- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Günaydın kızlar sonunda pozitifi yakaladim ovulasyonda dün ilişki oldu bugün piştiği gördüm simdi ilişki bugün mu olmalı yoksa siliklesince mi
Canım benim de böyleydi testim. Bir gün öncese ve ertesi gün sahah olan çalışmayla tuttu benim. Dün olduysa yarın olması daha mantıklı.Resimde bi şekilde
Tebrik ederim canim saglikla al kucagina inşallah :) birde sakın stres yapma deger artacak mı diye çok düşünürsen psikolojik olarak etkilersn dikkat et kendineBen geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
Benimki de zaten bildiğimiz şeyleri söylüyo bana ovu günümü kendi hesaplattırıyo ona göre de bugünlerde çatlayabilir diyo ve son olarak da gün aşırı ilişki diyo hiç bilmediğim Şeyler sankiTeşekkür ederim canım zaten doktor kontrolüm de var bakalım o gıcık ne diyecek
Ay canlarım ya . Ne kadar da gönülden istiyorsunuz benim için . Kızlar için. İnşallah . Mayıs olur.. allah razı olsun sizden güzel dilekleriniz kalbinizın ışığı sağlığınız hıc eksik olmasinaynen öyle canım bende ov. testleri yüzünden iyice ümitsizliğe kapılmış doktora gitmeyi düşünüyordum bu ay rabbim kısmet etti,şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum benim ilk kan testim 54 çıkmıştı,geçen salı 285 olmuş birdaha yaptırmadım çünkü o da çok stres yapıyor insana kaç çıkacak,katlandı mı,sonuca kaç saat kaldı falan o yüzden 1 hafta bekledim önümüzdeki çarşamba randevum var keseyi görürüm inşallah hala test yapmaya devam ediyorum evde ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya devam ediyor bhcg yükseliyor sanırım doğru söylüyosun inşallah bu ayvorones ten alıcaz güzel haberi
Ben geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
Kuzummmm berenay06 da hamişşşş . Hadi sıra bizde . Sevgi8788 . Kingbed. . Haaaydddiiiii hamissss treni son yolcularını bekliyor..
tamam canım doktor catlama ıgnesı verdı zaten yarın gece olacak çalısma bakalım kısmet bundan sonrasıCanım benim de böyleydi testim. Bir gün öncese ve ertesi gün sahah olan çalışmayla tuttu benim. Dün olduysa yarın olması daha mantıklı.
senınkıde benım doktordan malmıs ama ben takvım uygulaması kullanıyorum o doktordan daha ıyı bılıyor bıde doktorum rıske atmak ıstemedı ıgne verdı bakalım bundan sonra bekleyecezBenimki de zaten bildiğimiz şeyleri söylüyo bana ovu günümü kendi hesaplattırıyo ona göre de bugünlerde çatlayabilir diyo ve son olarak da gün aşırı ilişki diyo hiç bilmediğim Şeyler sanki
Gercekten allahım hepimize hayırlısını nasip etsin neguzel. Canım seninki artış göstermiş ins benimde artış olur saglikli olurlar son adet tarihini 11 Mart sayinca 5 haftalik oluyor ama 2 haftalik daha aslında bende haftaya Pazartesi gidicem draynen öyle canım bende ov. testleri yüzünden iyice ümitsizliğe kapılmış doktora gitmeyi düşünüyordum bu ay rabbim kısmet etti,şimdi sağlıklı olsun diye dua ediyorum benim ilk kan testim 54 çıkmıştı,geçen salı 285 olmuş birdaha yaptırmadım çünkü o da çok stres yapıyor insana kaç çıkacak,katlandı mı,sonuca kaç saat kaldı falan o yüzden 1 hafta bekledim önümüzdeki çarşamba randevum var keseyi görürüm inşallah hala test yapmaya devam ediyorum evde ikinci çizgi gitgide koyulaşmaya devam ediyor bhcg yükseliyor sanırım doğru söylüyosun inşallah bu ayvorones ten alıcaz güzel haberi
