31 martta adet olmustum cnm benim adet gunum 29-33 gunde bir olur kopkoyu cift cizgi 16 nisanda cikti bu durumda adet tarihim ne zaman olur ki?Bat ne zaman
Canimmm sen 17 gun yumurtlamissin bu seferde tam 14 gun sonrasinadet olucagina gore 29 30 nisan adet tarihin ve ikimizinde ayni benimde yumurtlama 17 nisanda oldu koyu cizgi31 martta adet olmustum cnm benim adet gunum 29-33 gunde bir olur kopkoyu cift cizgi 16 nisanda cikti bu durumda adet tarihim ne zaman olur ki?
kan testim aksam 6 da cikicak ama adet agrisi var kansmam az arttı cok üzülüyorum 6 ay sonra tam oldu dedim ama olmadı nedeyim ki allahım saglikli evlatlar nasip etsin ins herkese senden guzel haberler alicaz ins bende artik birdahaki aya umutlarımı erteliyorumAy deme yaaaa. Dur . OFF allahım sen koru. Üzülme tamam ver bakalım testi. Hayırlısını dile
sıvı alımı önemli canım. Bende ilk seferde dikkat etmedim hep silikti benimki. İşte burda sizle konusunca ne kadar önemli oldunu gördüm ve sonra t daha koyulasti ama hiç bi xaman kopkoyu olmadi c den bak neselaM3rv3_gkn de silikti sanırım en belirgin gun ve sonraki gun denedi ve şu ann bebişiylee :))
Ay hadi inşallah. Silik de de olduysa olmuştur inşallah.Kizlar merhaba 4 nisan Bat
17nisan adetin 14.gunu koyu cizgi
Ve o gun iliski oldu aksam :)
18 nisan silik cizgi ve o gunde iliski oldu
Sizce gorev tamamlanmismidir :)
Siliktede olduncanim ve akmamsna cok dikjtbetdik ve cok az akti oda herhalde normal sividir neyseki kafama takilan bnm kac aydir kasik batmam olurdu hu ay o olmadiAy hadi inşallah. Silik de de olduysa olmuştur inşallah.
Kizlar merhaba 4 nisan Bat
Bak maşallah böyle moralli ol . Bu ay olmadiysa gelecek aya hemmen çalışmalara başlayalım. Sıkma hiç güzel kalbini. Bize yoldaş olursun en kötü. Sağlık ve senin sağlığın en önemlisi unutmayalım. Olup da 4 ay sonra düşen kalbi duran var. Allahım esirgesinkan testim aksam 6 da cikicak ama adet agrisi var kansmam az arttı cok üzülüyorum 6 ay sonra tam oldu dedim ama olmadı nedeyim ki allahım saglikli evlatlar nasip etsin ins herkese senden guzel haberler alicaz ins bende artik birdahaki aya umutlarımı erteliyorum
Canim benim cok uzuldm insallah kötü bisey degildr yaa iyi düşün lutfen Rabbim korusun insallahkan testim aksam 6 da cikicak ama adet agrisi var kansmam az arttı cok üzülüyorum 6 ay sonra tam oldu dedim ama olmadı nedeyim ki allahım saglikli evlatlar nasip etsin ins herkese senden guzel haberler alicaz ins bende artik birdahaki aya umutlarımı erteliyorum
Gelicek batlarimiz ayni demi canim benim de 13 gun koyualsti ama 14. Gun t daha koyuydu ben o gunu de degerledrdim bi rgun snra siliklesti o gunude degerlendrdm bir gun bos birakrim simdi bugun denesemmi bilmiyprum dus almaktan grip oldum suanda hastyim ilacta almiyom bebis rahat rhat yerlessin diyeseninle Batımız aynı :) ama benimde 13.14 gün biraz silik 15.16 gün daha belirgin çizgi çıktı.
Gelicek batlarimiz ayni demi canim benim de 13 gun koyualsti ama 14. Gun t daha koyuydu ben o gunu de degerledrdim bi rgun snra siliklesti o gunude degerlendrdm bir gun bos birakrim simdi bugun denesemmi bilmiyprum dus almaktan grip oldum suanda hastyim ilacta almiyom bebis rahat rhat yerlessin diye
canım moralini bozma Allahtan ümit kesilmez başlarda kanama yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var bhcg sonucun çok önemli ani bir düşüş olmazsa kimyasal değildir ama öyle bile olsa hayırlısı buymuş ben kimyasal gebelik geçirdiğimde şükretmiştim Allaha hamile kalabiliyorum ve vücudum sağlıksız bir gebeliği sonlandırdı diye çünkü sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekte çok büyük imtihan,kimyasalın sebebi ya kromozom bozukluğu yada sağlıksız döllenmiş yumurtadır inşallah yoktur öyle bir durum dua ediyorum senin için habersiz bırakma biziKızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
bence görev tamam canım inşallah tutmuştur güzel haberi alırsın bu ayKizlar merhaba 4 nisan Bat
Canım c yi etkiliyor mu onu bilemedim di. Benim testlere baksan bi etkilememis ama sanki
Kızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?