ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tebrik ederim canim saglikla al kucagina inşallah :) birde sakın stres yapma deger artacak mı diye çok düşünürsen psikolojik olarak etkilersn dikkat et kendine

Ay canlarım ya . Ne kadar da gönülden istiyorsunuz benim için . Kızlar için. İnşallah . Mayıs olur.. allah razı olsun sizden güzel dilekleriniz kalbinizın ışığı sağlığınız hıc eksik olmasin

Canimm hayirli olsun coookk sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah darisi bize insallah hayirlisiyla

Canım benim de böyleydi testim. Bir gün öncese ve ertesi gün sahah olan çalışmayla tuttu benim. Dün olduysa yarın olması daha mantıklı.
tamam canım doktor catlama ıgnesı verdı zaten yarın gece olacak çalısma bakalım kısmet bundan sonrası

Benimki de zaten bildiğimiz şeyleri söylüyo bana ovu günümü kendi hesaplattırıyo ona göre de bugünlerde çatlayabilir diyo ve son olarak da gün aşırı ilişki diyo hiç bilmediğim Şeyler sanki
senınkıde benım doktordan malmıs ama ben takvım uygulaması kullanıyorum o doktordan daha ıyı bılıyor bıde doktorum rıske atmak ıstemedı ıgne verdı bakalım bundan sonra bekleyecez

Gercekten allahım hepimize hayırlısını nasip etsin neguzel. Canım seninki artış göstermiş ins benimde artış olur saglikli olurlar son adet tarihini 11 Mart sayinca 5 haftalik oluyor ama 2 haftalik daha aslında bende haftaya Pazartesi gidicem dr

Tebrik ederim canim saglikla al kucagina inşallah :) birde sakın stres yapma deger artacak mı diye çok düşünürsen psikolojik olarak etkilersn dikkat et kendine
Cok sagol canimm aminn inss kendimi alamıyorum düşünmekten hep saglikli olsun benimle olsun diye dua ediyorum ins artacak Çarşamba gunu yaptiricam tekrar

Canimm hayirli olsun coookk sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah darisi bize insallah hayirlisiyla
Amin canım ins cok sagol ins hersey normsl gider zaten hep dua ediyordum ins isteyen herkesin buradaki kızların bende dahil derdim saglikli evlatlar nasip eyle allahım canım senden ve diğer kizlardanda haberler teker teker gelecek Hamis olmayan kalmayacak burada

o kadar çok sevindim ki Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah, Allah gönlüne göre versin. ben 15 nisan da yaptım kan testini 56 çıktı , cuma günü rahatsızlandığım için doktora gittim , serum bağlayacaklardı gebelik şüphem olduğunu söyledim tekrar test yaptılar 221 çıktı çok şükür.inşallahh senin değerlerinde artar. gerçekten çok sevindim senin adına. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin , sağlıkla , huzurlu mutlulukla inşallah.c.tesi doktora gittim henüz çok yeni dedi haftaya cumartesi tekrar gidicem kese oluşmuş mu kontrol edilecek.

Canımm nasılsın bebiş nasıl kalp atışlarını dinlediniz mi :)

Benimki de zaten bildiğimiz şeyleri söylüyo bana ovu günümü kendi hesaplattırıyo ona göre de bugünlerde çatlayabilir diyo ve son olarak da gün aşırı ilişki diyo hiç bilmediğim Şeyler sanki

Benim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dedi ama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))

Benim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dedi ama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))
Bana da doktor senin yumurtlaman 10. Gun olabilir dedi. Tırt. Benim hep 12 13 çıkıyor. Bugün 12. Gün kızlar. Dünkü ilişkiden mi bilmiyorum akıntı fazla ve ovu. Günkü gibi . Eve gidip test yapcam. Sabah 7 gibi yaptım . Koyu değildi

Takvim de yap kuzuCummmm. Ay be güzell. Su kadar haftalık hamileeee. Oy Oy . Sevsin ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…