ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Allah için töbe ya hiç sevmiyorum misafiri. Ağırlamayi falan. az öncede mutfağımı temizledim. Oh miss . Dediğin gibi takmayalım kız .hani hamisler hep yazıyor ya ne zaman takmadim o ay hamile kaldım diye . biz de öyle deriz

ondan demek ki ya ben de neler düşünüyorum vucudm içinde ne varsa atıyo filan diye kızıyorum görsen aynen ilk gün kahverengi akıntı sonraki gün her ayağa kalktığımda da tuvalete koşma şeklinde oldu

YAP KUZUM YAP BEBİŞ GELDİĞİNDE TEMİZLİK HAYAL OLCAK

Tutunamayan bebisler de düşüyor gidiyor zaar

O ZAMAN BENİM BU AY TUTMASI LAZIM ÇÜNKÜ BENDE GRAM STRES TAKINTI YOK. O KADAR RAHATIMKI
Tutunamayan bebisler de düşüyor gidiyor zaar
VORONES SENDE ANTEPLİLİK VARMI ZAAR KELİMESİNİ ONLAR KULLANIYORDA

O ZAMAN BENİM BU AY TUTMASI LAZIM ÇÜNKÜ BENDE GRAM STRES TAKINTI YOK. O KADAR RAHATIMKI

VORONES SENDE ANTEPLİLİK VARMI ZAAR KELİMESİNİ ONLAR KULLANIYORDA
Yok kız .anteplilik. Öyle laaff benim ki. Ankaraliyim ben .Sen

Ufffff yazılilari okuycam . Çok sıkıcı be yaaa.. telefonu bırakAmadiM. Neyse gelirim gene . Seviyorm burdaki herkesiii

kızlar bugün moralim o kadar yernde kendime güvenım o kadar fazlakı anlatamam sırtımdaki dağ gibiyukun birazı kalmıştı hepsini dün gece attım.dün gece vajınısmusu tam anlamıyla yendim şuysuz buysuz hiçbir teferruat kullanmama gerek kalmadan oldu.hep şaşırıyordum bu insanlar nasıl yapıyor dıye ama kolaymış ya 20 ayım bu dert yüzünden gitti ama allahım demekki beni bununla sınadı...1 aydır bebek düşünüyorum ama içimdeki bir ses sen önce ilaçsız sıcak susuz ılışkiye gir diyordu allahım yaşayan herkesi kurtarsın bu dertten

Ufffff yazılilari okuycam . Çok sıkıcı be yaaa.. telefonu bırakAmadiM. Neyse gelirim gene . Seviyorm burdaki herkesiii
kola
çok geçmiş olsun canım okurken mutlu oldum senn adına gerçekten ilk adımı başarıyla atmışsın inşallah bebişin de tez zamanda gelir sana

masallah canım. Ya . İnan ben de seninle beraber mutlu oldum keyfim geldi . Rabbim yaşatmasin . Ne zor bi imtihan. Şimdi gelsin bebissss

masallah canım. Ya . İnan ben de seninle beraber mutlu oldum keyfim geldi . Rabbim yaşatmasin . Ne zor bi imtihan. Şimdi gelsin bebissss
Aminnn canim allahim hepimize versin bebisleri .valla dun geceden beri lallik oldum (adiyamanda kafam guzel anlqminda kullaniyorlar ) :) :)

E="sinirliportakal, post: 40570432, member: 615849"]kola

çok geçmiş olsun canım okurken mutlu oldum senn adına gerçekten ilk adımı başarıyla atmışsın inşallah bebişin de tez zamanda gelir sana [/QUOTE] Cok sagol canim cok sukurki atlattim :) allahim arattirmasin bebisleride hepimize versin insallah.

Ay hadi inşallahh. Ay ben hamis olunca ne nazlı olurum pufff. Vay kocanın haline
Aynenn bende suan oyleyim eve gelince direk uzaniyrm bu halsizlikle temizlik zor yapiliyr. Birde miden bulandimi artk mutfaga da giremezsinn o yuzden tadini cikar ben dogru düzgün bisey yiyemiyorm bulanti dan

Aynenn bende suan oyleyim eve gelince direk uzaniyrm bu halsizlikle temizlik zor yapiliyr. Birde miden bulandimi artk mutfaga da giremezsinn o yuzden tadini cikar ben dogru düzgün bisey yiyemiyorm bulanti dan
İnşallah kızlar hamile kalıyor de . Mide bulantısı neyim katlanırm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…