Cok sagol canimm aminn inss kendimi alamıyorum düşünmekten hep saglikli olsun benimle olsun diye dua ediyorum ins artacak Çarşamba gunu yaptiricam tekrarTebrik ederim canim saglikla al kucagina inşallah :) birde sakın stres yapma deger artacak mı diye çok düşünürsen psikolojik olarak etkilersn dikkat et kendine
Artacak Allah'ın izniyle icini ferah tut rahatlaCok sagol canimm aminn inss kendimi alamıyorum düşünmekten hep saglikli olsun benimle olsun diye dua ediyorum ins artacak Çarşamba gunu yaptiricam tekrar
Amin canım ins cok sagol ins hersey normsl gider zaten hep dua ediyordum ins isteyen herkesin buradaki kızların bende dahil derdim saglikli evlatlar nasip eyle allahım canım senden ve diğer kizlardanda haberler teker teker gelecek Hamis olmayan kalmayacak buradaCanimm hayirli olsun coookk sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallahdarisi bize insallah hayirlisiyla
o kadar çok sevindim ki Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah, Allah gönlüne göre versin. ben 15 nisan da yaptım kan testini 56 çıktı , cuma günü rahatsızlandığım için doktora gittim , serum bağlayacaklardı gebelik şüphem olduğunu söyledim tekrar test yaptılar 221 çıktı çok şükür.inşallahh senin değerlerinde artar. gerçekten çok sevindim senin adına. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin , sağlıkla , huzurlu mutlulukla inşallah.c.tesi doktora gittim henüz çok yeni dedi haftaya cumartesi tekrar gidicem kese oluşmuş mu kontrol edilecek.Amin canım ins cok sagol ins hersey normsl gider zaten hep dua ediyordum ins isteyen herkesin buradaki kızların bende dahil derdim saglikli evlatlar nasip eyle allahım canım senden ve diğer kizlardanda haberler teker teker gelecek Hamis olmayan kalmayacak burada
Tebrik ederim canim saglikla al kucagina inşallah :) birde sakın stres yapma deger artacak mı diye çok düşünürsen psikolojik olarak etkilersn dikkat et kendine
Benimki de zaten bildiğimiz şeyleri söylüyo bana ovu günümü kendi hesaplattırıyo ona göre de bugünlerde çatlayabilir diyo ve son olarak da gün aşırı ilişki diyo hiç bilmediğim Şeyler sanki
Bana da doktor senin yumurtlaman 10. Gun olabilir dedi. Tırt. Benim hep 12 13 çıkıyor. Bugün 12. Gün kızlar. Dünkü ilişkiden mi bilmiyorum akıntı fazla ve ovu. Günkü gibi . Eve gidip test yapcam. Sabah 7 gibi yaptım . Koyu değildiBenim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dediama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))
Bir gün öncesi tamamdır beybbisi. Ertesi gün ki sabah için beklemedeyimnmmmmCanım benim de böyleydi testim. Bir gün öncese ve ertesi gün sahah olan çalışmayla tuttu benim. Dün olduysa yarın olması daha mantıklı.
Takvim de yap kuzuCummmm. Ay be güzell. Su kadar haftalık hamileeee. Oy Oy . Sevsin lerGercekten allahım hepimize hayırlısını nasip etsin neguzel. Canım seninki artış göstermiş ins benimde artış olur saglikli olurlar son adet tarihini 11 Mart sayinca 5 haftalik oluyor ama 2 haftalik daha aslında bende haftaya Pazartesi gidicem dr
Benimki o testlerden kullan dedi zaten ben de takvim ve test kullanıyorum paralel gidiyo inşallah bu ay tutunur bize bebişlerimizBenim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dediama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))
Huuuhuuuuuvvv gelsin bebişimiz o zamanBir gün öncesi tamamdır beybbisi. Ertesi gün ki sabah için beklemedeyimnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?