Ayy canım ins guzel haberler alırız hayirlisiylabendede aynı durum var hamile olabilirim o yüzden bekliycem pzt yada salı doktora gitcem
valla kuzum bencede böylede acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten bir hal olursun keşke yaptırsaydın kan testiniCok korkuyorum sonuçtan az daha bekleyim canim
bende ovulasyon testi yapıyorum ama adetim düzensiz önerisi olan varmı?geçen ay iğneyle adet oldum.yasmin kullandım 1.5 sene sonrasında böyle oldu
yardımcı olacak yokmuu ?? yazmıştım ama cvplayan olmamış[/QUOTE
canım bende hayatım boyunca hiç hesaplamadım döngüm kaç gun diye :))ilk defa 2 aydır bakıyorum kaçgün sürüyor diye adetin bittiği ilk günden itibaren başlamıştım ben
kolundan tutup hastaneye götüresim var berenayıHala varsa diyo yaaaaaa.Var kuzum var.
kızzzz bende varımValla bir ara burası öğretmenler odası gibisi. Ben .imtisall .dolunay. Sevgi8788 . Bunlar hatirladiklarim da. Daha vardı sanırım
He ya doğru. Sınıfcı miydin sen . Ay unuttum kusura bakmakızzzz bende varım
Canım hem onun icin hemde varsa deger az daha yükselsin diye bekliyorum cunku kan testinden sonra 2 gun sonra tekrar yaptırıyorlar yükselme varmi diye ins oluyordur ben niye boyleyim bu ay ya hic umudum olmadıgı icinmi yoksa eski ben olsaydım dakika durmazdim gidedim hastaneye insan yaşadıklarından korkuyor iste ins hiçbiri olmayacak artık hep pozitif dusunuyorum allahıma dua ediyorum inss sagliklidir bebisvalla kuzum bencede böylede acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten bir hal olursun keşke yaptırsaydın kan testini
Yaa yerim siziii yerimmmmkolundan tutup hastaneye götüresim var berenayı
eşinin haberi yok mu henüz . Ay çok iyi dayanıyon valla . Ama seni de anlıyorum korku kötü bişi. De keşke başka marka. Testin olsa . Yarın sabah ilk idrarla yapsanYaa yerim siziii yerimmmmSeviyorum sizi yaaaa Bugun belim kopuyor karnım agriyor arada.r ilk defa bukadar dayanıyorum elimde gebelik testide kalmadı ovulasyon yaptım cift cizgi cikti yarın bakicam
Kan testi yaptırdıktan sonra süpriz yapmak istiyorum eğer nasip olursa ins inanki zor dayanıyorum kolay olmuyor ins guzel sonuçlanıreşinin haberi yok mu henüz . Ay çok iyi dayanıyon valla . Ama seni de anlıyorum korku kötü bişi. De keşke başka marka. Testin olsa . Yarın sabah ilk idrarla yapsan
Kuzucum yaaa biliyom iyice emin olmak istiyon ama ben eminim bize yigen geliyor :))Yaa yerim siziii yerimmmmSeviyorum sizi yaaaa Bugun belim kopuyor karnım agriyor arada.r ilk defa bukadar dayanıyorum elimde gebelik testide kalmadı ovulasyon yaptım cift cizgi cikti yarın bakicam
Cok silik degilmi canım ins öyledir korkuyorum sabah birdaha yapayım eğer çıkarsa gideyim kan vermeye daha oncede silik cizgi gordum sabahına birsey çıkmadı test bozulmuş insss doğrudur ins sagliklidir tek istegim saglikli olsun ben bütün ümidimi yitirmiştim temizlik yaptım bir sürü
Umarım vardır canım ins allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin tez zamanda
Kız hamile o yahuuu. Biz eminizzzzCanım ama iki testte de silik de olsa var benimki bembeyazdı( ama seninki maşallah
canımmmmm. senin de 18 inde müjdeli haberi alıcaz bence. ay ayol bi ben kaldım . ben de 4 mayısta veririm haberi. olmadı 29 mayıs ta nasippppppppp
İnşallah canım. İnşallah. Ben de bir kasik da olsa yiyorum 3 gün oldu bugün . İncir yemeye de devam.. etkisi olmaz gibi gelio da işte .umit dünyası. . Gecen aylarda çok bi stresli ve zaman geçmez gibi geliyordu da bu kez takmiyorum sanki pek. 4 mayis da gelir 13 mayis da . Haydi hayırlısıYok canım adet oldum artık 13 Mayıs diğer bat nasip bakalım bugün bal tarçın çörek otu yedim acıydı bayana. Şifa niyetine dedim Yedim tamam 4 Mayıs senin bebiş 13 Mayıs benim bebiş el sallar tutunur
Vayyysss resmé bakkk ne korkunç .. . Anam bilgiyle olaydı. Şimdiye beşizlerim olurdu.denk getirsin yüce rabbim en kaliteli spermle yumurtayi....
Kendimi ev temizliğine adadimmm. Bugün de negatif ovu. Testi ..Yarın çift olur mu bakalım. ..Günler geçiyor be yaa . Gun gelecek 9 ayı da tamamlayıp bebisimizı kucagimiza alacağımız zamanlarimiz olucak arkadissslerrr
yaa sende de mi öyle yoğun kanamaInşallah canım bakalım nasip bu ay kanamam yoğun ve pıhtının çok canım acıyo göğüslerimde Şiş damarlardan acıyorşu da bende bi gerçek ÇOĞU kişinin hamilelik belirtisi benim adet belirtim
Adet başlayınca hemen yanı ilk iki gün gelemeyip sonra benim de öyle sizin anlattığınız gibi geçti adetim. Okudum biraz.çok fazla haraketsiz kalınca uyuyunCA. Akışkan kan pihtilasiyormuş. Farkederseniz hareket ettiğinizde akıntı artar yazıyordu hak verdim..yaa sende de mi öyle yoğun kanamabiz de 2 aydır bebek için uğraşıyoruz 2dir çok yoğun ve fazla pıhtılı kanamam oluyo içim sökülüyo diye tabir ediyorum hatta neden böyle oluyo acaba doktora sorcaktm kadın çok konuştuğu için ben sorcaklarımı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?