ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Doktorum da ilacı pek bi faydalı anlattiydi düzene sokuyor falan diye. 6 ay koruyuculuğu varmış diye bekledim ben de ama . Bir sene olacak nerdeyse. Hala mi koruyor ki bu meret
malesef öyleymiş diyolardı inanmıyodum bende ben ocakta bıraktım hala olmadı bekliyoruz off ( 6 ay olmazsa çatlatma iğnesi olcak dedi bana doktor

ayy gerçektenmi umutlandım şu an inş öyle olur.hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim. Rabbim cumleni nasip etsn inşallah :) ben 45 tane ov. Testi aldm yaptm hep ilk baska cizgi koyulasmayinca sıkıldım yapmadm bir iki gün cok sıkıcı geliyrdu artk. Sonra yine basladm yapmaya koyulastikca eglenceli oluyr

Insallah canim. Senin nasil gidiyor. Biraz okudum sayfalari ama o kadar yogunum ki. Unutuyorum ne okudugumu bile : ( senin yumurtlaman oldu mu
Daha değil canım . 2 güne bekliyorum bakalım. 12. Günü olur galiba

Selam kızlar,

Bu ay ilk defa ovu günlerimi takip ediyorum. Ortalama dengem 34 gün fakat son 2 aydır 32 günde bir regl oluyorum. En son regl tarihim 31 Mart. 18 gündür ovu testi yapıyorum sonuç hep negatif. Kasıklarımda son 1 haftadır hep bir sancı var yumurtluyormuşum gibi ama ne akıntı va ne de başka birşey. Düzenli olmasa da 10 gün bal+tarçın+çörekotu kürü uyguladım. Yumurtlamamış olabilir miyim ki?

Şimdiden teşekkürler

Evet : ) baska kimler ogretmen : ) bat a cok var canim mayis 4 sanirim. Bugun son adetin 11. gunu.
Benn ama benimki sözleşmeli bilgisayar öğretmenliği sürünüyorum KPSS den 81 aldım sonuc hic bir yere giremedim sadece ankara istiyordum olmadı oda zaten

Canım bende 35 gunde oluyorum bukadar gec yumurtladigimi bilmiyordum ovuladyon testini 19. Gun baska bir ay 25. Gun gordum cift cizgi oyuzden sen ovulasyonda yapmaya devam et canım ins bu aralar yumurtlayacaksindir olmadı resimleri cek yükle yardımcı olalim

Sağol canım yardımın için. İnşallah bende geç yumurtluyorumdur. Şimdiye kadar yaptıklarımı attım fakat birdahaki yapışımda resmini çeker gönderirim :)

inşallah benimde öyle olur stres yapıyorum böyle olunca

Benn ama benimki sözleşmeli bilgisayar öğretmenliği sürünüyorum KPSS den 81 aldım sonuc hic bir yere giremedim sadece ankara istiyordum olmadı oda zaten
Ben kktc deyim ozel bir anaokulunda ingilizce ogretmeniyim : ) sen hamilesin su an dimi canim okumustum sanki ama aklimda degil : /

Ben kktc deyim ozel bir anaokulunda ingilizce ogretmeniyim : ) sen hamilesin su an dimi canim okumustum sanki ama aklimda degil : /
Valla bende bilmiyorum hamilemiyim testte silik cikti adetin 2. Gunu oyuzden 1 2 gun daha bekleyip test yaptircam bakalım canım

bacaklarımda kasılma ağrı birde göğüs uclarımda hassasiyet var hamilelik belirtisi olabilirmi kızlar?

bacaklarımda kasılma ağrı birde göğüs uclarımda hassasiyet var hamilelik belirtisi olabilirmi kızlar?
Hayırlısı inşallah . Hiç bilmiyorum . Damarlanmalar olurmuş göğüslerde diyorlar . Bilmiyorum tabi . Ay bilgisizce de yazıyorum. Ya . Bi hamis olİm. Çok yardım etcem valaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…