bu sekilde cikmis belli oluyr yani bence hamilesin olmasa cikmaz test bozuk olsa dunden beri yaptgn testlerin muhakkak biri negatif cikardi.
Ben şimdiden yumurtlama çizginı gördüğümü kaçırdığımi testlerin bozuk çıktığını falan rüyamda görmeye başladım . Ben nasıl stres siz yapıcam bu işi ya. Ayyy sen hamisssin yaaa . Düşündükçe mutlu oluyorum. Umut oluyosun bana
Canım istersen bugun ve siliklestigi gun yapKizlar bugun 11. Gun. Dune gore ov testim koyulasti. Ikiside ayni koyulukta. yarinki testte siliklesmeyi mi bekleyeyim yok sa bugun iliski olmali mi
Öyle dusunme tatlim. benimde silikti cok zor gorunuyrdu hatta beb hayal goruyrm kesin dedim esime gosterdm. Sonra yavas yavas belirgnlesti. Bu stresle olacagi varsada olmaz bak dikkat et kendine. Sıkıntı stres yapma. Gec döllenme de olmus olabilir. Ne bu karamsarlik at artk icinden. Iyi dusun guzel dusun bebegin sana tutunsun tamam mı bitanemCanım korktuğum sey adetin 2. Gunu silik cikti diye ins guzel sonuclar alirim
Ogretmenim cocuklarin 23 nisan gosterisi hazirliyoruz. Bugun yorgunluktan bitap duserde eger yapamazsam, yarin da sansim olur dimi ? O yuzden benim icin cok onemli kacirmak istemiyorum : /Canım istersen bugun ve siliklestigi gun yap
Evet evet silikleşCanım istersen bugun ve siliklestigi gun yap
Ahaaan da bir öğretmen daha .. Rabbim yardımcın olsun. Bat ne zamanOgretmenim cocuklarin 23 nisan gosterisi hazirliyoruz. Bugun yorgunluktan bitap duserde eger yapamazsam, yarin da sansim olur dimi ? O yuzden benim icin cok onemli kacirmak istemiyorum : /
Vayyysss resmé bakkk ne korkunç .. . Anam bilgiyle olaydı. Şimdiye beşizlerim olurdu.denk getirsin yüce rabbim en kaliteli spermle yumurtayi....Canimm bakkk bunuu bugun okudum bu arada adet oldum yarina bekliyordum bugun ogleden sonra okulda oldu hosgeldiler bakalim mayis ayi bizim ayimizzz :))
Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır ve bu sürenin sonunda milyonlarca sperm hücresinden yalnızca çok az bir kısmı yumurta hücresini görme şansına erişir.
Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer ve bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır. Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir. Diğer sperm hücrelerinin içeri girmesi artık söz konusu değildir
Doktorum da ilacı pek bi faydalı anlattiydi düzene sokuyor falan diye. 6 ay koruyuculuğu varmış diye bekledim ben de ama . Bir sene olacak nerdeyse. Hala mi koruyor ki bu meretilaçtan dolayı böyleymiş cnm doktor öyle dedi 6 ay deniycez olmazsa çatlatma iğnesi olcam öyle yapıyorum ama işte çift çizgiyi hiç yakalayamadımhep silik hep silik
Ahaaan da bir öğretmen daha .. Rabbim yardımcın olsun. Bat ne zaman
Valla bir ara burası öğretmenler odası gibisi. Ben .imtisall .dolunay. Sevgi8788 . Bunlar hatirladiklarim da. Daha vardı sanırımEvet : ) baska kimler ogretmen : ) bat a cok var canim mayis 4 sanirim. Bugun son adetin 11. gunu.
Benim de 4 mayis. Bu topicten ayrılma o güne kadar . Kesin hamis kalırsın .Evet : ) baska kimler ogretmen : ) bat a cok var canim mayis 4 sanirim. Bugun son adetin 11. gunu.
ayy gerçektenmi umutlandım şu an inş öyle olur.hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde adetim duzensizdi ov testiyle anca 28. Günde yakalim cift cizgiyi o vesileyle hamile kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?