ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım ne yaptın gittin mi, haberdar et bizi
Kizlar merhaba son 3 gundur ov. Testim ikiside koyu. 11. 12. Gun koyu. Bugun adetimin 13. gunu hala koyu. Yumurtam catlayamiyor mu acaba? koyuluk sadece 1 gun cikmaz mi yaa sonra siliklesir. Benim 3 gundur niye hala koyu ?
Canım olgunlaşmıştır ama belki geç çatlayacak olabilir. Sen günaşırı çalışmayı ihmal etme

anammmmm hadi güzel haberlerle gel canım inşallah

Ben geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda

Maşallah canım, inş. değerinde güzelce artar sağlıkla kavuşursun bebişine. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına

masallah canım sağlıkla büyüt inşallah. Gun geçmiyor ki her hafta bir hamişimz oluyor . Şükürler olsun . Darısı biz bekleyenlere inşallah. Çok mutluyum ya ne güzel haberler verdin.

Nasıl sürpriz yaptın anlat bakalım. Biz de fikir sahibi olalım

Nasıl sürpriz yaptın anlat bakalım. Biz de fikir sahibi olalım
Canım aminnn ins degerim artar guzel sonuçlanır ins hepinizden guzel haberler gelicek Mayıs'ta senden bekliyorum cok umitliyim valla esimi tel aradım dışardan beni alacaktı geldi beraber kayinvaildemlete geçtik eve girince herkes bir ağızdan baba oluyorsun diye bağırdı herkesi ayarlamıştım sarıldık cok şaşırdı ins herkese tattırsın allahım ins benimde saglikli bir gebelik olur bir yanım hala korkuyor degerim artacakmı diye bekliyorum Çarşamba gunu tekrar yaptircam kan testi

Ay gözlerim doldu kız. .eşimi hayal ettim galiba. . Korkma bebeğim. Rabbim koruma altına almıştır bebisini. Değerlerin kat kat artsın inşallah. Güzel düşün hep. . İlk tecrübe senin dimi . Kaç yillik evlisin.

çok sevindim canım tebrikler hayırlı olsun biz biliyorduk zaten de seni inandıramadık bir türlü değerin güzel çıkmış hem bebeğin çok miniş daha inşallah hızla artacak değerlerin sağlıkla kucağına alırsın umarım

Kuzummmm berenay06 da hamişşşş . Hadi sıra bizde . Sevgi8788 . Kingbed. . Haaaydddiiiii hamissss treni son yolcularını bekliyor..
inşallah canım benim bu ay senden bekliyorum güzel haberler alıcaz inşallahh senin açtığın topic çok uğurlu tatlım dediğin gibi hemen hemen her hafta bir hamiş haberi aldık topiği açtın herkes hamiş sıra sende kuzum

Canım 4 yıllık evliyiz ilk 2 sene korunduk sonra hamile kaldım 4 aylıkken kaybettim torch virüsünden allahım kimseye yasatmasin 6 ay sonra 2. Denemede hamile kaldım oyuzden korkuyorum ins saglikli olur diye dilimden düşürmüyorum allahım korusun onu.ben Suna inaniyorumki gercekten kısmeti nezamansa ozaman geliyor ins sende ve buradaki tüm kızlar Hamis olacak allahım hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins emin olki esın de guzel haber alacak

Ins canım cok sagol ins degerim artar kuzum benle olur gercekten insan nezaman ümitsizliğe kapılsa Allah bir kapı aciyor voroneste Mayıs'ta haberi verecek bize ins

Ins canım cok sagol ins degerim artar kuzum benle olur gercekten insan nezaman ümitsizliğe kapılsa Allah bir kapı aciyor voroneste Mayıs'ta haberi verecek bize ins
aynen öyle canım bende ov. testleri yüzünden iyice ümitsizliğe kapılmış doktora gitmeyi düşünüyordum bu ay rabbim kısmet etti,şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum benim ilk kan testim 54 çıkmıştı,geçen salı 285 olmuş birdaha yaptırmadım çünkü o da çok stres yapıyor insana kaç çıkacak,katlandı mı,sonuca kaç saat kaldı falan o yüzden 1 hafta bekledim önümüzdeki çarşamba randevum var keseyi görürüm inşallah hala test yapmaya devam ediyorum evde ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya devam ediyor bhcg yükseliyor sanırım doğru söylüyosun inşallah bu ay vorones ten alıcaz güzel haberi

Günaydın kızlar sonunda pozitifi yakaladim ovulasyonda dün ilişki oldu bugün piştiği gördüm simdi ilişki bugün mu olmalı yoksa siliklesince mi

Resimde bi şekilde

Eklentiler

• P_20150420_081336.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 108
Canım silikleşince olması Lazım diyelim yarın silikleşti eğer bugün de çalşma olursa 3 gün üst üste olcak spermlerin kalitesi düşer o Yüzden bugünü boş geç bence
Teşekkür ederim canım zaten doktor kontrolüm de var bakalım o gıcık ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…