ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar adetimin 14. Gunu bugun. 4 gundur ov testi kopkoyu bugun 10 da yaptim t cizgisi daha koyu. 4 gun nasil koyu cikar yaa

Gözün aydın...
Rabbim tamamını erdirsin..
Sağlıcakla kucağına alırsın ciceği burnunda hamiş

Cok tesekkur ederim canım sanada hayırlı olsun Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin ins benimkide artar son iliskim 2 nisandi adetim 3 gun gecikti 45, 30 sanırım gec döllenmede olabilir 36 gunde bir adet oluyorum ins öyledir hayirlisiyla haberler ver canım ins keseyide göreceksin ins bende ögunlere gelirim

Takvim de yap kuzuCummmm. Ay be güzell. Su kadar haftalık hamileeee. Oy Oy . Sevsin ler
Kuzumm senin yüreğin oyle guzelki allahım sana Mart ayında hayırlı bir evlat nasip etsin ins canım takvim yapamıyorum korkuyorum degerim artmıştır ins Çarşamba gunu birdaha kan vericem onu göreyim eklicem ins

Kizlar adetimin 14. Gunu bugun. 4 gundur ov testi kopkoyu bugun 10 da yaptim t cizgisi daha koyu. 4 gun nasil koyu cikar yaa
Canım benim ckti 4 gun koyu cikti sonra cok az siliklesti ama hic kaybolmadı adetten 1 hafta onceye kadar koyu ckti ben ilk cift cizgi ciktigi gun ertesi gun bir gin boş bırakıp hafif siliklestigi gun genede koyuydu Ogün değerlendirdik mutlaka sende degerlendir kaçırma

Senin adetinin kacinci gunleri 4 gun koyu cikti canim

merhaba arkadaşlar . Aranıza yeni katılıyorum. bu ay ilk kez ovulasyon testine başlıyorum. hayırlı zamanda inşallah..

Ay bü durumu da tecrübe etmiş olduk . Blueflower in dediği gibi . Oluştu da çatlama olmadı mı ki acaba.

Kızlar sıvı alımına dikkat etmezsek. c nin durumu da değişir mi. Yani silik mi olur ki. Benim t silik de c normal koyulukta. Sıvı alımına dikkat etmedim ondan mı yoksam bugün de ovu . Günüm değil galiba . Acaba baltarcin çörekotu yumurtlamami geciktirdi mi ki. Gerçi yumurtlama zamanı yüzümde sivilce çıkıyor akıntı artıyor. Onlar mevcut. Da kasık ağrısi yok henüz. Yakın gibi .

Kuzumm senin yüreğin oyle guzelki allahım sana Mart ayında hayırlı bir evlat nasip etsin ins canım takvim yapamıyorum korkuyorum degerim artmıştır ins Çarşamba gunu birdaha kan vericem onu göreyim eklicem ins
Mayıs Canım anlıyorum seni Sonra yap madem takvimi. Haklısın . Allahım korusun bebisin sımsıkı tutunsun ve değerin artsın inşallah. Çarşamba günü de bilgi ver .biz ve dualarımız seninleyiz.

Bunlarda fotoları. dün gece ilişki oldu.Bugün gece olmayacak.Umarım doğru yoldayımdır.

Eklentiler

• 2015-04-20 13.07.21.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 90
Bunlarda fotoları. dün gece ilişki oldu.Bugün gece olmayacak.Umarım doğru yoldayımdır.
Doğru yoldasın devam canım benim bugün dünden daha koyu yarında yumurtan çatlayıp silikleşecektir mayıs ayı uğurlu gelecek sana

Son düzenleme:
Benim doktorda hesapladı ve gun aşırı dedi ovu testleri güvenilir değil dedi ama burda hepimiz test yapiyoz ve sırayla tutturiyozz :))
Bende doktora ov. Testi kullandm bu ay dedim benim doktorda onlar net bisey gostermez falan dedi bende gosterdi iste nasil göstermez hamileligimi bile gösterdi dedimm icimden tabiiiiii

kızlar bugun kontrolde yum olgunlasmıs ama ben klomen kullanmıstım doktorumda rıske atmayalım dıye catlama ıgnesı verdı bugunkı ovı testımde gayet cıft cızgı belırgındı doktora dedım hıc bısı demedı zaten sıvı alımına dıkkat edersenız eger sonucunuz daha guvenılır ve dogru cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…