ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay kafa gitti benim gene . Yapmiyim bugün de yarın da öbür gün de çifte kAdar bekliyim anasiniıı 5 gün é kadar birikim sağlıklımis . bu ay böyle de olmasa napiyim gelecek çalışma da da başla Sey deniyim

Canım ins bende senin gibi guzel haberler alırım Cumartesi pazar acilden alıp bakıyorlar sıkıntı yokta 1 gun daha bekleyim yarın giderim olmadı esime süpriz yaparım belki ins varsa bebis
Hala varsa diyo yaaaaaa. Var kuzum var.

ilaçtan dolayı böyleymiş cnm doktor öyle dedi 6 ay deniycez olmazsa çatlatma iğnesi olcam öyle yapıyorum ama işte çift çizgiyi hiç yakalayamadım hep silik hep silik

soğan suyunu denemedim incir kürünü denedim ama bıkınca bıraktım cnm geçen ay iğneyle adet oldum bu ayda tık yok ayrıca ovulasyonda da hiç çift çizgiyi yakalayamadım neden acaba biliyomusun?hep silik çıkıyo ben gerçi ilk idrarla yapıyodum dün normal yaptım yine silikti

Kizlar bugun 11. Gun. Dune gore ov testim koyulasti. Ikiside ayni koyulukta. yarinki testte siliklesmeyi mi bekleyeyim yok sa bugun iliski olmali mi

Dün olmus zaten bugün yapipta sperm kalitesini dusurme yaa bak kizicam ama artk sana

Canim benimde adetim duzensizdi ov testiyle anca 28. Günde yakalim cift cizgiyi o vesileyle hamile kaldm

Canım korktuğum sey adetin 2. Gunu silik cikti diye ins guzel sonuclar alirim

Canimm bakkk bunuu bugun okudum bu arada adet oldum yarina bekliyordum bugun ogleden sonra okulda oldu hosgeldiler bakalim mayis ayi bizim ayimizzz :))

Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır ve bu sürenin sonunda milyonlarca sperm hücresinden yalnızca çok az bir kısmı yumurta hücresini görme şansına erişir.

Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer ve bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır. Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir. Diğer sperm hücrelerinin içeri girmesi artık söz konusu değildir

Canım korktuğum sey adetin 2. Gunu silik cikti diye ins guzel sonuclar alirim
Öyle dusunme tatlim. benimde silikti cok zor gorunuyrdu hatta beb hayal goruyrm kesin dedim esime gosterdm. Sonra yavas yavas belirgnlesti. Bu stresle olacagi varsada olmaz bak dikkat et kendine. Sıkıntı stres yapma. Gec döllenme de olmus olabilir. Ne bu karamsarlik at artk icinden. Iyi dusun guzel dusun bebegin sana tutunsun tamam mı bitanem

Ogretmenim cocuklarin 23 nisan gosterisi hazirliyoruz. Bugun yorgunluktan bitap duserde eger yapamazsam, yarin da sansim olur dimi ? O yuzden benim icin cok onemli kacirmak istemiyorum : /
Ahaaan da bir öğretmen daha .. Rabbim yardımcın olsun. Bat ne zaman

Vayyysss resmé bakkk ne korkunç .. . Anam bilgiyle olaydı. Şimdiye beşizlerim olurdu.denk getirsin yüce rabbim en kaliteli spermle yumurtayi....

ilaçtan dolayı böyleymiş cnm doktor öyle dedi 6 ay deniycez olmazsa çatlatma iğnesi olcam öyle yapıyorum ama işte çift çizgiyi hiç yakalayamadım hep silik hep silik
Doktorum da ilacı pek bi faydalı anlattiydi düzene sokuyor falan diye. 6 ay koruyuculuğu varmış diye bekledim ben de ama . Bir sene olacak nerdeyse. Hala mi koruyor ki bu meret

Evet : ) baska kimler ogretmen : ) bat a cok var canim mayis 4 sanirim. Bugun son adetin 11. gunu.
Valla bir ara burası öğretmenler odası gibisi. Ben .imtisall .dolunay. Sevgi8788 . Bunlar hatirladiklarim da. Daha vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…