Allah için töbe ya hiç sevmiyorum misafiri. Ağırlamayi falan.Bende bende iki gündür temizlik yapıyor bugün misafirim vardı ağırladım bi güzel havalar güzelleşti gezeceğim takmayacağım takılmayacağını sabah içtim birde gece yiyeyim incirde yedim ama bugün iki tane
ondan demek kiAdet başlayınca hemen yanı ilk iki gün gelemeyip sonra benim de öyle sizin anlattığınız gibi geçti adetim. Okudum biraz.çok fazla haraketsiz kalınca uyuyunCA. Akışkan kan pihtilasiyormuş. Farkederseniz hareket ettiğinizde akıntı artar yazıyordu hak verdim..
YAP KUZUM YAP BEBİŞ GELDİĞİNDE TEMİZLİK HAYAL OLCAKKendimi ev temizliğine adadimmm. Bugün de negatif ovu. Testi ..Yarın çift olur mu bakalım. ..Günler geçiyor be yaa . Gun gelecek 9 ayı da tamamlayıp bebisimizı kucagimiza alacağımız zamanlarimiz olucak arkadissslerrr
Ay hadi inşallahh. Ay ben hamis olunca ne nazlı olurum pufff. Vay kocanın halineYAP KUZUM YAP BEBİŞ GELDİĞİNDE TEMİZLİK HAYAL OLCAK
Tutunamayan bebisler de düşüyor gidiyor zaarondan demek kiya ben de neler düşünüyorum vucudm içinde ne varsa atıyo filan diye kızıyorum görsen aynen ilk gün kahverengi akıntı sonraki gün her ayağa kalktığımda da tuvalete koşma şeklinde oldu
O ZAMAN BENİM BU AY TUTMASI LAZIM ÇÜNKÜ BENDE GRAM STRES TAKINTI YOK. O KADAR RAHATIMKIAllah için töbe ya hiç sevmiyorum misafiri. Ağırlamayi falan.az öncede mutfağımı temizledim. Oh miss . Dediğin gibi takmayalım kız .hani hamisler hep yazıyor ya ne zaman takmadim o ay hamile kaldım diye . biz de öyle deriz
VORONES SENDE ANTEPLİLİK VARMI ZAAR KELİMESİNİ ONLAR KULLANIYORDATutunamayan bebisler de düşüyor gidiyor zaar
SEN BU KADAR UĞRAŞIYON BİRAZCIKTA ONLAR UĞRAŞSINAy hadi inşallahh. Ay ben hamis olunca ne nazlı olurum pufff. Vay kocanın haline
Yok kız .anteplilik. Öyle laaff benim ki. Ankaraliyim ben .SenO ZAMAN BENİM BU AY TUTMASI LAZIM ÇÜNKÜ BENDE GRAM STRES TAKINTI YOK. O KADAR RAHATIMKI
VORONES SENDE ANTEPLİLİK VARMI ZAAR KELİMESİNİ ONLAR KULLANIYORDA
kuzu ben yazılı okumayı çok seviyom eşiminkileri hep ben okurum :)Ufffff yazılilari okuycam . Çok sıkıcı be yaaa.. telefonu bırakAmadiM. Neyse gelirim gene . Seviyorm burdaki herkesiii
kolaUfffff yazılilari okuycam . Çok sıkıcı be yaaa.. telefonu bırakAmadiM. Neyse gelirim gene . Seviyorm burdaki herkesiii
çok geçmiş olsun canım okurken mutlu oldum senn adına gerçekten ilk adımı başarıyla atmışsın inşallah bebişin de tez zamanda gelir sanakızlar bugün moralim o kadar yernde kendime güvenım o kadar fazlakı anlatamam sırtımdaki dağ gibiyukun birazı kalmıştı hepsini dün gece attım.dün gece vajınısmusu tam anlamıyla yendimşuysuz buysuz hiçbir teferruat kullanmama gerek kalmadan oldu.hep şaşırıyordum bu insanlar nasıl yapıyor dıye ama kolaymış ya 20 ayım bu dert yüzünden gitti ama allahım demekki beni bununla sınadı...1 aydır bebek düşünüyorum ama içimdeki bir ses sen önce ilaçsız sıcak susuz ılışkiye gir diyordu allahım yaşayan herkesi kurtarsın bu dertten
Ufffff yazılilari okuycam . Çok sıkıcı be yaaa.. telefonu bırakAmadiM. Neyse gelirim gene . Seviyorm burdaki herkesiii
kolay gelsin dicektm canım
YA bu yazılıyi zor sorcam diye yorum sordumdu pek bunalıyorm okurken. Bi de tabı nette dolaşmak daha eğlencelî geliyi.kuzu ben yazılı okumayı çok seviyom eşiminkileri hep ben okurum :)
kızlar bugün moralim o kadar yernde kendime güvenım o kadar fazlakı anlatamam sırtımdaki dağ gibiyukun birazı kalmıştı hepsini dün gece attım.dün gece vajınısmusu tam anlamıyla yendimşuysuz buysuz hiçbir teferruat kullanmama gerek kalmadan oldu.hep şaşırıyordum bu insanlar nasıl yapıyor dıye ama kolaymış ya 20 ayım bu dert yüzünden gitti ama allahım demekki beni bununla sınadı...1 aydır bebek düşünüyorum ama içimdeki bir ses sen önce ilaçsız sıcak susuz ılışkiye gir diyordu allahım yaşayan herkesi kurtarsın bu dertten
Bende aydinliyim ama adiyamandayim gorev es durumuYok kız .anteplilik. Öyle laaff benim ki. Ankaraliyim ben .Sen
Aminnn canim allahim hepimize versin bebisleri .valla dun geceden beri lallik oldum (adiyamanda kafam guzel anlqminda kullaniyorlar ) :) :)masallah canım. Ya . İnan ben de seninle beraber mutlu oldum keyfim geldi . Rabbim yaşatmasin . Ne zor bi imtihan. Şimdi gelsin bebissss
Aynenn bende suan oyleyimAy hadi inşallahh. Ay ben hamis olunca ne nazlı olurum pufff. Vay kocanın haline
İnşallah kızlar hamile kalıyor de . Mide bulantısı neyim katlanırm inşallahAynenn bende suan oyleyimeve gelince direk uzaniyrm bu halsizlikle temizlik zor yapiliyr. Birde miden bulandimi artk mutfaga da giremezsinn o yuzden tadini cikar ben dogru düzgün bisey yiyemiyorm bulanti dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?