ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim geciktirmedi canım, ama güzel olgunlaştırıyor yumurtayı.
İnş. berenayın bebişi sağlıklıdır. Aminn canım.
Ben de bir aksilik olmazsa haftaya gideceğim dra.

Merhaba canım nasılsın var mı bulantı? Inşallah güzel geçirirsin gebelik sürecini birşey soracaktım da bende bu bal tarçın çörek otu karışımından yapıyorum incirde yiyorum yumurta Büyüyüp çatlamadığıda olabiliyormuş ya Havuç kürü diyo Haşlama içme ben istemiyorum onu yapmayı Havuç suyu içsem olur mu ki

Şükür şimdilik iyi gidiyoruz canım. Bulantılar değil de koku hassaiyeti çok fazla, tazı gibi oldu burnum
Canım ben inciri kür olarak yapmadım normal yediğim için çatlatma amaçlı havuç kullanmadım. Ama bal-tarçın-çörekotunu reglin 2. günü başlayı 12. günü de yiyerek bıraktım. Ov testim 14. gün aynı kalınlıktaytı. 15. günde T, C den daha koyuydu. Yani 3 gün sonra çatlama oldu diyebiliriz.

bence görev tamam canım inşallah tutmuştur güzel haberi alırsın bu ay
İnsallah canim sende aanirim silikte iliski olmustu demi :) zaten koy cizgiden sonra siliklesince catliyormus sanirim yumurta :) bide canim bundan snrada duzenli korunmasiz iliskiye devam edilmelimi ji

Aynen canim benimdenoyleydi laboquick benimki cok uyguna aldim nettende :)artik insallah hayrli haberlwr aliriz bu ay
Benimkide ayni marka cnm...Seninle hemen hemen gunlerimizde ayni ne zamandr istiosun sorun varmi hic tedavi oldunmu taniyalim birbirimizi

Benimkide ayni marka cnm...Seninle hemen hemen gunlerimizde ayni ne zamandr istiosun sorun varmi hic tedavi oldunmu taniyalim birbirimizi
Canim benim bu 3. Ayim 3 aydir istyrum ilk ay test kullanmadm 2. Ay gecen ay kullandm ama koyu cizgi oldugu gün iliski oldu sadece

kuzucummmmmmmm kuzucukmu geliyorrrrrrhaydi gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ay bak gördünmü ben tutturdum tahminimi

kuzum sen 29 mayısta mutlu haberi bize verecen inşallah :)

Senin daha cok yeniyms insallah bir an once olur...Ben 20 aydr istiyorum.Rabbim yardim etsin her ay husran...
İnsallah canim insallahhhh allahim en kisa surede nasip etsin sana ve tum isteyenleree de uzuldum canim aama allahinda vardir bi bildigi hic doktora gtmediniz mi neymis bi sorun varmiymis sen ve esinde

Kızlar degerim 45 den 27 düşmüş kimyasal gebelik sanırım nedeyim allahım buyuk benide boyle siniyor belkide herzaman sabrım inancım yanımda allahım ins saglikli bir bebek nasip etsin hepimize kısmet olmayınca olmuyormuş gercekten ama ben gene yıkıldım ilk bebegimi 4 aylıkken kaybetmiştim tam kendimi toparladım 6 ay sonra başladık Buda kimyasal oldu Mayıs ayını boş geçicem galiba cunku adet günümde sasabilir hemde vücut dinlendin Haziran'da tekrar başlıcam ins Ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam canlarım

Canimmmm cok üzüldüm senin adinaa allahimin vardir bi bildigi yine 4 ay olasya kadar olmasindansa sagliksiz bebegin olucagina allahim seni boyle uzmus bu dha da iyi diye dusun tabi bu bir teselli olamaz sana kuzumm hic uzulme bak ne guzel bisey ki hamile kalabiliyoraun sagliklisin demekki bidahakine insallah hic uzulme moralini de bozma bu aradaki bir ayda da bol bol su ic icin temzlensn ne bilimmm gez toz eglenn canini sikma

kesinlikle canım sağlığı herşeyden önemliallahım yıne nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…