Kızlar sıvı alımına dikkat etmezsek. c nin durumu da değişir mi. Yani silik mi olur ki. Benim t silik de c normal koyulukta. Sıvı alımına dikkat etmedim ondan mı yoksam bugün de ovu . Günüm değil galiba . Acaba baltarcin çörekotu yumurtlamami geciktirdi mi ki. Gerçi yumurtlama zamanı yüzümde sivilce çıkıyor akıntı artıyor. Onlar mevcut. Da kasık ağrısi yok henüz. Yakın gibi .
Bende doktora ov. Testi kullandm bu ay dedim benim doktorda onlar net bisey gostermez falan dedi bende gosterdi iste nasil göstermez hamileligimi bile gösterdi dedimm icimden tabiiiiii
Iyiyim şükür canimm :) duymadik daha var 27sinde gitcm nasipse :)
Amin inşallah :) dua ediyrm tabi etmez miyimHaydi inşallahh canımm saglıklı duyarsinn inşallahh :) dua et bize de :))
Testi yapmadan 2 saat önce falan su içmemek gerek . Özellikle meyvesuyu falankızlar bende ovuslayon gününü takip etmek için eczaneden test aldım başladım sat dögüm 30 gün 15.16 gün daha koyu çıkıyor ama 2 çizgide aynı koyulukta değil ama sıvı alımı derken? ne demek istediniz ilk kez yapıyorum fazla bilgim yok.
Testi yapmadan 2 saat önce falan su içmemek gerek . Özellikle meyvesuyu falankızlar bende ovuslayon gününü takip etmek için eczaneden test aldım başladım sat dögüm 30 gün 15.16 gün daha koyu çıkıyor ama 2 çizgide aynı koyulukta değil ama sıvı alımı derken? ne demek istediniz ilk kez yapıyorum fazla bilgim yok.
Canım c yi etkiliyor mu onu bilemedim di. Benim testlere baksan bi etkilememis ama sankisıvı alımı önemli canım. Bende ilk seferde dikkat etmedim hep silikti benimki. İşte burda sizle konusunca ne kadar önemli oldunu gördüm ve sonra t daha koyulasti ama hiç bi xaman kopkoyu olmadi c den bak neselaM3rv3_gkn de silikti sanırım en belirgin gun ve sonraki gun denedi ve şu ann bebişiylee :))
Herkesin lh hormonu aynı değil o yüzden prospektüste yazdığı gibi iki çizgi aynı koyulukta olacak diye bekleme diğer günlere göre en koyu olan günü ve silikleştiği ertesi günü degerlendir canım testi yapmadan önce çok fazla sıvı alma idrardaki lh hormonu seyreklestiği için sonucu etkileyebiliyorkızlar bende ovuslayon gününü takip etmek için eczaneden test aldım başladım sat dögüm 30 gün 15.16 gün daha koyu çıkıyor ama 2 çizgide aynı koyulukta değil ama sıvı alımı derken? ne demek istediniz ilk kez yapıyorum fazla bilgim yok.
Sanmıyorum canım c etkilenmez sanırım senin testlerde c kopkoyu maşallah bi sorun yok gibiCanım c yi etkiliyor mu onu bilemedim di. Benim testlere baksan bi etkilememis ama sanki
Sonradan belirginlesti evet.Sanmıyorum canım c etkilenmez sanırım senin testlerde c kopkoyu maşallah bi sorun yok gibi
Ay deme yaaaa. Dur . OFF allahım sen koru. Üzülme tamam ver bakalım testi. Hayırlısını dileKızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
Cnm ne guzel yaa bende bu ay bal tarcin corekotu yedim ve ovulasyon testi kullandm insalla benimde olur dua et 20 aydr olmuyoŞifa olsunnn, yarasın inş. arkadaşımm. Allah herkese çok bekletmeden versin bebişlerini.
Kan vermeye gittik, oğlum oradaki yaşlı teyzeye ne dedi var ya '' ben hasta değilim, kardeşim gelecekmişde annem kan aldırdı ''
Benim oğluşumdan bir tane de senin olsun canımm
Allah gönlüne göre versin en kısa sürede canımCnm ne guzel yaa bende bu ay bal tarcin corekotu yedim ve ovulasyon testi kullandm insalla benimde olur dua et 20 aydr olmuyo
Yapma yaa, inşallah değildir canımKızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
Bat ne zamanCnm ne guzel yaa bende bu ay bal tarcin corekotu yedim ve ovulasyon testi kullandm insalla benimde olur dua et 20 aydr olmuyo
Canimm bu bal tarçın yumurtlamayi geciktirir mi ki benim yarın da çift çıkmasà diye endişe sardı . Bu arada berenay06 ya üzüldüm. Rabbim bebişlerinizi korusunYapma yaa, inşallah değildir canım
Benim geciktirmedi canım, ama güzel olgunlaştırıyor yumurtayı.Canimm bu bal tarçın yumurtlamayi geciktirir mi ki benim yarın da çift çıkmasà diye endişe sardı . Bu arada berenay06 ya üzüldüm. Rabbim bebişlerinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?