ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

sıvı alımı önemli canım. Bende ilk seferde dikkat etmedim hep silikti benimki. İşte burda sizle konusunca ne kadar önemli oldunu gördüm ve sonra t daha koyulasti ama hiç bi xaman kopkoyu olmadi c den bak nesela M3rv3_gkn de silikti sanırım en belirgin gun ve sonraki gun denedi ve şu ann bebişiylee :))

Bende doktora ov. Testi kullandm bu ay dedim benim doktorda onlar net bisey gostermez falan dedi bende gosterdi iste nasil göstermez hamileligimi bile gösterdi dedimm icimden tabiiiiii

:)) bende devam edeceğim ovu ye 12 tane var acabaa çift çizgi gunu df a gitsemmi yumurta ultrasonda görünürmüki

kızlar sıvı alımı derken?

kızlar bende ovuslayon gününü takip etmek için eczaneden test aldım başladım sat dögüm 30 gün 15.16 gün daha koyu çıkıyor ama 2 çizgide aynı koyulukta değil ama sıvı alımı derken? ne demek istediniz ilk kez yapıyorum fazla bilgim yok.

Testi yapmadan 2 saat önce falan su içmemek gerek . Özellikle meyvesuyu falan

Testi yapmadan 2 saat önce falan su içmemek gerek . Özellikle meyvesuyu falan

Canım c yi etkiliyor mu onu bilemedim di. Benim testlere baksan bi etkilememis ama sanki

Herkesin lh hormonu aynı değil o yüzden prospektüste yazdığı gibi iki çizgi aynı koyulukta olacak diye bekleme diğer günlere göre en koyu olan günü ve silikleştiği ertesi günü degerlendir canım testi yapmadan önce çok fazla sıvı alma idrardaki lh hormonu seyreklestiği için sonucu etkileyebiliyor

Sanmıyorum canım c etkilenmez sanırım senin testlerde c kopkoyu maşallah bi sorun yok gibi
Sonradan belirginlesti evet. ama bugün ovu . Günü değil gibi. Yarına allah kerim . İlk defa 13. Güne kaldım ama. İnşallah yarın t de kopkoyu çıkar. Yatmadan bi tane daha yapım bari. Diyorum ki . Koyu gördükten sonra. 36 saat sayım ustune.silikles sin ilişki olsun . Plan bu bakalım. Çok matematiksel ama napim. İş buralara geldi

Kızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum

Kızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
Ay deme yaaaa. Dur . OFF allahım sen koru. Üzülme tamam ver bakalım testi. Hayırlısını dile

Cnm ne guzel yaa bende bu ay bal tarcin corekotu yedim ve ovulasyon testi kullandm insalla benimde olur dua et 20 aydr olmuyo

Canimm bu bal tarçın yumurtlamayi geciktirir mi ki benim yarın da çift çıkmasà diye endişe sardı . Bu arada berenay06 ya üzüldüm. Rabbim bebişlerinizi korusun
Benim geciktirmedi canım, ama güzel olgunlaştırıyor yumurtayı.
İnş. berenayın bebişi sağlıklıdır. Aminn canım.
Ben de bir aksilik olmazsa haftaya gideceğim dra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…