Gözün aydın...Gercekten allahım hepimize hayırlısını nasip etsin neguzel. Canım seninki artış göstermiş ins benimde artış olur saglikli olurlar son adet tarihini 11 Mart sayinca 5 haftalik oluyor ama 2 haftalik daha aslında bende haftaya Pazartesi gidicem dr
Cok tesekkur ederim canım sanada hayırlı olsun Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin ins benimkide artar son iliskim 2 nisandi adetim 3 gun gecikti 45, 30 sanırım gec döllenmede olabilir 36 gunde bir adet oluyorum ins öyledir hayirlisiyla haberler ver canım ins keseyide göreceksin ins bende ögunlere gelirimo kadar çok sevindim ki Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah, Allah gönlüne göre versin. ben 15 nisan da yaptım kan testini 56 çıktı , cuma günü rahatsızlandığım için doktora gittim , serum bağlayacaklardı gebelik şüphem olduğunu söyledim tekrar test yaptılar 221 çıktı çok şükür.inşallahh senin değerlerinde artar. gerçekten çok sevindim senin adına. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin , sağlıkla , huzurlu mutlulukla inşallah.c.tesi doktora gittim henüz çok yeni dedi haftaya cumartesi tekrar gidicem kese oluşmuş mu kontrol edilecek.
Kuzumm senin yüreğin oyle guzelki allahım sana Mart ayında hayırlı bir evlat nasip etsin ins canım takvim yapamıyorum korkuyorum degerim artmıştır ins Çarşamba gunu birdaha kan vericem onu göreyim eklicem insTakvim de yap kuzuCummmm. Ay be güzell. Su kadar haftalık hamileeee. Oy Oy . Sevsin ler
Cok tesekkur ederim amin inssss allahım buradaki kizlarada isteyen herkese nasip etsin ins canimGözün aydın...
Rabbim tamamını erdirsin..
Sağlıcakla kucağına alırsın ciceği burnunda hamiş
Canım benim ckti 4 gun koyu cikti sonra cok az siliklesti ama hic kaybolmadı adetten 1 hafta onceye kadar koyu ckti ben ilk cift cizgi ciktigi gun ertesi gun bir gin boş bırakıp hafif siliklestigi gun genede koyuydu Ogün değerlendirdik mutlaka sende degerlendir kaçırmaKizlar adetimin 14. Gunu bugun. 4 gundur ov testi kopkoyu bugun 10 da yaptim t cizgisi daha koyu. 4 gun nasil koyu cikar yaa
Senin adetinin kacinci gunleri 4 gun koyu cikti canimCanım benim ckti 4 gun koyu cikti sonra cok az siliklesti ama hic kaybolmadı adetten 1 hafta onceye kadar koyu ckti ben ilk cift cizgi ciktigi gun ertesi gun bir gin boş bırakıp hafif siliklestigi gun genede koyuydu Ogün değerlendirdik mutlaka sende degerlendir kaçırma
Hosgeldin canım haydi hayırlısı. İnşallah hamis olursun sen demerhaba arkadaşlar . Aranıza yeni katılıyorum. bu ay ilk kez ovulasyon testine başlıyorum. hayırlı zamanda inşallah..
Ay bü durumu da tecrübe etmiş olduk . Blueflower in dediği gibi . Oluştu da çatlama olmadı mı ki acaba.Kizlar adetimin 14. Gunu bugun. 4 gundur ov testi kopkoyu bugun 10 da yaptim t cizgisi daha koyu. 4 gun nasil koyu cikar yaa
MayısKuzumm senin yüreğin oyle guzelki allahım sana Mart ayında hayırlı bir evlat nasip etsin ins canım takvim yapamıyorum korkuyorum degerim artmıştır ins Çarşamba gunu birdaha kan vericem onu göreyim eklicem ins
Ay bü durumu da tecrübe etmiş olduk . Blueflower in dediği gibi . Oluştu da çatlama olmadı mı ki acaba.[/QUOTEhic bilmiyorum canim yaa. Deli olucam
Kuzum bugün daha koyu dünden. Niye bugün ilişki olmayacak?Bunlarda fotoları. dün gece ilişki oldu.Bugün gece olmayacak.Umarım doğru yoldayımdır.
Doğru yoldasın devam canım benim bugün dünden daha koyu yarında yumurtan çatlayıp silikleşecektir mayıs ayı uğurlu gelecek sanaBunlarda fotoları. dün gece ilişki oldu.Bugün gece olmayacak.Umarım doğru yoldayımdır.
Iyiyim şükür canimm :) duymadik daha var 27sinde gitcm nasipse :)Canımm nasılsın bebiş nasıl kalp atışlarını dinlediniz mi :)
Bende doktora ov. Testi kullandm bu ay dedim benim doktorda onlar net bisey gostermez falan dedi bende gosterdi iste nasil göstermez hamileligimi bile gösterdi dedimm icimden tabiiiiiiBenim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dediama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?