Benim geciktirmedi canım, ama güzel olgunlaştırıyor yumurtayı.
İnş. berenayın bebişi sağlıklıdır. Aminn canım.
Ben de bir aksilik olmazsa haftaya gideceğim dra.
anladım o zaman en koyu çizgi ve ertesi sabah denemek daha mantıklı sanki daha garanti olur
Şükür şimdilik iyi gidiyoruz canım. Bulantılar değil de koku hassaiyeti çok fazla, tazı gibi oldu burnumMerhaba canım nasılsın var mı bulantı? Inşallah güzel geçirirsin gebelik sürecini birşey soracaktım da bende bu bal tarçın çörek otu karışımından yapıyorum incirde yiyorum yumurta Büyüyüp çatlamadığıda olabiliyormuş ya Havuç kürü diyo Haşlama içme ben istemiyorum onu yapmayı Havuç suyu içsem olur mu ki
19 da da olmuş gerek yok sanki. Sen bilursin bundan sonrası nasip kismetBenimde 16 nisan koyu iki cizgi cikti 17 nisanda azicik silikkesti 18 de tam silikti....16 , 17 de aksam iliski ve 19 ogleden sonra iliski acaba bugunde olsa mi iliski
20 aydr istiyorum ben sen cnm?Rabbim bu ay yuzumuzu guldursn19 da da olmuş gerek yok sanki. Sen bilursin bundan sonrası nasip kismet
Ben hazirandan beri korunmuyorum. Ama istek takip 2 aydır canım. Hiç bilmez bilmez geçirdim önceki ayları. Bu siteden sonra çok bilgilendim en azından yumurtlama hakkında falan.20 aydr istiyorum ben sen cnm?Rabbim bu ay yuzumuzu guldursn
İnsallah canim sende aanirim silikte iliski olmustu demi :) zaten koy cizgiden sonra siliklesince catliyormus sanirim yumurta :) bide canim bundan snrada duzenli korunmasiz iliskiye devam edilmelimi jibence görev tamam canım inşallah tutmuştur güzel haberi alırsın bu ay
Aynen canim benimdenoyleydi laboquick benimki cok uyguna aldim nettende :)artik insallah hayrli haberlwr aliriz bu ayevet 14. gün bir tık daha koyuydu hangi marka test kullanıyorsun?
Benimkide ayni marka cnm...Seninle hemen hemen gunlerimizde ayni ne zamandr istiosun sorun varmi hic tedavi oldunmu taniyalim birbirimiziAynen canim benimdenoyleydi laboquick benimki cok uyguna aldim nettende :)artik insallah hayrli haberlwr aliriz bu ay
Canim benim bu 3. Ayim 3 aydir istyrum ilk ay test kullanmadm 2. Ay gecen ay kullandm ama koyu cizgi oldugu gün iliski oldu sadeceBenimkide ayni marka cnm...Seninle hemen hemen gunlerimizde ayni ne zamandr istiosun sorun varmi hic tedavi oldunmu taniyalim birbirimizi
Senin daha cok yeniyms insallah bir an once olur...Ben 20 aydr istiyorum.Rabbim yardim etsin her ay husran...Canim benim bu 3. Ayim 3 aydir istyrum ilk ay test kullanmadm 2. Ay gecen ay kullandm ama koyu cizgi oldugu gün iliski oldu sadece
kuzucummmmmmmm kuzucukmu geliyorrrrrrBen geldimmmm Kızlarrrr biraz gec kaldım esime süpriz yaptım .sonuc pozitif deger 45. 30 cikti son iliski 2 Nisan'da olmuştu tam 2 haftalik gozukuyor degere gire ama 2 gun sonra kan testini tekrarlicaz ins artış olur. Sizce iyimi kızlar Ins saglikli olur hepiniz bana inandınız destek oldunuz hepinizden teker teker Allah'a razı olsun dilerim allahımdan o guzel gonlumuzdeki gecen tüm istekler kabul olsun ins hayirlisiyla bebek sahibi olsunlar inaniyorumki bu topicte herkes hamile olacak hemde en tez zamanda
kesinlikle canım gelen hamile kalıyr bizde sıra hadi bakım son sürat çalışmalara devamAmin canım ins artarrr suan duam hep o inssss burda herkes Hamis olacak cunku bu topic ugurlu
kuzum sen 29 mayısta mutlu haberi bize verecen inşallah :)Ay canlarım ya . Ne kadar da gönülden istiyorsunuz benim için . Kızlar için. İnşallah . Mayıs olur.. allah razı olsun sizden güzel dilekleriniz kalbinizın ışığı sağlığınız hıc eksik olmasin
canım inşallah seninde imzanı görcez burda profilindeki kadar tatlı bir bebişin olcak inşallahTakvim de yap kuzuCummmm. Ay be güzell. Su kadar haftalık hamileeee. Oy Oy . Sevsin ler
İnsallah canim insallahhhh allahim en kisa surede nasip etsin sana ve tum isteyenleree deSenin daha cok yeniyms insallah bir an once olur...Ben 20 aydr istiyorum.Rabbim yardim etsin her ay husran...
ayyyyyyy deme öyle ya inşallah değildir allahım yaKızlar kanamam oldu sanırım kaybediyorum Dr gittim tekrar test istedi ama anlıyorum karnım cok agriyor kimyasal boyle oluyor demekki cok uzulfum
Canimmmm cok üzüldüm senin adinaa allahimin vardir bi bildigi yine 4 ay olasya kadar olmasindansa sagliksiz bebegin olucagina allahim seni boyle uzmus bu dha da iyi diye dusun tabi bu bir teselli olamaz sana kuzumm hic uzulme bak ne guzel bisey ki hamile kalabiliyoraun sagliklisin demekki bidahakine insallah hic uzulme moralini de bozma bu aradaki bir ayda da bol bol su ic icin temzlensn ne bilimmm gez toz eglenn canini sikmaKızlar degerim 45 den 27 düşmüş kimyasal gebelik sanırım nedeyim allahım buyuk benide boyle siniyor belkide herzaman sabrım inancım yanımda allahım ins saglikli bir bebek nasip etsin hepimize kısmet olmayınca olmuyormuş gercekten ama ben gene yıkıldım ilk bebegimi 4 aylıkken kaybetmiştim tam kendimi toparladım 6 ay sonra başladık Buda kimyasal oldu Mayıs ayını boş geçicem galiba cunku adet günümde sasabilir hemde vücut dinlendin Haziran'da tekrar başlıcam ins Ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam canlarım
kesinlikle canım sağlığı herşeyden önemliallahım yıne nasıp ederBak maşallah böyle moralli ol . Bu ay olmadiysa gelecek aya hemmen çalışmalara başlayalım. Sıkma hiç güzel kalbini. Bize yoldaş olursun en kötü. Sağlık ve senin sağlığın en önemlisi unutmayalım. Olup da 4 ay sonra düşen kalbi duran var. Allahım esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?