Aslinda 7. Ve 8. Gun galiba ilişki oldu.Kızlar belli ki bugün 12. Gün değilmiş. 5 gibi falan bida test yapım de çift çıkmadı bugün . 8. Ve 9 . Gün ilski oldu. Şu an beklemedeyim.ya yarin da çift çıkmasà. ki çift çıktığı gün de düşünmüyorum. Diyorum ki bu aksam olsa mi ki. Yoksa gene sperm kalitesin ı mi düşürürm ..pufff kafa gitti gene benim . Rüyama giriyor du hep bugun
Canim cok koyu degil ama cok silikte degil. Yani koyulasacak gibi duruyr ama sen degerlendir bugünü :)Kızlar belli ki bugün 12. Gün değilmiş. 5 gibi falan bida test yapım de çift çıkmadı bugün . 8. Ve 9 . Gün ilski oldu. Şu an beklemedeyim.ya yarin da çift çıkmasà. ki çift çıktığı gün de düşünmüyorum. Diyorum ki bu aksam olsa mi ki. Yoksa gene sperm kalitesin ı mi düşürürm ..pufff kafa gitti gene benim . Rüyama giriyor du hep bugun
Bence de değerlendir canım bugünüKızlar belli ki bugün 12. Gün değilmiş. 5 gibi falan bida test yapım de çift çıkmadı bugün . 8. Ve 9 . Gün ilski oldu. Şu an beklemedeyim.ya yarin da çift çıkmasà. ki çift çıktığı gün de düşünmüyorum. Diyorum ki bu aksam olsa mi ki. Yoksa gene sperm kalitesin ı mi düşürürm ..pufff kafa gitti gene benim . Rüyama giriyor du hep bugun
Geçen aylara göre daha silik ama bu ay yaptıklarına göre oldukça koyu gibi duruyor bencede canım sen değerlendir bu günüAslinda 7. Ve 8. Gun galiba ilişki oldu.
Kan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırımKız hamile o yahuuu. Biz eminizzzz
güzel haberlerla gel inşallah canımKan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırım
belki koyuluk olarak fark vardır aralarında çünkü birden silikleşmiyor yavaş yavaş kayboluyor 2. çizgi,en koyu olduğu günü ve daha silik olan ertesi günü değerlendirmen önemliKizlar merhaba son 3 gundur ov. Testim ikiside koyu. 11. 12. Gun koyu. Bugun adetimin 13. gunu hala koyu. Yumurtam catlayamiyor mu acaba? koyuluk sadece 1 gun cikmaz mi yaa sonra siliklesir. Benim 3 gundur niye hala koyu ?
Benim de iki gün koyu çıkmıştı önceki ay. Biri birinden biraz daha açıktır .yani t nin c ye oranı. Foto atamaz sin bakalimKizlar merhaba son 3 gundur ov. Testim ikiside koyu. 11. 12. Gun koyu. Bugun adetimin 13. gunu hala koyu. Yumurtam catlayamiyor mu acaba? koyuluk sadece 1 gun cikmaz mi yaa sonra siliklesir. Benim 3 gundur niye hala koyu ?
İnşallah güzel sonuçlarla gel.canimKan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırım
Çiçeği burnunda hamisimiz nasılsın. Bırakma bizi . kendine bebisé çok iyi bakgüzel haberlerla gel inşallah canım
Ay seni de bekliyordum. Değerlendiriyim kafama koydum . Yarın koyu çıkarsa . Senin ki gibi olur .bugün aksam yaparim cizgi günu yapmam ertesi yaparim ..Ay duanı.eksik etme.Bence de değerlendir canım bugünü
Iyiyim kuzum ne yapayım ya haftaya çarşamba randevum var kese görmek için gidicem bi sıkıntımız yok çok şükür bekliyorum işteÇiçeği burnunda hamisimiz nasılsın. Bırakma bizi . kendine bebisé çok iyi bak
Durduklari icin cizgiler sanki degisiyor. Ama 13. cu gibi 11 ve 12 de bayagi koyuydu ilk yaptigimdaBenim de iki gün koyu çıkmıştı önceki ay. Biri birinden biraz daha açıktır .yani t nin c ye oranı. Foto atamaz sin bakalim
Allah allah ilginç valla hepsi koyu.gibi .Ben pek bilemedim kuzu ya. Neyse silikleşince ilski olsun diyolar ya sen 13 ten sonra yap ilski yi tutarDurduklari icin cizgiler sanki degisiyor. Ama 13. cu gibi 11 ve 12 de bayagi koyuydu ilk yaptigimda
Hadi masallah. .İnşallah sağlıklı gelişimlerınz olur darısı bize inşallahIyiyim kuzum ne yapayım ya haftaya çarşamba randevum var kese görmek için gidicem bi sıkıntımız yok çok şükür bekliyorum işte
Canım olumlu ya da olumsuz . Yaz bize. Merakta koyma biziKan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırım
Evet canım koyu çıkarsa benimki gibi olur. Duamı eksik ederimiyim hiçAy seni de bekliyordum. Değerlendiriyim kafama koydum . Yarın koyu çıkarsa . Senin ki gibi olur .bugün aksam yaparim cizgi günu yapmam ertesi yaparim ..Ay duanı.eksik etme.
1 saat once yine yaptim hala ayni koyu. Bende bisey anlamadim : /Allah allah ilginç valla hepsi koyu.gibi .Ben pek bilemedim kuzu ya. Neyse silikleşince ilski olsun diyolar ya sen 13 ten sonra yap ilski yi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?