- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Canım ne yaptın gittin mi, haberdar et biziKan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırım
Canım olgunlaşmıştır ama belki geç çatlayacak olabilir. Sen günaşırı çalışmayı ihmal etmeKizlar merhaba son 3 gundur ov. Testim ikiside koyu. 11. 12. Gun koyu. Bugun adetimin 13. gunu hala koyu. Yumurtam catlayamiyor mu acaba? koyuluk sadece 1 gun cikmaz mi yaa sonra siliklesir. Benim 3 gundur niye hala koyu ?
anammmmm hadi güzel haberlerle gel canım inşallahKan vermeye gidiyorum ne olur dua edin kızlar korkuyorum bir yandanda ögunden sonra testte yapmadım gidiyorum bakalım sonucu alınca haberdar edicem esimin haberi hala yok gizli gidiyorum gorumcemle(aslında öz ablam gibidir)ayy hem korku hem heyecan ins guzel sonuc alırım
Ben geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
Amin canım ins artarrr suan duam hep o inssss burda herkes Hamis olacak cunku bu topic ugurluMaşallah canım, inş. değerinde güzelce artar sağlıkla kavuşursun bebişine. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Ben geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
Nasıl sürpriz yaptın anlat bakalım. Biz de fikir sahibi olalımBen geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
Kuzummmm berenay06 da hamişşşş . Hadi sıra bizde . Sevgi8788 . Kingbed. . Haaaydddiiiii hamissss treni son yolcularını bekliyor..anammmmm hadi güzel haberlerle gel canım inşallah
Canım aminnn ins degerim artar guzel sonuçlanır ins hepinizden guzel haberler gelicek Mayıs'ta senden bekliyorum cok umitliyim valla esimi tel aradım dışardan beni alacaktı geldi beraber kayinvaildemlete geçtik eve girince herkes bir ağızdan baba oluyorsun diye bağırdı herkesi ayarlamıştım sarıldık cok şaşırdı ins herkese tattırsın allahım ins benimde saglikli bir gebelik olur bir yanım hala korkuyor degerim artacakmı diye bekliyorum Çarşamba gunu tekrar yaptircam kan testiNasıl sürpriz yaptın anlat bakalım. Biz de fikir sahibi olalım
Ay gözlerim doldu kız. .eşimi hayal ettim galiba. . Korkma bebeğim. Rabbim koruma altına almıştır bebisini. Değerlerin kat kat artsın inşallah. Güzel düşün hep. . İlk tecrübe senin dimi . Kaç yillik evlisin.Canım aminnn ins degerim artar guzel sonuçlanır ins hepinizden guzel haberler gelicek Mayıs'ta senden bekliyorum cok umitliyim valla esimi tel aradım dışardan beni alacaktı geldi beraber kayinvaildemlete geçtik eve girince herkes bir ağızdan baba oluyorsun diye bağırdı herkesi ayarlamıştım sarıldık cok şaşırdı ins herkese tattırsın allahım ins benimde saglikli bir gebelik olur bir yanım hala korkuyor degerim artacakmı diye bekliyorum Çarşamba gunu tekrar yaptircam kan testi
inşallah canım benim bu ay senden bekliyorum güzel haberler alıcaz inşallahh senin açtığın topic çok uğurlu tatlım dediğin gibi hemen hemen her hafta bir hamiş haberi aldık topiği açtın herkes hamiş sıra sende kuzumKuzummmm berenay06 da hamişşşş . Hadi sıra bizde . Sevgi8788 . Kingbed. . Haaaydddiiiii hamissss treni son yolcularını bekliyor..
Canım 4 yıllık evliyiz ilk 2 sene korunduk sonra hamile kaldım 4 aylıkken kaybettim torch virüsünden allahım kimseye yasatmasin 6 ay sonra 2. Denemede hamile kaldım oyuzden korkuyorum ins saglikli olur diye dilimden düşürmüyorum allahım korusun onu.ben Suna inaniyorumki gercekten kısmeti nezamansa ozaman geliyor ins sende ve buradaki tüm kızlar Hamis olacak allahım hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins emin olki esın de guzel haber alacakAy gözlerim doldu kız. .eşimi hayal ettim galiba. . Korkma bebeğim. Rabbim koruma altına almıştır bebisini. Değerlerin kat kat artsın inşallah. Güzel düşün hep. . İlk tecrübe senin dimi . Kaç yillik evlisin.
Ins canım cok sagol ins degerim artar kuzum benle olur gercekten insan nezaman ümitsizliğe kapılsa Allah bir kapı aciyor voroneste Mayıs'ta haberi verecek bize insçok sevindim canım tebrikler hayırlı olsun biz biliyorduk zaten de seni inandıramadık bir türlü değerin güzel çıkmış hem bebeğin çok miniş daha inşallah hızla artacak değerlerin sağlıkla kucağına alırsın umarım
aynen öyle canım bende ov. testleri yüzünden iyice ümitsizliğe kapılmış doktora gitmeyi düşünüyordum bu ay rabbim kısmet etti,şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum benim ilk kan testim 54 çıkmıştı,geçen salı 285 olmuş birdaha yaptırmadım çünkü o da çok stres yapıyor insana kaç çıkacak,katlandı mı,sonuca kaç saat kaldı falan o yüzden 1 hafta bekledim önümüzdeki çarşamba randevum var keseyi görürüm inşallah hala test yapmaya devam ediyorum evde ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya devam ediyor bhcg yükseliyor sanırım doğru söylüyosun inşallah bu ayIns canım cok sagol ins degerim artar kuzum benle olur gercekten insan nezaman ümitsizliğe kapılsa Allah bir kapı aciyor voroneste Mayıs'ta haberi verecek bize ins
Insallah canimm :)Kuzummmm berenay06 da hamişşşş . Hadi sıra bizde . Sevgi8788 . Kingbed. . Haaaydddiiiii hamissss treni son yolcularını bekliyor..
Canım silikleşince olması Lazım diyelim yarın silikleşti eğer bugün de çalşma olursa 3 gün üst üste olcak spermlerin kalitesi düşer o Yüzden bugünü boş geç benceResimde bi şekilde
Teşekkür ederim canım zaten doktor kontrolüm de var bakalım o gıcık ne diyecekCanım silikleşince olması Lazım diyelim yarın silikleşti eğer bugün de çalşma olursa 3 gün üst üste olcak spermlerin kalitesi düşer o Yüzden bugünü boş geç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?